Zasnova teras terasa – 20 modelov, ki vas pripravijo na zaščito

dežnik design-center-polica-pouf-del-senčila-tkanine-pletene-zelena-Mogambo-Paola-lenti
Terasa z vrtno teraso in vrtno zasnovo - 20 vrhunskih modelov, ki so pripravljeni na gostitev. | Zunanja zasnova | 1/20


Nepogrešljiv in izredno praktičen vrtni pripomoček oblikovanje dežnik vabi na vrt ali na sodobno teraso, da vam ponudijo udobje, ki ga potrebujete. Privoščite si čisto sprostitev na prostem, uživajte v funkcionalnosti, eleganci in sodobnem dizajnu, združeni v eno dodatno opremo - oblikovalski dežnik. Slednji obljublja, da bo vaše ure na prostem bolj prijetno in nepozabno.

Umbrella patio design - Ombra Paole Lenti

dežnik design -excentred-orientable-senčen-bela-neprepusten-Ombra-Paola-Lenti
Terasa z vrtno teraso in vrtno zasnovo - 20 vrhunskih modelov, ki so pripravljeni na gostitev. | Zunanja zasnova | 2/20

Prvi model krovnega oblikovanja, ki vam ga z veseljem predstavljamo, je Ombra - orientacijska krovna usmerjevalka, producentka Paola Lenti. Edinstven v svoji vrsti ima ta dežnik aluminijasto strukturo s praškastim premazom in posebno podlago s kamnitim balastom.

Ekscentrični dizajn sončnik - Ombra z izjemnim videzom

krovna zasnova-zasenčena-pol kroga-rjava-tkanina-vodoodporna-Ombra-Paola-Lenti
Terasa z vrtno teraso in vrtno zasnovo - 20 vrhunskih modelov, ki so pripravljeni na gostitev. | Zunanja zasnova | 3/20

To je edinstven senčni del, prekrit z dihanjem tkanine in vodo, kar daje temu dežniku sodoben in izjemen videz. Slednje sestavljajo dva polkrožja, ki se lahko drugače usmerita neodvisno drug od drugega. Aluminijasta struktura sončnega zahoda je nastavljiva po višini.

Mogambo, ki ga je podpisala producentka Paola Lenti - pravi projektni dežnik

dežnik design -centered-parted-rope-braided-brown-mogambo-paola-lenti
Terasa z vrtno teraso in vrtno zasnovo - 20 vrhunskih modelov, ki so pripravljeni na gostitev. | Zunanja zasnova | 4/20


Mogambo dežnik ima privlačen, krošenj podoben videz. Zasenčeni del te mojstrovine je bil izdelan iz ročno tkane vrvi, ki se naslanja na lakirano aluminijasto mrežo. Sredinski senčnik se lahko pritrdi na tla s pomočjo litega železa. Mogambo je na voljo v več barvah, med katerimi lahko izbirate.

Zasnovano desno, ki je lahko povezano z zbirko polic in oblikovanimi tulci

1

dežnik design-centre-senčen-vrv-pleteni-zeleni-jarbol-alu-Mogambo-Paola-lenti
Terasa z vrtno teraso in vrtno zasnovo - 20 vrhunskih modelov, ki so pripravljeni na gostitev. | Zunanja zasnova | 5/20

Sponzorirane povezave

Krovna ekip na Mogambo serije z zbirko majhnih okroglih miz, ki se oklepajo aluminijasto konstrukcijo in da se lahko prilagodi na želeno višino, kot s Turki, ki se prilegajo okoli noge. Zbirka je zasnovana Francesco Rota.

Zaslon sončnice Ensombra, ki ga Gandia Blasco

krovna zasnova-plesni-senčniki-trakovi-fenolne plošče-ENSOMBRA-GANDIABLASCO
Terasa z vrtno teraso in vrtno zasnovo - 20 vrhunskih modelov, ki so pripravljeni na gostitev. | Zunanja zasnova | 6/20


Prava mojstrovina, Ensombra, je zložljiva terasa z vrtom in izjemen vrt. V dežniku je pocinkana železna podlaga, drog iz nerjavečega jekla in privlačen senčen del v trakovih fenolnih plošč. Te ustvarjajo spektakularno igro svetlobe, sence in barve.

Sodobno zasnovo sonca, ki ponuja igro svetlobe in izjemno senco

dežnik design -pliant-centered-del-senčenje-trakovi-pločnik-fenolno-jarbol-jeklo-nerjaveče-ensombra-gandia-blasco
Terasa z vrtno teraso in vrtno zasnovo - 20 vrhunskih modelov, ki so pripravljeni na gostitev. | Zunanja zasnova | 7/20


Dizajn Odosdesign, vrhunski dežnik predstavlja elegantno in sodobno reinterpretacijo sistema odpiranja in zapiranja. Če iščete pripomoček za patio, ki je tako funkcionalen in vključuje sodoben dizajn in ustvarjalnost, si upaš, da bi vzel Ensombro in ne boste obžalovali svoje izbire.

Zaslon za sončnike Bali

dežnik design -del-ombrante-fenolno-krov-jarbol-aluminij-Bali Gandia-Blasco
Terasa z vrtno teraso in vrtno zasnovo - 20 vrhunskih modelov, ki so pripravljeni na gostitev. | Zunanja zasnova | 8/20

Bali je nadstandardno teraso in vrtni dežnik z izjemno uporabnim sistemom dežnikov. Eleganten in praktičen, ta monokromat ali dvobarvni sončnik bo vaš zunanji prostor resnično oazo udobja.

Bali - design dežnik desno, da se zagotovi največje udobje na terasi

dežnik design -centered-bele-alu-bele-senčne-fenolne-board-Bali-Gandia-Blasco
Terasa z vrtno teraso in vrtno zasnovo - 20 vrhunskih modelov, ki so pripravljeni na gostitev. | Zunanja zasnova | 9/20

Bali ima vgrajeno ročico, ki omogoča enostavno odpiranje in zapiranje senčnika. Podnožje sončnice je izdelano iz pocinkanega železa in termo lakirano, njegov drog je v termo lakiranem nerjavnem jeklu, senčeni del pa je na ploščici s fenolom. Rezultat je velik sončnik sodobnega oblikovanja, ki je primeren za uporabo na vrtu ali na terasi.

Okrogli in ekscentrični zasnovi za sončenje - Spectra by Umbrosa

dizajn dežnik-centriran-round-orientable-bela-SPECTRA-Umbrosa
Terasa z vrtno teraso in vrtno zasnovo - 20 vrhunskih modelov, ki so pripravljeni na gostitev. | Zunanja zasnova | 10/20

Spectra je okrogli oblikovalski dežnik proizvajalca Umbrosa. Zunanji dežnik ima zaobljen, minimalističen in eleganten dizajn, ki združuje tako plosko zasnovo kot tudi funkcionalnost svojega inovativnega sistema, ki omogoča, da sončnik horizontalno preide. Močan in vetra odporen, ta sončnik je idealna rešitev za vsak vrt ali teraso.

Icarus by Umbrosa - prilagodljiv offset dežnik sodobnega oblikovanja

oblikovalski dežnik-centriran-orientalski-ICARUS-Umbrosa
Terasa z vrtno teraso in vrtno zasnovo - 20 vrhunskih modelov, ki so pripravljeni na gostitev. | Zunanja zasnova | 11/20

Icarus je offset krovni dežnik proizvajalca Umbrosa in oblikovalec Bundl. Zaradi svoje edinstvene oblike se ta dežnik podvaja kot zaščita pred soncem in deluje tudi kot vetrovnica. Če se vrtite 360 ​​stopinj, vam ta dežnik zagotavlja udobje in zasebnost na prostem ter vam omogoči, da čim bolj uživate v vremenu.

Infinijski trg po Umbrosi - kvadratni dizajn aluminijastega dežnika

krovna izvedba -bela-jarbola-aluminij-senčna-tkanina-bela-INFINA-SQUARE-Umbrosa
Terasa z vrtno teraso in vrtno zasnovo - 20 vrhunskih modelov, ki so pripravljeni na gostitev. | Zunanja zasnova | 12/20

S preprostim in minimalističnim dizajnom je senčnik Infina Square pravi vrt, rezerviran za teraso ali vrt. Nič več stojnih sončnikov, ker Infina ponuja trezno in minimalistično estetiko, idealno za sodoben zunanji prostor.

Paraflex Duoflex - dvojni dežnik Umbrosa

dežnik design -dvojno orientiran-delno senco-rdeča-PARAFLEX-DUOFLEX - umbran
Terasa z vrtno teraso in vrtno zasnovo - 20 vrhunskih modelov, ki so pripravljeni na gostitev. | Zunanja zasnova | 13/20

Duoflex je dvojni vrtljivi senčnik, ki sodi v zbirko Paraflex proizvajalca Umbrosa. Duoflex je s svojo dvojno zasnovo, ki je navdihnjena s prožnostjo in močjo, kompaktna rešitev za vrt in teraso. Brez noge ali podpore vam omogoča namestitev kjerkoli. Lahka in vetrovna, jo uporabite na vrtu, da uživate v senci, kjer jo želite.

Max Manta Plantation by TUUCI

dežnik design-veliko-kvadrat-aluminij-PLANTATION MAX MANTA-TUUCI
Terasa z vrtno teraso in vrtno zasnovo - 20 vrhunskih modelov, ki so pripravljeni na gostitev. | Zunanja zasnova | 14/20

Plantaža Max Manta je sončnik sodobnega oblikovanja pri proizvajalcu TUUCI. Njegova senčen del v beli ali oranžni tkanini, leti, da bi se udobno in mirno, kjer jih potrebujete. Ta senčnik nudi odpornost proti vetru, ki je posledica njegovega aluminijastega teleskopa. Dežnik, ki bo vašo teraso spremenil v eksotični kotiček.

Umbrella OCEAN MASTER MAX CLASSIC po TUUCI

dežnik design-moderni del senci-tkanine-beli-jarbel-aluminij-OCEAN MASTER MAX CLASSIC-TUUCI
Terasa z vrtno teraso in vrtno zasnovo - 20 vrhunskih modelov, ki so pripravljeni na gostitev. | Zunanja zasnova | 15/20

Osean Master Max Classic je velika fiksna senčnika, ki združuje minimalistično in tradicionalno sodobno obliko. Njegova aluminijasta ogrodja in njena zasenčena tkanina zagotavljata brezhibno zaščito pred soncem in vetrom. Sodobna dodatna oprema za teraso in vrt.

OCEAN MASTER MAX CLASSIC ob bazenu na sodobni terasi

dežnik design -high-range-del-senčni-veliki-beli-OCEAN MASTER MAX CLASSIC-TUUCI
Terasa z vrtno teraso in vrtno zasnovo - 20 vrhunskih modelov, ki so pripravljeni na gostitev. | Zunanja zasnova | 16/20

Ocean Master Max Manta

dežnik design-centriran-senčen-velik format-OCEAN MASTER MAX MANTA-TUUCI
Terasa z vrtno teraso in vrtno zasnovo - 20 vrhunskih modelov, ki so pripravljeni na gostitev. | Zunanja zasnova | 17/20

Oceant Master Max Manta je velik, super moderen dežnik v zbirki Ocean Master Max od proizvajalca TUUCI in oblikovalca Doughan Clarke. Njena zasenčena tkanina del izgleda kot plujejo ptice, ki plujejo nad vodo v bazenu, da vas zaščitijo pod njeno lepo senco.

Plantaža Pagoda - Eleganten design dežnik, ki ga TUUCI

dežnik design -center-mast-alu-aspekt-les-del-senco-tkanine-barva-pesek-RASTLIN PAGODA-TUUCI
Terasa z vrtno teraso in vrtno zasnovo - 20 vrhunskih modelov, ki so pripravljeni na gostitev. | Zunanja zasnova | 18/20

Projekt proizvajalca TUUCI in oblikovalec Dougan Clarke, Plantation Pagoda je sodoben dežnik, ki izžareva odličnost in prefinjenost. Njeni aluminijasti jambor, leseni detajli in zasenčeni del v visokokakovostni peščeni tkanini dajejo zelo eksotičen videz, ki spominja na tropski otok. S tem krovom boste uspeli pretvoriti svojo teraso v kotiček raja.

Stingray - design odtenek jadra kot alternativa za dežnik

dežnik design -veille-senčenje-moderno-freestanding-del-senci-tkanine-oranžna-STINGRAY - TUUCI
Terasa z vrtno teraso in vrtno zasnovo - 20 vrhunskih modelov, ki so pripravljeni na gostitev. | Zunanja zasnova | 19/20

Stingray by TUUCI je nova generacija freestanding sence jadra, ki je odlična alternativa za dežnik. Opremljen z drogom in mat aluminijskim kitom, je sodobna rešitev za prostor okoli bazena na terasi ali na vrtu.

Samostojna senčna jadra sodobnega oblikovanja

krovna oblačila - svileno-senčenje-krilo-tkanine-modro-STINGRAY - TUUCI
Terasa z vrtno teraso in vrtno zasnovo - 20 vrhunskih modelov, ki so pripravljeni na gostitev. | Zunanja zasnova | 20/20

Stingray je opremljen z morsko gladino, ki je UV-odporna in nepremočljiva. Izjemna senca je zelo podobna krilu. Na voljo v modri, oranžni ali beli barvi, je ta vrhunski jader odtenek dodatka, ki bo sodoben videz vašega zunanjega prostora.

Seznam proizvajalcev: Paola Lenti

Gandia Blasco

umbrosa

TUUCI

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

Back to top