Modularna 3D pločica koja olakšava zidove!

3d pločica modularno-betonski-boje-crni-parket
Modularna 3D pločica koja olakšava unutarnje zidove Zidna obloga 1/8


Kako unijeti jedinstven stil u naš interijer? Dekorativne slike, dizajnerske svjetiljke, vrhunski namještaj, trendi slikarstvo: to su ključevi uspješnog dizajnerskog interijera koji je ujedno i personaliziran i gostoljubiv. Ali, to nije sve! Zahvaljujem modularni 3D pločica dizajniran od strane dizajnera Kaza Concrete, moći ćete transformirati svoje zidove u pozadinu, sposobni izraziti sve vaše želje u smislu uređenja interijera i ukrašavanja. Koje su glavne značajke ovog modularnog 3D pločica? Kao odgovor, Deavita vas poziva da pogledate slike u nastavku.

Modularni 3D pločica: trokutaste betonske pločice Kaze betona

3d pločica modularno-ukrasiti-pan-zid-ovjes-loptu
Modularna 3D pločica koja olakšava unutarnje zidove Zidna obloga 2/8

Kaza's modularni 3D pločica je izvanredan koncept koji nudi četiri vrste betonskih pločica različitih oblika. Uz relaksirajuću površinu, modularne pločice imaju pločice od nekoliko debljina, ovisno o okusu korisnika. Bilo da revitalizira trijezni dekor ili da stvori zidnu kompoziciju u reljefu, Kaza modularne pločice bit će vaš saveznik po izboru.

3d pločica dizajn-bijelo-snijeg stol-drva-stolice
Modularna 3D pločica koja olakšava unutarnje zidove Zidna obloga 3/8

Geometrijski oblici pločica, kao i njihove 3D površine, omogućuju vam stvaranje zida u reljefu, koji će vam ponuditi uzvišeni spektakl i igru ​​sjena i svjetlosti zadivljujuće. Također imajte na umu da trokutaste pločice nude mogućnost stvaranja simetričnog rasporeda koji će oblikovati jedinicu geometrijskih uzoraka.

Skandinavski stol u laganom drvu, dizajnerske suspenzije i modularni 3D pločica

3d pločica dizajn-stol-bar-drvo-metal-suspenzije
Modularna 3D pločica koja olakšava unutarnje zidove Zidna obloga 4/8


Ne znate kako poboljšati estetiku vašeg interijera? Tako pretvorite svoj dom na mjesto pune života zahvaljujući modularnoj 3D pločici Kaze. Što se tiče sive boje, sve što morate učiniti je instalirati na komad zida lijep sastav geometrijskih pločica koje će vam pomoći da shvatite privlačan uzorke i zanimljive crteže.

3D pločica u crnoj jaradi, dizajnerska sofabeta i biser sivog betonskog podova

1

3d pločica-modularna pločica-crna-kauč
Modularna 3D pločica koja olakšava unutarnje zidove Zidna obloga 5/8

Sponzorirane veze

Gornja dnevna soba diskretno se igra sa modularnom 3D pločom koja se odlučila za crvenu gavranicu koja se također nalazi u grafičkim crtama koje haljinu čine kaučom. Ako želite miješati geometrijske slike, pažljivo odaberite boje i teksture koji će stvoriti vizualni spoj između zidnih pločica, podova i namještaja.

Vanjska obloga od modularnih betonskih pločica i dizajnerski vrtni namještaj

popločavanje 3d ideja-fotografije-izvornik
Modularna 3D pločica koja olakšava unutarnje zidove Zidna obloga 6/8


1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1

Back to top