Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah

sodobni dizajn vrta-razgledni-jekleni-rezanje-laserski-sončnik-deco-kamenje
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 1/35


Postavitev a sodoben dizajn vrta je enako pomembna kot postavitev notranjega prostora. Da bi kar najbolj izkoristili številne dodatne kvadratne metre, ki jih nudi vrt, je nujno, da se zanašate na funkcionalno pohištvo, ujemanje vegetacije in dobro območje. Pravilna postavitev sodobnega vrta za oblikovanje omogoča svojim lastnikom, da uživajo v čudovitem vremenu in se sprostite ali pa kosite v miru. V galeriji slik boste imeli priložnost odkriti nekaj štirideset navdihujočih idej!

Majhen sodobni dizajn vrta - kar šteje predvsem funkcionalno pohištvo!

sodobno oblikovanje vrt-teak-teak-bazena-požar-jeklo-korten
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 2/35

Sodobni slog ni več rezerviran samo znotraj! Zunanji prostor postaja vse bolj eleganten, da najbolje ustreza pričakovanjem in potrebam lastnikov. Ali je mestni vrt ali velik vrt z mnogimi kvadratnimi metriji, je današnji zunanji prostor opremljen s pohištvom tako sodobno kot funkcionalno, ki pozdravlja majhno družino, vendar lahko tudi zatočišče ducat svojih prijateljev.

Sodobni dizajn vrta, ki združuje estetiko in funkcionalnost

sodobni dizajn vrta-senčila-senčila-senčila-senčila-senčila
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 3/35

Preden začnete načrtovati vrt, upoštevajte posebnosti zemlje! Če je slednja premajhna, je morda bolje, da jo uredite z vogalno klopjo, ki je pohištvo za varčevanje prostora par excellence! Da bi se zaščitili pred soncem, razmislite o namestitvi pergola, tenda ali sence jadra. Vodna točka vam bo omogočila ustvarjanje prijetnega vzdušja.

Sodobna zasnova vrta - poudarek na bujni vegetaciji

sodobna vrtna zasnova-vrt-živi-moderni-trave-ornament
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 4/35


Če želite prilagoditi dekor vašega sodobnega oblikovalskega vrta, izberite pohištvo, dodatke in rastline istega sloga. Če želite ustvariti moderen zunanji prostor, so minimalistični dodatki za slog odlični! V takem vrtu lahko preizkusite in združite teksture, kot sta kovina in beton, tako kot barve, kot so bela in siva. Palme in okrasne trave bodo dobrodošle.

Sodobni dizajn vrta - prikrivanje suhega reliefa na eleganten način

1

sodobni dizajn vrta -minimalist-tufi-trave-ornament-požar-na prostem
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 5/35

Sponzorirane povezave

Če želite ukrotiti suho deželo, ne da bi vam morali privoščiti lepoto, ki jo ima vrt, lahko ustvarite suh vrt. Njen minimalistični videz je vse bolj cenjen v sektorju okolice. Ohranjanje takega vrta je minimalno in najboljše je, da je suh vrt zelo lep. Če želite še bolj sodoben videz, ga lahko uredite z zunanjim kaminom, ki bo celotno družino prinesla okoli ognja.

Zunanja razsvetljava v sodobnem vrtu - prednostne so LED pike

sodobno oblikovanje vrta-kamnita-naravne-pergole-lesene pike
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 6/35


Za ulepšanje vrta sodobnega oblikovanja skozi dan in noč je potrebna namestitev zunanje osvetlitve. Diskretne in vsestranske LED-lise zajemajo zunanji prostor, da poudarijo različne strukture in zelenje. Če imate lep bazen, ne oklevajte, da ga obogatite s potopnimi pikami.

Mali vrt sodobnega oblikovanja - odprite notranjost na zunanji strani

sodobno oblikovanje vrt-beton-beton-vrt-bivalna-soba-železo-kovan gramoz
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 7/35


Majhen vrt - ne pomeni nujno vrta brez čar in funkcionalnosti. Nasprotno! Trenutno ljudje, ki uživajo v velikem vrtu, niso veliko in trendi narekujejo, da so majhna dvorišča, ki zgrabi prostor med stavbami. Če želite uživati ​​v vsakem vrtu, ki ga ponuja, lahko stavite na drsna vratna vrata, ki vam bodo pomagali odpreti notranjost zunaj. Tako bo vrt, čeprav je minimalen, postal bolj funkcionalen.

Sodoben dizajn vrta na nekaj ravneh, da uživajo v vsakem dragem kotu

sodobno oblikovanje vrta-kamnita-naravna-vrt-nivo-pergola-sheers
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 8/35

Da bi malen sodobni dizajn vrt bolj funkcionalen, lahko stavite na postavitev na več ravneh. V vsakem nadstropju se nahajajo različne površine, kot so jedilnica ali prostor za sprostitev, na primer, ki bo prinesel vrstni red in znatno prispeval k povečanju razpoložljivega prostora.

Sodoben vrt na dvorišču tako eleganten in funkcionalen

sodobno oblikovanje vrta-stoli-rocker-barbecue-bench-ovalne-ograje-lesa
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 9/35

Čeprav je majhen, je vrt na dvorišču zaklad, ki bo z ustrezno načrtovanjem postal oaza v mestu. Če ga želite razviti na funkcionalen način, morate izbrati praktično vrtno pohištvo in vegetacijo, prilagojeno okolju. Razmislite o laminatnem lesu, ki bo dal prostor bolj moderen videz.

Sodoben dizajn vrt - prodnata postelja kot najljubša dekoracija

sodobno oblikovan vrt-parter-šljunka-jacuzzi
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 10/35

Čedalje bolj pogosto naravni kamen najde svoje mesto kot dekoracija v sodobnem vrtu. Ne glede na to, ali je dekorativni prod, prodnik ali ploščica, ta resnična zakladnica narave vabi na zunanji prostor, da se dotakne zen in ustvari vzdušje, ki vodi do sprostitve. V japonskem slogu ali minimalističnem slogu bo dobrodošla prodnata postelja.

Lep vrt sodobnega oblikovanja, obložen s kepicami okrasnih trav

sodobna zasnova vrta-trava-okrasna-bazen-pokopan
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 11/35

Ondulacijo z vetrom, okrasne tere so med najbolj priljubljenimi vrtnimi okraski. Nizke vrste se svetujejo v množicah in dajejo strukturo vesolju. Te okrasne rastline dodajajo količino minimalističnemu slogu v vrtu in okrasijo zelene in rumene tone skozi vse letne čase.

Sodobni vrt kot vrana leti - poroka betona in lesa

sodobni dizajn vrta-s pogledom na les-ploščice-sive-zidne nagone
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 12/35

Landscapers svetujejo, da sprejmejo poroko lesa in betona, ker sta to dva materiala, ki nikoli ne bo šel iz stila. Poleg tega, da dajejo zelo lep končni rezultat sodobnemu vrtu za oblikovanje, oba materiala prinesejo zelo originalen kontrast. Nekaj ​​dotik zelenja tukaj in tam bo osvežilo okolje.

Vrt v dolžini sodobnega oblikovanja - kako ga razviti, da je všeč

sodobno oblikovanje vrta - vrtno-dolga-pergola-les-kuhinja-zunanji-živi-vrt-les
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 13/35

V vrtu je zelo razširjen v mestnih območjih. Tak vrt ponuja številne možnosti razvoja, ki vam bodo omogočile, da se izognete vtisu tesnega prostora. Landscapers priporočajo razmejevanje zemljišča na nekaj področjih, kot so terasa, kuhinja, jedilnico itd. Terasa, ki mora zasedati prostor bližje hiši, medtem ko je srce vrta rezervirana za prostor za sprostitev. Na dnu vrta lahko ustvarite prostor za otroke ali na primer pripravite kuhinjski vrt.

Mala vrtna urejanja v mestu - kako ustvariti majhno oazo

sodobni dizajn vrta-stolpnice-kovanega železa-brise-vue-bambou
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 14/35

V osrčju mest se zdi, da je manjši vrt vedno bolj priljubljen prostor. Če želite izkoristiti razpoložljiv prostor, lahko dodate skrito zunanjo površino s praktičnim in prostorsko varčnim vrtnim pohištvom, ki ga lahko premikate z malo truda. Uspeli boste zagotoviti potrebno zasebnost tako, da obdajajte prostor z bujnim zelenjem, ki bo poleg svoje praktične vloge deloval kot naravni okras.

Sodobni dizajn vrta v mestu - kako ga dati luksuzu

sodoben dizajn vrt-naselje-ograja-les-deco-kamenčki-svetlo-venci
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 15/35

V vrtu je idealen prostor za jacuzzi ali majhen bazen. In to je jacuzzi, ki bo zunanjemu območju dotik razkošja in prefinjenosti. Ulepšajte vrt z nekaj posteljami mešanih rastlin in kamenčkov.

Sodobni dizajn vrta - upam, da je črni jekleni zaslon pri laserskem rezanju

sodobni dizajn vrta - pogled na morje-jeklo-črna-obrezovanje-vrt-les
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 16/35

Da bi vrt še bolj sodoben in izviren videz, je treba dati dekorativni dodatki, ki združujejo funkcionalnost in estetiko. Zaslon, na primer iz črnega jekla lasersko rezanje, je res najbolj pameten način za okrasitev vrta in zagotoviti potrebno zasebnost. Lesena vrtna meja bo poudarila cvetlične postelje in prinesla toploto do okolja.

Sodobno oblikovanje vrta z bazenom in kopališčem

sodoben dizajn vrta-pool-pool-passage-ford
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 17/35

Ena od glavnih značilnosti vrta sodobnega oblikovanja je nedvomno bazen. Če je ovalna ali pravokotna, pokopana ali nad tlemi, bazen daje razkošni videz vsakemu zunanjemu prostoru. Obkrožite ga z več čepiči okrasnih trav, da bi zgradili vrt.

Ploščat vrt in poudarjena z rastlinskimi ležišči

sodobno oblikovan vrt-parter-sokulent-točka-voda-lesena klop
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 18/35

Vrt ponuja več možnosti za razvoj. Za oblikovanje majhne oaze zelenja v mestu je majhen prostor več kot dovolj. Majhen klop je vse potrebno, da vas povabi na počitek na prostem. Kot dekoracijo lahko stavite na majhen vodnjak in na nekatere zelenjavne postelje. Skromen, a praktičen in cute design.

Zunanji kamin in njegova vloga v sodobnem vrtu

sodobni dizajn vrta - ognjeni ogenj
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 19/35

Želite, da se z ognjem približate okolju in uživate v prijetnem prostem prostoru? Če je temu tako, razmislite o nameščanju zunanjega kamina, ki je kot nalašč za udobje bivalnega prostora v lasten vrt. Obkroženi z otomani, zglavniki ali blazinami tal, vogalni ogenj vam obljublja dolge ure na prostem.

Sodoben dizajn vrt, okrašen s sivimi prodniki in gramozom

sodoben dizajn vrt - dekleta - prodnata - gramozna trava - okrasna - bivalni prostor
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 20/35

V sodobnem dizajnerskem vrtu so zelo pogosti prodnata in prodnata dekoracija. Izberite udobne sedeže, ki vas bodo povabili k branju, dremanju ali kosilu na prostem. Ustvarite okrasne trave in trajne talne obloge, ki bodo dale strukturo v prostor.

Moderni urejen vrt z bazenom z jet-d'eau

sodobno oblikovanje vrta -svežanje-bazen-trave-ornament-hedge-živahno
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 21/35

Zasnova sodobnega vrta temelji na treznosti in funkcionalnosti. Zelo cenjen, precej grafični dizajn vabi, da sublimira sodoben zunanji prostor. To so geometrijske oblike, ki so izbirne. Na rastlinski strani so prednostne kaktusne postelje, prav tako pa tudi grozdi nizkih okrasnih trav.

Sodoben vrt, potopljen v bujno vegetacijo, urejen s ribnikom in dnevnim prostorom

sodobno oblikovan vrt -terrasse-bois-coin-lounge-basin
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 22/35

Želite ustvariti zatočišče zelenja in miru v svojem vrtu? Ohranite naravno prisotna drevesa, ki bodo projektirale prijetne sence po celem prostoru. Pomislite na hedge, ki se naslanja na lounge območje. Vrtni ribnik bo prispeval k občutku harmonije in miru.

Najljubša dekoracija v minimalističnem vrtu

sodobno oblikovanje vrta-nadzorne plošče-betonske škatle-ograje-vrt-beton
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 23/35

Najljubši element v notranjem in zunanjem prostoru, beton uživa veliko priljubljenost v dekoraciji. V sodobnem dizajnerskem vrtu je surovina del sten, stopnic, pohištva in celo dodatkov. Zlasti je zelo primerna za izdelavo sadilnikov, ki pozdravljajo leseno zelenjavo, sukulente in grmičevje.

Urejanje vrtov na več ravneh sodobnega oblikovanja

sodobno zasnovan vrt - vrtni nivo-bazenski jedilni prostor
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 24/35

Če vaš vrt koristi od več ravneh, ga lahko uživate in ustvarite drugačno območje v vsakem nadstropju. Odvisno od razpoložljivega prostora, lahko uredite dnevni prostor, jedilnico in kavč z bazenom ali jacuzzijem. Za jasno razmejitev območij lahko računate na dekorativne meje ali na rastline.

Udobno teraso s plezalnimi rastlinami in ujemanje zunanje osvetlitve

sodobno oblikovan vrt-svetloba-na prostem-klop-lesa-zelene rastline
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 25/35

Pri oblikovanju sodobnega oblikovalskega vrta ne pozabite na dobro zunanjo razsvetljavo, ker je to tisti, ki vam bo omogočil prijetno prižiganje v poletnih nočeh. Bočna razsvetljava, izbira mest, terminali, nagibi in bakle nešteto.

Moderni vrt na dveh ravneh, urejen z bazenom in kamnito steno

sodobni oblikovalski vrt - muret-zadrževalni kamen-bazen
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 26/35

Sodobna hiša zahteva sodoben vrt, kajne? Hiša na treh ravneh, ki jo predstavljamo zgoraj, ima koristi od sodobnega vrta na dveh ravneh. Zaradi rahlega postavitve je rahlo pobočje skrčeno. Prva raven je urejena z zemeljskim pokrovom in sočnimi rastlinami, medtem ko je druga stopnja rezervirana za čudovit bazen.

Pametna postavitev sodobnega dvorišča

sodobno oblikovanje vrta-nadstropje-opeka-jedilnica-nadstropje
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 27/35

Dobro načrtovanje je ključnega pomena za uspeh zunanjih krajin. Kot vidite zgoraj, je lahko celo majhno dvorišče pametno urejeno in uživajte v treh različnih področjih. Jedilno mizo, dnevno sobo in nekatere postavljene postelje so postavljene na opečnato tlemi.

Vrt na dveh ravneh, ki ima koristi od sodobnega oblikovanja

sodobno oblikovanje vrta-pohištvo-banquet-wood-ograjo-les-beton
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 28/35

Ta vrt na dveh ravneh ima korist od strukturiranega sodobnega oblikovanja. Beton in lesene stene obsegajo jedilnico in majhno površino, rezervirano za travnik. Idealen kraj, kjer lahko starši počivajo in otroci lahko igrajo.

Velik sodobno zasnovan vrt z jedilnico

sodobno oblikovan vrt-terasa-pločnik-pergola-les-jedilnico območje
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 29/35

Če želite, da svoje prijatelje zabavate na vrtu, sedite pod senco lesene pergole in uživajte v svežem zraku, naj vas navdihne zgornja zamisel. Ta velik sodoben vrt se ponaša z funkcionalnim jedilnim prostorom, ki bo vaše prijatelje pozdravil za prijazno kosilo.

Sodoben dizajn vrt okrašen z "preprogo" iz betona in zelenja

sodoben dizajn vrta-salon-salon-sončnik-vrt-dvigala postelje
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 30/35

Vrt je idealen prostor, kjer lahko uživate v skodelici kave zjutraj ali v kozarec vina zvečer. Za zagotovitev potrebnega udobja lahko uredite prostor na prostem z udobnimi sedeži in praktično mizo za mizo. Kot dekoracija lahko naredimo "preprogo" iz betona in zelenja.

Vrt, ki služi kot prostor za sprostitev

sodobno oblikovanje vrta-ale-pierre-narava-rastline-tla
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 31/35

Naredite svoj vrt v bujno zelenje, da ga spremenite v čudovito sprostitveno območje! Osredotočite se na trdne trajnice in nizko visi grmičevje, ki bodo naredili prostor bolj strukturiran. Ustvarite lep pešpot pešpot iz naravnih kamnitih plošč - to bo vrtu bolj pristen videz.

Lepi urejeni vrt z leseno ograjo in klopi iz naravnega kamna

sodobno oblikovanje vrta-lesena-vrt-kamnita-ograja-lesa-bazena-jekla-kortena
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 32/35

Zasnova sodobnega vrta predstavlja srečanje kontrastov in barv. Brezčasen poroka lesa in kamna se popolnoma prilega vsakemu okolju, da ga obogati. Na vrtu zgoraj, kontrast prinaša zelena trate in rdeča dekorativnih predmetov.

Japonska vrtna zasnova sodobnega oblikovanja

sodobni dizajn vrta-jardin-japonski-ne-japonski bazenski gramoz
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 33/35

Danes je japonski vrt še posebej cenjen zaradi občutka harmonije, ravnotežja in spokojnosti, ki ga sprošča. Japonski vrt se lahko ustvari v majhnih kotičkih in v velikih prostorih, zaradi česar je idealen za vsako okolje. Za uspešen razvoj potrebujete osnove - vodo, kamenje, rastline in granitno svetilko.

Sodoben vrt urejen s tlakovanimi tlemi in tipi

sodobno oblikovanje vrta-opeke-opeke-rdeče-tipi
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 34/35

Da bi uspeli ustvariti prijazno in toplo vzdušje na vrtu, so to naravni materiali za naklonjenost. Landscapers spodbujajo izbiro materialov, ki dihajo v zraku, kot so lesa in rdeče opeke. Njihova poroka obljublja, da bo ustvarila vzdušje, ki vas bo vabilo, da se sprostite. V senci dreves lahko naredite tipi za najmanjše člane družine.

Vrt na dveh nivojih, ki je urejen z dnevnim prostorom in kaminom

sodoben dizajn vrt -fire-outdoor-kamen-lounge-kotiček-kamen-vodnjak
Sodoben dizajn vrta v 35 super navdihujočih slikah Vrt | 35/35

Če želite bivalni prostor v vrtu še bolj udobno, lahko v bližini zgradite zunanji kamin. Tako lahko v objemu udobnega kavča uživamo v vročini, ki jo sprošča ogenj.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

Back to top