20 Romantični i originalni stolni aranžmani

Deco stol valentin -Deco-floral-hortenzije-buttercups-stolnjaci-sequins
20 Romantični i izvorni vjenčani stolni ormarić ideja Valentinovo | 1/20


Ako tražite inspirativne i izvorne ideje deco Valentinovo, predstavljamo vam dvadesetak. Romantični, elegantan i originalan, naš stol ukrašavanja ideja će vam pomoći da napravite lijep stol i stvoriti atmosferu ljubavi, kako bi proslavili dan Valentinovo s čovjek / žena vašeg života. U našoj galeriji fotografija također ćete otkriti naše korisne savjete koji će vam pomoći da romantičate Valentinovo.

Romantičan stolni ukras u crvenom i ciklamenom

Deco stol Valentinovo-ljubav-buket-peonies-bobice-crveno-ručnik-ciklamen-vrpce
20 Romantični i izvorni vjenčani stolni ormarić ideja Valentinovo | 2/20

Ako planirate romantičnu večeru za dvije osobe i ako već znate što će biti poseban izbornik, morate postaviti stol za zabavu! Ovaj zadatak može biti prilično teško za neke od vas, pa vam nudimo brzi pregled naših ideja. U našoj fotogaleriji bez sumnje ćete naći inspiraciju! Na primjer, gore opisana slika obiluje romanskom ljubavlju, što je zbog elegantnog ukrasa u umjerenom crvenom i ciklamenom. Napravite sredinu koja se sastoji od ruža, peonies i crvenih bobica, kladiti se na ručnike u obliku ciklamena i možda i neke crvene bobice koje će dodati dodatni bojajući naglasak. Romantična i elegantna ideja, koja se ostvaruje za nekoliko minuta!

Deco pastel ružičasti Valentinov stol za romantike!

Deco stol valentin - svjetlo sivo-deko-peonies-ružičasto-blijedo svijeće
20 Romantični i izvorni vjenčani stolni ormarić ideja Valentinovo | 3/20

Želite li iznenaditi supružnika s romantičnim i originalnim ukrasom stolnog jelovnika? Pogledajte ideju koju predstavljamo gore! Preporučujemo da odaberete blijedo ružičasti svijetlo siva duo jer stvara romantičnu i elegantnu atmosferu. Središte stol izrađen od roza božuri ili blijedo ružičaste i neke svijeće stupa u roza, pažljivo raspoređeni na svijetlo sivoj stolnjak, tope se srce vaše voljene osobe.

Cvjetni i romantični stolni ukras za Valentinovo

Deco Valentinovo - buket-ruže - ručnik-ružičasti - stolnjaci - crne-bijele
20 Romantični i izvorni vjenčani stolni ormarić ideja Valentinovo | 4/20


Da biste stvorili savršeni dekor stola za Valentinovo, morate na originalan način misliti! Ipak, morate pokazati vlastite osjećaje, a prava strategija je izraziti svoju ideju romantičnog ukrasa i ne kopirati ga. Počnite odjenuti stol prekrasnim klasičnim stolnjakom i nastavite dodavati jela i pribor za jelo. Preporučujemo da se kladite na razliku u boji ručnika koji će donijeti romantičan i ugodan dodir na stol. Cvjetni središnji dio daju dekor s dobro izvedenim i elegantnim izgledom.

Cvjetni središnji dio, cilindrične svijeće i pastelni naglasci

1

deko stola valentin-cilindrično-čaše-deco-cvjetno-posuđe-staklo-ruža
20 Romantični i izvorni vjenčani stolni ormarić ideja Valentinovo | 5/20

Sponzorirane veze

Na slici iznad možete vidjeti odličan primjer koji pokazuje niz odgovarajući pribor čini razliku i stvara romantičan i elegantan ugođaj blagdanskog stola. U ovom slučaju, to je elegantne bukete cvijeća u bijeloj, ružičastoj i jorgovana, rezovi led izbrušena pastelno ružičasta stakla i malih srca pletene pastel plava, koja, osvijetljen plamenom svijeće stupa, provjerite Valentinovo stol neodoljivo romantično.

Valentinovo stol s vintage šarmom

deko stolni valentin-vintage-stolnjak-juta-grana-cvjetne svijeće
20 Romantični i izvorni vjenčani stolni ormarić ideja Valentinovo | 6/20


Kao što smo već spomenuli, kreativnost koja čini stolno deko za Valentinovo je poseban. Ove godine možete se kladiti na originalnost i postaviti stolni stol s vintage stilom. Potrebna vam je siva ili obložena pletena stolnjaci, klasične bijele ploče, čvorane bijelke ručnike i nekoliko grančica lavande. Područje cvjetnice donijet će dojam dodatne romantike.

Obratite pozornost na detalje

deko stolni valentin-vintage-ručnici-tkivo-čvorovi-lavanda
20 Romantični i izvorni vjenčani stolni ormarić ideja Valentinovo | 7/20


Da, to su mali detalji koji čine veliku razliku! Nemojte podcijeniti ručnike ili ukrasne pribor! Ako nađete ideju o ukrasu starinskog stola za Valentinovo, kladite se na čvorane salvete pažljivo postavljene na bijele ploče i ukrašene školjkama lavande.

Svijeće i motiv srca nalaze se na Valentinovom stolu

deko stol valentine-russian-way-stol-jute-small-jars-candles-ribbons-pattern-hearts
20 Romantični i izvorni vjenčani stolni ormarić ideja Valentinovo | 8/20

Ova ideja je još jednostavnija, ali još uvijek vrlo elegantna i romantična. Pomični juta podsjeća dvije stilova - berba i rustikalno, ali ukrašene tealight svijeće, smještena u sladak staklenke, donosi romantičnu i originalnu notu. U svijećnjaci, sa svoje strane, su ukrašeni bijelim vrpcama i crvene srcima uzoraka.

Valentinovo neodoljivo romantično uređenje stolova

deko stolni valentin -romantic-svijeće-ciklamen-buket-peonies-put-stol-bobice-crveno-cvijeće
20 Romantični i izvorni vjenčani stolni ormarić ideja Valentinovo | 9/20

Valentinov stol prikazan na slici iznad jednostavno je lijep! Sivi stolnjak ukrašen je sastavom cvijeća (peonija i ruža) i crvenih bobica. Trkač trkača, sa svoje strane, obiluje peonies i ruže cvijeće i sve vrste crvene bobice. Svijeće boje ciklamena raspršuju mekano, romantično svjetlo koje odražava na površini svijećnjaka i mesinga.

Zgodan šik stolni ukras za Dan ljubavnika

Deco stol Valentinovo-doručak-Deco-cvjetni-vaze-ruže-cupcakes-jagode
20 Romantični i izvorni vjenčani stolni ormarić ideja Valentinovo | 10/20

Sličan ukras stolova realiziran je za nekoliko minuta i bez sumnje će oduševiti vašeg supružnika! Postavljen za poseban romantični doručak, ovaj Valentinov stol ukrašen je pastelnim cvjetovima, cucpakima i posuđem.

Ponovno je promijenio dekor Valentina stolova

deko stolni Valentinovo-orhideje-stolnjak-tkanina-svijeće-siva
20 Romantični i izvorni vjenčani stolni ormarić ideja Valentinovo | 11/20

Ako volite originalne ukrase, možda ćete naći zanimljive naše stolarske stilu Valentine's day stol dekoracija ponovno. Fokus je ovdje na sredini koja se sastoji od finih orhideja u bijeloj i pastelnoj ružičastoj. Stolna odjeća i tkanine od pepela čine atmosferu romantičnom i zagonetnom.

Valentinovo dekor tradicionalna crvena, bijela i ružičasta

Deco Valentinovo stol - šareno-crvene-latice-ruže-cupcakes-deco-srca
20 Romantični i izvorni vjenčani stolni ormarić ideja Valentinovo | 12/20

Crvena i ružičasta su dvije boje koje uvijek povezujemo s ljubavnicima. Dakle, ako planirate romantičnu večeru za dvije osobe, kladite se na ovaj dvojac, istaknute nekoliko dodirnih bijelaca. Crveni stolnjak, ružičaste latice u crveno i bijelom, a možda i neki akcent u ružičastoj boji, a vaš party dekor je spreman!

Glamurozni i romantični dekor za Valentinovo na terasi na krovu

Deco Valentinovo stol-svjetlo-glitter-centar-stol-cvijeće-bijelo svjetlo-vlakna
20 Romantični i izvorni vjenčani stolni ormarić ideja Valentinovo | 13/20

Zemlja koju možete ukrasiti da biste napravili romantično iznenađenje za Valentinovo, nije ograničena samo na unutrašnjost vašeg stana. Naprotiv! Imajte romantičnu večeru na krovnoj terasi! Da biste stvorili ukrasni ukrasni stol za Valentinovo, trebate sjajni zlatni ili srebrni stolnjak i metalnu vazu, ispunjenu bijelim cvjetovima, kao što su tulipani, anemoni ili hortenzije. Zvjezdano nebo i neke svijetle vijence učinit će ozračje stvarno romantičnim.

Valentinovo je stol s cvjetovima

Deco stol valentin-deco-floral-succulent-svijeće toplije
20 Romantični i izvorni vjenčani stolni ormarić ideja Valentinovo | 14/20

Slično ukrasi stolnog jela Valentina će se rastopiti srcem vaše voljene žene. Da biste ga oponašali, potrebna vam je srebrna stolnjaci i tkanine s istim bojama. Neke će svijeće rasprsnuti ugodnu svjetlost, a sastav cvijeća i sočica učinit će stol romantičnim i blago mirisanim.

Valentinovo romantična večera

deko stolni valentin-stolnjak-sjaj-srebro-centar-stol-ruže-crveno-ružičasta
20 Romantični i izvorni vjenčani stolni ormarić ideja Valentinovo | 15/20

Ova ideja stolnog ukrašavanja za ljubavni dan kombinira dva osnovna elementa, tipična za Valentinovo - ruže i glamuroznu akciju. Dva cvjetna aranžmana u crvenim i ružičastim ružama čine izgled stola još romantičnijom i lijepo se razlikuju od stolnjaka s topljenim srebrom.

Romantični i klasični ukrasni stol za Valentinovo

deko stola valentinovo-naranče-bijelo-centar-stol-cvjetno-srce-dekorativno-crveno-kolač
20 Romantični i izvorni vjenčani stolni ormarić ideja Valentinovo | 16/20

Bijela i crvena čine klasični duo, koji je povezan s blagdanom ljubavnika. Na bijelom stolnjaku možete organizirati slatkiše i pribor u bijeloj i crvenoj boji koji stvaraju spektakularne kontrasti.

Romantični stolni ukras u pastelnim bojama

deko stolni Valentinovo-cvjetovi-cvjetovi-pastel-ručnik-svjetlo sivo-menu-peche
20 Romantični i izvorni vjenčani stolni ormarić ideja Valentinovo | 17/20

Ukrasite stolni stol i pribor u boji cvijeta, i očarajte svoju voljenu osobu. Dvojac bijela breskva je vrlo romantičan i originalan i obećava kreativni i vrlo elegantan dekor.

Valentinovo romantična večera - ukrasni ukrasni stol

deko stolni valentin-stolnjaci-čipke-bijeli-buketi-cvjetovi-svijećnjaci-srebro
20 Romantični i izvorni vjenčani stolni ormarić ideja Valentinovo | 18/20

Uspjeh stolnog ukrasa nije težak zadatak. Bijeli stolnjak, ukrašen čipkom, čini atmosferu romantičnijom! Naravno, ne smijemo zaboraviti na cvjetne aranžmane koji u kombinaciji s ukrasnim metalnim priborom daju bilo kojem stolu postavljanje glamuroznog dodira.

Pastelne boje pozivaju na party stol

Valentinovo stolni dekor - kuhinja-stol-čipka-centar-stol-cvijeće - okruglo-ručnik-cvijet-zelena-menta
20 Romantični i izvorni vjenčani stolni ormarić ideja Valentinovo | 19/20

Impresionirajte supružnika posebnim doručkom, koji se nudi na stolu postavljenom za Dan ljubavnika. Preporučujemo da se kladite na pastelne boje koje donose veselu i romantičnu atmosferu.

Makaroni i pastelni akcent

Deco stol Valentinovo-romantika-prezentar-makaroni-boje-pastel-ručnik-ružičasto-pastel
20 Romantični i izvorni vjenčani stolni ormarić ideja Valentinovo | 20/20

Tko ne sviđa makarona! Ovi pastelni slatkiši su među šarenim naglascima koje vidimo vrlo često ukrašavaju svečani stol. Romantični doručak i večera za Valentinovo je još jedna prilika da se priuštite takvom užitku!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =

Back to top