Steampunk vjenčanje – malo iznenađujuće i apsolutno čarobno!

ideja-mjesto-ceremoniju steampunk vjenčanja
Steampunk vjenčanje - malo iznenađujuće i apsolutno čarobno! | Vjenčanja | 1/9


Jeste li ikada čuli za umjetnički pokret i podgrupe znanstvene fantastike, kaže Steampunk? Ovaj izvorni književni tok uključuje tehnološke i estetske projekte inspirirane parnim strojevima industrije devetnaestog stoljeća. No, ispostavilo se da se retrofuturizam prilagođava kostimima i čak tematskim vjenčanjima! U trenutnom članku ćemo posebno ispitati steampunk vjenčanja i mnoga uglađena iznenađenja koja nam nudi.

kostim-haljina-crveno-steampunk vjenčanica
Steampunk vjenčanje - malo iznenađujuće i apsolutno čarobno! | Vjenčanja | 2/9

Ukratko, Steampunk govori o alternativnoj priči britanskog viktorijanskog doba 19. stoljeća ili američkog Zapada. U toj ponekad poslije apokaliptičkoj budućnosti moć pare dosegla je svoj vrhunac i koristi se u gotovo svakom životnom području koji se može zamisliti. Dakle, predmetni pokret može se opisati kao neo-viktorijanski uchronie.

vjenčanica - izvorni steampunk vjenčanja
Steampunk vjenčanje - malo iznenađujuće i apsolutno čarobno! | Vjenčanja | 3/9

Povratak u život i ponovno populariziran tijekom posljednjeg desetljeća, ova vrsta retrofuturizma trenutno je neiscrpni izvor izvanrednih, pa čak i iskreno zapanjujućih ideja. Neki suvremeni predmeti čak su izmijenili obrtnici i umjetnici u pseudo-viktorijanskom mehaničkom stilu da bi postali "steampunk". Zašto, dakle, ne pokorite ovoj neobičnoj struji svečanu prigodu kao što je savez dviju osoba u ljubavi? Dobrodošli u svijet steampunk vjenčanja!

Steampunk vjenčanje s pozadine na najmanji detalj

ideje-dekoracija-soba-vjenčanja-Steampunk izvorni
Steampunk vjenčanje - malo iznenađujuće i apsolutno čarobno! | Vjenčanja | 4/9


Kada govorimo o tematskoj zabavi, bilo da je to vjenčanje steampunk ili ne, najvažnije je da se podudaraju. Ali što točno? Dobro, sve! U našem slučaju - haljina mladenke, različiti elementi ukrasa, buket i tako dalje. Svi ti sastojci moraju se odnositi na isti stil, razdoblje i šarenu temu, tako da je ukupni dojam estetski. U suprotnom, možemo završiti kičom ili još gore - s mladenkom koja se ne osjeća dobro u sebi na njezinom vrlo poseban dan.

Steampunk vjenčanje-ideje-dress-vjenčanja-dress-u braku pribor
Steampunk vjenčanje - malo iznenađujuće i apsolutno čarobno! | Vjenčanja | 5/9

Sponzorirane veze

Što treba paziti i koje su pogreške koje treba izbjegavati? Prvo, ne smijemo započeti s izborom najmanjih pojedinosti i nećemo moći konačno odlučiti o modelu haljine i odijelu mladenke i mladoženja. Stoga započnite s vašim odjećama, obično pregledanim viktorijanskim, i postupno napredujte do konačnih dekorativnih dodira. Naravno, djeverušama i svjedocima također moraju poštivati ​​stil odjeće i moraju biti dobro upozoreni prije.

1

Ideje o priboru i dekoraciji za uspješno vjenčanje u Steampunku

vjenčanje-haljina-Steampunk stilu poklon-stol-dekoracija
Steampunk vjenčanje - malo iznenađujuće i apsolutno čarobno! | Vjenčanja | 6/9


Pribor nevjesta jednako je važan kao i haljina, ponekad - čak i više! Gotovo je neupotrebljivo spomenuti da se svi glupani, velovi i dragulji moraju podudarati sa steampunkovom temom vjenčanja. Da bi lakše odabrali svoj dizajn, idite s modom viktorijanskog doba i ponovite tijek povijesti s više mašte i smionosti što je više moguće. Dodajte neke elemente koji su obično povezani s industrijskom revolucijom i spremni ste! Ne zaboravite da je šešir postao potpuno ikonski!

buket nevjeste-vjenčanja-Steampunk-retro-futurizam
Steampunk vjenčanje - malo iznenađujuće i apsolutno čarobno! | Vjenčanja | 7/9


Na primjer, zupčanici su jedan od simbola industrijalizacije pa ne smijete propustiti vašeg steampunk vjenčanja. Uključite retranske zupčanike u svadbeni buket i mladićev štitnik kao analogne akcente koji se odnose na istu glavnu temu i isto razdoblje ljudske povijesti. Jeste li primijetili prekrasne stare ključeve? Oni predstavljaju još jedan veliki detalj koji se ne smije previdjeti u retro-futurističkom ukrasu!

rever-style-industrijsko-vjenčanja-Steampunk
Steampunk vjenčanje - malo iznenađujuće i apsolutno čarobno! | Vjenčanja | 8/9

Bilo koji predmet koji je mehanički, analogan, magnetski, itd., Koji izgleda vintage ili je dio više ili manje složen mehanizam je savršeno prilagođen ideji steampunk vjenčanja. Stoga se nemojte bojati eksperimentirati i usuditi nevjerojatan pribor u dobnoj koži, ukrasima sa šarenim perjem, patiniranim bakrenim, brončanim i mjedenim predmetima, naizgled zahrđalim radovima i starim metalnim lancima! Krajnji je rezultat zasigurno premašio sva vaša očekivanja!

Ideja-poklon-vjenčanja-gosti-nautički Steampunk
Steampunk vjenčanje - malo iznenađujuće i apsolutno čarobno! | Vjenčanja | 9/9

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 72 = 79

Back to top