Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje

make-roštilj-betonski stol jesti željeza
Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje. | Vanjski dizajn 1/25


Napravite roštilj pripremiti jela s roštilja u bilo koje doba dana, bez obzira je li lijepo vrijeme lijepo. Izvrsno je, zar ne? Bilo kamena, cigla, čelik ili kovanog željeza, ručno izrađeni roštilj ne samo da će vam omogućiti da uživate u svježem zraku dok izrađujete svoje omiljene recepte, već i da prilagodite svoj vanjski prostor. Moderni roštilj dolazi u nekoliko modela: plin, ugljen, na kotačima ili s preklopnim policama .. ukratko, to je pravi problem za odabir modela. Izradite vlastiti roštilj! Da biste pronašli nadahnuće, Deavita je odabrala na 20 kreativnih fotografija, ručno izrađenih i ultra-umjetničkih modela koji se lako prilagođavaju bilo kakvom vanjskom ukrasu: od minimalističkog stila do klasičnog dizajna. Na vama je da otkrijete ove izuzetne modele da vam ponudite jedinstveni roštilj!

Napravite umjetnički roštilj za prilagodbu vanjskog prostora!

BBQ-make-moderne-integrabilne oslikana zeleno
Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje. | Vanjski dizajn 2/25

Mogućnosti roštilja su brojne kao i modeli spremni za uporabu koji se mogu naći u specijaliziranim prodavaonicama. Koji model odabrati? Trebamo li se odlučiti za ugljen roštilj, plin ili električni? Dakle, ovisi o tome kako želite konzumirati meso.

Napravite kompaktan, svestran roštilj je estetski - savjeti, trikovi i fotografije!

make-roštilj-betonsku premazom bijeli snijeg
Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje. | Vanjski dizajn 3/25

Ako vam se posebno sviđa dimljeno meso, trebali biste odabrati konstrukciju konvencionalnog roštilja: roštilj na drvenom ugljenu. Izrada roštilja na plin nesumnjivo je najbolje rješenje za sve one koji žele dobiti brzu i raznovrsnu kuhanje: u pećnici, planchi, pierradi i sl. Osim toga, plinski roštilj se lako može integrirati u vašu štednjak.

Kako napraviti izvorni roštilj prilagođen našem ukrasnom stilu?

proizvodnja roštilja-metal-kamena-opeke
Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje. | Vanjski dizajn 4/25


Konačno, ako nemate dovoljno prostora u vrtu ili ako želite postaviti roštilj u kuću, preporučujemo da se kladite na električni model. Manje opušteniji od ostalih dvaju modela i iznimno kompaktan, električni roštilj je jednostavan za nošenje i lako se može naći na stolu za blagovanje, usred dnevnog boravka ili čak u skrovitom kutu kada ga više ne trebate !

Prijedlozi za izradu višenamjenskog roštilja

1

make-roštilj-grill-crno obojena-namještaj-skladište
Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje. | Vanjski dizajn 5/25

Sponzorirane veze

Kada počnete s radom roštilj, obratite pozornost na dva bitna elementa za uspjeh vašeg projekta: materijala i dizajna. Nakon što odaberete model koji odgovara vašem uređenju, možete razmisliti o izboru materijala. Naravno, vaš roštilj je estetski jednako čvrst.

Slijedi nekoliko ideja za izradu roštilja koji se približava zidu

Proizvodnja roštilj ideje-graditi-metal-fiksiranje zida
Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje. | Vanjski dizajn 6/25


Ako ste navikli čuvati posuđe i pribor za jelo u velikim ormarima ili dubokim ladicama, pozivamo vas da to učinite iu ljetnoj kuhinji. Isto vrijedi i za vaš roštilj. Za iskusne do-it-yourselfere, preporučujemo da koristite reciklirane materijale kako biste napravili ugrađenu jedinicu za pohranu za svoj roštilj. Alternativno, možete kupovati oko odabira kompaktnog i funkcionalnog modela, a zatim ga dodati na roštilj.

Izradite roštilj koji štedi prostor s našim pametnim prijedlozima!

proizvodnja roštilj disk-noge-metalik tlo
Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje. | Vanjski dizajn 7/25


Praktičan, kompaktan i lagan za nošenje, ovaj roštilj nas zavodi svojim modernim dizajnom, kao i vrhunskim značajkama. Njezin gornji dio u okruglom stolu vjerojatno će ukrasiti svaki kutak vašeg vrta, terase ili balkona!

Kako napraviti roštilj u mogućnosti predstaviti vašu vanjsku?

make-roštilj-kat čelične reasons-zmajevi floru
Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje. | Vanjski dizajn 8/25

Kako napraviti roštilj estetski i tehnološki u isto vrijeme? Dakle, ako vam nedostaje inspiracija, samo pogledajte gornju sliku da biste otkrili ovaj lijepi sferni model. Namijenjen "Univerzum koji nas okružuje", ovaj dizajn roštilj sportski šumski krajolik kroz svoje drveće i rezani metal cut.

Napravite roštilj iz starog limenka

napraviti roštilj-premazan-crnac-gavran
Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje. | Vanjski dizajn 9/25

Napraviti roštilj od recikliranih materijala? Iskreno, apsolutno morate proučiti svaki kutak vašeg potkrovlja kako biste pronašli staru posudu koja će napraviti veliki izvorni roštilj! Stavite ga na metalnu podlogu, a zatim ga ukrasi s roštiljem koje će dobrodošlicu vašem mesu.

Koristite materijale za recikliranje kako biste napravili višenamjenski roštilj

napraviti barelu roštilj - crnu-mat-noge-strucutre-drvo
Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje. | Vanjski dizajn 10/25

Napravite roštilj iz starog boca, to je stvarno fastoche! Izrežite ga na pola i kuka šarke postati roštilj dostojan imena! Za strukturu možete koristiti stare metalne cijevi i odjevene drvene daske, kao primjer gore.

Što je s starinskim roštiljem?

proizvodnja roštilj-metal-drvo jedinice-roginax
Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje. | Vanjski dizajn 11/25

Tražite originalnu ideju koja će vam pomoći da napravite roštilj malo staromodan? Što je bolje od izumiranja lijepog modela, klasičnog i modernog, koji kombinira antikni izgled, materijale visoke izvedbe i uzorke od željeza? Dokaz na fotografijama!

Grb u obliku grudnog blaga

napravite starinski željezo-ukrašen roštilj-uzorke-arabesques
Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje. | Vanjski dizajn 12/25

Da biste napravili željezni roštilj, ravno iz srednjovjekovnog dvorca? Ako ste u iskušenju izgradnje roštilja od kovanog željeza, bez sumnje ćete naći svoju sreću u galeriji slika ispod. Gusarski kovčeg blaga, jedrenjak, kuhinja, zrakoplov, kovitlajuće noge, orijentalni motivi, arabesci, svi će ti modeli donijeti egzotični dodir vašem vanjskom dekoru!

Ručno izrađeni roštilj s motivima od željeza

proizvodnja roštilja-željezna-jedinice-željeza
Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje. | Vanjski dizajn 13/25

Šarmantan, kompaktan i čvrsta, ovaj vintage roštilj lako će pronaći svoje mjesto u vašem domu kako bi se ukrasili vaš vanjski prostor. Sa strukturom od kovanog željeza s orijentalnim motivima ovaj je model izrađen rukom idealnim za sve barokne interijere.

Ideje i savjeti kako bi roštilj bio atipičan!

make-roštilj-željezo-zrak-bivši-prijenosni-e
Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje. | Vanjski dizajn 14/25

Jeste li spremni raditi kao veliki kuhar? Dakle, zašto ne vježbati kod kuće s profesionalnim roštiljem? Svakako, stvaranje roštilja profesionalac je težak cilj, pogotovo ako ste hobist.

Ukrasite roštilj prekrasnim krovom od nehrđajućeg čelika!

make-roštilj-ger-kovanog umjetničko-crne obrasci
Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje. | Vanjski dizajn 15/25

U ovom slučaju možete kupiti visokokvalitetan model izrađen od čvrstih materijala kao što su nehrđajući čelik, keramika, željezo ... Fantasy i originalni, ovaj umjetnički model može igrati pravi ukrasni ulog, koji da je njegovo mjesto i usprkos njegovim primarnim funkcijama.

Napravite roštilj u laganom drvu i nehrđajućem čeliku kako bi ukrasili rustikalni interijer!

proizvodnja roštilj-u-stol drveta krutina
Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje. | Vanjski dizajn 16/25

Želite li napraviti udoban roštilj sličan gore opisanom? Svestrana i funkcionalna, ovaj dizajn roštilj spaja toplinu plavog drveta s elegantnošću crnog korova čime se energično opskrbljuje rustikalnom interijeru. Njegova glavna imovina? To je nesumnjivo njegov šesterokutni oblik koji je omogućio ugradnju malih drvenih polica. Tako roštilj postaje višenamjenski namještaj koji služi i kao stol za blagovanje i štednjak na drva.

Profesionalni roštilj s nehrđajućeg čelika sre

make-roštilj-stručno-čelik u boji srebra
Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje. | Vanjski dizajn 17/25

Sigurno, ovaj profesionalni roštilj sanja. Adept dobrih roštilja ili iskusnog majstora, ništa vam ne sprječava da krenete na ambiciozni projekt! Pitajte svoje prijatelje ili stručnjaka za pomoć, a vi ste gotovi. U svakom slučaju, ključ je da dobijete potrebne predmete za izgradnju čvrstog roštilja. Samo se zaklinjite visokokvalitetnim materijalima koji će osigurati dugovječnost Vašeg zanatskog roštilja. Prirodni kamen, crvena opeka, čelik, nehrđajući čelik, željezo .. popis nije potpuna.

Napravite roštilj u obliku kuhinje kako bi poboljšao dekor!

proizvodnja roštilja-izvorne-metal-form-kuhinja
Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje. | Vanjski dizajn 18/25

Umjetnički roštilj nije himera, već stvarnost. Što učiniti kako bi dobili model istodobno solidnu estetiku? Roštilj koji akumulira funkcije i ima pravu vrijednost deco? Vjerovati gore opisanu fotografiju, sve je moguće. Stvaranje izvornog roštilja je očigledno. Budite inspirirani ovim robusnim modelom koji dolazi u obliku kuhinje sa šarmom prošlogodišnjeg.

Ručni roštilj od recikliranog materijala

napraviti roštilj originalni željezo-noga smreke Deco
Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje. | Vanjski dizajn 19/25

Izrađen od recikliranih materijala, ovaj ručno izrađeni roštilj izmiče nevjerojatno starinski izgled. Sa svojim nogama i metalnim nosačima, ovaj model DIY će se uklopiti u industrijsko okruženje.

Napravite roštilj na jelovniku kako biste oživjeli vanjski prostor

make-roštilj-méatllique obliku kite-deco-vrste
Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje. | Vanjski dizajn 20/25

Da biste napravili umjetnički roštilj, trebate puno mašte i puno motivacije. Naravno, reproduciranje ovog izvanrednog modela ne daje svima. Ipak, ovo vam može dati neke ideje za vaš sljedeći dekor kuće.

Ovaj kutni model ima sve kako bi obožavateljima futurističkog stila

make-roštilj-drvo ideje
Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje. | Vanjski dizajn 21/25

Kutni oblici i iznimni materijali: ovo je čarobni ključ uspjeha u stvaranju vrhunskog roštilja. Model nadahnut aktualnim trendovima, ali koji kombinira vrhunsku kvalitetu aluminija s toplim izgledom čvrstog drveta. Smještena usred vrta ili prebačena na odmorište, samo će savršeno oblikovati vaš dizajn na otvorenom.

Izvorni roštilj pretvoren je u odmorište

proizvodnja roštilja-plamen van
Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje. | Vanjski dizajn 22/25

Okružen masivnim drvenim pergolama, ovaj roštilj doista je na pola puta između klasične otvorene vatra i otvorene kuhinje. Kakvo čudo što može sjediti na mekom sofu i razmišljati o plamenu koji pucketaju. Kako bi ova idilična postavka bila još savršenija, razmislite o zaštiti vašeg roštilja od neodlučnosti klime odabirom zaklonjenog i suhog mjesta.

Izrada zaklonjenog roštilja, kako?

napraviti roštilj sklonište vrt
Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje. | Vanjski dizajn 23/25

Građevinom u vrtnom prolazu ili kućnom produžetku ove vrste! Tako ćete biti zaštićeni od svih vrsta lošeg vremena, što će vam omogućiti da provedete ugodne trenutke bez straha od vremenskih uvjeta.

Odlučite se za kompaktni model koji je lako premjestiti!

proizvodnja roštilja-inox-metal
Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje. | Vanjski dizajn 24/25

Moderan, klasičan, rustikalni ili minimalistički, roštilj se mora moći uklopiti u okolinu. Jednostavan za pomicanje, ovaj model okrunjen od nehrđajućeg čelika od nehrđajućeg čelika ugrađen je lako u blizini odmorišta usred zelenog vrta. Pametan i los.

Gabion roštilj je vrlo moderan upravo sada!

make-roštilj-gabionj
Napravite izvorni roštilj u 23 kreativne ideje. | Vanjski dizajn 25/25

Iako kruti, konvencionalni roštilji nedostaju estetika i originalnost. Gdje treba zamisliti model kao nitko drugi. Je li ideja o stvaranju roštilja s gabionima već prešla vaš um? Vrlo popularan u suvremenim vrtovima, gabioni izvode nekoliko funkcija odjednom. Oni se pojavljuju u obliku ograde, pregrade ili plantaže. Nećete biti iznenađeni kada saznate da ih sada možete upotrijebiti za izradu originalnog roštilja!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + = 13

Back to top