Tattoo swag podlaktica ili manžeta – ideje za muškarce i žene

tetovaže-the-swag-Ruby_Rose
Tattoo swag podlaktica ili manšeta - ideje za muškarce i žene Tetovaže | 1/10


Ako nisi tinejdžer, vjerojatno se zapitate: "Kakva je to riječ" swag "? To je normalno jer je pojam postao mantra među tinejdžerima širom svijeta dobivši značajan sadržaj. Polazeći od škotske riječi "swagger", koji se odnosi na osobu koja lagano pada, trenutno je povezan s hladnim stavom, jedinstvenim stilom i samom sigurnošću da neki ljudi jednostavno dišu, po mogućnosti - , Stoga, a tetovaža je pun smisla, izlučuje povjerenje i karizmu i ne boji se to prikazati. Pogledajmo neke primjere kako bismo bolje razumjeli ovaj koncept!

Neke misli o položaju tetovaža na tijelo

tattoo swag piercings-megan-lisica
Tattoo swag podlaktica ili manšeta - ideje za muškarce i žene Tetovaže | 2/10

Tetovaža zamorca može se postaviti bilo gdje na tijelu, ali najčešće je jasno vidljiva. Leđa i prsa, uključujući dekoltea, vrat i čak vrat, su neke od cool mogućnosti. Međutim, u ovom članku ćemo ispitati tintu izrađene na rukama, pogodne za muškarce i žene. Razlog je to što, na jeziku tijela, ruke predstavljaju snagu, ravnotežu i moć. Ništa više nije prikladno za zamjenu!

tetoviranje-kolebanje el tiempo-vuela el amor-queda
Tattoo swag podlaktica ili manšeta - ideje za muškarce i žene Tetovaže | 3/10

Osim toga, ramena, biceps i podlaktice ponekad su pokriveni, ponekad izloženi što je, zapravo, praktičnije nego da vaše ruke ili prste tetovirane, čak i lice! Čak i neki poznati tattoo umjetnici priznaju da, ako osoba nije tetovirana od glave do stopala ("body suit"), tkanine na glavi obično su neopravdani rizik. Ali to je dovoljno s dodatnim objašnjenjem lokacije, vratimo se na tetovažu pletenice!

Ženska gležnja tetovaža - omiljena za diskretne dizajne s trenutnim učinkom

Polinezijski tetovaža - drevna umjetnost puna dubokog značenja

Tetovaža leptira - zumirajte svoje značenje, njegove varijacije i dobre lokacije

Tattoo swag unisex podlaktica puna simbolizma

tattoo swag podlaktica-lav
Tattoo swag podlaktica ili manšeta - ideje za muškarce i žene Tetovaže | 4/10


Kao što je već spomenuto, tetovaža mora biti puna simbolizma da bude uspješna. Naravno, to je vrlo subjektivno pitanje, jer ovisi o specifičnom značenju koje mu je dodijeljen nositelj atribut. Međutim, postoje alegorijski "omni-vrijedni" likovi koji izazivaju iste značajne asocijacije koje su zajedničke većini ljudi. Takav je primjer lava koji je uvijek bio simbol snage i autoriteta. Životinjski kralj je također povezan s podsvijesti, što ga čini zanimljivijim kao model inkagea.

tattoo swag ili-trokut-ruke
Tattoo swag podlaktica ili manšeta - ideje za muškarce i žene Tetovaže | 5/10

Sponzorirane veze

To je još jedan simbol savršeno prikladan da postane tetovaža na rukama, muškarcima i ženama. U taroti, na primjer, ruža se vidi kao simbol ravnoteže. Ljepota ovog cvijeta također izražava obećanja, nadu i nove početke. No budite oprezni jer trnje sa svoje strane simbolizira obranu, gubitak i nedostatak razmatranja. U svakom slučaju, ruža je obično povezana s ljubavlju i kada se kombinira s trokutom, kao što je slučaj gornjeg modela, može izraziti ljubav prema obitelji, Presveto Trojstvo i vječnost.

1

tetoviranje-kolebanje-diskretnih odozdo
Tattoo swag podlaktica ili manšeta - ideje za muškarce i žene Tetovaže | 6/10


Kao opće pravilo, strelica označava naprijed kretanje, zaštitu od zla i smjera. Stoga je idealno kao tetovaža predložak zamah za sve ljude koji započinju novu pozornicu svog života i ne brinite se o tome najavljujući. To se dobro slaže s perjem kako bi izrazila novu slobodu, s ambulantima sanjarskih srebrnih točaka, a fazama mjeseca kad se želi uputiti na žensku stranu i tako dalje.

Tetovaža-swag-ime-font-rukopisu
Tattoo swag podlaktica ili manšeta - ideje za muškarce i žene Tetovaže | 7/10


utiskivanje slova unutar podlaktice također može biti puna kleveta, s obzirom da se pripisuje njegovo jedinstveno značenje. Stoga izbjegavajte popularne citate koji su već postali uobičajeni, a osobito zapadnjačka imena koja su se ponovno stvorila u kineskim znakovima. Razlog se čini očiglednim, ali će biti ukratko naveden samo u slučaju da nije jasno. U prvom slučaju, možete završiti zajedničkom tetovažom, koju dijele nekoliko desetaka, čak i stotina ljudi. Čak i gore, s hijeroglifima, možete ukrasiti vašu kožu zauvijek s "nikada refresirati" ili "slatka i kiselog juha"!

Materijal u boji ili tamno tkanje u boji?

Tetovaža-swag-pljuska boje žena
Tattoo swag podlaktica ili manšeta - ideje za muškarce i žene Tetovaže | 8/10

U tetoviranju, manšeta se odnosi na stalni dizajn napravljen na oružju koji zauzima veliki prostor ili ga pokriva u cijelosti. Visoko vidljiva i puna kleveta, ova vrsta tetovaža je puna znamenitosti, posebno kada se radi u boji. Žene i muškarci koji vole šarene boje mogu se kretati prema stilovima Stara škola, Japanski ili akvarel.

Tetovaža-swag-geometrijski-dot-djelo
Tattoo swag podlaktica ili manšeta - ideje za muškarce i žene Tetovaže | 9/10

S druge strane, obožavatelji jednobojnih tetovaža mogu uzeti u obzir polinezijski plemenski, keltski ili vikinški trag, minimalistički ili geometrijski stil i ispune na temelju točaka. Na primjer, na gornjoj slici vidimo složene geometrijske slike na sjenčanju tricepeda. Njihovo značenje vjerojatno je jasno samo tetoviranom što ih čini punim kleveta!

tetovaža-swag-biomehanika krak
Tattoo swag podlaktica ili manšeta - ideje za muškarce i žene Tetovaže | 10/10

Konačno, cjeloviti naslovi biomehaničkog ili hiperrealističkog stila su među najimpresivnije tetovaže, ali i najzahtjevnije u pogledu čisto tehničkih vještina umjetnika. Prepun detalja i složenijih sjenki, stvaraju atraktivan reljef i pravi su djela suvremene umjetnosti. Koja je tvoja najdraža tetovaža? Diskretni crni model u podlaktici ili impozantna boja crtež iz zapešća do ramena? Bez obzira na svoj omiljeni dizajn, hrabro ga nosite, s puno samopouzdanja!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1

Back to top