Tre-, stein- og betongdekkrensing – ideer og tips

rensing av terrasse-tre-kompositt pergola-matchet
Rengjøring av treterrasse, stein betong - ideer og tips | Terrasse | 1/13


På begynnelsen av våren begynner vi å rense huset vårt fra topp til bunn: gulv, veggmaleri, fliser, møbler og etc. Dessverre har vi ofte en tendens til å forsømme det ytre terrassens estetiske utseende. Enten det er dekket med massivt tre sviller eller plater av naturstein, den terrasse rengjøring er et veldig viktig skritt som fortjener en hel publikasjon. Hvordan fjerner du støv og mos som tarnish vår terrasse? Skal vi foretrekke økologiske produkter til kjemikalier? For å svare på alle disse spørsmålene, inviterer vi deg til å ta en titt på vårt fotogalleri under!

Terrasse rengjøring og vedlikehold tips i 12 forklarende bilder!

rengjøring terrasse-tre kompositt pergola, hagemøbler
Rengjøring av treterrasse, stein betong - ideer og tips | Terrasse | 2/13

Hva er den mest effektive rengjøringen som vil skinne overflaten på terrassen vår igjen? Helt sikkert stopper dette spørsmålet ikke opp i hodet til alle som har en vakker utendørs terrasse. Enten du liker å rydde plassen rundt bassenget eller din konkrete oppkjørselen, er det noen grunnleggende regler som må følges for å sikre et tilfredsstillende resultat. Dekketrengjøringskompositt tre og naturstein krever svært lite forsiktighet. Oppdag våre tips og triks for rengjøring av tre, stein og betong terrasse i 12 forklarende bilder!

Hvordan fortsette å rengjøre grå steinterrasse?

rengjøring terrasse plater-stein-grå-tipp-karnapper
Rengjøring av treterrasse, stein betong - ideer og tips | Terrasse | 3/13

Rengjøring av natursteinterrassen er et spørsmål å ta på alvor, fordi steinen er et edelt og skjøre materiale som man må respektere som det burde være. I prinsippet er produktene som brukes til å opprettholde det indre steingulvet, ikke tilpasset gulvet på utendørsterrassen. Faktisk er steinplater, som er ment å dekke gulvet på terrassen, ofte utsatt for all slags vær og værforhold som skader dem, uansett årstid.

Rengjøring av natursteindekk - enkelt og praktisk om gangen!

rengjøring terrasse plater, stein-lined-mosaikk-glass lim
Rengjøring av treterrasse, stein betong - ideer og tips | Terrasse | 4/13


Det er veldig viktig å velge veldig gode produkter, både effektive og miljøvennlige, som fjerner urenheter mens miljøet respekteres. Det første tipset for å gi deg er et av de mest populære utendørsrengjøringsprodukter for publikum: blekemiddel. Denne kjemikalien kan være svært aggressiv, ikke bare for jorda, men også for planter. I stedet for å skade dine steinplater, bør du i stedet beskytte dem med et flekk- og vanntettingsprodukt. Det er mange måter og naturlige produkter å rengjøre steinterrassen: vaskemiddel, svart såpe, natron og så videre.

Bruk bare miljøvennlige produkter til rengjøring av steindekk!

1

rengjøring terrasse betong-mørk-grå-møbler-harpiks-flettet
Rengjøring av treterrasse, stein betong - ideer og tips | Terrasse | 5/13

Sponsede koblinger

I prinsippet er rengjøring av terrassen gjort tidlig om morgenen eller om kvelden. Hvis du har bestemt deg for å bruke et av produktene ovenfor, anbefaler vi deg å kjøpe en komfortabel kost. Da må du bare dyppe den i lunkent vann med det valgte produktet. Til slutt må du skylle dine steinplater i kaldt vann. Hvis terrassen er veldig skitten, anbefaler vi at du bruker brusekrystaller. Rengjør med en skrubber impregnert med en løsning bestående av varmt vann og noen få sodakrystaller (ca. 1 liter vann til en teacup av krystaller).

Ditto for rengjøring av betongdekk!

rengjøring oppkjørselen-betong-tips-vedlikehold
Rengjøring av treterrasse, stein betong - ideer og tips | Terrasse | 6/13


Hvis tilstanden til jorden din er veldig dårlig, inviterer vi deg til å velge et profesjonelt produkt som vil eliminere alle slags smuss og ubehagelige flekker. For å beskytte ditt dekk ytterligere kan du også av og til bruke et vannavvisende eller oljeavvisende produkt. Disse to produkttypene tar sikte på å vanntette gulvet på terrassen din. Meget effektiv og ultra-praktisk, de er dine sikreste og mest pålitelige allierte for å bekjempe jordforringelse over tid, fuktskader, skumdannelse, erosjon, sur regn og etc ..

Økologiske produkter respekterer miljøet!

rengjøring terrasse betong-stein-tre-gress-ledd
Rengjøring av treterrasse, stein betong - ideer og tips | Terrasse | 7/13


Hvordan skal man fortsette å rengjøre massivt treverk? Estetisk, varm og vennlig, er dette edle materialet ofte brukt til å kle på gulvet på utendørsterrassen. I det brede spekteret av trearter finner vi teak, Ipe, cumaru og etc. Velg et tregulv er fremfor alt et spørsmål om smak, som betyr å kle gulvet med stil. For å helbrede det estetiske utseendet på gulvet, inviterer vi deg til å oppdage våre tips for rengjøring av massivt treverk.

Ditto for planter og blomster!

rengjøring terrasse tre-massive lakkert overflate-cchaise-folding
Rengjøring av treterrasse, stein betong - ideer og tips | Terrasse | 8/13

Massiv treverkstoffrengjøring er ikke i det hele tatt en kjedelig aktivitet. Tvert imot utføres det bare en eller to ganger i året for å unngå mulig utvikling av mugg som ødelegger jorda og gjør den spesielt glatt. Hvis du vil beholde farge på treet, må du vite at i tillegg til den tradisjonelle terrengrengjøringen, må du sørge for ytterligere behandling, bestående av påføring av en metningsmiddel for å defibrere veden, og så kan produktet godt impregnere det.

Massivt tre terrasse rengjøring i blink av et øye!

rengjøring terrasse konsulent-ideer-fjerne støv
Rengjøring av treterrasse, stein betong - ideer og tips | Terrasse | 9/13

Før du takler rengjøring av treterrassen, må du respektere noen grunnleggende regler knyttet til vedlikehold av treverket. I prinsippet er rensing og vedlikehold av treet avhengig av det essensen som det utgjør. Hvis du vil unngå grisning av treet, foreslår vi at du bruker ett eller to lag av beskyttelse basert på linolje på terrassen en eller to ganger i året.

Vedlikehold og rengjøring terrasse vellykket å forskjøre utendørs plass!

rengjøringsprodukter-terrasse entrtien-glans-området
Rengjøring av treterrasse, stein betong - ideer og tips | Terrasse | 10/13

Ellers er det et bredt spekter av naturlige "avfettingsprodukter" som er dedikert til rengjøring og vedlikehold av massivt tre: bruskrystaller, natriumperkarbonat, sitronsyre, høytrykksrenser, svart såpe, vaskemiddel tallerkener og så videre

Tips om vedlikehold av trefarge og terrasse rengjøring!

rengjøring terrassemøbler-tre-railing-matchet
Rengjøring av treterrasse, stein betong - ideer og tips | Terrasse | 11/13

Som vi allerede har sagt, er tredekkstengingen veldig enkel og lett å gjøre. Du kan utføre terrassen rengjøring enten med en kost eller med høytrykksrenser som kan skade og svekke motstanden til treet.

Bruk en kostesøm eller en enkel klut!

rengjøring terrasse-ideer-tips-off skum-tre
Rengjøring av treterrasse, stein betong - ideer og tips | Terrasse | 12/13

Hvis du foretrekker denne andre metoden, anbefaler vi deg å legge minst 80 cm høy med moderat strøm. På den annen side, hvis du er heldig nok til å ha et kompositt treverk, trenger du ikke å kjøpe et eget rengjøringsterrasseprodukt. En enkel vask med såpe og vann vil være tilstrekkelig til å skinne overflaten på terrassen din!

Gi en ny lease av livet til brukt tre!

terrasse Rengjørings biprodukter-økologisk-create-gloss finish
Rengjøring av treterrasse, stein betong - ideer og tips | Terrasse | 13/13

En god terrasse rengjøring kan gjenopprette gammelt tre for å skinne, men virkningen av utemøbler på utseendet på treet må ikke overses. Vær oppmerksom på valg av hagemøbler, unngå malte salonger og smijerns møbler, som kan gi dype karakterer på gulvet!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2

Back to top