Tatu perjalanan untuk globetrotters dalam 10 idea hebat yang tidak boleh dilepaskan

GO tattoo world-terrestrial travel idea
Tatu perjalanan untuk globetrotters dalam 10 idea hebat yang tidak boleh dilepaskan! | Tatu | 1/12


Tatu adalah pengubahsuaian badan kekal dan itu sebabnya pemakai mereka memilih mereka dengan perhatian yang besar terhadap perincian. Sudah tentu, makna simbolik mereka adalah antara aspek yang paling penting yang diambil kira apabila memilih. Biasanya, kita menghabiskan banyak masa mempelajari simbolisme di belakang ini atau lukisan yang kita mahu tatu. Tetapi bagaimana untuk meneruskan apabila proses itu, untuk bercakap, dibalikkan dan kita sudah tahu apa yang ingin kita terangkan tetapi tidak tahu bagaimana? Anda adalah dunia trotter yang berdedikasi dan anda ingin menunjukkan cinta anda untuk meneroka dunia dengan cara yang asli dan ... cara yang pasti? yang perjalanan tatu adalah tepat untuk anda!

lengan tatu-travel-man-dotwork
Tatu perjalanan untuk globetrotters dalam 10 idea hebat yang tidak boleh dilepaskan! | Tatu | 2/12

Dalam artikel semasa, Deavita.fr menawarkan anda ide sedozen idea tentang tatu perjalanan asal untuk wanita, lelaki dan pasangan. Nikmati idea-idea yang digambarkan dan pilih model yang paling menarik dan estetika yang menarik untuk kulit anda! Satu varian alternatif ialah menggunakan imej hanya sebagai sumber inspirasi artistik dan mencipta reka bentuk uniknya sendiri di dunia.

Mawar angin - perjalanan tatu penuh dengan simbolisme positif

tato perjalanan udara lengan merah jambu-pesawat
Tatu perjalanan untuk globetrotters dalam 10 idea hebat yang tidak boleh dilepaskan! | Tatu | 3/12

Salah satu tatu glob-trotting yang paling popular adalah kompas dan lebih khusus angin naik. Reka bentuk di atas dilakukan pada lengan bawah dan angka yang mewakili titik kardinal digabungkan dengan siluet pesawat. Ini menjadikan model yang dipamerkan bukan sahaja lebih menarik tetapi juga lebih banyak dimuatkan dengan simbolisme positif dan persatuan penerokaan luar biasa.

Tatu lengan - 40 idea sejuk untuk lelaki dan wanita

Henna pergelangan tangan dan tatu tangan dalam 40 idea untuk wanita dan lelaki

Tudung angin dan kompas merah jambu - makna dan 25 corak sejuk

tatu-perjalanan-minimalis-wanita-arm
Tatu perjalanan untuk globetrotters dalam 10 idea hebat yang tidak boleh dilepaskan! | Tatu | 4/12


Penyokong tatu minimalis, serta wanita yang mempunyai tempat yang lembut untuk model bijak, mungkin akan menghancurkan idea yang diberikan dalam gambar di atas! Ia sentiasa semacam angin naik, tetapi diwakili bergaya dan dibuat di dalam lengan. Kedua-dua ciri ini menjadikannya sangat sesuai untuk orang yang tidak mahu mempunyai tatu yang terang-terangan terlalu jelas.

tatu-travel-point-Cardinals buku lali
Tatu perjalanan untuk globetrotters dalam 10 idea hebat yang tidak boleh dilepaskan! | Tatu | 5/12

Pautan Sponsor

Dua anak panah, atau dua garis lurus yang mudah, melintasi X dan huruf yang menunjukkan setiap mata kardinal di tempat yang sepadannya adalah semua yang perlu untuk kompas minimalis anda siap! Dengan cara ini, anak panah benar-benar hebat seperti tatu perjalanan, melambangkan permulaan, permulaan baru, permulaan. Jika anda ingin mengetahui semua yang ada mengenai kompas dan angin naik, anda berada di tempat yang betul kerana ia telah dikhaskan untuk keseluruhan artikel yang boleh anda rujuk dengan mengikuti pautan tersebut.

1

Dapatkan perkataan atau perkataan bertato

tato perjalanan frasa-pesawat-kertas frasa
Tatu perjalanan untuk globetrotters dalam 10 idea hebat yang tidak boleh dilepaskan! | Tatu | 6/12


Satu lagi pilihan perjalanan tatu yang perlu dipertimbangkan ialah untuk mendapatkan tatu atau perkataan yang bermakna tatu. Berita baiknya ialah terdapat banyak sebutan terkenal yang berkaitan dengan perjalanan, pengembaraan dan penerokaan! "Untuk kekal wujud. Perjalanan adalah kehidupan "dan" Kami bergerak untuk berubah, tiada tempat, tetapi idea "hanyalah dua daripada banyak contoh yang boleh disebutkan. Cuba untuk mengelakkan sebutan terlalu popular jika anda ingin mempunyai reka bentuk yang unik.

idea-asal-tattoo-travel-nafsu berkelana
Tatu perjalanan untuk globetrotters dalam 10 idea hebat yang tidak boleh dilepaskan! | Tatu | 7/12


Terdapat cara yang baik untuk mengelakkan kejadian yang tidak diingini dengan tato perjalanan frasa yang dikongsi oleh beberapa orang sedozen. Caranya adalah untuk bergerak ke arah fon yang sedikit diketahui atau yang tidak boleh dibaca pada mulanya. Kami juga boleh mencipta kaligrafi mewah sendiri! Oleh itu, walaupun kata yang sangat popular, seperti bahasa Inggeris "keseronokan" misalnya, boleh menjauhkan diri dari perkara biasa. Demi maklumat, perkataan itu bermakna hasrat atau impuls yang kuat untuk bersiar-siar atau mengembara dan meneroka dunia.

Kontur Peta Dunia pada pergelangan tangan - Tattoo Travel Discreet

tatu-travel-outline-peta dunia
Tatu perjalanan untuk globetrotters dalam 10 idea hebat yang tidak boleh dilepaskan! | Tatu | 8/12

Kami telah menyebut perjalanan tatu bijaksana tetapi kami masih jauh dari meletihkan segala kemungkinan yang ditawarkannya. Lokasi tertentu nampaknya merupakan faktor yang paling penting apabila bercakap tentang keterlihatan lukisan pada kulit. Tetapi ia juga jenis tatu sendiri yang penting. Sebagai contoh, model berkilat halus tanpa mengisi, seperti peta dunia pada pergelangan tangan yang ditunjukkan di atas, tidak terlalu kelihatan.

tatu-travel-bijaksana jari-belon
Tatu perjalanan untuk globetrotters dalam 10 idea hebat yang tidak boleh dilepaskan! | Tatu | 9/12

Tatu pada jari adalah variasi lain yang tidak boleh dipandang ringan ketika datang ke tato perjalanan asal. Di samping itu, yang mahukan model bijak dapat dicapai di dalam jari-jarinya, sementara yang lebih berani dapat mendapatkan falang tatu. Reka bentuk belon udara panas, pesawat kertas atau dunia di dalam jari kelihatan super menawan dan akan kelihatan hanya apabila anda mahu.

Bersekutu berbilang simbol dalam tatu perjalanan tunggal

tatu-travel-asal-dos-tulang belikat
Tatu perjalanan untuk globetrotters dalam 10 idea hebat yang tidak boleh dilepaskan! | Tatu | 10/12

Siapa yang merasa sangat mencabar dapat menggabungkan beberapa idea yang berbeza ke dalam tatu perjalanan unik. Balon udara panas dengan belon dunia dan carrycot adalah simbol penjelajah tiga! Selain itu, semua tindakan megah ini berlaku di atas gunung yang hebat. Untuk maklumat, model itu dilakukan pada scapula pada dasarnya menggunakan teknik dotwork (titik demi titik).

tatu-visa penampan-rose-angin
Tatu perjalanan untuk globetrotters dalam 10 idea hebat yang tidak boleh dilepaskan! | Tatu | 11/12

Ini adalah satu lagi kombinasi yang berjaya beberapa simbol perjalanan asal yang akan sesuai untuk penyokong warna tatu. Setem visa berwarna-warni, seperti beberapa peneroka yang paling bercita-cita tinggi dalam pasport mereka, adalah idea genius yang tidak boleh dilepaskan! Mereka secara visual menyambung dan sempurna melengkapkan gaya grafik angin hitam naik di atas dan pesawat bergaya di bawah.

tato perjalanan pasangan-laut-gunung
Tatu perjalanan untuk globetrotters dalam 10 idea hebat yang tidak boleh dilepaskan! | Tatu | 12/12

Apakah templat tatu perjalanan kegemaran anda? Angin naik menjadi klasik sebenar atau belon yang menawan dan agak suka bermain? Adakah anda menganggap untuk kekal dalam kulit anda dengan kalimat yang indah yang penuh makna? Apa yang akan menjadi pilihan anda antara tudung berkontur tebal dan tudung yang rumit, corak bijak tanpa apa-apa isi dan dilaksanakan menggunakan teknik dot? Seluruh dunia, tatu dan yang sebenar, adalah untuk anda temui!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5

Back to top