Tattoo Catches Dream – emosi yang terukir dalam dakwat pada badan dan dalam fikiran

tatu-penangkap corak impian-bahu, hitam dan putih
Tattoo Catches Dream - emosi yang terukir dalam dakwat pada badan dan dalam minda | Tatu | 1/20


Permata sejati kulit yang kami sukan dengan bangga, tatu telah menjadi sangat penting sebagai seni dakwat. Daripada berhati-hati untuk memaksakan, tatu sudah pada semua badan. Semalam yang dihina dan dimusnahkan, hari ini fenomena sosial. Lama dilarang, dari abad kesembilan belas, tatu mula mengambil dimensi yang lebih artistik untuk menjadi multikultural dan protean. Hari ini, dengan bangga dipaparkan pada kulit, tatu merangkumi gabungan gaya dan teknik dalam evolusi yang berterusan. Tatu tergelincir di bawah kulit untuk meninggalkan cerita. Umumnya dengan simbolisme yang kuat, ia menandakan badan serta semangat. Jika anda masih tidak yakin tentang motif untuk mendapatkan tatu, Deavita menasihati anda tatu menangkap mimpi !

Mengapa mendapat tatu?

tatu-penangkap impian tinggi back-kecil-sensor-impian
Tattoo Catches Dream - emosi yang terukir dalam dakwat pada badan dan dalam minda | Tatu | 2/20

Pembebasan tatu tiba-tiba disebabkan oleh kehendak individu untuk menandakan tubuhnya dengan motif atau mesej dengan simbol yang kuat. Sama ada bijaksana atau memaksakan, setiap tatu mempunyai cerita. Menggambarkan peristiwa penting, menandakan kulit seseorang dengan dakwat yang tidak dapat dilupakan adalah perbuatan yang kuat, cara untuk mengintai memori dan emosi tertentu selama-lamanya. Jenama untuk kehidupan, mendapat tatu tidak pernah sepele.

tatu-penangkap mimpi-wanita pergelangan tangan Dreamcatcher-anchor
Tattoo Catches Dream - emosi yang terukir dalam dakwat pada badan dan dalam minda | Tatu | 3/20

Di luar peranan aksesori fesyen, tatu adalah seni yang telah wujud sejak subuh waktu. Menurut beberapa pakar psikososial, yang ditato adalah tanda nenek moyang, suatu refleksi dari kebimbangan utama manusia. Kebimbangan mengenai kehilangannya sendiri dan oleh itu, obsesinya untuk meninggalkan jejak. Tatu itu menganggap peranan rujukan menunjukkan mesej yang lebih mendalam daripada pilihan estetika mudah.

Tatu perjalanan untuk globetrotters dalam 10 idea hebat yang tidak boleh dilepaskan!

Pasangan tatu pasangan - ide-ide asal untuk meneruskan cintanya kepada pemberontak!

40 idea tatu kecil diskret di bahagian-bahagian tubuh yang berlainan

Corak tatu yang mana yang hendak dipilih?

tatu-penangkap mimpi-model-Dreamcatcher
Tattoo Catches Dream - emosi yang terukir dalam dakwat pada badan dan dalam minda | Tatu | 4/20


Warna yang berwarna-warni, monokrom, abstrak, grafik atau pointillist - untuk masing-masing, gaya dan coraknya sendiri. Reka bentuk yang paling trendi meninggalkan lebih banyak ruang untuk spontan dan emosi. Kami mendapat tatu jadi reka bentuk adalah lebih dan lebih luar biasa, mempunyai makna khusus hanya untuk pemegangnya. Bunga, haiwan, puisi atau simbol lain - tatu tidak terhingga mengikut keinginan peribadi.

tatu-penangkap mimpi-cat air ketiak
Tattoo Catches Dream - emosi yang terukir dalam dakwat pada badan dan dalam minda | Tatu | 5/20

Pautan Sponsor

Dari segi alasan yang paling diminta, ia adalah tatu simbolik yang semakin popular di kalangan orang tatu. Frasa, salib, mandala dll. - julatnya sangat luas. Dikenakan dengan simbolik yang kuat dan menawan pesona yang tak tertandingi, tatu yang menangkap impian adalah salah satu sebab yang paling asal untuk mendapatkan tattoo.

1

tatu-penangkap mimpi-bahu tatu warna
Tattoo Catches Dream - emosi yang terukir dalam dakwat pada badan dan dalam minda | Tatu | 6/20


Kecil dan bijak atau memaksakan, tatu yang menangkap impian membolehkan diletakkan di tempat-tempat yang berlainan badan. Satu tatu menangkap impian untuk tertanam di kulit, di mana-mana bahagian badan, terbukti menjadi idea yang super bergaya. Untuk mendapatkan tatu penangkap impian di leher atau di belakang telinga, di pergelangan tangan atau lengan bawah, di atas bahu, di pergelangan kaki dan lain-lain - lokasi tatu bergantung sepenuhnya pada rasa peribadi.

Tato simbolik menangkap mimpi

tatu-penangkap mimpi-wanita-sebelum-sarapan lengan tatu
Tattoo Catches Dream - emosi yang terukir dalam dakwat pada badan dan dalam minda | Tatu | 7/20


Terutamanya dihargai kerana sisi estetika, tatu yang menangkap impian menyembunyikan simbolisme yang berulang abad di Amerika Asli. Menurut kepercayaan kaum India, penangkap impian dalam azimat melindungi mereka dari mimpi buruk. Makna ini telah berkembang dari masa ke masa, dan hari ini juga merujuk kepada dunia mimpi dan pencerahan. Oleh itu, untuk memahami makna tatu menangkap impian, seseorang mesti terlebih dahulu menceburkan diri ke dunia rohani, kerana kain membungkus bulatan, melambangkan intipati lelaki dan perihal peribadinya.

tatu-penangkap bahu impian balik
Tattoo Catches Dream - emosi yang terukir dalam dakwat pada badan dan dalam minda | Tatu | 8/20

Selain makna kewujudan manusia, tatu menangkap mimpi juga dianggap sebagai jimat pelindung yang mampu menghilangkan getaran buruk. Janji impian yang lebih menyenangkan dan perasaan yang baik, impian itu menangkap dakwat ke dalam kulit untuk mengajar pemegangnya untuk mengelakkan tenaga buruk dengan membiarkan mereka mengalir dan bergerak.

tatu-penangkap impian ketiak
Tattoo Catches Dream - emosi yang terukir dalam dakwat pada badan dan dalam minda | Tatu | 9/20

Terdapat banyak gaya walaupun strukturnya tetap sama pada akhirnya, tattoo menangkap impian adalah salah satu sebab yang paling indah dan estetik yang dapat dipilih seorang wanita. Ia boleh diperibadikan mengikut orang yang mahu menjadi tatu sambil mengekalkan struktur dasarnya dengan unsur-unsur penting yang membolehkannya "bekerja".

tatu-penangkap mimpi-lengan-impian penangkap fox
Tattoo Catches Dream - emosi yang terukir dalam dakwat pada badan dan dalam minda | Tatu | 10/20

Untuk memperibadikan impian tangkapan tatunya, seseorang boleh memilih dari pelbagai item untuk menambah struktur asas. Di gelanggang, artis tatu boleh menarik roset yang akan mewakili web labah-labah pelindung. Selalunya, roset menengah adalah ketara. Mereka terutamanya tiga nombor dan dilampirkan di bawah yang terbesar.

tatu-penangkap bermimpi back-Deco-bulu-manik
Tattoo Catches Dream - emosi yang terukir dalam dakwat pada badan dan dalam minda | Tatu | 11/20

Apabila bercakap tentang tatu menangkap mimpi, tidak mungkin untuk menghilangkan bulu-bulu. Mereka berkhidmat untuk mengekalkan dan mengekalkan impian yang indah dan perasaan yang baik dan menyembunyikan makna simbolik, yang berkaitan dengan cinta dan kelembutan.

tatu-penangkap mimpi tatu-inai-tattoo-Tetap
Tattoo Catches Dream - emosi yang terukir dalam dakwat pada badan dan dalam minda | Tatu | 12/20

Seperti yang telah disebutkan, terdapat banyak variasi yang membolehkan semua orang untuk menyesuaikan tatunya menangkap mimpi mengikut keinginannya. Oleh itu, kita boleh meminta item tambahan seperti kepala haiwan bukan roset atau totem. Perlu diingatkan bahawa menambahkan lebih banyak maklumat dapat memindahkan impian tatu dari makna asalnya.

tatu-impian penangkap tatu-dan-lupa-pergelangan tangan
Tattoo Catches Dream - emosi yang terukir dalam dakwat pada badan dan dalam minda | Tatu | 13/20

Oleh itu, tatu menangkap impian sangat cantik. Oleh itu, ia tidak berguna untuk menangkis dan mengubahsuai. Walau bagaimanapun, sesetengah orang merasa perlu, betul atau salah, untuk menambah butiran lain seperti perhiasan atau barang berharga kecil. Orang lain bergantung pada pelbagai mawar atau bulu. Butiran tambahan tidak dianjurkan kerana ia akan menghalang makna pertama pengadil mimpi.

Memilih saiz tatu yang ditangkapnya yang tepat

tatu-penangkap mimpi-leher pendek tatu-wanita
Tattoo Catches Dream - emosi yang terukir dalam dakwat pada badan dan dalam minda | Tatu | 14/20

Jika anda ingin mengambil langkah dan mendapatkan tattoo, pilih corak kecil untuk tatu pertama. Ia akan menjadi cara yang baik untuk membiasakan diri dengan perbuatan itu sendiri. Walau bagaimanapun, bagi seorang wanita pasti suka dan tidak bosan dengan reka bentuk yang dipilih, dia boleh mencuba sedikit tipuan. Ini terdiri daripada percetakan dan peletakan motif beberapa di dalam biliknya, supaya dia boleh melihatnya setiap hari. Sekiranya kita masih menyayanginya selepas 1-2 bulan, tatu ini sesuai dengan sempurna.

tatu-penangkap mimpi-besar paha tatu hitam
Tattoo Catches Dream - emosi yang terukir dalam dakwat pada badan dan dalam minda | Tatu | 15/20

Kebanyakan wanita lebih suka tatu bijak. Tato kecil yang kecil dan biasanya mudah diletakkan pada bahagian-bahagian tubuh yang kurang menarik ke mata. Ini adalah, sebagai contoh, lengan, bahagian dalam pergelangan tangan, leher, bahu, pinggul dan pergelangan kaki.

tatu-penangkap mimpi-sarapan pergelangan tangan tatu
Tattoo Catches Dream - emosi yang terukir dalam dakwat pada badan dan dalam minda | Tatu | 16/20

Trend sejati dalam dunia tatu, motif impian yang menawan tidak berhenti untuk mempesona dan menggoda peminat seni dakwat. Biasanya sepatutnya digantung di atas katil untuk melindungi mimpi ngeri, penangkap impian sempurna untuk dimasukkan ke dalam kulit.

tatu-penangkap mimpi kaki tatu-wanita simbolik
Tattoo Catches Dream - emosi yang terukir dalam dakwat pada badan dan dalam minda | Tatu | 17/20

Dikenakan dengan simbol yang kuat, tatu menangkap impian memerlukan kemahiran yang hebat dan banyak ketelitian. Corak ini meminjamkan dirinya kepada gaya yang berbeza seperti: sekolah lama, grafik, realistik dan sebagainya. Ini mungkin menjelaskan populariti yang semakin meningkat.

tatu-impian penangkap tatu-jam tangan-bahu
Tattoo Catches Dream - emosi yang terukir dalam dakwat pada badan dan dalam minda | Tatu | 18/20

Jika anda ingin mendapatkan tatu simbolik, dreamcatcher sesuai untuk anda. Dikenali dalam budaya Amerika Asli, penangkap impian menjanjikan keamanan dan rasa kesejahteraan. Sekiranya anda percaya pada kuasanya, tatu yang menangkap mimpi dapat melindungi anda dari bahaya dan membuat anda berasa selamat. Sesetengah orang mendapatkan tato pengantin dengan tujuan untuk mengubah ketakutan batin mereka menjadi sesuatu yang indah dan kreatif.

tatu-penangkap mimpi tatu-besar warna impian penangkap balik
Tattoo Catches Dream - emosi yang terukir dalam dakwat pada badan dan dalam minda | Tatu | 19/20

Tattoo menangkap mimpi adalah sebahagian daripada tatu asli Amerika. Ramai orang yang memilih corak jenis ini terpesona dengan keindahan luar biasa penangkap impian serta simbolisme istimewa mereka. Sebagai tato seorang penangkap impian adalah cara untuk memberi penghormatan kepada nilai moral tertentu seperti kebanggaan, kasih sayang, kebaikan, waktu dll.

tatu-penangkap mimpi-bahu bentuk adat
Tattoo Catches Dream - emosi yang terukir dalam dakwat pada badan dan dalam minda | Tatu | 20/20

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

Back to top