Potovalni tattoo za globetrotters v 10 odličnih idej, ki jih ni treba zamuditi

GO-globus-zemeljska ideja potovanja za tatoo
Potovalni tattoo za globetrotters v 10 odličnih idejah, ki jih ne smete zamuditi! | Tetoviranje | 1/12


Tatoo so trajne modifikacije telesa in zato jih njihovi uporabniki izberejo z veliko pozornostjo do podrobnosti. Seveda je njihov simboličen pomen eden od najpomembnejših vidikov, ki se upoštevajo pri izbiri. Običajno veliko časa preživljamo, če preučujemo simboliko za to ali to risbo, ki jo želimo tetovirati. Ampak kako nadaljevati, ko je proces, tako rekoč, obrnil in že vemo, kaj želimo izraziti, a ne vemo, kako? Ste posvečeni globus in želite pokazati svojo ljubezen do raziskovanja sveta na izvirnem in ... dokončnem načinu? potovanje s tatoo je točno za vas!

tattoo-potovanje-man-dotwork roko
Potovalni tattoo za globetrotters v 10 odličnih idejah, ki jih ne smete zamuditi! | Tetoviranje | 2/12

V tem članku Deavita.fr vam ponuja ducat domišljijskih idej o originalni potovalni tattoo za ženske, moške in pare. Uživajte v ilustriranih idejah in izberite model, ki ga najdete najbolj navdušujoče in estetsko prijetno za vašo kožo! Alternativna različica je uporaba slik le kot vir umetniške navdiha in izumiti lastno edinstveno obliko na svetu.

Roža vetrov - potovanje s tatoo, polnjeno s pozitivno simboliko

tattoo potovanje podlaket-roza-vetrovi-letalo
Potovalni tattoo za globetrotters v 10 odličnih idejah, ki jih ne smete zamuditi! | Tetoviranje | 3/12

Eden od najbolj priljubljenih tetovaže za globe je trojanski kompas, natančneje vrtnica. Zgornja zasnova je narejena na podlakti in številka, ki predstavlja glavne točke, je kombinirana z letalsko silhueto. Zaradi tega je model prikazan ne le bolj zanimiv, temveč tudi bolj obremenjen s pozitivno simboliko in vrhunskimi raziskovalnimi združenji.

Tetoviranje podlaktice - 40 kul idej za moške in ženske

Henna zapestje in ročno tatoo v 40 idej za ženske in moške

Rožnat veter in kompas tatoo - pomene in 25 kul vzorcev

tattoo-potovanje-minimalistično-ženska-arm
Potovalni tattoo za globetrotters v 10 odličnih idejah, ki jih ne smete zamuditi! | Tetoviranje | 4/12


Občudovalci minimalističnih tetovaže in gospe, ki imajo mehko mesto za diskretne modele, bodo verjetno imeli velik vtis na idejo, predstavljeno na fotografiji zgoraj! Vedno je nekakšna vetrna vrtnica, vendar je bila stilizirana in izdelana znotraj roke. Ti dve posebnosti so popolnoma primerni za ljudi, ki ne želijo preveč očitne tatobe.

tattoo-potovanje-point-Cardinals gležnja
Potovalni tattoo za globetrotters v 10 odličnih idejah, ki jih ne smete zamuditi! | Tetoviranje | 5/12

Sponzorirane povezave

Dve puščici ali celo dve preprosti ravni črti, prečkani v X in črke, ki označujejo vsako od kardinalnih točk na ustreznih mestih, je vse, kar je potrebno za vaš minimalistični kompas, da bo pripravljen! Mimogrede, puščice so popolnoma super, kot potovalni tattoo, ki simbolizira začetke, nove začetke, začetke. Če želite vedeti vse, kar morate vedeti o kompasu in vetru, ste na pravem mestu, ker je že bil namenjen celotnemu članku, ki ga lahko poiščete po povezavi.

1

Spravite besedo ali besedo, tetovažirano

tattoo potovanje fraza-letalo-papir
Potovalni tattoo za globetrotters v 10 odličnih idejah, ki jih ne smete zamuditi! | Tetoviranje | 6/12


Še ena možnost potovanja za tatoo, ki jo je treba upoštevati, je, da dobite tetovažo ali smiselno besedo. Dobra novica je, da obstaja veliko znanih citatov, povezanih s potovanjem, pustolovščino in raziskovanjem! "Ostati mora obstajati. Potovanje je življenje «in» Potujemo se spremeniti, brez kraja, vendar ideje «so le dva od številnih primerov, ki jih je mogoče navesti. Poskusite se izogniti omembam preveč priljubljenih, če želite imeti edinstven dizajn.

ideje-original-tattoo-potovanje-Wanderlust
Potovalni tattoo za globetrotters v 10 odličnih idejah, ki jih ne smete zamuditi! | Tetoviranje | 7/12


Obstaja dober način, da se izognemo nesrečam s tatoi fraze potovanja, ki ga je dalo več deset ljudi. Trik je, da se premaknete na malo znano pisavo ali tisto, ki je na začetku ni berljiva. Lahko tudi izumimo svojo lastno fancy kaligrafijo! Tako se lahko celo celo zelo priljubljena beseda, na primer angleško "wanderlust", oddalji od običajnih trivij. Zaradi informacij je beseda močna želja ali impulz, da se sprehajajo ali potujejo in raziščejo svet.

Konture svetovne karte na zapestju - Diskretni potovalni tattoo

tattoo-potovanje-oris-map-svet
Potovalni tattoo za globetrotters v 10 odličnih idejah, ki jih ne smete zamuditi! | Tetoviranje | 8/12

Tattoo potovanje smo že omenili diskretno, vendar smo še vedno daleč od izčrpanosti vseh možnosti, ki jih ponuja. Posebna lokacija je očitno dejavnik, ki je izjemno pomemben, ko govorimo o vidljivosti risbe na koži. Ampak to je tudi tip samega tatoa, ki šteje. Na primer, fino zasnovani modeli brez polnila, kot je zemljevid sveta na zapestju, prikazani zgoraj, niso preveč vidni.

tattoo-potovanje-diskretni prstom balon
Potovalni tattoo za globetrotters v 10 odličnih idejah, ki jih ne smete zamuditi! | Tetoviranje | 9/12

Tetovaže na prstih so še ena sprememba, ki se ne sme podcenjevati, ko gre za originalni potovalni tattoo. Poleg tega, kdo želi diskretni model lahko doseže v prstih, medtem ko bolj drzni lahko dobijo tatoo falanges. Dizajn vročega zraka, ravnina papirja ali globus znotraj prsta je super očarljiv in bo viden le, kadar želite.

Povežite več simbolov v enem potovalni tatu

tattoo-potovanje-original-dos-scapula
Potovalni tattoo za globetrotters v 10 odličnih idejah, ki jih ne smete zamuditi! | Tetoviranje | 10/12

Kdo se počuti posebej pustolovski lahko celo združuje več različnih idej v edinstveno potovalno tatoo. Vroč zrak balon z balonom in nosilcem je resnično trojni simbol za raziskovalce! Poleg tega se vse to čudovito delovanje odvija preko vrhunskega gorskega območja. Za informacije se model izvaja na scapuli, ki v bistvu uporablja tehniko dotika (točka po točki).

tattoo-vizumov potovali v varovalni-Rose-vetrovi
Potovalni tattoo za globetrotters v 10 odličnih idejah, ki jih ne smete zamuditi! | Tetoviranje | 11/12

To je še ena uspešna kombinacija več prvotnih potovalnih simbolov, ki bodo idealna za ljubitelje barvnih tetovaž. Večbarvni vizumski žigi, kot nekateri kot najbolj ambiciozni raziskovalci v njihovih potnih listih, so genialna ideja, ki je ne smemo zamuditi! Vizualno povezujejo in popolnoma dopolnjujejo grafični slog črne vetrne rose nad in stilizirano ravnino spodaj.

par-morje-gorski potovalni tattoo
Potovalni tattoo za globetrotters v 10 odličnih idejah, ki jih ne smete zamuditi! | Tetoviranje | 12/12

Kakšna je vaša najljubša potovalna tattoo predlogo? Vetrna rose postane prava klasika ali balon očarljiv in nekoliko igriv? Ali ste za kožo presenetili čudovit stavek, poln pomen? Kakšna bi bila izbira med debelim kontrastiranim tiskom in senčnim senčilom, diskretnim vzorcem brez napolnjenosti in izvedenim s tehniko pike? Ves svet, tattoo in pravi, je tvoj, da odkrijete!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Back to top