Betydning Tattoo – symbolisk bak 40 mer estetiske motiver

geometrisk tatovering mening
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 1/43


"Vis meg en mann med en tatovering, og jeg skal vise deg en mann med en interessant fortid." Disse ordene tilhører Jack London og beskriver perfekt en av grunnene til at vi kunne tatoveres. Men unntatt for å markere en betydelig periode av sin fortid kunne man også velge en inkage for å uttrykke en gjeldende begivenhet, en ny begynnelse, en ny scene i livet hans. Man kan også velge å eviggjøre en egenskap av hans karakter eller en underskuddskvalitet som man ønsker. Kjære mennesker, kjæledyr og favoritthobbyer er noen av de andre favorittemnene. Heldigvis er det en mengde estetiske motiver, blant hvilke hver fremtid tattooed kunne finne den mest egnede for seg selv. hva tatovering mening for hvilken modell, for deg å oppdage i den nåværende encyklopediske artikkelen!

Hver tatovering har sin mening!

menings tattoo-cat
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 2/43

"Jeg vil ha en tatovering med mening" er til en viss grad tull fordi noen tatovering har en mening. Men den nåværende setningen viser at folk bare søker en dose mysterium, en noe okkult oppsigelse og en dypere mening ved å velge designene som vil forskjønne sin hud. Og det er ganske normalt fordi de spesielle symbolene vil forbli for alltid! I denne trenden går tatovering og dens spesielle betydning hånd i hånd, om det passer deg eller ikke.

Tatovering og mening går hånd i hånd

betyr kryss-tatovering-delikat
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 3/43

Men hva blir symbolet for å grave for alltid på huden hans er et dypt personlig problem. Og det samme gjelder motivene bak selve handlingen. Derfor resulterer betydningen mer eller mindre subjektiv, selv helt individuell ifølge personen som bærer representativ tegning gitt. I den nåværende artikkelen vil vi derfor undersøke den nåværende tatoveringen betydningen bak noen av de mest estetiske og populære motivene. Men hvordan hver bærer vil tolke dem for seg selv og hvilke ekstra sanser han vil tildele dem, er et annet emne som ikke kunne håndteres.

Den polynesiske tatoveringen - en gammel kunst full av dyp mening

Kvinners ankel tattoo - favoritt for diskret design med umiddelbar effekt

Kvinner tatovering: inspirerende ideer for enhver smak!

Opprinnelser innen tatoveringsteknologi i polynesisk kultur

Polynesisk tatovering-tradisjonell betydning
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 4/43


Historisk var det ingen ordentlig skriving i polynesisk kultur, så Maori tatoveringskunstene var fulle av karakteristiske tegn for å uttrykke sin identitet og personlighet. Tatoveringer var en del av passasjerene som indikerte rangene i det hierarkiske samfunnet, så vel som seksuell modenhet, slægtsforskning etc. Nesten alle i det gamle polynesiske samfunnet har blitt tatovert på et tidspunkt i livet.

Kulturelle tegn knyttet til maori tatovering

1

tattoo-polynesisk tradisjonell betydning
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 5/43

Sponsede koblinger

Den polynesiske tatoveringen er en tribal tatoveringsform full av forseggjorte symboler, intrikate mønstre, sammensatte tracery, stilisert dyre design og mer. som på sin side florerer i betydninger. De er kombinert i overflod, deres konturer er tykke og de svarte fyllingene er mange som resulterer i imponerende og meget synlige tatoveringer. Tenk deg for eksempel Maui karakterens tatoverte kropp av den animerte spillefilmen "Vaiana: Legend of the End of the World". Men la oss se nærmere på noen av de mer vanlige tradisjonelle stammemotivene og deres betydninger!

Polynesisk tatovering - grunnene og deres betydning

tattoo-polynesisk menings symbol-Enata
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 6/43


For eksempel representerer Enata-motivet, som ligger i sentrum av polynesisk kunst, menneskelige figurer og noen ganger guder. Gjentatt i en "frise" kan det betegne folk og deres forhold, mens de plasseres opp ned, kan det symbolisere de overlevde fiendene. Hajtennene eller Niho Mano uttrykker på sin side "beskyttelse", "styrke" og "tilpasningsevne", men også "ferocity". Maori-tatoveringen som betyr "lanse" er relatert til bærerens krigslignende natur.

Betydning polynesisk tatovering: stylized haj tenner og demi-god Tiki

betyr-maori tattoo-tann hai-tiki
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 7/43


Turtles symboliserer helse, fruktbarhet, lang levetid, fred og hvile, mens øgler regnes som svært kraftige skapninger som bringer lykke og lykke, kommuniserer mellom mennesker og guder og kan få tilgang til den usynlige verden. Humanoide figurer kalt tiki representerer generelt demi-guder, forfedre, prester og deifiserte hoder, symboliserer beskyttelse, fruktbarhet og tjener som foresatte.

Hva betyr tatoveringen mandala?

betyr-tatovering-mandala-kosmos
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 8/43

Ordet mandala kommer fra sanskrit og betyr "sirkel" og analogi - "enhet", "totalitet", "senter". I dagens gjeldende bruk er mandaler noen slags geometriske grafiske diagrammer organisert rundt et sentralt punkt. I hinduisme og buddhisme betegner disse utførlige rosettene metafysisk eller symbolsk forholdet mellom mennesket og universet. I mange andre kulturer er sirkelen symbolet på livet og evigheten.

liten tatovering-mandala-betyr-kosmos
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 9/43

Som et resultat av all denne generelle informasjonen virker mandala tatoverings mening ikke så vanskelig å gjette. Den er spesielt knyttet til enheten til menneske og kosmos, og vi kan si at den komplekse utformingen selv representerer en mikrokosmos i seg selv. Betraktet som en portal mellom den materielle verden og universet av metafysikk, er en mandal på huden formentlig festet på bærerens indre balanse, fullkommenhet og åndelig bringe den til evigheten.

betyr-tatovering-mandala-øyenstikkere
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 10/43

Det som er spesielt fordelaktig om denne typen tatovering er at vi kan legge til noen tenkelige detaljer ved å introdusere den inn i den intrikate interlacing av mandala for å forandre litt dens betydning i den retningen som passer best for ham ! Blomster av alle slag, sommerfugler, yin og yang symboler, sjarmerende dragonflies, er blant annet ideell for dette formålet.

Native American tro og tatovering som betyr drømfanger

menings tattoo-indiansk drømmefanger
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 11/43

Basert på troen på indianere, og spesielt Ojibwe, er dreamcatcheren en kraftig amulett som beskytter dem mot mareritt. Det aktuelle magiske filteret er også kjent som dream catcher eller av "dreamcatcher" anglicisme som betyr det samme. I denne forbindelse er den drømmende tatoveringsbetydningen "beskyttelse mot dårlige visjoner" og "bevaring av drømmer".

Betyr tatoveringspilen

betyr-tatovering-stil-pil-geometrisk
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 12/43

Å være gjenstand for symbolske beskyttere, representerer en ensom pil forsvar og beskyttelse mot ondskap. Men en pil går framover og kan også metaforisk indikere bevegelsen fremover, den riktige retningen, målet, målet. Dette er en tatovering som passer perfekt for alle som er i stand til å starte en ny scene i livet deres.

Santa Muerte tatovering - opprinnelser og betydninger

opprinnelige-betyr-tatovering-santa-muerte
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 13/43

Vi har kikket på øyas stammer i Stillehavet, kulturen til folket i det indiske subkontinentet og til og med de første innbyggerne på det amerikanske kontinentet, men hva med meksikanske folklore? Vel, karakteren Nuestra Señora av Santa Muerte som legemliggjør døden! Ikke bli panikk, guddom som stammer fra de hedenske tider av aztek og maya er forbundet med utelukkende positive egenskaper.

menings tattoo-nuestra-senora-santa-muerte
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 14/43

Vår Frue av Hellige Død er faktisk ansett for å være helbredelsens protektor, igjen - beskyttelse og trygg kryssing til det etterfølgende. Det er derfor ideelt å bli gjenstand for din neste tatovering, spesielt hvis du er ute etter aegis. På samme måte som calavera-kranier, som også er fra samme kultur og er relatert til Day of the Dead, er tatoveringen Santa Muerte vakker og svart og hvit og i farger.

Tatoveringer av vikingsfakta eller fiksjon?

betyr-tattoo-Viking-grunner-symboler
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 15/43

Historisk kan man ikke bekrefte 100%, og heller ikke nekte om vikingene hadde eller hadde ingen tatoveringer. Deres tatoveringer er myte eller virkelighet, vi vet sikkert at de ville bruke runer og symboler som de trodde var magiske. De nordlige stammene praktiserer neopaganisme brukte grafiske tegn når de ønsket å være uovervinnelig i kamp, ​​for å beskytte mot magi eller tyver, for å skremme sine fiender, når de ønsket å vinne i retten, erobre hjertet av en kvinne etc.

Hva er viking tatovering mening?

menings tattoo-Viking-kompass-vegvisir
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 16/43

Hver av disse svært spesifikke ønsker hadde sitt tilsvarende bilde, for eksempel Viking Vegvísir kompasset (vist på bildet ovenfor) som hadde til formål å lede og beskytte reisende. Dette er en tatovering mening som vil sikkert appellere til globetrotters og oppdagelsesreisende som elsker å tilbringe tid utendørs. I samme vene vil en rosa vindtatovering eller et klassisk kompass også være overlegen for nomader.

Art irezumi og betyr japansk stil tatovering

betyr-tatoverings Japansk-legeme-integral-irezumi
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 17/43

Den tradisjonelle japanske tatoveringen som dekker et stort område av hud og til og med hele kroppen er kjent som irezumi. I opprinnelseslandet er det en ganske motstridende kunst, fordi denne typen tegninger angitt tidligere tilhørte yakuzaen. I dag trenger man ikke å være medlem av den japanske mafiaen for å nyte sin skjønnhet. Du trenger ikke å få hele kroppen din tatovert heller, men du kan ganske enkelt velge et meningsfullt mønster.

menings tattoo-farge japansk irezumi
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 18/43

Men hva er de mest estetiske modellene i sammenheng med tradisjonell japansk tatovering? I dag er fans av denne asiatiske kunsten i hovedsak tatovert med drager, blomster, samurai, geisha, japanske bølger og koi karper - symboler som er karakteristisk for asiatisk kultur. Logisk har alle disse emblemene forskjellige betydninger, men det de har til felles er at de er fargerike.

Tradisjonell Old School stil tatoveringer

menings tattoo-old-school-farge
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 19/43

Snakker om tatoveringer i farge, man kunne ikke unnlate å nevne en annen relativt fargerik inkage stil. Vi snakker om tatovering kjent som "old school", som kommer fra den amerikanske skolen i første halvdel av forrige århundre. Bikere og sjømenn var hans typiske bærere fra hvor den opprinnelige tatoveringsbetegnelsen tilhørte disse gruppene. Som du kan gjette, og som det var situasjonen med den japanske tatoveringen, er dette ikke lenger tilfelle.

menings tattoo-old-school-område
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 20/43

Hans motiver gamle skolen den vanligste inkluderer hjerter, roser, dolker, spillkort, diamanter, hodeskaller, Harley Davidson motorsykler, svelger, bannere med Mom inskripsjoner (MOM) eller navnet på kjære, båtene, rorstengene og ankrene, blant annet. Ankre er de sikreste gjenstandene i livet til sjømenn, noe som gjør dem til en perfekt representasjon av stabilitet.

betyr-anker-tatovering-stil-old school
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 21/43

Om svaler ble det antatt at hvis sjømannen drukner, vil disse søte fuglene bære sin sjel til himmelen. Svelgen representerer også kjærlighet, omsorg og hengivenhet for familie og venner, troskap, frihet og håp. Men hva er det mest karakteristiske ved den gamle skolestilen, bortsett fra de nevnte symbolske modellene, er de tykke skissene og fyllingene i primærfargene uten å skygge eller nesten.

menings tattoo-svelge-hånd
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 22/43

Hva symbol i tatovering med hvilken betydning?

som betyr sol-tatovering
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 23/43

Vel, så langt har vi utforsket tatoveringen i henhold til opprinnelseskulturen og stilen som tegningen tilhører. På den annen side, i avsnittene som skal følges, vil vi undersøke symbolikken bak omtrent tjue karakteristiske tatoveringsmotiver uten å ta hensyn til selve tatoveringsstilen. Konsulter dem og oppdag dyp betydningen av stjernene, dyrene og blomstene når de tatoveres på huden!

Betydning diamant tatovering

menings tattoo-diamant
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 24/43

Diamant anses å være et av de vanskeligste materialene man kjenner til. Følgelig er det logisk at vi forbinder det med utholdenhet, karakterfasthet, motstand mot livets prøvelser. Utødelighet, suverenitet og uforgjengelighet er andre allusjoner som folk tilskriver den øverste perlen. I noen vestlige kulturer skal diamanter være hjørnesteinen i forsoning, noe som gir mening i gaver som en mann kan gi til sin kone, for bedre å be om unnskyldning.

Sun tatovering mening og andre stjerner

som betyr sol-tatovering-art
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 25/43

Som solen er trolig det eldgamle symbolet på menneskeheten, har enhver kultur gitt den litt magisk verdi. Allestedsnærværende og kreativ, stjerne i sentrum av solsystemet legemliggjør livet selv, den maskuline siden av alt og den øverste gud at hans navn er osiris, adonis, mithra, titan eller apollo. Soltatueringens betydning kan i tillegg være vitalitet, klarsynthet, kraft, kunnskap, mot og energi.

Hva er meningen med månetatoveringen?

betyr-moon tatovering
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 26/43

Alle vet at månen er den eneste naturlige satellitten på planeten vår. Det påvirker jordens ecliptic, dens gravitasjonsfelt, tidevannet, klimaet og, ifølge noen, egenskapene til vår karakter og de ulike aspektene i våre liv. I metaforisk forstand betegner halvmåne den feminine siden og rytmen av tid fordi den belyser syklusen. Månens faser symboliserer utødelighet og evighet, åndelig opplysning og noen ganger - den mørke siden av naturen selv.

Betyr tatoveringsstjerne

menings tattoo-stjerners
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 27/43

Å være gjenstand for stjernene, må vi også nevne den forenklede representasjonen av stjernen i tatoveringskunst. Stjerne tatoveringen mening varierer sterkt avhengig av opprinnelses kultur, typen av stjernen, antall grener etc. Det materialiserer styrelyset, kampen mot mørket, det sakrale forholdet mellom menneske og Gud, sannhet, åndelighet. I tillegg tjener en stjernetatovering som en påminnelse om det evige søket etter åndelig balanse og indre harmoni.

Tattoo tatovering mening

menings tattoo-tåre-dråpe
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 28/43

Tatovering tåre mening er i hovedsak forbundet med fengslede gangster. Det kan vise at brukeren har drept noen, har brukt tid i fengsel, blitt tatovert ufrivillig eller kan gjenkjenne tapet av et familiemedlem eller en gjeng. Noen ganger bare brukeren ville vite den eksakte betydningen av tatovering tårer. Amerikanske rappere Spillet og Lil Wayne (bildet ovenfor) har tårer tattooert på ansiktene deres og vitner om en venns død.

Betydning tatovering klokke

menings tattoo-klokke
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 29/43

Siden klokken er et instrument som brukes til å måle tid ved å bryte den ned i enheter, er symbolikken veldig åpenbar. Betydningen tatoveringsklokke kan oppsummeres som en påminnelse om menneskets forgjengelige natur, dens efemere natur. Det er en advarsel om at vår tid på jorden er begrenset, og vi må uten tvil leve våre liv fullt ut.

Tattoo betyr kraniet

menings tattoo-Storhodet dead-eye
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 30/43

En lignende tatovering mening er det av skallen. En lignende tegning kan indikere at personen har realisert og akseptert sin egen dødelighet. Det er en konstant herding at alle mennesker vil dø og vi må alltid leve hver dag til det fulle. Det er en slags visuell representasjon av "Velg dagens gave uten å bekymre deg for neste dag" eller Carpe Diem.

Hva er oppsigelsen av øyetatoveringen?

som betyr sol-tatovering-art
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 31/43

Fysisk er øynene synlighetens organer som også bestemmer deres dypere metaforiske betydning. I esoterisme snakker vi ofte om det "tredje øyet" som i hovedsak betyr intuisjon og evnen til å se utover materialet. Klarhet, sagacity og fakultetet til å se fremover er derfor noen av økningenes oppsigelser. En annen betydning tatovering øye ikke å gå glipp av er beskyttelsen mot ondskapets påvirkninger.

Betydning tatovering kryss

Cross-tatovering mening
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 32/43

Betydningen av et kryss ser ut til å være ganske tydelig, enten som et tatoveringsmønster eller ikke. Men faktisk er kristne ikke de første menneskene til å nyte dette gamle symbolet, bli religiøse. De sanne pionerer til å symbolsk bruke korset under sine kulturer var forhistoriske menn. For tiden er det et stort antall kryss i ulike former som har deres religiøse, heraldiske, astrologiske avslag. Bortsett fra tro, kan en alternativ kryss tatovering mening være lidelse, ofre.

Symbolen til trekanten og dobbel trekant tatovering

betyr-tatovering-delta
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 33/43

Siden trekanter inneholder tre hjørner og tre sider, er de ofte relatert til forskjellige triniteter. Den vanligste er den kristne troens, den hellige treenighet av Fader, Sønn og Helligånd. Men trekanten tatoveringen kan også symbolisere triaden kropp, sjel og ånd eller mann, kvinne og barn. Det vil si at trekanten tatovering mening kan være "familie" hvis det er den spesielle verdien som brukeren ønsker å tilordne seg.

betyr-tatovering-delta-3-elementer
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 34/43

En trekantetatuering kan også referere til kreativitet, harmoni, oppstigning, proporsjon, manifestasjon, integrasjon, utfall og forandring. I tillegg kan vi bruke trekantene sperret eller ikke og orientert oppover eller nedover for å representere hver av de fire elementene Vann, Jord, Brann og Luft. I denne sammenhengen viser en dobbel trekant tatovering sannsynligvis enhetene av elementene, Aether, det universelle stoffet, den uendelige.

3 Valknut triangler symboliserer Odin og død i kamp

menings tattoo-dobbel trekant
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 35/43

Betydning blomst tattoo - avkod språket av grønnsakeret!

menings tattoo-rosa nyanse
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 36/43

Blomstene representerer typisk skjønnhet, friskhet og glans, og gjetter deres mening i tatovering er ikke for vanskelig. Men når du tenker to ganger, betyr en rosa tatovering, en orkidé og en lotus ikke det samme, og vi må snakke deres språk for å forstå hva disse blomstene ønsker å uttrykke. Betydningen tatovering lotusblomst, for eksempel, er renhet av kropp, tale og ånd.

menings tattoo-fleur-de-lys
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 37/43

Orkideen fremkaller våre tanker og sensuelle begjær, mens rosen betraktes som symbolet på kjærligheten med høy kvalitet. Tattoo fleur de lys betydningen er knyttet til adelens følelser, søthet og renhet. Heraldiske våpenskjold brukes til å markere perfektion, lys og liv selv.

Dyr og deres allegoriske betydninger i tatoveringsverdenen

menings tattoo-ulv skjelett
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 38/43

Men flora er ikke den eneste som tilbyr oss vakre representative tatoveringer. Wildlife er også ganske flink i form av positiv allegorisk symbolikk. Ulvtatoveringen betyr for eksempel "styrke", "lojalitet", "sterke følelsesmessige forhold" og "tillit til ens egne instinkter". Et annet majestetisk dyr, elefanten, er også veldig interessant fra et symbolsk synspunkt hvis vi undersøker det som buddhister. De tror at elefanten symboliserer den mentale og fysiske styrken som gjør den perfekt til en tatovering med «kraft» som betyr for folk som ikke vil ha en tvilsom glid.

Stag tatoveringen er ikke reservert for beundrere av Jägermeister

menings tattoo-hjort
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 39/43

Når det gjelder edle dyr, er hjorten skogenes konge, beskytteren til alle andre skapninger. For de innfødte stammene i Nord-Amerika var hjorten en messenger, et dyr av makt, og en totem som representerer følsomhet, intuisjon og mildhet. I buddhismen symboliserer hjorten harmoni, lykke, fred og lang levetid. Betydningen tatoveringsstag er derfor alt annet enn negativ, og du kan roligt nyte det av andre grunner bortsett fra din kjærlighet til Jägermeister.

Tiger tatovering betyr florerer i positiv energi

menings tattoo-tiger-farget
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 40/43

I Kina er det tigeren som regnes som kongen av alle dyr og ikke løven. Derfor er tiger-tatoveringsbetydningen vell av kraftig energi om tegningen er i svart og hvitt eller i farger. I tillegg er dette stolte dyret forbundet med Tsai Shen Yeh, den kinesiske guden av rikdom, og denne guden er vanligvis avbildet i asiatisk kunst som sitter på en tiger. Dragen, selv om det er et legendarisk vesen, er også overbelastet med sterke egenskaper, og vil gi kraft, styrke og lykke til brukeren, men bare hvis han fortjener dem. Til slutt er sommerfugler dype og kraftfulle livsforestillinger. Mange kulturer forbinder sommerfuglen med våre sjeler, mens den kristne religion anser sommerfuglen som et symbol på oppstandelsen. Den vanligste sommerfugltatoveringen betyr at metamorfose, utholdenhet, håp og liv generelt.

Symbolen til fugletatueringen - svelg og due

menings tattoo-svelge-old school
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 41/43

Svelg tatovering ble nevnt som et symbol på håp for sjømenn, men hva med andre fugler? Fugler, generelt, er symboler på frihet, og det er også de delikate fjærene som dekker deres kropper. Men en alternativ fugletatuerings mening kan være drivkraften mot et nytt perspektiv. Disse dyrene flyr høyt på himmelen og betraktes derfor som gudsmedlemmer som gir mennesker en bro mellom det verdslige livet og det åndelige liv.

En annen tatovering med betydning "frihet" er pennen

menings tatovering penn-underarm
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 42/43

Doven tatovering mening er lik den av svelgen, men det legger også en allusjon til fred og kjærlighet. Phoenix er en legendarisk skapning som, som en tatoveringsmodell, er full av dyp mening. I gresk mytologi er en phoenix en langlivet fugl som er syklisk regenerert, som gjenfødes. Forbundet med Solen, er en phoenix bærer av nytt liv som stiger fra aske etter å ha blitt konsumert i flammene.

Uwl og ugle tatoveringer og deres betydninger

ugle-morsom tatovering mening
Tattoo Betydninger - Den Symboliske Bakom 40 Flere Estetiske Mønstre | Tatoveringer | 43/43

Uker og ugler er nattlige fugler, fremkaller magi, mysterium og okkult kunnskap. Og når vi snakker om natten, er det månen, som ugglene også er koblet til. De blir et symbol på femininitet og fruktbarhet, med syklusene for fornyelse av månen. Mytologi mener at ugger er symboler på visdom og denne gåtefulle femininiteten.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 65 = 67

Back to top