Perabot taman Pallet – penyelesaian hijau dengan banyak variasi

ruang istirahat taman-pelbagai-semua-moden-kerusi-meja-permaidani-rendah di luar
Perabot taman palet - penyelesaian mesra alam dan berpatutan dengan banyak variasi | Taman | 1/20


Digunakan dalam industri pengangkutan dan pengendalian, palet telah menjadi sangat popular sebagai bahagian utama reka bentuk dalaman dan luaran. Dan sebagai kemajuan reka bentuk telah memperkenalkan pelbagai palet tak terhingga ke pasaran, mengganggu mereka dari perabot dan hiasan rumah lebih mudah dari sebelumnya. Sama ada anda hanya ingin tahu atau bersedia untuk membuat perabot pertama anda dalam palet, galeri gambar berikut menjanjikan menjadi sumber inspirasi untuk anda. Dan, jika anda bosan dengan idea yang sama sepanjang masa, sekali lagi, Deavita akan membentangkan anda yang terbaik dalam dua puluh gambar, khusus untuk perabot taman pallet !

ruang istirahat taman-pelbagai-kerusi Taman pallet-hijau
Perabot taman palet - penyelesaian mesra alam dan berpatutan dengan banyak variasi | Taman | 2/20

Muncul di tiga puluhan, di Amerika Syarikat, untuk pengendalian, palet digunakan di Perancis sejak tahun lima puluhan. Pallets, dengan kayu padat atau permukaan slatted, membolehkan mereka disusun secara menegak, jadi mereka sesuai untuk mengangkut perabot berat, memuat dan memunggah. Tetap pada tahun lima puluhan, format standard pallet Eropah ialah 120/80 cm. Oleh itu, palet Eropah mempunyai lima papan di atas dan, secara keseluruhan, sebelas papan boleh dipulihkan selepas pembongkaran.

ruang istirahat taman-pallet-swing-pallet kayu teres
Perabot taman palet - penyelesaian mesra alam dan berpatutan dengan banyak variasi | Taman | 3/20

Bahan mesra alam, palet kayu sangat sesuai untuk menghasilkan perabot atau aksesori hiasan, menggabungkan pesona vintaj dengan keanggunan kontemporari. Palet yang sangat kos efektif, menawarkan pelbagai format dan memenuhi pelbagai keperluan untuk kualiti dan ketahanan. Palet HT terhebat yang boleh dikitar semula, mengurangkan risiko kesihatan yang berkaitan dengan bahan kimia. Sekiranya, sebaliknya, ia adalah MB palet yang ditanda, sangat disyorkan untuk tidak menggunakannya kerana ia akan mencemarkan suasana rumah.

lounge-pelbagai--sofa taman taman dua tempat duduk kayu teres
Perabot taman palet - penyelesaian mesra alam dan berpatutan dengan banyak variasi | Taman | 4/20


Palet boleh dicat, dipernis atau dihiris mengikut kesan yang dikehendaki. Menurut hasrat, seseorang boleh menggunakan seluruh palet atau hanya beberapa papan. Ia perlu untuk membuka dahulu atau memotongnya. Sangat dihargai kerana fleksibiliti mereka dalam gaya dan fungsi, palet telah digunakan dalam tahun-tahun kebelakangan ini untuk pembuatan semua jenis perabot untuk kegunaan dalaman dan luaran. Senarai itu panjang dan ia adalah imaginasi yang merupakan satu-satunya had.

ruang istirahat taman-pelbagai-moden-kusyen-biru-kuning-jadual-rendah-range
Perabot taman palet - penyelesaian mesra alam dan berpatutan dengan banyak variasi | Taman | 5/20

Pautan Sponsor

Mengapa membeli perabot apabila ada palet? Permainan pembinaan sebenar untuk pencinta deco dan DIY, palet mengundang dekorasi dan tidak berhenti melakukan keajaiban. Pengawal dalam jiwa mempunyai lebih daripada satu idea untuk mengintegrasikan palet dalam susun atur dalaman dan luaran. Bahan utama untuk penggemar upcycling, mereka boleh dialihkan ke banyak perkara. Dan, sehubungan dengan penggunaan yang paling umum, ia adalah palet perabot taman yang tidak berhenti untuk menarik perhatian dan menggoda pencinta DIY hijau.

1

ruang istirahat taman-pelbagai-kusyen-merah jambu deco-pakis
Perabot taman palet - penyelesaian mesra alam dan berpatutan dengan banyak variasi | Taman | 6/20


Tetapi mengapa berani palet perabot taman? Pertama sekali, menjadi murah, sangat mudah untuk mendapatkan palet. Ia adalah perkara biasa di tempat di sudut jalan atau sekitar beberapa laman web. Mereka juga boleh didapati di pasaran. Dan ia adalah ketebalan dan kepadatan kayu yang biasanya menentukan kosnya dari 4 hingga 20 euro. Dimensi sampingan, seseorang dapat menemui 3 saiz palet (80 × 100 cm, 80 × 120 cm dan 100 × 120 cm) yang memungkinkan untuk memperibadikan perabot mengikut keinginan peribadi.

ruang istirahat taman-pelbagai rendah-meja-kerusi-Garden
Perabot taman palet - penyelesaian mesra alam dan berpatutan dengan banyak variasi | Taman | 7/20


Untuk membuat ruang tamu taman anda di palet, kebanyakan kerja melibatkan membongkar palet. Adalah disyorkan untuk melengkapkan sarung tangan, tukul dan tang untuk menghilangkan kuku dengan mudah. Sebaik sahaja palet dikeluarkan, ia mesti disandarkan untuk melicinkan permukaannya dan mengeluarkan serpihan. Untuk mengempelas, anda boleh mempunyai pengamplasan atau sander elektrik.

ruang istirahat taman-pelbagai-sudut sofa kusyen-kelabu papak laman dalam dan konkrit
Perabot taman palet - penyelesaian mesra alam dan berpatutan dengan banyak variasi | Taman | 8/20

Palet, bagaimana ia dikitar semula selepas digunakan? Ternyata sangat mudah untuk memberi mereka kehidupan yang kedua. Sama ada palet perabot taman atau objek hiasan untuk bilik tidur atau ruang tamu, pembungkusan kayu ini membawa daya tarikan tertentu ke susun atur. Adalah mungkin untuk menjadikan diri anda pelbagai objek yang praktikal seperti hiasan. Pada umumnya, terdapat dua jenis palet.

ruang istirahat taman-pelbagai taman-sofa-sudut deco-kusyen
Perabot taman palet - penyelesaian mesra alam dan berpatutan dengan banyak variasi | Taman | 9/20

Biasanya diperbuat daripada pain atau poplar, palet guna pakai ringan. Mereka juga mudah untuk disassemble kerana mereka hanya dipasang dengan staples. Jenis lain ialah palet yang boleh dikembalikan. Lebih berat dan lebih kuat, mereka dipasang dengan pancang dan dibezakan dengan tanda "EUR" mereka.

ruang istirahat taman-pelbagai-jadual rendah najis-roda
Perabot taman palet - penyelesaian mesra alam dan berpatutan dengan banyak variasi | Taman | 10/20

Palet kayu adalah harta untuk DIYer dan ternyata ia lebih berguna untuk perabot daripada kebakaran perapian. Penggunaan palet kelihatan hampir tidak terhad! Dari pot bunga kecil ke pulau dapur, dari bangku sederhana ke rak - terdapat banyak variasi yang mungkin.

ruang istirahat taman-pelbagai-duduk-kecil-jadual-rendah sedikit kayu teres
Perabot taman palet - penyelesaian mesra alam dan berpatutan dengan banyak variasi | Taman | 11/20

Dan perabot luaran tidak terkecuali. Sebagai elegan kerana ia selesa, ruang tamu taman palet menyesuaikan diri dengan keperluan individu dan kekangan ruang. Sudut sofa besar, kerusi taman, najis dan meja praktikal - terpulang kepada anda membayangkan dan membuat perabot anda.

ruang istirahat taman-in-pallet panduan-tips-deco ruang istirahat taman
Perabot taman palet - penyelesaian mesra alam dan berpatutan dengan banyak variasi | Taman | 12/20

Tidak perlu menghabiskan sejumlah besar wang untuk menyegarkan hiasan kawasan luaran. Adakah anda mempunyai tangan yang berguna? Jadi, mengapa tidak bermula dalam pembuatan perabot taman di palet adat? Yang anda perlukan adalah beberapa palet dan alat. Sebelum mereka boleh dipasang di perabot, palet kayu perlu melalui beberapa pembersihan. Pertimbangkan mengempelas mereka yang akan menjamin melekatkan varnis atau cat.

ruang istirahat taman-range bangku-file-kusyen-jadual-coil
Perabot taman palet - penyelesaian mesra alam dan berpatutan dengan banyak variasi | Taman | 13/20

Bagi pembuatan palet perabot taman anda, kaedah pembuatan dan pemasangan berbeza mengikut sifat dan peruntukan perabot. Sebaik sahaja langkah-langkah yang diperlukan telah diambil, anda perlu memotong palet sewajarnya. Langkah terakhir adalah untuk membetulkannya bersama. Bergantung kepada pilihan anda, anda boleh memilih antara dua jenis perhimpunan.

kusyen ruang istirahat taman-pallet katil taman-pelbagai-varnis-biru-putih
Perabot taman palet - penyelesaian mesra alam dan berpatutan dengan banyak variasi | Taman | 14/20

Yang pertama dan paling mudah adalah untuk menetapkan palet satu di sisi yang lain. Anda boleh mengubah saiznya mengikut saiz yang anda ingin berikan kepada perabot. Jika, di sisi lain, anda lebih suka papan pemasangan oleh lembaga, sangat disyorkan untuk meletakkan papan tebal di pangkalan untuk memastikan kestabilan objek.

ruang istirahat taman-pallet katil taman-jadual-rendah-roda kayu teres
Perabot taman palet - penyelesaian mesra alam dan berpatutan dengan banyak variasi | Taman | 15/20

Palet kayu boleh dikitar semula dan disesuaikan dengan mudah, membolehkan pembuatan pelbagai perabot sama ada untuk ruang dalaman atau luaran. Dengan hanya beberapa alat, ada kemungkinan untuk membuat ruang tamu taman anda sendiri dalam palet, dengan sempurna disesuaikan dengan ruang yang ada dan gaya keseluruhannya. Akhirnya, dengan sedikit kreativiti, akhirnya kami akan mengubah teres atau halaman belakang menjadi kawasan yang santai di mana terdapat kesejahteraan.

lounge-pelbagai penjuru-sofa taman Tilam belakang rumah
Perabot taman palet - penyelesaian mesra alam dan berpatutan dengan banyak variasi | Taman | 16/20

Anda bermimpi untuk menikmati teres anda, tetapi anda tidak mempunyai perabot luar. Jika anda tidak baik pada DIY tetapi anda tidak mahu menghabiskan banyak wang untuk membeli perabot baru, ini adalah penyelesaian yang baik untuk anda! Peralatan yang betul, sedikit imaginasi dan hanya beberapa jam - ini adalah arsenal untuk membuat palet perabot taman dan membuat sudut santai yang indah!

lounge tilam sofa taman-pelbagai penjuru deco-kusyen
Perabot taman palet - penyelesaian mesra alam dan berpatutan dengan banyak variasi | Taman | 17/20

Ternyata pembuatan palet perabot taman tidak sukar. Sama ada sofa sudut besar atau bangku taman, struktur palet tidak rumit untuk dicapai. Untuk membuat perabot yang selesa seperti moden, tambahkan tilam luaran dan beberapa kusyen hiasan. Meja kopi yang bagus boleh menampung rakan-rakan dengan selamat.

ruang istirahat taman-pelbagai-jadual-bilik-kerusi-kuning
Perabot taman palet - penyelesaian mesra alam dan berpatutan dengan banyak variasi | Taman | 18/20

Pada musim panas, apa yang lebih baik daripada berbaring di sofa di tepi kolam renang? Untuk mengambil kesempatan daripada peluang ini, anda mesti terlebih dahulu mempunyai perabot yang sesuai. Ingin bermain kad kreativiti? Jika anda bosan dengan idea-idea yang sama sekali lagi, sekali lagi dan lagi, mengapa tidak berani palet taman ruang DIY? Membuat perabot taman anda sendiri adalah penyelesaian yang membolehkan sesiapa sahaja membayangkan dan membina sudut mimpi.

ruang istirahat taman-pallet katil taman-jadual-rendah-range-putih-luar-kusyen
Perabot taman palet - penyelesaian mesra alam dan berpatutan dengan banyak variasi | Taman | 19/20

Perabot taman dalam palet, bangku yang dibuat khas untuk balkoni, set kerusi berlengan untuk membina sekeliling api atau meja makan yang akan dipasang di teres - banyak variasi yang mungkin mengikut keperluan individu dari segi keselesaan, fungsi dan reka bentuk.

ruang istirahat taman-pallet-blok kayu teres konkrit
Perabot taman palet - penyelesaian mesra alam dan berpatutan dengan banyak variasi | Taman | 20/20

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − 62 =

Back to top