Berani tukang kebun besar untuk menikmati estetika dan rintangannya

besar penanam -kubuk-konkrit-pergola-kayu-teres
Berani tukang kebun besar untuk menikmati estetika kontemporari dan rintangan khasnya | Taman | 1/10


Mempunyai taman adalah kemewahan sebenar dan orang bertuah yang mendapat manfaat daripadanya, ingin menghiasnya dengan cara yang paling sesuai. Ramai orang bermimpi untuk memiliki sudut syurga di mana mereka dapat menemui kedamaian dan membenamkan diri dalam suasana kesejahteraan. Idea ini tidak habis-habis tetapi kadang-kadang kekurangan masa yang menimbulkan kreativiti dan memberi inspirasi kepada kami untuk menggantikan katil yang dibangkitkan dengan penanam besar Kontemporari. Lanskap yang merangkumi penanam dan pasu besar adalah idea yang bagus untuk memberikan wajah baru ke kawasan luaran. Pelbagai reka bentuk yang ada membolehkan kami memilih penanam besar yang paling sesuai dengan keutamaan kami dan rupa bumi. Walaupun anda bercadang mengadakan pesta taman, penanam boleh dipindahkan untuk membebaskan lebih banyak ruang untuk banyak tetamu.

Di mana untuk menempatkan penanam besar untuk menjadikan taman lebih berfungsi

tukang kebun besar-kaki-plastik-kaki
Berani tukang kebun besar untuk menikmati estetika kontemporari dan rintangan khasnya | Taman | 2/10

Penanam kontemporari datang dalam pelbagai gaya, saiz dan bentuk. Penanam besar tidak diragukan lagi adalah pilihan yang ideal untuk menghiasi pintu depan. Dia mengalu-alukan tetamu di depan pintu yang memberikan penampilan yang hangat dan elegan di serambi. Apabila kejatuhan tiba, ia membolehkan tumbuh-tumbuhan lebih baik menyesuaikan diri dengan perubahan iklim. Oleh kerana banyak penanam yang tahan sejuk, anda boleh meninggalkannya di kedua-dua belah pintu depan walaupun pada musim sejuk untuk mencantikkan pintu masuk luar. Susunkan satu set penanam yang indah dengan saiz yang berbeza di sebelah satu sama lain dan mereka akan memberi taman penampilan yang sangat berkelas. Tetapi tukang kebun besar di taman tidak hanya menghiasi hiasan! Ia boleh digunakan untuk menentukan kawasan luaran di kawasan yang berbeza dan juga untuk menggantikan skrin klasik. Jadi anda membunuh dua burung dengan satu batu!

Penanam besar kedua-dua elegan dan praktikal - yang penting untuk dipilih

penanam besar -white-plastic-garden-door-wood
Berani tukang kebun besar untuk menikmati estetika kontemporari dan rintangan khasnya | Taman | 3/10

Terdapat dalam pelbagai bahan, penanam besar mesti dipilih dengan teliti. Ini adalah satu perkara penting untuk dipertimbangkan kerana pengeluar menggunakan kaedah pengeluaran yang berbeza. Oleh itu sila baca arahan pengilang sebelum anda mula membeli.

Penanam besar dalam gentian kaca

penanam besar-fiber-glass-grey-anthracite
Berani tukang kebun besar untuk menikmati estetika kontemporari dan rintangan khasnya | Taman | 4/10


Fiberglass adalah komposisi benang kaca dan resin sintetik. Oleh itu, ia adalah bahan yang kukuh dan tahan lama. Penanam fiberglass besar adalah cuaca yang tahan cuaca yang menjadikannya hiasan yang ideal untuk semua musim. Bagi kemasan, kita boleh memilih dari kesan berlapis, mat atau konkrit. Sebelum membeli penanam besar yang diliputi cat cat, mengambil kira bahawa ia boleh rosak oleh suhu beku.

Berani penanam simen gentian untuk menghiasi pintu masuk luar

1

jardinière besar -fibrociment-design-square-hydrangea
Berani tukang kebun besar untuk menikmati estetika kontemporari dan rintangan khasnya | Taman | 5/10

Pautan Sponsor

Penanam simen serat yang besar sangat sesuai untuk kegunaan luaran. Memandangkan beratnya berat, ia sangat stabil dan kekal di tempat walaupun angin. Bahan kekal yang tidak memerlukan sebarang penyelenggaraan khas, simen gentian akan menahan cuaca dan keadaan cuaca yang sukar. Di samping itu, penampilan mentah penanam simen yang besar akan menemui tempatnya di taman kontemporari serta di teres bandar.

Penanam keluli besar, baik moden dan praktikal

tukang kebun besar - keluli-corten-hydrangea-putih
Berani tukang kebun besar untuk menikmati estetika kontemporari dan rintangan khasnya | Taman | 6/10


Satu yang mesti ada di taman kontemporari, penanam keluli Corten yang besar tidak akan pergi tanpa disedari. Dalam keadaan baru, penanam itu mempunyai warna perak. Tetapi ia adalah keadaan cuaca yang membolehkan ia menghiasi dirinya dengan warna karat coklat. Potong keluli Corten besar mencari tempatnya di taman untuk menyemai dan memberikan pemandangan yang lebih menarik dan kontemporari.

Dua penanam dalam kayu dan keluli tahan karat untuk mencantikkan kawasan luaran

tukang kebun besar-kayu-keluli-tahan karat-gergasi-kolam-gergasi
Berani tukang kebun besar untuk menikmati estetika kontemporari dan rintangan khasnya | Taman | 7/10


Jangan lupa penanam kayu besar! Bahan semulajadi mulia yang harmoni menyatu dengan alam sekitar dan membawa ke taman suasana elegan dan berkelas. Penanam kayu datang dalam pelbagai reka bentuk di antaranya, duo keluli tahan karat kayu menonjol untuk penampilan kontemporari dan elegan. Dengan rawatan yang betul, penanam kayu yang besar boleh kekal di luar sepanjang tahun.

Penanam plastik besar di sebelah jalan masuk

tukang kebun besar-jalan-plastik-putih-palma-taman-jalan
Berani tukang kebun besar untuk menikmati estetika kontemporari dan rintangan khasnya | Taman | 8/10

Bagi penanam besar, plastik ternyata menjadi salah satu bahan pilihan untuk ketahanan khususnya terhadap cuaca buruk. Penanam plastik besar ringan dan mudah bergerak. Untuk menikmati penanam plastik moden, bergantung pada reka bentuk yang terang yang menjanjikan untuk mewujudkan suasana romantis dan selesa di teres. Parti luaran anda akan meninggalkan kesan yang tidak dapat dilupakan pada tetamu anda.

Penanam keluli tahan karat yang besar untuk tumbuhan aromatik yang tumbuh

besar tumbuhan-segi empat tepat keluli tahan karat-rosemary
Berani tukang kebun besar untuk menikmati estetika kontemporari dan rintangan khasnya | Taman | 9/10

Penanam keluli tahan karat berkualiti tinggi yang tinggi datang dalam pelbagai reka bentuk yang lebih asli. Penanam sebegini tidak akan terlepas perhatian kerana penampilan luar biasa membawa sentuhan kontemporari ke taman, di teres dan di sekitar kolam renang. Penanam keluli tahan karat yang besar mempunyai ketahanan khas dan rintangan maksimum terhadap keadaan cuaca yang buruk.

Bagaimana untuk mengintegrasikan tukang kebun besar di taman

katil besar -beton-teres-kayu-katil kerusi-katil selesa
Berani tukang kebun besar untuk menikmati estetika kontemporari dan rintangan khasnya | Taman | 10/10

Sebaik sahaja anda telah menemui taman besar yang ideal, anda perlu mengintegrasikannya di taman dan nikmati syurga kecil anda. Membuat komposisi bunga bermusim yang indah, memilih rumput hiasan atau memilih tanaman eksotik - terpulang kepada anda untuk menentukan gaya ruang luar anda. Untuk menonjolkan dek kayu, kami mengesyorkan agar anda bertaruh pada penanam yang diperbuat daripada simen atau keluli.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − 50 =

Back to top