Basikal Deco taman dengan 20 idea untuk menyalin segera!

deco garden bike old-spirit
Basikal Deco taman dengan 20 idea untuk menyalin segera! | Taman | 1/20


Taman deco bike atau bagaimana untuk merevitalisasi dekorasi luarnya tanpa membelanjakan terlalu banyak wang. Ini adalah tema yang telah kami pilih untuk ditangani dalam penerbitan ini khusus untuk lanskap luaran. Dengan beberapa idea yang baik dan barangan penyelamatan, anda akan mengubah rupa taman anda. Basikal lama dicat semula dalam campuran nada segar, beberapa periuk bunga dan penanam eksotik akan cukup untuk meningkatkan hiasan yang sudah ada. Daripada membuang basikal anda kembali ke loteng anda, membantu ia kembali ke kilau asalnya atau bersinar dalam cahaya baru yang mempesona! Bagaimana hendak ke sana? Lihatlah pemilihan basikal kami dialihkan ke objek hiasan asal dan pemegang tumbuhan.

taman basikal deco idea-vintaj
Basikal Deco taman dengan 20 idea untuk menyalin segera! | Taman | 2/20

Lupakan aksesori deco tradisional yang anda tidak semestinya mahu melihat di rumah! Ruang luar boleh diatur secara berbeza daripada dengan pot bunga yang diletakkan di tanah atau penanam gantung. Basikal deco taman adalah cara terbaik untuk memecahkan monotoni taman. Dengan secebis idea kreatif dan kawanan bunga dalam warna pepen, basikal lama anda akan kelihatan seperti permata yang berharga daripada ketukangan!

besi taman besi tempa
Basikal Deco taman dengan 20 idea untuk menyalin segera! | Taman | 3/20

Bagaimana untuk membuat basikal taman deco berjaya? Sekiranya kita mengecat motosikal kami dengan warna yang mencolok atau lebih baik untuk mengekalkannya seperti itu? Tiada sesiapa yang memaksa anda untuk menghabiskan banyak masa mengubahsuai basikal anda. Hanya tahu bahawa dengan sedikit usaha dan pelaburan kecil, anda boleh melakukan keajaiban! Retro, lusuh bergaya, negara atau romantis, basikal anda sememangnya elemen hiasan sendiri.

basikal-deco taman-vintaj-lusuh bergaya
Basikal Deco taman dengan 20 idea untuk menyalin segera! | Taman | 4/20


Diilhamkan oleh gaya bergaya lusuh, basikal deco taman ini mempunyai segala-galanya untuk menyenangkan bergaya yang lusuh. Diletakkan di tengah-tengah taman atau di sudut hijau, ia menyentuh perasaan romantis yang tidak pernah didengar oleh semua yang disentuhnya. Ia hanya untuk mengakses dengan komposisi bunga bermusim yang diletakkan dalam bekas pilihan anda. Idealnya, kami memilih bekas yang berkaitan dengan gaya sokongan yang menyambut mereka. Dalam kes ini, anda boleh memilih satu siri pot logam yang dicat semula putih salji atau lain-lain naungan cahaya.

basikal-deco bunga idea taman
Basikal Deco taman dengan 20 idea untuk menyalin segera! | Taman | 5/20

Pautan Sponsor

Satu lagi basikal deco taman direka untuk memuji hiasan luaran retro bergaya lusuh atau vintaj. Struktur logam kesan karat dan corak hiasan yang tipikal gaya bergaya lusuh mengubahnya menjadi karya seni hiasan yang benar. Dua bakul yang menimbulkan anggun di bahagian belakang hanya menguatkan bahagian romantiknya. Salin idea untuk mengisi mereka dengan beberapa bunga putih dan anda selesai.

basikal-deco deco taman pintu-tumbuhan
Basikal Deco taman dengan 20 idea untuk menyalin segera! | Taman | 6/20


Jika anda tidak boleh mendapatkan basikal besi tempa yang diluntur, jangan putus asa! Ia adalah mustahil untuk membuat salah satu basikal lama anda sokongan yang indah untuk pengaturan bunga anda. Untuk melakukan ini, anda akan memerlukan periuk cat putih dan pengaturan bunga anda, sudah tentu. Kemudian cat basikal anda dalam warna yang diingini dan selesaikan susunan bunga.

Deco-taman-basikal-biru-putih-bunga
Basikal Deco taman dengan 20 idea untuk menyalin segera! | Taman | 7/20


Basikal lama tidak pergi ke sampah. Mereka ditonjolkan di taman, di teres atau di hadapan rumah. Kami tidak berhemat dengan cara menghias mereka, kami melipatgandakan komposisi bunga dan kami menambah tumbuh-tumbuhan dengan warna-warna terang. Dan yang paling penting, ia senang untuk menghiasi mereka dengan campuran warna kegemaran kami. Sama seperti basikal ini ditukar menjadi sokongan untuk tumbuh-tumbuhan. Dengan bakul kayu yang juga berfungsi sebagai pemegang tumbuhan, basikal ini dicat semula dalam cahaya biru akhirnya menemui sebuah tempat dekat dengan lindung nilai hijau sebuah rumah negara.

basikal-deco taman-biru-sengit
Basikal Deco taman dengan 20 idea untuk menyalin segera! | Taman | 8/20

Audacity bukan sebahagian daripada sifat anda? Ia memalukan, kerana hanya dengan menguji pep warna baru, basikal deco taman anda akan menjadi sekeping utama ruang luar anda. Fuchsia merah jambu, biru cyan, biru elektrik, tomato merah atau bunga hijau .. kerana banyak warna tonal yang anda boleh menyesuaikan diri dengan reka bentuk luaran anda. Untuk hiasan yang paling desa, angkat warna musim bunga, seperti biru atau lavender, dan menghiasi basikal anda dengan gabungan bunga negara.

basikal-deco idea taman-retro-pengubahsuaian
Basikal Deco taman dengan 20 idea untuk menyalin segera! | Taman | 9/20

Di atas, cara lain untuk mengkaji hiasan basikal anda. Basikal deco taman ini memakai warna gelap yang berbeza dengan persekitaran hijau. Bungkusan cawangan bertaburan di sana sini menanamkan kegembiraan kehidupan yang juga dibawa oleh bunga negara dan bingkai kayu kecil.

basikal-deco bunga taman idea
Basikal Deco taman dengan 20 idea untuk menyalin segera! | Taman | 10/20

Dihiasi dengan penanam yang indah, dihiasi dengan aksesori dari masa lalu atau dihiasi dengan panel dengan pesona vintaj, basikal deco taman memenuhi dinding, berjalan di sepanjang skrin atau duduk di tengah-tengah kawasan rehat yang dikelilingi oleh bunga berkilauan. . Basikal hiasan ditutup dengan lapisan warna yang indah untuk mengharmonikan persekitarannya. Kadang-kadang dia lebih suka menjaga rupa asalnya dengan menambah rupa vintage darn. Kemasan berkarat dan cat cat yang dipadankan warna akan menjadi sekutu anda dalam metamorfosis basikal anda.

basikal Deco-taman-hiasan-idea
Basikal Deco taman dengan 20 idea untuk menyalin segera! | Taman | 11/20

Setelah menyemai dan memasang basikal deco taman anda, anda boleh cuba meningkatkan hiasannya sedikit lagi. Penubuhan sebuah sokongan tumbuhan diperlukan oleh dirinya sendiri. Tetapi ini bukan satu-satunya cara untuk menyumbang kepada pengindahan ruang luar. Ia juga perlu memikirkan semula hiasan zon yang melindungi basikal anda. Rancang lebih banyak ruang untuk pemasangan siri pot bunga dan tumbuhan pilihan anda. Lokasi penanam gantung ditakrifkan mengikut konfigurasi ruang.

basikal Deco-taman-idea-ungu-merah jambu
Basikal Deco taman dengan 20 idea untuk menyalin segera! | Taman | 12/20

Sentuhan merah jambu dan ungu untuk suasana yang paling gembira! Ini adalah aset utama basikal deco taman ini yang mempunyai bakul yang berkaitan dengan warna roda. Bunga-bunga yang diletakkan di dalam bakul mengharmonikan kedua-dua warna merah jambu, dan menekankan kecerahan warna merah dan kesegaran dedaunan hijau.

basikal-deco deco taman-rumah-topeng
Basikal Deco taman dengan 20 idea untuk menyalin segera! | Taman | 13/20

Jatuh untuk motosikal taman deco ini yang dilengkapi dengan dua basikal yang diilhami retro. Menghadap lanskap penanam hijau, menggantung tumbuh-tumbuhan dan bunga dengan renungan yang berwarna-warni, basikal ini diubah menjadi objek hiasan yang bertujuan untuk membesarkan muka bangunan bata.

basikal Deco-taman-pagar-dinding hiasan
Basikal Deco taman dengan 20 idea untuk menyalin segera! | Taman | 14/20

Berikut adalah cara yang indah untuk mempamerkan basikal deco taman. Daripada mendedahkannya di tengah-tengah taman, anda boleh menggantungnya di salah satu dinding luar anda. Pagar dan angin juga dapat menampungnya, dengan syarat ia padat dan sesuai untuk hiasan jenis ini.

taman basikal-deco pergola kayu
Basikal Deco taman dengan 20 idea untuk menyalin segera! | Taman | 15/20

Dan jika anda boleh melabur basikal taman deco misi lain? Sebagai contoh yang menjadikan pergola kayu menjadi unsur utama hiasan luar? Bersandar pada tiangnya atau tergantung dari siling terbuka, basikal deco taman anda akan dikenali. Apa pendapat anda?

basikal-deco taman roda dinding hiasan
Basikal Deco taman dengan 20 idea untuk menyalin segera! | Taman | 16/20

Basikal deco taman anda akhirnya akan merosakkan kepingan kecil yang baik untuk apa-apa? Jadi gunakan hanya roda dan bahagiannya yang boleh digunakan sebagai deco luar, seperti hendal dan tempat duduk sebagai contoh. Catkan roda dengan warna yang berkuasa dan kumpulkan mereka dalam jenis pemasangan artistik seperti yang digunakan oleh akrobat sarkas yang hebat. Ini superposisi roda berbilang warna boleh mengambil tempatnya terhadap pagar atau fasad rumah.

basikal-deco taman pintu-tumbuhan
Basikal Deco taman dengan 20 idea untuk menyalin segera! | Taman | 17/20

Sepeda taman deco ini memancarkan pesona musim bunga di rumah negara. Dihulik putih dan oren, dia tidak teragak-agak untuk menawarkan beberapa sentuhan warna kehijauan dan warna negara, yang dibawa oleh tumbuh-tumbuhan hijau dan bunga yang terlindung oleh bakul logam.

basikal warna Deco-taman yang dilukis flash
Basikal Deco taman dengan 20 idea untuk menyalin segera! | Taman | 18/20

Mural itu tidak mempunyai rahsia untuk anda? Jadi, kedua-duanya untuk mendedahkan potensi artistik anda pada struktur logam sepeda deco taman anda. Kerja-kerja ikon pelukis kegemaran anda pasti akan membantu anda dalam transformasi basikal anda. Jika anda menguasai seni Tie dan Dye, berani perubahan radikal dengan berpakaian roda dengan kecerunan warna tonal.

basikal-deco taman-kayu besar setong
Basikal Deco taman dengan 20 idea untuk menyalin segera! | Taman | 19/20

Akhirnya, basikal deco taman juga dalam bentuk basikal semula yang diperbuat daripada kayu ... pepejal! Pilihan bijak untuk meningkatkan dekorasi desa di taman negara yang bergaya atau ruang dengan pesona dunia lama.

basikal-deco hiasan taman-kayu
Basikal Deco taman dengan 20 idea untuk menyalin segera! | Taman | 20/20

Akhirnya, bukan hanya motosikal deco taman yang boleh memberikan dorongan kepada hiasan luar anda. Dalam versi klasik atau kayu berkaca, ia akan kelihatan baik di sebelah motosikal yang diperbuat daripada bahan yang sama. Untuk pergi ke penghujung projek anda, jangan berhemat pada objek hiasan. Setengah tong, keranjang rotan, penanam kerajinan tangan .. gunakan apa sahaja yang dapat menyampaikan unsur-unsur utama dekorasi anda.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 + = 59

Back to top