Stue spisestue – vellykket adskillelse av de to områdene

stue spisestue-kobolt-blå-cobble-white-low-table
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 1/31


passerestue spisestue 2 i 1 er en enkel oppgave for de som respekterer de grunnleggende prinsippene. Det er selvfølgelig visse regler som hjelper huseiere til å dekorere og dekorere 2-i-1 spisestuen. Spisestuen er ikke begrenset til valg av spisebord å spise og stoler. Den moderne spisestuen er åpen for stuen og fungerer som et sosialt senter for hele familien. For å lykkes i stuen og spisestuen, vil vi vise deg vårt utvalg av bilder som vil avdekke hvordan du smart kombinere møbler, farger og tilbehør til hjemmet.

Stue spisestue - hvordan å gi den lille stuen

stue spisestue -cape-lys grå-møbler-tv-tre-hvit-vegg-murstein-hvit
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 2/31

Hvis din boareal er romslig nok, kan du prøve en lignende stue spisestue layout. Plasser sofaen og salongbordet i midten av rommet og bak sofaen gir plass til spisebordet. En flatskjerm-TV er montert rett foran sofaen. Takket være den nøytrale fargepaletten - hvit, lys grå og lys tre - er det 2-i-1 stue spisestue mer romslig. Putene, teppet, blomsterpottene og de turkise lysene legger til de siste detaljene.

Taupe farge i interiørdesign - trendy nyanser 2017 og harmoniske foreninger

Hvilken farge med molen for et koselig interiør og elg?

Mal fargen til stuen og dekorere ideer i 55 flotte bilder!

Stue spisestue - den nøytrale paletten "fungerer mirakler"

stue spisestue-bar-frokost-tre-bord-bassse-tre-sofa-hvit
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 3/31

En god måte å skille fra stuen og spisestuen er frokostbaren. Som vist på bildet over, er baren laget av lett tre, det samme treet som brukes til å lage salongbordet. Stor nok til å "hus" fire personer. De svarte suspensjonene, den lette trebaren og de fargerike malerier som setter på veggen, skaper en vakker kontrast til de tre og hvite møbler. Den harmoniske stuen spisestue skyldes nøytrale farger og tre aksenter.

Stue spisestue - et spisebord ved siden av kjøkkenøya

stue spisestue-hvit-møbler-vegg-imitasjon-betong
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 4/31


Hvis frokostbaren ikke er stor nok til dine preferanser, er spisebordet det beste valget for deg. I dette tilfellet er det plassert i umiddelbar nærhet av kjøkkenøya. Stor oppmerksomhet er betalt til fixturen. Den indirekte belysningen over det lille kjøkkenet, suspensjonene over øya og veggen skinner over sofaen, skaper en hyggelig atmosfære. Dette eksemplet på stue design legger vekt på behovet for god belysning som fremhever elementene i arkitekturen, det av elegante og komfortable møbler og behovet for noen delikate aksenter - den imiterte betongveggen og den grå teppet klart.

Stue spisestue - ovalt og uttrekkbart spisebord

1

stue spisestue-spisestue-runde hyller-vertikal-sofa-svart
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 5/31

Sponsede koblinger

For å lykkes i stuen spisestue, må du velge funksjonelle møbler. Dette spisebordet, for eksempel, okkuperer ikke mye plass og kan på kort tid forvandles. Grå lenestoler gir maksimal komfort for villaeiere da de nyter måltidene sine eller ser på TV.

Spisestue Stue - Hvordan skille områder

stue spisestue -cock-høyre-lys-blå-bord-low-round-møbler-tv-hvit
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 6/31


I stedet for å plassere en frokostbar høy, omgitt av barstoler, er det mulig å ordne kjøkkenet ditt med spisebord for to personer, praktisk og estetisk. Suspensjonen av IKEA Maskros, skaper spektakulære lyseffekter gjennom hele rommet. For å lykkes i stuedesign må du integrere minst en øyefargende aksent - i dette tilfellet er det den lyseblå sofaen.

Stue spisestue - et spisebord skiller sitteområdet fra kokeområdet

stue spisestue-spisebord-lavt bord-lys-tre-hvit-hvitt
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 7/31


Den klassiske sort-hvite duoen er oppdatert med lyse trefarger. TV-skjermen og den lave bordet er veggmontert. Det er ingen fargerik aksent i dette rommet, men alt er så godt planlagt at det ikke er nødvendig med en slik aksent. De to hvite hyllene er dekorert med svart og hvitt fotografier som umiddelbart tar øynene. Stuen spisestuen vist på bildet ovenfor er vellykket takket være den klassiske hvitt-grå-svarte trioen.

Stue spisestue 2 i 1 - landskap vegg plakat

stue spisestue-canape-vinkel-tepper-blå-bord-runde-stoler-svart
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 8/31

Det riktige valget av en vegg plakat, er et element i stue spisestue, som fungerer som en iøynefallende veggdekorasjon, og i tillegg skaper en visuell dybde. Hjørnesofa og L-formet kjøkkenkrok gir nok plass til et rundt salongbord og fire stoler i midten av rommet. Nestende kaffebord tilbyr ekstra lagringsplass for flasker og kopper.

Spisestueoppsett - den minimalistiske og iøynefallende hvittgrå duoen

stue spisestue-kjøkken-hvit-grå-belysning-indirekte-sofa-grå
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 9/31

Den vellykkede stuen spisestuen følger noen nyttige og praktiske grunnleggende regler. Dette er tilfelle i dette rommet i hvitt og lysegrå, hvor rektangulære former dominerer. Du kan øyeblikkelig se de harmoniske proporsjonene - sofaen, spisebordet og kjøkkenet er plassert parallelt og synes å ha samme lengde. De forskjellige lyskildene markerer hvert av områdene - de hvite benkeplaten, kjøkkenskapene og spisestuen.

Spisestueoppsett - estetiske og praktiske møbler

stue spisestue-bord-runde-tre-sofa-teppe-grå
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 10/31

Denne leiligheten har blitt designet for en enkelt person. Derfor oppfyller alle detaljene kravene til menn som søker funksjonalitet og enkelhet. Det runde spisebordet her virker ikke som et sosialt senter, men det gir det ideelle spisestue for en eller to personer. Stuen spisestuen, både funksjonell og estetisk, gir plass til en spesiell sjarm.

Stue spisestue - lineær kjøkken og rektangulært bord til 6 personer

stue spisestue -cap-grå-bord-lav-hvit-kjøkken-hvit
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 11/31

Et godt eksempel på stuen spisestue, er dette lineære kjøkkenet som er veldig praktisk for små mellomrom. Det gir rikelig med ledig plass til det rektangulære bordet for 5 eller 6 personer. Blå kjøkkenet credenza og vegg plakaten legger til nødvendige farger av farger.

Stue spisestue - skille oppfinnsomt områdene i den lille leiligheten med et konsollbord og en gulvlampe

stue spisestue-kabinett-bord-konsoll-gulv-lampe-tre-flåten
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 12/31

En konsollbord som støtter seg mot sofaen og en gulvlampe i drivved, tjener som en stor skille mellom sitteplasser og spisestue. Denne typen stue spisestue gir plassen et romslig utseende. Det runde spisebordet er omgitt av fire stoler - tre-hvitt og en-svart. En bemerkelsesverdig aksent som skaper en optisk forbindelse med den svarte fjæringen.

Stue spisestue - spiseplass som skiller stuen og kjøkkenet

stue spisestue-skap-kjøkken-tre-bord-lav-glass
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 13/31

Generelt sett plasserer du spisebordet mellom sittegruppen og kjøkkenet, en linje parallelt med sofaen. På bildet ovenfor viser vi deg en annen variant. Lunsjområdet ligger i umiddelbar nærhet av TV-skjermen. Et eksempel på en funksjonell og elegant stue spisestue.

Vellykket dekorere stue spisestue - messing tilbehør

stue spisestue-papir-malt-aspekt-murstein-canape-vinkel-hvitt-tilbehør-messing
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 14/31

For å skape en optisk forbindelse mellom de to områdene og for å lykkes i stuen spisestuen, er det ikke nødvendig å bruke de samme fargene. Å sette noen messing aksenter, for eksempel, er en smart idé som skaper en harmonisk forbindelse mellom de to områdene. Spisestuen har en stor messinglysekrone, mens sittegruppen har en messingbordslampe, et vegglys og en messingbordsbase. En imitert rød murstein tapet fungerer som et dekorativt element gjennom veggen i begge områder.

Stue spisestue - et panoramavindue og mørke farger

stue spisestue -kappe-grå-teppe-svart-vindu-panoramautsikt
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 15/31

Mørke rom er ikke egnet for små boarealer. Men hvis det er store vinduer gjennom hvilke en god mengde lys kan trenge inn, kan du eksperimentere med mørke farger. For å lykkes i stue design, trenger du også en vakker panoramautsikt som vil oppdatere atmosfæren.

Spisestue Stue - Benke sparer plass

stue spisestue-canape-gris-stoler-hvit-benk
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 16/31

Benken er en smart løsning som vil hjelpe deg med å lykkes i stuen spisestue, fordi det sparer plass. I dette tilfellet lener benken seg mot veggen og kan romme to personer. Et lignende arrangement ville lykkes hvis benken ble erstattet av to ekstra stoler, fordi de okkuperer mer plass.

2 i 1 Stue spisestue - Off White Wall Hengende og Hvite Møbler

stue spisestue-hvit-møbler-accenter-flerfarget
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 17/31

Her tjener en liten vegg som en partisjon mellom forskjellige områder. Den off-white veggmaling og hvite møbler gir deg friheten til å legge til mange fargerike aksenter. En slik stue spisestue gjør interiøret vennlig.

Stue spisestue veldig stilig - salvie grønn maling, smaragdgrønn sofa og bord topp imitasjon jade

stue spisestue-maleri-grønn-salvie-canape-grønn-smaragd-skuff-bord-jade
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 18/31

Det runde spisebordet har en spektakulær brett hvis korn og farge minner om jade. Denne skuffen er i full harmoni med den grønne salvemuren, og sofaen i smaragdgrønn. Det ubestridelige beviset på en moderat glamorøs salongmatsal layout.

Spisestue stue 2 i 1 - lignende tapetry for sofa og stoler

stue spisestue -cape-mørk-grå-aksenter-rød-oransje
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 19/31

Store veggspegler brukes vanligvis til å bringe visuell dybde inn i rommet. Glassbordet og metallfoten på bordlampen gjenspeiler også dagens lys.

Spisestue Stue - Utvidbar Firkant Spisebord

stue spisestue-mur-murstein-hvit-sofa-lagring
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 20/31

Sofaen med innebygd lagring er et ekstremt praktisk møbel for små mellomrom, noe som gjør at stuen spisestuen bedre organiseres. De strikkede bønnebagene i rosa og blå, samt kanarisk gult pærepuff, gir deg fargerikt som oppfrisker atmosfæren.

Massiv eikemøbler som skaper en optisk tilkobling og gjør stuen spisesalen til en suksess

spisestue møbler-set-møbler-eik-massasif-stoler-rød
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 21/31

Hvis du har mulighet til å kjøpe et sett med møbler for ditt oppholds- og spisestue, anbefaler vi at du velger møbler laget av samme materiale, for eksempel solid eik, for eksempel. En stue spisestue som dette vil være harmonisk og vellykket.

Suksess i stuen spisestue - det runde spisebordet blandes harmonisk inn i hvilket som helst rom

stue spisestue-canape-grå-bord-lav-tre-bord-runde-hvitt
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 22/31

Å oppnå stuen spisestue er et mål å bli tatt lett. Det er mange ting å vurdere før du går videre til det hyggeligste trinnet: valg av dekorasjon. Faktisk er det alltid basert på de valgte møbler og farger på beleggene på plass. Her setter vi pris på det lille salongbordet som gir varme og vennlighet til dette rommet utsmykket med en blanding av mørkegrå og lysegrå. Dette gjelder også spisebordet som enkelt passer inn i innredningen. For å belyse plassen og stimulere innredningen, er hun hjulpet av veggenkubene og sølvfjæringen. Den oransje duffelen minner om cocooning-aspektet av massivt tre som klær gulvet og bordene.

Den skandinaviske stilen er installert i dette lyse rommet

planlegging-stue-spisestue-møbler-hvitt-stoler-design-Panton
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 23/31

Elegant, elegant og resolutt skandinavisk, utsmykker denne spisesalen de store eiendelene i den nordiske stilen. Når det gjelder fargene, er det utsmykket med en ulastelig hvite som står i kontrast til de lette tømmerene fra den lyse parkett og den suspenderte trappen. Takhøyden er fremhevet av de vakre ballopphengene som også markerer renheten i rommet. Bay vinduer og kunstige lyskilder går hånd i hånd og dermed forbedre lysstyrken i rommet.

Vær forsiktig med å ordne dine møbler!

planlegging-stue-spisestue-stoler-gloss-tulipaner-fot-Central
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 24/31

Du trenger ikke å sette opp en skillevegg for å avgrense områder. Vi bevise det med denne stuen åpen i spisestuen. Romslig og varm, dette rommet preges av den strenge tilpasningen av sine feilmatchede møbler. Linjestykket på spisebordet ekko utformingen av de hvite lenestolene og den svarte sofaen. En klar adskillelse i uttrykkets visuelle forstand, for en trygg grafisk gjengivelse og stilinnredning.

Spill med motsatte farger og koselige belegg!

planlegging-stue-spisestue-kjøkken-møbler-farger-edru
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 25/31

Inspirert av spisestuenes design ovenfor, vil du kunne opprette et fluidumrom hvor hvert element flyter fritt uten å overbelaste rommet. Møbler med moderne design, svart-hvite farger og et innbydende gulv: det er noe å inspirere til å forvandle interiøret til en oase av ro. Ideen til å sy? For å bedre avgrense områdene, kombinere motsatte nyanser og kontrasterende materialer. Hvis sitteområdet er utsmykket med lyse møbler, kle opp spisestuen med en kombinasjon av mørke fargetoner og materialer som sverger med dekorative puter.

Belysning spiller en nøkkelrolle i stuen spisestuen!

planlegging-stue-spisestue-bord-diamant-art-deco-detaljer
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 26/31

Hvorfor ikke besøke stuen spisestuen? Dette krever ikke at du gjør viktig arbeid eller å påbegynne et nytt renoveringsprosjekt. Du kan bare omdefinere plasseringen av dine møbler, eller for eksempel endre veggdekorasjonen. Bytt deco-rammer for en rekke abstrakte malerier. Bytt salongbordet med to futuristiske sidebord akkurat som disse to speilene.

Tre og mørkegrå for et stilig interiør

planlegging-stue-spisestue-bordet-tre-stoler-hvitt, fast stoff
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 27/31

Massivt tre og mørkegrå, en duet høyt verdsatt av kjente designere. Så dette er en mulighet til å adoptere hjemme gjennom et massivt tregulv, en sofa i grå og et fossilt trebord! Avhengig av overflaten av rommet, legg til dekorativt tilbehør og lek med treslagene for å understreke visse elementer mer enn andre. Det mørke parkettgulvet kan brukes til blonde tremøbler, som de panelerte veggene, som spesielt setter pris på de prangende dekorasjonselementene.

planlegging-stue-spisestue-tips
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 28/31

planlegging-stue-spisestue-moderne
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 29/31

planlegging-stue-spisestue-ideer-
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 30/31

planlegging-stue-spisestue-farger
Stue spisestue - vellykket adskillelse av de to områdene | Spisestue | 31/31

Lagre

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =

Back to top