25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine

soba-sobni-moderne-drvo-ormar-čvrstog drva krevet stolica Eames-crna
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 1/26


Ako tražite dizajn interijera i ukrašavanja ideja za suvremeni interijer, onda nam naša 25 ideja moderna spavaća soba su samo za vas. U našoj galeriji fotografija naći ćete mnoge uspješne kombinacije različitih stilova. Pregledajte naš izbor fotografija i pustite nas da vas inspiriraju s našim idejama za modernu spavaću sobu.

Ideje za modernu spavaću sobu - cool krevet i stilski dizajn zidova

Moderna soba spavaća soba krevet dna-drvo-krevet-bijelo-sivo-krevet-glava-podstavljena prsa-drvo
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 2/26

1. Ova spavaća soba je opremljena modernim i niskim krevetom. Cijeli zid igra ulogu elegantne i lijepe sjenice koja je ukrašena valovitim uzorkom. Ima veliki ormar koji pruža dovoljno prostora za pohranu tako da će sva odjeća i pribor biti uredni. Osim toga, elegantan je komodal koji oblikuje cjelinu s praktičnim i modernim uredskim namještajem.

Ideje za spavaću sobu - veliki ormar s atraktivnim zrnima

spavaća soba-moderna krevet-krevet-ured-garderoba-drvo-suspenzija-stolica-crna moderna spavaća soba
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 3/26

2. Ideja za modernu spavaću sobu - veliki ormar je pravi oku-hvatač svojim prirodnim zrnima. Zahvaljujući uporabi tamnog drveta, spavaća soba osluškuje toplinu i ugodnu atmosferu koja pridonosi dobrom sna. Sjedalica, dva noćna ormarića i uredski namještaj predstavljaju jedan komad namještaja! Koliko je prikladno!

Spavaća soba elegantnog i bezvremenskog dizajna

soba-sobni moderni krevet dolje deco-zid-kutak-ured-soba-suite apartman
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 4/26


3. Ideje za modernu spavaću sobu - u ovom primjeru shvaćamo koliko se kombinacija može napraviti u jednoj sobi. Prvi primjer nas očarava svojim niskim krevetom, drugi sa svojim naglascima boja. Obje imaju kupaonicu u susjedstvu, odvojene jednim staklenim zidom. Možemo reći da je prvi dizajn pogodan za muškarce, dok drugi - ima ženski dodir, dobiven nakon upotrebe boja i uzoraka.

Spavaća soba s elegantnim ukrasom - zidnom policom koja je pravi privlačna

1

soba-sobni-moderne-zid-pogled-betonske-drvo-police-jasna-krevet za pohranu
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 5/26

Sponzorirane veze

4. Ideje za modernu spavaću sobu - ova spavaća soba je vrlo moderna. Zidna polica osigurava dovoljno mjesta za knjige, a odjeljak ispod kreveta je prikladan i dobro osvijetljen. Ovaj dizajn je savršen čak i za tinejdžere.

Neutralne boje u spavaćoj sobi - bijele i sive

soba-sobni-moderna zavjesa-pozadina-uzorak-linearni ležaj-sivo-tepih-ispucao
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 6/26


5. Neutralne boje poput bijele i sive, kao i čiste i ravne linije namještaja čine prostoriju prozračnijom i prostranijom. Fini uzorci svijetlosive pozadine lijepi su naglasci u unutrašnjosti.

Zidni ukras u spavaćoj sobi

soba-sobni-moderne-boje-sivo-stol-bijelo-lan-sivo-drvo kabinet
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 7/26


6. Ideje za modernu spavaću sobu - još jedan dobar primjer primjene drva u unutrašnjosti. Lagano drvo čini atmosferu toplo i dobrodošlo. Namještaj i podovi su u drvu, a različite nijanse izlučuju osjećaj sklada. To vrijedi i za prozore koji pružaju dobru količinu prirodnog svjetla u sobi.

Glavna spavaća soba s bračnim krevetom koja pruža maksimalnu udobnost

soba-sobni-moderne-krevet-platforma-drvo-pozadina-sivo-tepih-ispucao
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 8/26

7. Ideje za spavaću sobu - krevet u bilo kojoj spavaćoj sobi je najvažnija stvar, zar ne? Dakle, krevet zaslužuje posebnu pažnju. To se postiže XXL okvirom kreveta i krevetom koja se proteže iznad kreveta na pola stropa. Topla boja ispunjava hladne boje i stvara idealan dizajn spavaće sobe. Izvorna tapeta u svijetlo siva, ukrašena bijelim i finim uzorcima, također ima ukrasnu ulogu i vrlo originalnu.

Veliki prozori su neophodni za dobrobit u spavaćoj sobi

soba-sobni-moderne-ploča-zid-pločice-drvo-tamna-velikog formata
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 9/26

8. Ova spavaća soba ima susjednu kupaonicu, podijeljenu s jednim staklenim zidom. Zahvaljujući velikim prozorima, možete se osjećati blizu prirode bez napuštanja kreveta. Zidna ploča od tamnog drveta donosi posebnu eleganciju. Zanimljiva pribor donosi umjetnički dodir u prostoriju.

Izložen betonski zid

spavaća soba - moderna krevetna soba - krevet - kutna stolica - svijetlo drvo - noćna svjetiljka - crna moderna spavaća soba
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 10/26

9. Izloženi betonski zidovi i stropovi u posljednje su vrijeme bili vrlo popularni. Da ne bi izgledao hladan, mogu se kombinirati s drvenim akcentima. U tu svrhu odabrani su drveni podovi i drveni namještaj. Glavna ploča djeluje kao polica i uredski namještaj u isto vrijeme. Ova funkcionalna ideja idealan je za male prostorije.

Spavaća soba na plaži

soba-sobni-moderne-zidni panel-zeleno-odlicno-sobni-apartman apartman
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 11/26

10. Ova moderna soba u stilu plaže duguje svoj šarm mentrom-zelenim naglascima koji krase zid iza kreveta, kao i koraljni pribor razbacani po sobi. Paleta boja ovdje je meka i čini atmosferu još ugodnijim i udobnijim. Također su zaslužni spomenuti stakleni zidovi koji odvajaju susjednu kupaonicu.

Ideje za modernu spavaću sobu - drveni ekran koji igra ulogu dizajnerskog elementa

spavaća soba - moderna zidna drvo - kupaonica - susjedna suvremena spavaća soba
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 12/26

11. Dobra ideja za određivanje spavaće sobe i priložene kupaonice je zaslon koji se može koristiti čak i kao krevetna ploča. Ako je zaslon drvo, on će osloboditi dodir topline u unutrašnjosti. U ovom primjeru možemo spomenuti elegantne zidne ograde koje su pričvršćene na zaslon. Kupaonica izgleda elegantno od mramornog obloga i bijele strop ukrašene ukrasima od gipsa.

Bijela soba izgleda prostrano i svijetlo

soba-sobni-moderne-strop vijenac-svjetlo-platforma-Blan-siva kožna fotelja
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 13/26

12. U prostranoj i svijetloj spavaćoj sobi možete pronaći sve što vam treba. Pored velikog kreveta i tapeciranog naslona za glavu, nalazi se udobno mjesto za čitanje. Možete sjediti udobno u kožnoj stolici i nakon toga, leći u krevetu.

Svjeľa zidna slika za modernu spavaću sobu

spavaća soba - moderno slikarstvo - žuto-krevet-platforma-drvo-kutak-ured moderna spavaća soba
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 14/26

13. Krevet se nalazi na platformi, koji nudi mogućnost lociranja uredskog namještaja u središtu prostorije, bez opterećivanja i bez ometanja slobodnog kretanja. Ormar sa kliznim vratima je veliki spasitelj prostora. Kao što možete vidjeti, atmosfera u spavaćoj sobi je vrlo lijepa. To je zbog kombinacije toplih boja i žutih zidova.

Moderna soba s drvenim naglascima

soba-sobni-moderne-bijelo-udoban krevet glavom-tamno-drvo-LED mjesta
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 15/26

14. Bijeli krevet i bijeli ormarić poboljšani su nekim tamnim drvenim akcentima. Nasloni za glavu, pod i vitla skladno su integrirani u unutrašnjost kako bi se postigao ovaj efekt. Rezultat - elegantna i ugodna atmosfera.

Kontrasti u spavaćoj sobi kao pravi oku

spavaća soba - moderna krevetna soba - drvena ormarića - moderna spavaća soba s drvenim drvenim tamom
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 16/26

15. U toj svjetlosnoj sivoj sobi pokrivenoj spavaćom sobom, tamni i lagani namještaj od drva stvara igru ​​kontrasta. Sjedala i ormarića imaju originalan i zanimljiv dizajn. Kao što možete vidjeti, ova spavaća soba ima moderan i ugodan dizajn.

Svjetlo drvo u svijetloj spavaćoj sobi

soba-sobni-moderne-krevet-ormar-office-drvo-svjetlo foto-okviri-crna
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 17/26

16. Ova svijetla spavaća soba ima lijep i ugodan izgled. Ovaj je učinak zbog svjetlosnog drva i njegovog prirodnog šarma. Tamni naglasci su lijepi zidni naglasak. Spavaća soba opremljena je svime što je potrebno - krevet, ormar, noćni ormarić i uredski namještaj. U praksi, stolica ne zauzima mjesto, jer se može staviti pod stol i to je - još uvijek dobivamo prostor!

Nova sjenica može u potpunosti promijeniti sobu

soba-sobni-moderne-krevet-jedinica-zid-drvo-tamno-siva
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 18/26

17. Ovo je ponovno spavaća soba broj 15, s druge perspektive i sa krevetom od drugačijeg dizajna. Funkcionalni zidni moduli i neutralna shema boja čine prostor stvarno elegantnim i dobrodošlicom.

Spavaća soba s eklektičnim namještajem

spavaća soba - moderna krevetna soba - podstavljena - stolica - koža-drvo-stol - moderna spavaća soba
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 19/26

18. Možda se pitate gdje dolazi šarm ove spavaće sobe! Odgovor je jednostavan - kombinacija oba stila - moderna i berba. Tapecirana naslona za glavu, bijela kožna fotelja i zanimljiv noćni ormarić - sve donose potrebnu šarm i udobnost. Dizajn stol i stolica je izvanredan, lijepa kombinacija drva i metala.

Mali, kompaktni izgled spavaće sobe

spavaća soba - moderna zidna ploča - drvena tepiha - bijela-suspenzija - lopta moderna spavaća soba
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 20/26

19. Ova spavaća soba je stvarno mala i podijeljena je na dva područja gdje je sve potrebno. Na stražnjoj strani, postoji samo jedan prozor, baš kao i elegantni stol za presvlačenje. Zidne i podne obloge su u lakom drvu. Njegov prirodni zrno je vrlo originalan i daje prostor elegantnom izgledu. Suspenzija kugle je vrlo atraktivna. Postavljen pored metalnog stolića, stavlja ga pod svjetlost projektora.

Bijeli i sivi oblikuju prekrasan ansambl

spavaća soba - moderna zidna slika - bijela haljina - crna noćna svjetiljka - moderna spavaća soba
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 21/26

20. U ovoj spavaćoj sobi vidimo idealni set boja. Suvremena kombinacija bijele i sive naglašena je s nekoliko crvenih naglasaka i različitim geometrijskim uzorcima. Tu je i mali uredski prostor gdje možete stvoriti ili raditi prije spavanja. Elegantan salon igra ulogu TV ormara s pohranom.

Suspenzije kao naglasak u spavaćoj sobi

spavaća soba - moderna zidna ploča - zid-svijetlo-drvo - zidno-crno-akcent - siva-crvena moderna spavaća soba
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 22/26

Jeste li vidjeli lijepe suspenzije u spavaćoj sobi? Ponovno pogledajte, jer su izvanredni! Zid iza kreveta također ima lijep dizajn. Crvene stolice su novi naglasak u ovom modernom minimalističkom interijeru.

Industrijski stil u modernoj spavaćoj sobi

spavaća soba-moderno-okvir-prozor-glavu-krevet-perforirane-zid-strop-beton izložena moderna spavaća soba
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 23/26

22. Ovdje opet konkretni aspekt zidova! Hladna atmosfera razbijena je toplinom drvenih podova. Ugrađeni ormar ima zanimljiva klizna vrata u sivilu šik stilu. Ali ono što je u središtu pozornosti je dizajn prozora. Naslonjača ima isti "perforirani" dizajn. Dizajn dvaju noćnih ploča podsjeća na dva bloka betona.

Izvorni crno-bijeli pribor

spavaća soba - suvremena moderna - monokromna - tamno siva - rasvjeta - indirektna moderna spavaća soba
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 24/26

23. Kako biste osvijetlili jednobojnu atmosferu, ponekad je potrebno imati izvanrednu rasvjetu. Polica iznad kreveta označena je LED žicom. Postoje naglasci u crno-bijeloj boji, koji se savršeno usklađuju sa sivom zidnom slikom.

Udoban prostor za sjedenje u spavaćoj sobi

spavaća soba - moderna zidna ploča - zid - tamno drvo - kutna - dnevna soba - tepih siva moderna spavaća soba
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 25/26

24. S jedne strane, prostor za spavanje i prostor za sjedenje u spavaćoj sobi opremljeni su sličnim namještajem. No, s druge strane, ova dva područja optički su odvojena s dva tepiha različitih oblika. Unatoč malom prozoru, soba izgleda lijepo i elegantno.

Cspavaća soba u sjenama crvene bobice

spavaća soba - moderna zidna slika - smeđa obloga - bordo - garderoba - moderna spavaća soba
25 ideja za modernu spavaću sobu bilo koje veličine Spavaća soba 26/26

25. Ova spavaća soba čini dojam dah. Značajno je igra nijansi smeđih i crvenih bobica! Sjajna posteljina daje prostor elegantnom i luksuznom izgledu. Unatoč ograničenom prostoru, u spavaćoj sobi nalazi se veliki ugradbeni ormar. To je idealan izbor za svaku ženu koja ne može dijeliti sa svojim cipelama i odjećom.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 3 = 6

Back to top