Design zakonska postelja – odkrijte našo izbiro!

dvoposteljne-prostori-design-1164-črno usnje-metal-koža preprogo-zver
Designer zakonska postelja - odkrijte naš izbor modelov v 20 lepih slik! | Spalnica | 1/20


Zamenjaj svoje neudobno posteljo za a zakonska postelja udobno oblikovanje! Predhodno velja za povsem funkcionalni element, zakonska postelja je bila dolgo časa samo ena vloga - del pohištva, ki ga ne morete storiti brez! Medtem ko postelja zagotavlja optimalno udobje med spanjem, lahko pa tudi dopolnjuje naš notranji dekor na izjemen način. Oblikovalci oblikujejo vse bolj kompaktne in estetske modele, ki dajejo spalnici izjemno očarljiv videz! Danes je zakonska postelja kos dela, ki združuje udobje in slog in nas zavije s čisto in futuristično zasnovo. Zakrivljene oblike, svilnate materiale in trezne linije so besede, ki označujejo modele, ki smo jih pripravili za vas danes. Oglejte si galerijo slik spodaj in odkrijte subtilno eleganco teh izjemnih stvaritev!

Sedežna postelja "DS 1164" - model tako glamurozno in funkcionalno!

dvoposteljne-prostori-design-1164-črno usnje struktura stopala
Designer zakonska postelja - odkrijte naš izbor modelov v 20 lepih slik! | Spalnica | 2/20

Prva zakonska postelja, ki vam jo bomo predstavili v današnji publikaciji, je DS 1164, ki ga je ustvarila švicarska hiša Sede. Ta odlična oblika oblikovanja razkriva svoje oblikovne oblike, prekrite s črnim usnjem. Z dvema nastavljivima hrbtiščema, ki se popolnoma prilegajo gibanju telesa, bi ta model zasnovan tako z minimalističnim dekorjem kot s precej klasično notranjostjo.

Odkrijte čisto zasnovo te lepe zakonske postelje, ki jo je ustvaril Zeitraum!

dvoposteljne-prostori-design-les-temno-les-bed-blond-siva
Designer zakonska postelja - odkrijte naš izbor modelov v 20 lepih slik! | Spalnica | 3/20

Kaj pa Zeitumova dvosedežna postelja, ki nas navdušuje s pravokotnimi oblikami in trdno strukturo iz masivnega lesa? Ti dve elegantni postelji, del zbirke "Simple Comfort", se popolnoma ujemata v skandinavski spalnici, ki je navdihnjena s čistimi črtami nordijske zasnove.

Zakonska postelja v masivnem lesu in podoben model v snežno belih

dvoposteljne-prostori-design-lesena masivna snežno bela stena
Designer zakonska postelja - odkrijte naš izbor modelov v 20 lepih slik! | Spalnica | 4/20


Da bi ustvarili dekor naenkrat enostavno in toplo, Deavita.fr svetuje, da se odločite za posteljo na dveh mestih masivnega lesa. Če se odločite, da vzamete vzorec iz zbirke "Enostavno udobje", vedite, da lahko izbirate med trdnim hrastom, breza, javorjem ali češnjo. Ljudje, ki želijo polirati svoje minimalistične notranjosti, lahko stojijo na postelji, ki se popolnoma odloča v neokrnjeni beli barvi.

"Moon" je lepo zakonsko posteljo, ki jo je zasnoval My Home

1

dvoposteljne-prostori-design-moon-moj-home-minimalističen siva
Designer zakonska postelja - odkrijte naš izbor modelov v 20 lepih slik! | Spalnica | 5/20

Sponzorirane povezave

Nad modelom postelje sta dva udobja! Predstavljamo vam čudovito ultra glamurozno obliko, ki jo je pripravil moj dom. Oblikovan "Moon", ta oblikovalska postelja razkriva svoje ravne oblike, značilne za minimalistični slog. Svetlo sivo usnje s trdim brezovim lesenim podstavkom na nogah iz nerjavečega jekla, ta čudovit sodoben dizajn bo zagotovo dodal senzacionalni dotik luksuza v vašo dekoracijo spalnice!

Dvoposteljna "Yang", ki jo je zamišljal Minotti

dvoposteljne-prostori-oblikovanje-MINOTTI antracitno-sivo-preproga-posteljne svetilke
Designer zakonska postelja - odkrijte naš izbor modelov v 20 lepih slik! | Spalnica | 6/20


Ali sanjate o prijetni sobi, ki spodbuja počitek in sprostitev? Torej, vam nudimo zakonsko posteljo "Yang", ki jo je zasnovala hiša Minotti. Kaj je to? No, to je inovativen model, sestavljen iz ergonomične škatle in glave, ki se lahko prilagodi glede na vaše posebne želje, da se zagotovi maksimalno udobje.

Moderna spalnica označena z zakonsko posteljo Zanotta "1017"

dve postelja-prostori zasnovo-1017-Zanotta-sivo-črne-belo-preproga
Designer zakonska postelja - odkrijte naš izbor modelov v 20 lepih slik! | Spalnica | 7/20


Za vašo pozornost je še en model z zakonsko posteljo krstil "1017", ki ga je ustvarila Anna von Schewen za Zanotto. Ta čudovit dizajn odlikuje zgolj minimalistična zasnova, ki zagovarja izjemno preprostost in nas zapelje s svojimi moškimi linijami. Udobna postelja osnove temelji na barvite kovinske strukture v snežno belo, ki se meša z grafičnimi motivi oblikovanja preprogo.

Lesena obloga, spalne preproge in dvosedežno futuristično oblikovanje tvorijo harmonično celoto!

dizajn-krilo-sistem-futuristično-siva-obloga
Designer zakonska postelja - odkrijte naš izbor modelov v 20 lepih slik! | Spalnica | 8/20

Še vedno nisi našel zakonske postelje, primerne za vaš notranji dekor? V tem primeru vas vabimo, da si ogledate fotografijo zgoraj! Predstavljamo "Wing System" podpisano Prosotto. To je futuristično ustvarjanje, ki se zdi, da je "odloženo v zraku". Sivo usnjena glava se združuje z močno svetlobnimi toni, ki obkrožajo ta uporabniku prijazen notranjost, poudarjeno z dvema zloženimi preprogami.

Dvosedežna tkana eksotična lesena postelja, ki jo je ustvaril Prosotto

dvoposteljna sedeži PRESOTTO-design-usnje-rjavo-temno parket-postelji-krilo-sistem
Designer zakonska postelja - odkrijte naš izbor modelov v 20 lepih slik! | Spalnica | 9/20

Želite dodati eksotični dotik notranjosti dekorja? Torej, ni boljše kot prinesti posteljo na dveh mestih eksotičnih lesenih pletenih! Če želite ustvariti lep harmoničen kontrast, se lahko odločite za posteljnino v svetlih tonih: snežno belo, smetano, slono, breskev, biserno sivo, srebro in podobno.

Svetlo notranjost, okrepljeno s bež barvo in zakonsko posteljo "Ljubezen", je podpisala Désirée

Oblikovanje bed-dvosed-Desiree-romantično-belo-posteljnina-rjava
Designer zakonska postelja - odkrijte naš izbor modelov v 20 lepih slik! | Spalnica | 10/20

Ali sanjate o romantični sobi? Bodite navdihnjeni z zgornjim primerom in se hitro potegnite za nakup zakonske postelje "Ljubezen" podpisali Désirée. Eleganten dizajn, oblečen v čisto belo oblazinjenje, vas vabi, da še dodatno osvetlite prostor in pustite občutek svilnate lahkosti!

Riva zakonska postelja "Vera"

dizajn z zakonsko posteljo-vera-riva-boisèmassif-posteljna svetilka
Designer zakonska postelja - odkrijte naš izbor modelov v 20 lepih slik! | Spalnica | 11/20

Riva-ova "Vera" zakonska postelja je značilna izjemno čista oblika, ki nas preseneča s svojimi elegantnimi oblikami in minimalistično eleganco dekorativnih blazinic. Celotno leseno maslo, ki se lahko oblikuje z dvema majhnima posteljnima mizama na vsaki strani, da izboljšate prijeten videz vaše spalnice!

Dvoposteljna "Tufty-Bed", povezana s snežno belo steno slikarstvo

dvoposteljne-prostori-design-bele-sneg-parket-suspenzije
Designer zakonska postelja - odkrijte naš izbor modelov v 20 lepih slik! | Spalnica | 12/20

Posebnost te lepe zakonske postelje je njegova ergonomska in zelo mehka struktura, ki vam daje vtis, da se znajdete v majhnem kokonu. "Tufty-Bed", ki jo je BB Italia, ustvarja neprimerljivo eleganco absolutne preprostosti in se čudovito poroči z vsemi vrstami notranjosti, ki potekajo skozi sodoben, rustikalni, skandinavski, minimalistični stil in tako naprej.

Razvedrite svojo minimalistično spalnico z zakonsko posteljo v črnem usnju!

dvoposteljne-prostori-design-1165-LIR-usnje-črno-perilo-bež
Designer zakonska postelja - odkrijte naš izbor modelov v 20 lepih slik! | Spalnica | 13/20

Ta prelepa dvosedežnica z imenom DS 1165 je ustvarila hiša Sede. Opominja na redne oblike prvega krepkega oblikovanja, ki smo ga videli danes. V kombinaciji s pastelno bežo posteljnino, DS 1165 razbije monotonost sterilnih notranjosti, ki si ne upajo mešati sloga in udobja. Z lahkoto lahko najde svoj prostor v sobi, ki je trezno urejen, da bi mu prinesel pridih diskretnega razkošja.

Dvojna postelja "Plio" je podpisala Nut + Grat

dvoposteljne-prostori-design original-form-elegantno les
Designer zakonska postelja - odkrijte naš izbor modelov v 20 lepih slik! | Spalnica | 14/20

Brez dvoma boste podlegli presenetljivem čaraju te zakonske postelje, podpisane Nut + Grat. S svojo edinstveno obliko ima "Plio" trdno strukturo lesa, ki je povezana z naslonom za glavo, nekoliko nagnjenim nazaj. Njegov futuristični videz, ki spominja na mehke krivulje visokotehnološkega pripomočka, bo prinesel pridih izvirnosti v vaš notranji dekor.

Yin-Yang Andreas Janson

dizajn-yin-yang-strrukture-lattes-bois
Designer zakonska postelja - odkrijte naš izbor modelov v 20 lepih slik! | Spalnica | 15/20

Ta veličasten dvosedežnik, imenovan "Yin-Yang", ki ga je podpisal Andreas Janson, nas preseneča s svojo hudo obliko, brez kakršnih koli odvečnih elementov. Postelja iz rdečega lesa nas vabi, da udobno sedite in uživate v udobju in lepih linijah. Zlomi žimnico, ki jo lahko obremenjuješ, in lahko greš!

Siva barva, ki ustreza ploščicam iz porcelana in Alivar "Cuddle" zakonsko posteljo

dvoposteljne-prostori-design-Občevanje-alivar-bež-siva tla-mat
Designer zakonska postelja - odkrijte naš izbor modelov v 20 lepih slik! | Spalnica | 16/20

Skoraj ste končali s pohištvom v spalnici in samo izbrati morate svojo zakonsko posteljo? Odločite se za model Cuddle z Alivar! Moderno in udobno, to rafinirano ustvarjanje razkriva svojo sivo belo oblazinjeno glavo in trdno strukturo iz masivnega lesa, ki dodaja eleganten dotik tega sodobnega dela, ki je odločilen v svetlo sivi barvi.

Pastelno rjava stenska obloga v kombinaciji z dvojno posteljo "Moon", prekrita z ujemajočim se bežnim usnjem

dvoposteljne-prostori-design-moon-usnje bež-bed-modro-črtasto preprogo
Designer zakonska postelja - odkrijte naš izbor modelov v 20 lepih slik! | Spalnica | 17/20

Za vse tiste, ki si prizadevajo za razkošno notranjost, imamo poseben model, ki vam lahko predstavimo - dvodelno posteljo "Moon", ki jo je ustvarila italijanska hiša Bolzan Letti. Na voljo v treh različnih velikostih, je prefinjena dragulj v celoti prevlečena z bež usnja, ki se prekriva, v popolni harmoniji s toplo barvo parket in praskami bicolor oblikovanja preproge.

Dvosedežno ležišče "Soft Wood", ki ga je izdelala Riva

dizajn z zakonsko posteljo-riva-trdna-lesena posteljnina-bela-rjava
Designer zakonska postelja - odkrijte naš izbor modelov v 20 lepih slik! | Spalnica | 18/20

Nad dvojno posteljo "Soft Wood", ki jo je predstavil Carlo Colombo za hišo Riva. Ta izvirni videz iz masivnega lesa bo ustrezal vsem stilom notranjosti, tradicionalnim ali sodobnim. Umetni in podcenjeni vidik te postelje vam bo v spalnico prinesel čudovito sliko.

Dopolnite spalnico za odrasle s trezno oblikovanjem zakonske postelje!

dvoposteljne-prostori-design-Jacqueline-POLIFORM retro-srebrno siva preproga
Designer zakonska postelja - odkrijte naš izbor modelov v 20 lepih slik! | Spalnica | 19/20

Pritožba tega dvoposteljnega ležišča Poliform je v elegantni obliki, ki bo harmonično dekorirala vaš dekor in ustvarjala prijetno vzdušje. Če se odločite za svojo biserno siva verzija, ne oklevajte povezati z barvno posteljnino neokusen, ali pa z nekaj pisanimi blazinami, da bi se seznanili z zabavo za dekor prostora.

Giò zakonska postelja, ki jo ponuja Morelato, barvita posteljnina in starinske kolesarske ozadje

dvoposteljne-prostori-design-gio-MORELATO-posteljnina-rjavo-vet-tožilec
Designer zakonska postelja - odkrijte naš izbor modelov v 20 lepih slik! | Spalnica | 20/20

Nad zadnjo zakonsko posteljo, ki smo se odločili za uvedbo - Giò, ki jo je ustvarila hiša Morelato. Ta izjemna postelja oscilira med modernim dizajnom in retro dizajnom. S svojim blondim okvirjem lesa, ki mu daje skandinavski videz in asimetrično glavo, ta eleganten model vas vabi, da se počutite dobro glede te sodobne sobe v retro slogu.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + = 25

Back to top