Pencahayaan luar dalam 20 idea asli untuk menyesuaikan kawasan luaran

lampu luar taman-jalan-terminal-keluli-korten
Pencahayaan luar dalam 20 idea asli untuk menyesuaikan kawasan luaran | Lampu | 1/19


Pencahayaan luar asal, lampu lantai artistik, lampu sorot LED, bollards berjenama dan lentera artisanal .. terdapat beribu-ribu cara yang berbeza untuk mengubah taman menjadi sudut syurga. Memilih lampu luar yang indah yang ditayangkan untuk mewujudkan suasana yang selesa dan hiasan yang selesa: inilah tujuan penerbitan semasa yang bertujuan untuk membantu anda mencari penyelesaian terbaik untuk meningkatkan kebun anda. Pencahayaan moden, klasik atau retro, mengundang ke taman untuk memberi inspirasi kepada hiasan dan mempercepatkan suasana. Untuk menikmati malam musim panas yang panjang sehingga tengah malam, anda mesti memilih untuk pencahayaan estetik dan berfungsi pada masa yang sama: ruang luar yang terang untuk keselesaan lebih dalam kehidupan seharian, lampu yang indah berhampiran pintu depan untuk menaikkan fasad dan suar yang diatur sepanjang jalan untuk memperindah jalan taman ... terserah anda!

Lampu luar seni untuk menyerlahkan taman moden!

kolam tidak langsung kolam pencahayaan-kolam-diterangi-biru-hijau
Pencahayaan luar dalam 20 idea asli untuk menyesuaikan kawasan luaran | Lampu | 2/19

Salah satu fungsi utama lampu luaran adalah untuk menyerlahkan perabot taman dan semua tumbuh-tumbuhan yang memakai ruang luar. Itulah sebabnya aksesoris cahaya adalah bahagian penting dari tata letak mana-mana taman moden layak nama itu. Lingkaran untuk menimbulkan, pasu bunga bercahaya, sconce dinding, semua variasi pencahayaan luar moden menawarkan anda kemungkinan untuk mengubah suasana taman anda.

Terap lampu luar untuk meningkatkan keindahan kolam!

lampu-luar orang bodoh berwarna terang-air lembangan
Pencahayaan luar dalam 20 idea asli untuk menyesuaikan kawasan luaran | Lampu | 3/19

Mengubah ruang luar anda pada waktu petang, dengan lampu luar asli dan lampu berwarna-warni. Jika anda belum memilih pencahayaan untuk lembangan air anda, kami cadangkan anda menawarkan beberapa bola terapung yang berwarna-warni, sebagai contoh di atas.

Perabot taman Acapulco, lindung nilai hijau dan kalungan cahaya

lampu-luar-tinsel terang perabot kerusi pahit
Pencahayaan luar dalam 20 idea asli untuk menyesuaikan kawasan luaran | Lampu | 4/19


Anda baru saja menawarkan perabot taman yang indah yang terdiri daripada sofa Acapulco dan dua kerusi yang tidak sesuai? Diakui, ini adalah pilihan terbaik untuk membuat lounge eklektik, tetapi di luar pencahayaan, anda tidak tahu bagaimana melakukannya? Jadi, lebih baik memilih lampu lembut yang akan menekankan keanggunan halus perabot taman anda: lampu sorot yang diletakkan di aras tanah, terminal logam, garland ringan ..

Pencahayaan luar untuk ruang makan: bunga lampu mentol dan lentera kertas

1

lampu luar lamions-garlands-pergola-wood
Pencahayaan luar dalam 20 idea asli untuk menyesuaikan kawasan luaran | Lampu | 5/19

Pautan Sponsor

Bagaimana untuk memusnahkan lebih banyak hiasan luar? Selain tanglung lantai tradisional, anda boleh menggunakan lampu luaran konvensional kurang: tanglung kertas, mentol lampu, kiub cahaya, lampu bergerak.

Perabot taman yang terang dipasang di pinggir air

lampu-luar ruang istirahat taman reka bentuk cahaya teres
Pencahayaan luar dalam 20 idea asli untuk menyesuaikan kawasan luaran | Lampu | 6/19


Apabila kita bercakap tentang lampu luar moden, kita juga bercakap mengenai perabot taman yang cerah! Bergaya, bergaya dan glamor, ruang tamu yang cerah akan menawarkan masa berharga untuk bersantai dan pencahayaan yang lembut. Letakkan di pinggir air, sekali malam jatuh, ruang tamu terang anda akan mengambil bahagian dalam permainan cahaya yang luar biasa untuk mengangkut anda ke dunia ajaib.

Lampu luaran moden untuk mencantikkan chalet taman

cahaya di luar-bola-cahaya-menghaluskan deco-minialiste
Pencahayaan luar dalam 20 idea asli untuk menyesuaikan kawasan luaran | Lampu | 7/19


Mahu mencari lampu luar yang indah untuk menghiasi pondok taman? Dalam kes ini, anda mesti mempertimbangkan beberapa kriteria, termasuk saiz dan ketumpatan dedaunan tumbuhan. Untuk menerangi taman moden, anda harus memberi tumpuan kepada pencahayaan yang akan menimbulkan kelegaan sambil menyerlahkan siluet tanaman anda yang memaparkan: bola terang untuk memakai rumput atau di sekeliling perabot rendah, sconce dinding untuk meningkatkan tekstur penutup dinding dan dan lain-lain ..

Pencahayaan luar asal untuk memanjat kawasan luaran

lampu-luar-ciptaan-asal-menghias taman
Pencahayaan luar dalam 20 idea asli untuk menyesuaikan kawasan luaran | Lampu | 8/19

Dengan bentuk asalnya, ciptaan bercahaya ini membentuk kepak simetri yang indah untuk menghiasi muka bangunan rumah arkitek ini. Mereka menawarkan pencahayaan yang lembut dan meresap untuk menerangi ruang luar dengan lancar.

Bollards diskret atau mengenakan lampu untuk menandakan laluan taman?

lampu-luar-lampu-as-Conus lorong-tidak-japoanis
Pencahayaan luar dalam 20 idea asli untuk menyesuaikan kawasan luaran | Lampu | 9/19

Untuk menandakan laluan taman, anda boleh memasang pada setiap terminalnya atau tempat yang menyebar cahaya lembut. Sudah tentu, anda boleh bertaruh pada projektor berarah, lampu jalan gergasi atau lampu luaran yang lain yang boleh membawa sentuhan luar biasa ke ruang luar anda.

Lampu lantai reka bentuk dalam bentuk lampu meja

cahaya di luar-lampu konvensional tempat ruang-luar
Pencahayaan luar dalam 20 idea asli untuk menyesuaikan kawasan luaran | Lampu | 10/19

Dirangka di sepanjang jalan masuk atau secara rawak, lampu-lampu dalam bentuk lampu sisi katil timbul dengan mudah di atas tanah untuk mewujudkan suasana zen dan romantis, sama seperti yang terdapat di dalam bilik tidur.

Lampu luar untuk menyerlahkan perabot taman!

cahaya di luar-najis-Lower deco cahaya logam
Pencahayaan luar dalam 20 idea asli untuk menyesuaikan kawasan luaran | Lampu | 11/19

Kompak dan serba boleh, najis bercahaya adalah alternatif yang baik untuk pencahayaan luar konvensional. Di samping itu, mereka boleh berfungsi sebagai cahaya luaran dan dalaman. Apabila malam jatuh, mereka meresap cahaya halus untuk menerangi ruang luar terima kasih kepada sistem LED. Najis bercahaya datang dalam beberapa model dan warna untuk beradaptasi dengan mudah untuk reka bentuk taman anda.

Buat pencahayaan luar anda sendiri untuk menyerlahkan keindahan pokok anda!

pakaian lampu-luar-suspensi berwarna terang
Pencahayaan luar dalam 20 idea asli untuk menyesuaikan kawasan luaran | Lampu | 12/19

Bagaimana pula dengan lampu luar perayaan yang membawa daya hidup dan kebahagiaan kepada taman yang tenang? Oleh itu, daripada lampu suram atau lampu lantai yang cetek, anda boleh cuba membuat lampu luar yang unik! Buat kerja imajinasi anda dan buat penggantungan yang indah dalam pakaian terang dengan menutup penggantungan tradisional pakaian kegemaran anda!

Bollards taman gaya klasik

motif cahaya di luar-lampu kaca berwarna
Pencahayaan luar dalam 20 idea asli untuk menyesuaikan kawasan luaran | Lampu | 13/19

Memilih lampu luar yang indah adalah kunci untuk memberi gaya tertentu kepada hiasan luar anda. Bagi pencinta gaya klasik dan perabot besi tempa, tidak ada yang lebih baik daripada memilih untuk lampu tempa besi tempa. Model-model artistik istimewa di kaca dihiasi dengan pelbagai motif: rama-rama peri, bunga eksotik, unsur-unsur grafik.

Batang pokok oleh Judson Beaumont

idea lampu-luar-kayu-balak-besar-terang
Pencahayaan luar dalam 20 idea asli untuk menyesuaikan kawasan luaran | Lampu | 14/19

Adakah anda mencari lampu hiasan luar yang akan menjadikan taman anda sebagai tempat puitis? Lihatlah gambar di atas dan merawat diri anda dengan beberapa siri batang cerah yang berubah menjadi najis yang rendah! Batang pokok ini, kedua-dua pelbagai fungsi dan keseronokan, telah direka oleh Judson Beaumont dari Straight Line Designs, sebuah pengeluar perabot yang berpusat di Vancouver.

Lampu luar berbentuk dunia untuk menekankan keanggunan bunga

lampu-luar-Terminal berwarna mood-pétilalnte
Pencahayaan luar dalam 20 idea asli untuk menyesuaikan kawasan luaran | Lampu | 15/19

Ideal untuk menonjolkan lengkung anggun dari pokok atau bunga halus, terminal berwarna dalam bentuk sfera bercahaya akan naik di atas pentas untuk mempersembahkan cermin mata anda.

Bollard taman berbentuk seperti bola yang dihiasi dengan kabel aluminium terikat

pencahayaan-luar-terminal bentuk-bentuk-dandelions
Pencahayaan luar dalam 20 idea asli untuk menyesuaikan kawasan luaran | Lampu | 16/19

Adakah anda ingin menghiasi taman anda dengan pencahayaan luar dengan penampilan yang halus, lapang pada masa yang sama? Adakah anda mencari cahaya halus yang mempunyai reka bentuk halus? Oleh itu, bertaruh pada luminaire sfera, disalut dengan dawai aluminium yang saling berkait!

Lampu luar menyeronokkan untuk mencipta hiasan perayaan!

cahaya di luar-craft-bintik dihiasi-angka
Pencahayaan luar dalam 20 idea asli untuk menyesuaikan kawasan luaran | Lampu | 17/19

Lampu luaran tradisional atau terminal solar?

lampu-luar-terminal-design kaki-hijau-merah
Pencahayaan luar dalam 20 idea asli untuk menyesuaikan kawasan luaran | Lampu | 18/19

Corten bollard keluli dan kaca legap

lampu luaran logam-logam-korten-deco-selesa
Pencahayaan luar dalam 20 idea asli untuk menyesuaikan kawasan luaran | Lampu | 19/19

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =

Back to top