Moderne stue maleri – tamme de mørke farger!

moderne stue maling-gris-grafitt-svart sofa
Moderne Living Room Painting - Lær å tåle de mørke farger | Salon | 1/25


For å holde tritt med nye trender i moderne stue maleri, Noen ganger trenger vi alle en "oppdateringsknapp". Og for å hjelpe deg å "forfriske" dine ideer om interiørdesign, deler vi med deg denne artikkelen, dedikert til moderne stue maleri og ... mørk. Ja, mørke farger er svært aktuell og palett av dype toner og uvanlig hjelpe oss å forvandle veggene i stua til ekte irritabel. Ikke skynd deg å avvise denne ideen før du har undersøkt vårt utvalg av inspirerende bilder.

Moderne stue maleri i mørke farger - dekke motstående murstein av kontrasterende toner

moderne stue maleri-blå-mørk-beige-vegg-murstein-sofa-grå
Moderne Living Room Painting - Lær å tåle de mørke farger | Salon | 2/25

Hvis du er klar over trender i moderne stue maleri, vil du vite at i tillegg til de to trendy fargene (rosenkvarts og ro) tar mørke farger også de første stedene. Og dette er ikke overraskende fordi det moderne og mørke stuenes maleri skaper en spesiell og jevn harmonisk atmosfære, uansett om det er en blå, grå eller svart nyanse. På bildet over presenterer vi et godt eksempel som viser at den mørkblåbeige duoen gir en atmosfære både elegant og beroligende. Kombiner en lignende to-tone maling med møbler i nøytrale farger, for eksempel grå, beige eller svart.

Moderne stue maleri - grafittgrå og hvit duo

moderne stue maleri -gris-grafitt-canape-grå-puter-lilla
Moderne Living Room Painting - Lær å tåle de mørke farger | Salon | 3/25

Alltid tilstede, nyanser av grått som pryder veggene i moderne hjem, kombinerer perfekt med alle andre farger. Vi anbefaler at du satser på en grå sofa (som er en del av dagens trender i moderne møbler), et hvitt salongbord og kanskje et sett med stoler og svarte lenestoler. Denne blandingen av farger vil gjøre stuen din veldig stilig og vil gi et blikk av glamour. Legg til noen lilla puter og noen innendørs planter som en iøynefallende aksent.

Lykkes i å velge moderne stue maleri - kombinere nyanser av grått og grønt

moderne stue maling-gris-grafitt-lister-sofa-blå-krone-grønn-stol
Moderne Living Room Painting - Lær å tåle de mørke farger | Salon | 4/25


De grå og grønne tonene passer perfekt, og derfor anbefaler vi at du velger akkurat denne duoen for din stue. På bildet over ser vi presentere en fin idé for en moderne livsstil i grafitt grå maling som står i kontrast perfekt med blå sofa blågrønn og grønne stoler. Fargen på taket tilsvarer den på veggene, noe som gjør rommet mer romslig og dyp. Møbleringsgrønnene fungerer som en hyggelig og beroligende aksent.

Navyblå og pastellrosa i stuen - en iøynefallende blanding

1

moderne stue maleri -blå-marin-meridienne-tre-blå-canape-lær-brun
Moderne Living Room Painting - Lær å tåle de mørke farger | Salon | 5/25

Sponsede koblinger

Vær kreativ og lek med kule, varme farger. Du har friheten til å realisere dine ideer ved å velge de tonene du foretrekker. Navyblå, for eksempel, er et universelt valg, fordi denne blå tonen passer perfekt til enhver myk farge. Enten du er hvit eller pastellrosa, garanterer en slik duett opprettelsen av en romantisk og elegant atmosfære.

Grafittgrå maling i stua og lyse farger

moderne stue maling -gray-anthracite-canape-grønn-frisk-osmansk-gul
Moderne Living Room Painting - Lær å tåle de mørke farger | Salon | 6/25


Eksemplet ovenfor hjelper de som er redd for mørke farger. Vi sier "hvem er redd" fordi mange tror at svart, grå og brune toner ikke passer som en veggmaleri. Tvert imot - det riktige valget av møbler og tilbehør endrer helt humøret og bryter "styrken" av svart. Som du ser ovenfor, er antracittgrå maling mykgjort med grønne og gule møbler og grønne kremplanter. Teppet og den lysebrune lenestolen gjør atmosfæren mer behagelig og innbydende.

Veggpanel svart malt tre i den moderne stuen

moderne stue maleri-vegg-vegg-tre-svart-canape-lilla
Moderne Living Room Painting - Lær å tåle de mørke farger | Salon | 7/25


Tør treveggpanelet for å gi interiøret i stuen en fin touch. Enten det er en svart eller mørk brun paneler, er det treet som gjør forskjellen. En lilla sofa og noen sølvdetaljer gir salongen et enda mer moderne og elegant utseende. Vårt råd: Det falske hvite taket vil skape en meget original optisk kontrast.

Moderne stue maleri - tørre veggpaneler og kongeblå detaljer

moderne stue maleri-vegg-vegg-blå-royal-canape-blå
Moderne Living Room Painting - Lær å tåle de mørke farger | Salon | 8/25

Blant de mest interessante og moderne mørke tonene er det kongeblå som skiller seg ut mest. Denne edle og elegante nyansen av blå forvandler interiøret i det moderne stuen, noe som gjør det virkelig glamorøst. Sats på veggpanelet i kongeblå malt tre og kombinere det med en sofa, et moderne kunstbrett og en vegghylle i samme nyanse av blått. Noen puter og et teppe med myke eller nøytrale farger vil gi den nødvendige kontakten med kontrast.

Svart veggmaleri og hvite aksenter i stuen

maleri moderne stue-vegg-vegg-tre-svart-canape-svart-malerier-blå-oransje
Moderne Living Room Painting - Lær å tåle de mørke farger | Salon | 9/25

Den klassiske sort-hvite duoen inviterer seg inn i stuen for å få den tidløse elegansen til disse to kontrastfargene. De blå og oransje kunstbordene, de to små trebordene og de semi-gjennomsiktige gardinene bryter den kalde atmosfæren og gjør stuen innbydende og oppdatert.

Moderne stue maleri - tør svart matte

moderne stue maleri-svart-mat-taupe-sofa-mønstrede tepper
Moderne Living Room Painting - Lær å tåle de mørke farger | Salon | 10/25

Hvis du er en stor fan av detaljer, anbefaler vi at du tar en titt på bildet ovenfor. Den moderne stuen maleri i matt svart er en av detaljene som vi ofte forsømmer, men det er en stor forskjell! Matt svart kontraster perfekt med det hvite taket og den off-white sofaen. Basen på salongbordet og trestolen gir en behagelig og naturlig touch, i full kontrast til moderne svart maling.

Dark Contemporary Living Room - Hvilke møbler og aksenter å velge

moderne stue maleri-svart-peis-grå-antrasitt-canape-chesterfield
Moderne Living Room Painting - Lær å tåle de mørke farger | Salon | 11/25

Hvis du finner atmosfæren i den mørke stuen behagelig og interessant, så vil du definitivt nyte bildet ovenfor, som vi har valgt for deg. De to-tone veggmaleriene består av nyanser av svart og grått, oppvarmet og oppdatert av den store mengden dagslys. For å få et preg av farge, la vi til noen komposisjoner av blomstrende grener, puter i brunt og hvitt og en grønn lenestol.

Mørk stue med dekorativt maleri mønstret stang i brun og messing

moderne stue maleri -maroon-maleri-kunstnerisk-mønster-trekant-nyanser-metallisk
Moderne Living Room Painting - Lær å tåle de mørke farger | Salon | 12/25

Hvis du vil sublimere interiøret i stuen, anbefaler vi sterkt at du tar inspirasjon fra ideen ovenfor. Dekorativt maleri med geometriske mønstre er alltid en god ide, spesielt når det gjelder å dekorere interiøret. Overflod av brune trekanter og messing farge er i harmoni med foten messing bordlampe og fargen på sofaen og tregulv.

Brun sjokolade som en moderne stue maleri

moderne stue maleri-marin-sjokolade-canape-brun-peis-hvit
Moderne Living Room Painting - Lær å tåle de mørke farger | Salon | 13/25

Hvis du vil unnslippe paletten for mørk, anbefaler vi deg å erstatte den svarte med den brune som alltid er moderne. Brun sjokolade som en moderne stue maling passer perfekt med hvitt, blått, grått etc. Så du ser, når det gjelder en vellykket blanding av farger, er sjokoladebrun en tone for ikke å forsømme.

Moderne stue maling - den trendy gråmatte

moderne stue maling -gray-mat-hvit-sofa-teppe-grå-parkett
Moderne Living Room Painting - Lær å tåle de mørke farger | Salon | 14/25

En av de trendy fargene, den grå er innbydende i den moderne stuen, hvor den skaper en harmonisk og elegant atmosfære. Kombiner grå vegger med svart og hvitt møbler for å skape hyggelige og moderne kontrast.

Moderne stue maleri i svart og hvitt - den uovertruffen eleganse av den klassiske duetten

moderne stue maleri-svart-mat-malerier-svart-hvitt-canape-hvit
Moderne Living Room Painting - Lær å tåle de mørke farger | Salon | 15/25

For ikke å gå galt, anbefaler vi sterkt at du satser på den klassiske sort-hvite duoen. Den største fordelen med denne fargekombinasjonen er ubegrenset valg av aksenter du kan legge til. På bildet over er det de brune lærputer og det grønne bladet som kompenserer for humøret.

Grå maling som bakteppe til stue og spisestue

moderne stue maling -gray-grafitt-møbler-lys-tre
Moderne Living Room Painting - Lær å tåle de mørke farger | Salon | 16/25

Oppgaven med å dekorere veggene i den moderne stuen er enklere enn du tror. Hvis du tør å male grå, vil du ikke angre på ditt valg. Denne fargen kombinerer perfekt med alle slags møbler i tre, lær eller stoff. Spred gråputer på sofaen for å skape en optisk forbindelse mellom vegger og møbler.

Grafittgrå i eklektisk stue med gule aksenter

moderne stue maleri -gris-grafitt-sofa-gul-polstret
Moderne Living Room Painting - Lær å tåle de mørke farger | Salon | 17/25

Grafittgråmaling passer perfekt til den eklektiske innredningen av stuen ovenfor. Mørkegrå skaper en optisk forbindelse mellom møbler og dekorative gjenstander og gjør atmosfæren mer harmonisk.

Svart veggmaleri, falskt hvitt tak og floral dekorasjon

moderne stue maleri -green-matte-mat-zebra-ramme-speil-svart
Moderne Living Room Painting - Lær å tåle de mørke farger | Salon | 18/25

For å oppdatere stemningen i den mørke stuen, anbefaler vi at du legger til noen kontrasterende aksenter. Zebra teppet, for eksempel, er et moderne tilbehør som gir en ny og original touch til rommet. Noen få bunker med blomster er også velkomne, som er veggmonteringen og de opprinnelige bordlamper.

Hvordan lyse stemningen i den mørke stuen

moderne stue maleri-blå-marine-chesterfield sofa-puter-grønn-tabell-lav-rød
Moderne Living Room Painting - Lær å tåle de mørke farger | Salon | 19/25

Hvis du leter etter originale og kreative ideer til mørk stueinnredning, anbefaler vi at du bruker fargerikt tilbehør. Spred ut puter i blått og grønt, legg til et rødt salongbord og et interessant blomstermotivteppe.

Mørkblå aksentvegg i stuen

moderne stue maling-blå-mørk-peis-svart-lenestol-fotstøtte-lær
Moderne Living Room Painting - Lær å tåle de mørke farger | Salon | 20/25

I den mørke stuen er det detaljene i farger som gjør atmosfæren behagelig og moderne. Hvis du bestemmer deg for å satse på mørkblå veggmaleri, anbefaler vi at du legger til oransje aksenter. Friske blomster og tre detaljer er også et flott tips for å slå den mørke, upersonlige stuen til et varmt og innbydende sted.

Moderne stue maleri i mørk blå, rett sofa betrukket med brun fløyel, grønne lær lenestoler og sebra-hud teppe

maleri rom-moderne-royal-blå-skinnstoler-grønne teppet sebra kjeller-gulv
Moderne Living Room Painting - Lær å tåle de mørke farger | Salon | 21/25

Marineblå veggmaling, skinndekket Chesterfield sofa, designstoler betrukket med brunt skinn, matchende salongbord og dekorativt bord

maleri rom-moderne-marineblå-chesterfield sofa-table-teppet-lav
Moderne Living Room Painting - Lær å tåle de mørke farger | Salon | 22/25

Moderne stue maleri i lilla, rett sofa betrukket med lilla fløyel, matchende lenestoler, massivt tre salongbord og original oppheng

maleri rom-moderne-lilla-røde gardin-fauteuis-table-lampe-lav
Moderne Living Room Painting - Lær å tåle de mørke farger | Salon | 23/25

Grønn maling, matchende sofa og lenestol, lilla puter, massivt trebokhylle og designbordslamper

maleri rom-moderne-male olivengrønn-møbler-lagring-tømmer-massiv sofa
Moderne Living Room Painting - Lær å tåle de mørke farger | Salon | 24/25

Moderne stue maling i antracittgrå, matchende rett sofa, dekorative puter med grafisk mønster og massivt tre salongbord

maleri rom-moderne-sofa-lov antrasitt-grå puter, dekorative-tabellen
Moderne Living Room Painting - Lær å tåle de mørke farger | Salon | 25/25

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − 18 =

Back to top