Deco lounge blue oil og blue duck – hvordan får du mest ut av det?

deco lounge-elegant-vegg-molding-blå olje
Deco lounge blue oil og blue duck-hvordan får du mest ut av det? | Salon | 1/19


Vi har allerede undersøkt møbler, veggmaleri og blå and-dekorative gjenstander flere ganger. I den nåværende artikkelen foreslår vi en ny nyanse av det samme kromatiske feltet, med andre ord - den vakre, blå oljen. La oss oppdage sammen sin uovertruffen skjønnhet i sammenheng med den moderne stuen laget i forskjellige stiler! Hva er de riktige strategiene for å adoptere og feilene å unngå når du bruker mørke, sterke toner? Hva er hjelpefargene ikke å undervurderes når de pynter stuen? Det er opp til deg å finne svarene på disse spørsmålene, blant annet ved å krysse terskelen til oljeblå salong superb!

deco lounge-blå-duck-vintage møbler
Deco lounge blue oil og blue duck-hvordan får du mest ut av det? | Salon | 2/19

Først av alt er det nødvendig å definere fargen som vil være hovedfeltet i avsnittene og fotografiene som skal følges. Som navnet antyder, tilhører det blå nyanser og kan beskrives som ganske intens og ganske mørkt. Svært ofte trekker hun på grønt som setter folk i forlegenhet for ikke å kunne kalle det "blått". I alle fall er det det superestetiske utseendet som teller og ikke navnet på den spesifikke fargen.

Kunstneriske dekorasjonsideer av oljesalongen

deco stue blå olje hvit-objekter-kunst
Deco lounge blue oil og blue duck-hvordan får du mest ut av det? | Salon | 3/19

Den oljeblå salongen på sin side gir seg til mange kreative fortolkninger og omfavner alle disse nydelige nyansene. Vær imidlertid oppmerksom på at denne mørke farge må motvirkes med mye hvitt for ikke å kvele plassen. I beste fall må taket og gulvet forbli klart, selv hvitt, ellers vil det sannsynligvis ende opp med en stue som forårsaker en klaustrofobisk følelse.

deco lounge-blå olje-moderne-peis-runde
Deco lounge blue oil og blue duck-hvordan får du mest ut av det? | Salon | 4/19


For å fortelle sannheten, er den oljeblå salongen sjelden helt dominert av denne tonen, spesielt når man snakker om maleri. Oftest brukes den som en aksent og dekker bare en vegg i stuen. De andre veggene kan være hvite, kledd i trepanel, dekket med mønstret tapet, etc. Valget avhenger hovedsakelig av stilen du har valgt for ditt rom og dine egne personlige preferanser.

deco lounge-blå olje-tapet-hvit-rosa mønster
Deco lounge blue oil og blue duck-hvordan får du mest ut av det? | Salon | 5/19

Sponsede koblinger

For eksempel, velg en grå-blå olje-maling som vender seg til antrasitt og oppdaterer den med dristige aksenter. I denne sammenheng er et tapet med store mønstre i intense lyse farger eller et sidebord eller andre små prangende møbler svært gode ideer. Enten din stue er innredet i moderne eller klassisk stil, vil det resultere i super original og helt kunstnerisk.

1

Deco lounge blå oljemurer-lagring
Deco lounge blue oil og blue duck-hvordan får du mest ut av det? | Salon | 6/19


Da, når noen av møbler og vegger i rommet gifter seg med samme farge, er effekten som er oppnådd, mer interessant. Den oljede blå salongen dekorert på denne måten ser utmerket og raffinert, spesielt når den er flekket med hvite aksenter. I eksemplet ovenfor har vi en kremsofa og to justerbare vegglamper forsterket av det mørke bakteppet, mens lagringsparametrene passer til lakken nykter bakgrunn i bakgrunnen.

Bøhmisk oljeblå salong flekket med varme eksotiske farger

maling-vegg rom-blå olje-kilim-eksotisk
Deco lounge blue oil og blue duck-hvordan får du mest ut av det? | Salon | 7/19


Hvis hvitt er fargen med høy kvalitet i sofistikerte deler, har de prangende farger en mer kunstnerisk verdi. I denne venen, saffron eller sennepsgardiner, er et flerfarget kilim med eksotiske berører og små oransje gjenstander upåklagelige tillegg i den oljeblå salongen når du legger på den boheme stilen. Crown denne ekstraordinære blandingen med en iøynefallende lysekrone eller anheng design og innredningen din vil være helt feilfri.

kjeller-maling-deco salong blå olje
Deco lounge blue oil og blue duck-hvordan får du mest ut av det? | Salon | 8/19

Å være gjenstand for belysningsarmaturer, må man til enhver tid nevne sin rolle i oljeblå salongen. Deres tilstedeværelse, selv deres overflod, er avgjørende for suksessen med utviklingen, som det også er tilfelle med alle rom som er malt i mer eller mindre mørke farger. Årsaken er at strålende kilder til lys utgjør den undertrykkende følelsen av at noen mørke toner kan forårsake.

Deco objekter uunnværlig-rom-blå olje
Deco lounge blue oil og blue duck-hvordan får du mest ut av det? | Salon | 9/19

Det klassiske interiøret, hvis vegger er requinqué lister, baser, paneler etc. kan dra nytte av lampeskjermene med hvite lampeskjermer av tradisjonell stil. På den annen side har den moderne blå oljesalongen råd til mer ekstravagante designarmaturer. Overdimensjonerte buede gulvlamper, håndlagde bordlamper og lysekroner laget av overraskende materialer er bare noen av de gode alternativene.

Den blå petroleumsalarm chic-bakteppe, møbler og lysarmaturer

Deco rom-blå-hvit olje-lampe-motiv-3 armer
Deco lounge blue oil og blue duck-hvordan får du mest ut av det? | Salon | 10/19

Men armaturene er ikke de eneste som spiller en viktig rolle i utformingen av den attraktive oljeblå salongen. De store møblene påvirker innredningen i en slik grad at de helt kan forandre den dekorative situasjonen i rommet. En stor hvit sofa og et glass salongbord som gjenspeiler lyset, er super delikat og samtidig skaper følelsen av mer plass selv i riquiqui stuer.

deco lounge-blå olje-panel-vegg skorstein
Deco lounge blue oil og blue duck-hvordan får du mest ut av det? | Salon | 11/19

I tillegg er det strategiske utformingen av møbler og tilbehør heller ikke ubetydelig. For eksempel kan det symmetriske arrangementet ytterligere bidra til elegansen og sjarmen som kommer fra oljen og den hvite salongen. Plasseringen av bordet i midten av rommet og rundt møblene å sitte, gir nok plass til fri passasje, er en manøvre som alltid er estetisk, men også funksjonell, spesielt i klassisk stil.

deco lounge-blå-olje-maleri-møbler-vintage
Deco lounge blue oil og blue duck-hvordan får du mest ut av det? | Salon | 12/19

Deretter er oljeblå salongen i vintage stil like generøs i gode møbler og dekorere ideer. Dressers og lave tremøbler inspirert av 50-tallet fra forrige århundre er stjernene. Profesjonelle dekoratører anbefaler å velge sofaer, lenestoler og stoler i kontrasterende farger fra veggmaleri for å enkelt avsløre det dekorative potensialet de besitter.

Deco salong-blå-petroleum-avledede indigo-blå-marine
Deco lounge blue oil og blue duck-hvordan får du mest ut av det? | Salon | 13/19

For å oppsummere informasjonen så langt: det er vanligvis to deco baner motsatt som du kan velge å følge. Først har vi den raffinerte blå og hvite salongen og lent seg på absolutt classicisme. Det andre alternativet er mer dristig i fargerike foreninger, men like vellykket og attraktivt. Den fyller i kanarisk gul, karminrød, oransje eller indigo uten å bekymre seg om konsekvensene og plutselig får du en lekfull og full av unik karakter.

Chesterfield åndssofa trimmet med bensinblå fløyel

deco lounge-sofa fløyel-blå olje-chic
Deco lounge blue oil og blue duck-hvordan får du mest ut av det? | Salon | 14/19

Når vi sier "bensinblå salong", tenker de fleste på vegger malt i den trendy fargen i spørsmålet. Sofaen, stolene og ottomene som er betrukket med stoff eller lær i denne edle og dype fargen, bør heller ikke undervurderes i innredning. Faktisk er det spesielt hjemme tekstil som gir sjelen din dekorative design takket være dens tekstur.

deco lounge-blå-hvit-svart-olje-tre lys
Deco lounge blue oil og blue duck-hvordan får du mest ut av det? | Salon | 15/19

Vi observerer alltid den blå-hvite-svarte paletten når vi ønsker å oppnå en sofistikert og mer eller mindre konvensjonell dekorasjon. Men du kan også legge til flere pastellfarger, organiske teksturer som naturlig tre og til og med metalliske aksenter. Det som også er veldig viktig er at oljeblå møbler er en geni-løsning for eiere som elsker fargen, men tør ikke dekke veggene ennå.

deco salong-blå oljerammer-bilder-tabellen
Deco lounge blue oil og blue duck-hvordan får du mest ut av det? | Salon | 16/19

Enten du foretrekker oljeblå veggmaling eller møbler av denne fargen, er små ornamental aksenter avgjørende. I veggdekorasjon, velg store speil, malerier i lignende nyanser eller svart og hvitt fotorammer. Dekorative tips: Disse kan fremheves på den mørke bakgrunnen gjennom stor hvit matte. I tillegg må blomstervaser, lysestaker og bordlamper ikke gå glipp av konsollens braketter.

Duck blå, turkis og andre nyanser i bensinblå

deco lounge-blå-duck-klare-kunstobjekter
Deco lounge blue oil og blue duck-hvordan får du mest ut av det? | Salon | 17/19

Som lovet i begynnelsen, tar vi en titt på andre lignende nyanser som andeblue og turkis. Disse er nyanser som ligner på petroleumblå, men enda tydeligere, så de dekorative "gyldne reglene" er de samme. Den gode nyheten er at alle blues-greens blander seg harmonisk og med varme sprekker og kule detaljer. Forresten, dette er en av de viktigste fordelene når du dekorerer med en farge som ikke er strengt begrenset til en kromatisk temperatur.

Deco salong-blå-petroleum-avledede-on-grønn-blågrønn
Deco lounge blue oil og blue duck-hvordan får du mest ut av det? | Salon | 18/19

Nok en gang kan man stille designen sin med organiske teksturer og visuelt hetmetaller. Kobber, gull, bronse og patinert messing innfører en dose eksotisk mystikk uten tilsynelatende irrelevant. De fungerer også i den oljeblå salongen som i teal, turkis og så videre. Vær også oppmerksom på teppene som passer perfekt til resten: en sebrahud og en taupe shaggy.

deco lounge-blå-duck-turkis sofa indigo
Deco lounge blue oil og blue duck-hvordan får du mest ut av det? | Salon | 19/19

Endelig er den lyseblå grønne fargen full av aksenter som strekker seg ut til stranden og havet. Logisk er det grønne av vann, turkis og til og med marineblå, kombinert med mye hvitt, stjernene på showet. når det kommer til å deko sjøkanten. Så hva er din favoritt levende dekor? Den raffinerte blå og hvite oljelounge, den med eklektiske boheme berører eller den med bare en krone-sofa som en aksent?

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3

Back to top