Perisian pelan taman 3D percuma untuk PC, tablet dan telefon pintar

katil perisian bebas pelan taman-3d-punch-landskap-pereka ela rumput
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 1/28


Dalam artikel ini, kami memberi anda pemilihan taman 3D yang menarik dan sangat berguna untuk PC, tablet dan telefon pintar. Perancangan taman anda tidak pernah menjadi tugas yang menyeronokkan dan mudah! apa perisian percuma memilih pelan taman 3D? Terserah anda! Teknologi kontemporari menawarkan warna dan visualisasi yang berkualiti tinggi. Dengan aplikasi web percuma untuk PC, tablet dan telefon pintar, kami akan mempunyai peluang untuk merancang taman anda dengan terperinci terkecil! Anda akan mendapati idea-idea mengenai susunan dan susunan katil bunga, tumbuh-tumbuhan, badan air, dll. Semua ini, untuk mengubah tamannya menjadi sebuah oasis!

Perisian pelan taman adat 3D percuma

-Perisian percuma peringkat taman-3d-Virtual-Garden-tumbuhan pagar-ensiklopedia
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 2/28

Perisian pelan taman dalam talian bukan sahaja membantu anda merancang oasis anda, tetapi ia menunjukkan anda ke butiran terkecil, dalam 3D, paparan luar ruang anda. Perisian 2D memberikan anda kebebasan untuk menarik dan membuat idea reka bentuk luar anda sendiri. Menu dalam bahasa Inggeris menawarkan akses mudah kepada pelan dan unsur-unsur yang boleh digunakan untuk menghias dan mengatur taman. Spesies tumbuhan diterangkan secara terperinci dalam ensiklopedia tumbuhan. Kami juga boleh melakukan lawatan maya ke taman 3D kami.

1. Permohonan Web Taman Maya

perisian percuma-garden-plan-3d-Virtual-Garden-garden-furniture-aisle perisian percuma
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 3/28

Tidak mengapa jika anda mencari idea mengenai tata letak taman, teres, dan lain-lain. Perisian 3D percuma ini memberi anda banyak idea inspirasi, ditambah, tanpa sebarang usaha atau mendapatkan kotor tangan anda! Kami bermula dengan memperkenalkan parameter dan data yang diperlukan dan spesifikasi tamannya. Satu dapat melihat perkembangannya dalam 3D pada bila-bila masa. Setelah rancangan taman 3D anda siap, yang perlu anda lakukan ialah mencetaknya.

2. Realtime Landscaping Pro - perisian percuma yang akan membantu anda merekabentuk taman yang sempurna

Software-3d-pelan Percuma taman-Realtime-Landscaping-Pro
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 4/28


Realtime Landscaping Pro adalah perisian reka bentuk landskap yang menggunakan kemajuan terkini dalam teknologi 3D. Perisian ini juga membolehkan pereka baru untuk membawa idea mereka ke kehidupan dengan merancang dan memvisualkan taman, landskap, taman, teres, kolam renang, dll. Versi baru menawarkan kemungkinan untuk merealisasikan reka bentuk yang lebih terperinci. Orang juga boleh mengetahui tentang nama-nama umum dan botani tumbuhan, saiz mereka dan kawasan penanaman. Perisian ini membolehkan untuk melihat sebelum / selepas reka bentuk 3dnya. Di samping itu, editor imej disediakan kepada pengguna dan membolehkannya mengedit imej yang diimport dan dengan mudah menyesuaikan ciptaannya.

3. Landscape Designer and Deck Designer untuk merancang kebun impiannya

1

Software-Percuma-3D-map Garden-Home-Design-Landscape-dan-Deck
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 5/28

Pautan Sponsor

Landscape Designer Home and Deck adalah perisian reka bentuk landskap yang membantu pengguna merancang dan merekabentuk ruang tamu luaran mereka yang sempurna. Perisian ini menjanjikan pekerjaan yang mudah dan membolehkan dengan cepat merancang aspek maya taman, teras, teres dll. Di samping itu, platform ini membolehkan reka bentuk projek luaran lain seperti pembinaan kolam renang, kolam, laluan pejalan kaki, dan lain-lain. Dengan hanya beberapa klik pengguna boleh merekabentuk taman impiannya dengan menambah katil yang dibangkitkan, dataran dan sebagainya.

4.Eden-maya

Eden-virtual adalah perisian penciptaan taman 3D yang membolehkan pengguna memberikan kehidupan kepada projek-projeknya hanya dengan beberapa klik. Platform ini membolehkan semua orang mengembangkan ruang maya mereka dengan tumbuh-tumbuhan, dinding, perabot dan lain-lain. dan kemudian memvisualisasikan projeknya di persekitarannya. Bagi merealisasikan idea pengguna, perisian ini menawarkan beberapa kaedah yang berbeza. Sebagai contoh, pengguna boleh memulakan projeknya dari tanah kosong. Sebaik sahaja reka bentuk selesai, projek itu akan diletakkan secara automatik dalam senarai yang mengandungi projek peribadi pengguna. Ia juga boleh membuat projek dari model sedia ada yang akan ditawarkan oleh platform.

5. Permohonan Perancangan Gudang - Gardena

perisian percuma-garden-plan-3d-gardena-lawn-plants perisian percuma
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 6/28


Gardena adalah aplikasi perancangan taman 3D tanpa memerlukan pendaftaran. Kami boleh menambah laluan taman, pagar, katil bunga mengikut keutamaan anda. Hasilnya boleh dilihat dalam 3D pada bila-bila masa. Perisian dalam talian percuma memberikan anda peluang untuk merancang walaupun pengairan tanaman anda. Antara muka adalah agak mudah. Untuk menyimpan perubahan yang belum selesai dan membuat perubahan kemudian, pendaftaran e-mel diperlukan.

6. Punch! Pereka Landskap

perisian percuma garden-plan-3d-Punch-Landscape-designer-parterre-palms
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 7/28


-Perisian percuma peringkat taman-3d-Punch-Landscape-Designer-ensiklopedia
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 8/28

Perancang taman bebas adalah sumber inspirasi untuk reka bentuk taman impian anda. Aplikasi web adalah percuma untuk dimuat turun. Punch! Pereka Landskap menawarkan satu set alat untuk merancang, merekabentuk dan melihat lanskap dan ruang tamu luaran. Anda boleh bereksperimen dengan tumbuh-tumbuhan dan katil bunga, mencipta dapur luar yang sempurna dan juga menambah kolam dan kawasan relaksasi.

7. Kalkulator Landskap dan Taman

Percuma-map-software-taman-3d-Landscape-kalkulator
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 9/28

Kalkulator landskap ini merangkumi semua jenis projek dan telah bertambah baik pada tahun-tahun kebelakangan ini. Proses ini berdasarkan kepada maklum balas profesional dalam bidang serta pengguna.

8. Perisian landskap untuk Reka Bentuk Mudah Perancangan landskap

tumbuhan pelan perisian bebas Garden-Landscape-3d-software-taman den
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 10/28

Perisian bebas pelan taman-3d-Landscape-Software-tunai-den
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 11/28

Percuma-map-software-taman-3d-Landscape-Software-Design-Planning mudah
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 12/28

Sebaik sahaja parameter taman anda didaftarkan, ia kini terpulang kepada anda untuk memberikan pengekangan percuma kepada imaginasi anda! Buat pelan 3D taman anda dengan memilih tanaman hijau, perabot dan hiasan, reka bentuk pagar, rumput dan lain-lain. Dan semua ini - sememangnya teratur untuk terperinci terkecil! Program ini memberikan anda banyak kebebasan apabila merancang reka bentuk taman anda. Pastikan, memasang perancang taman 3d pada komputer anda, it's worth it!

9. Percuma Imagine Pro Software

-Perisian percuma pelan taman-3d-Bayangkan Pro-kolam-taman-bunga
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 13/28

Imagine Pro adalah perancang taman dan landskap muktamad, yang mempunyai antara muka yang agak mudah. Muat turun beberapa gambar pada perancang dan memberi semangat percuma kepada imaginasi anda! Tambah bunga maya, pokok, rumput dan hiasan. Sebuah dinding di sini, sebuah kolam, walaupun air pancut kecil, ia sangat menarik!

10. Permohonan untuk iPhone Home Outside Palette

Perisian bebas pelan taman-3d-Home-luar-rumput tumbuh-tumbuhan
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 14/28

Buat oasis anda sendiri di halaman belakang anda tanpa pengetahuan sebelumnya!

11. Perancang Taman untuk Mac, Windows dan Linux

Percuma-software-pelan-3d-taman-teres-GardenPlanner tumbuhan lorong
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 15/28

Perisian bebas pelan taman-3d-GardenPlanner-kolam-pantai-rumput-pokok
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 16/28

Terima kasih kepada perisian percuma ini, kami boleh membuat pelan landskap dengan mudah, dengan memilih tumbuh-tumbuhan, laluan taman, pagar dan objek hiasan dan semua itu - yang berkualiti tinggi warna. Terdapat juga aplikasi yang disediakan untuk iPad. Terima kasih kepada antara muka mesra, perancangan taman adalah seperti angin.

12. Sayuran kecil saya

perisian percuma plan-jardin-3d-mes-petits-vegetable-vegetable
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 17/28

Ia adalah perisian Perancis percuma yang direka khas untuk membuat rancangan taman dapur. Rancangan taman 2D yang anda dapati memberi anda pilihan sayur-sayuran dan buah-buahan yang hebat untuk diintegrasikan. Terdapat senarai sayur-sayuran dan ensiklopedia yang akan memberi anda maklumat berguna mengenai spesies tumbuhan yang berbeza. Dalam beberapa klik, anda akan berjaya merancang pelan taman yang tepat dan berguna.

13. Taman dan Lanskap 3D

perisian percuma-garden-plan-3d-3DGarden & Landscaping perisian percuma
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 18/28

Perisian 3D Garden and Landscaping percuma direka khas untuk membantu peminat alam dan berkebun. Ia membolehkan anda membayangkan dan mewujudkan taman impian anda. Ini adalah alat yang sempurna apabila merancang rancangan taman. Anda mempunyai peluang untuk mempertimbangkan banyak butiran (contohnya, menetapkan orientasi untuk matahari, mengintegrasikan kolam, dan lain-lain) yang anda tidak boleh memandang rendah.

14. Versi Percubaan Percuma SketchUp Pro

perisian percuma-taman-pelan-3d-sketchup-perancang perisian percuma
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 19/28

Perisian pemodelan 3D ini berfungsi dan sangat berguna. Itulah sebabnya ia dikenali oleh ribuan profesional dalam bidang seni bina (seni bina landskap), perancangan bandar, dll. Cuba versi percubaan percuma dan anda tidak akan menyesal pilihan anda.

15. EDEN GARDEN DESIGNER

perisian percuma-garden-plan-3d-iphone-application-eden-garden-perancang perisian percuma
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 20/28

EDEN GARDEN DESIGN adalah aplikasi yang mudah digunakan dan mudah untuk iPhone dan iPad. Tidak mengapa jika anda seorang tukang kebun amatur yang suka bunga atau jika anda seorang tukang kebun profesional. Anda akan menemui idea-idea hebat dengan hanya satu klik pada aplikasi yang memberi inspirasi ini! Anda akan berpeluang melakukan lawatan maya ke reka bentuk taman anda yang lengkap dan juga untuk mengkaji dari sudut yang berbeza dalam 3D.

16. Rancangan Taman Pro

perisian percuma-garden-plan-3d-application-tablet-Garden-Plan-Pro perisian percuma
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 21/28

Perisian percuma ini dicirikan oleh operasi yang mudah. Ia adalah cara terpantas untuk merancang taman anda. Praktikal dan direka dengan baik, perisian ini termasuk tumbuh-tumbuhan. Petua pintar, alat yang fleksibel, penyesuaian ke kawasan anda, serta butiran penting lain, merupakan sebahagian kecil daripada manfaat perancang taman ini.

17. iScape Percuma

perisian percuma-garden-plan-3d-aplikasi-iPhone-iScape perisian percuma
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 22/28

Lukiskan taman mimpi anda! iScape adalah aplikasi yang mudah dan kreatif untuk iPhone dan iPad, di mana kami dapat menarik dan merancang. Permohonan ini sangat mudah digunakan.

perisian percuma taman-rancangan-3d-Rumah-Luar-taman-kolam-vegetasi percuma
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 23/28

Taman moden dengan kolam air, pavilion dan bangku kayu putih

-Perisian bebas bendera kayu bangku kayu putih-hijau-tumbuhan
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 24/28

Gunakan perisian percuma untuk membuat taman yang indah!

Free-perisian-moden-taman batu-batu kecil-batu
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 25/28

Taman dengan jalan batu alam

Percuma-software-berturap lorong-pokok-pokok renek-box
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 26/28

Bunga merah jambu, tumbuhan hijau dan jambatan kayu hiasan

Free-perisian-moden taman-bunga-tumbuhan bangku
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 27/28

Visualisasikan kebun masa depan anda dalam 3D berkat perangkat lunak bebas!

Free-perisian-moden-taman-box-cut
Perisian Pelan Taman 3D Percuma untuk PC, Tablet dan Telefon Pintar | Reka bentuk luaran | 28/28

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − = 56

Back to top