Hiasan Taman Do-it-yourself – 25 Idea Asal Murah

hiasan, taman-make-diri-deco asal idea-tidak-sayang
Hiasan taman dan teres do-it-yourself - 25 idea asli tidak mahal | Reka bentuk luaran | 1/23


yang hiasan taman dan teras merupakan set elemen tambahan yang menyumbang kepada fungsi, tetapi kebanyakannya estetik, susun atur ruang luar kami berhampiran rumah yang terdekat. Sama ada anda mencari idea mengenai perabot untuk membuat palet kayu, penanam yang dibuat dengan tangan dalam konkrit atau anda sedang mencari beberapa tambahan kecil atau hiasan yang baik untuk pesta taman, anda akan mendapati semua cadangan ini, dan lebih lagi, dalam artikel semasa!

Hiasan taman dan teres murah - idea mengenai perabot untuk menghasilkan

hiasan taman, make-diri-perabot pembuatan blok pallet konkrit
Hiasan taman dan teres do-it-yourself - 25 idea asli tidak mahal | Reka bentuk luaran | 2/23

Semua orang sudah tahu bahawa palet kayu boleh digunakan semula untuk membuat bangku taman, meja asal dan sofa untuk perabot taman kami yang, di sisi keselesaan, tidak berbeza daripada unit pasang siap, tetapi yang, di samping , disesuaikan dan unik dari sudut fungsian dan estetik.

Meja potting dan penyimpanan untuk instrumen berkebun, dibuat dalam palet

hiasan DIY taman-pallet kayu-jadual-pot-storage-instrumen
Hiasan taman dan teres do-it-yourself - 25 idea asli tidak mahal | Reka bentuk luaran | 3/23

Nasib baik, pilihan tidak habis dengan perabot untuk duduk dan meja sebelah. Meja potting wood reclaimed, dibuat untuk keperluan anda sendiri dan ruang yang ada atau simpanan yang mudah untuk peralatan berkebun hanya 2 idea yang indah untuk dilaksanakan untuk membuat hiasan taman yang bagus dan praktikal.

2 buaian swing taman di palet kayu hitam dicat dengan kusyen segar

hiasan taman-pembuatan perabot kayu swing-pallet sendiri
Hiasan taman dan teres do-it-yourself - 25 idea asli tidak mahal | Reka bentuk luaran | 4/23


Swing taman pallet, misalnya, adalah selesa dan berfungsi di satu pihak dan merupakan sebahagian daripada hiasan taman yang lain, kerana ia akan menambah estetiknya. Blok berongga konkrit, dicat dengan warna-warna gembira adalah objek ambivalen lain yang boleh digunakan sebagai pangkalan untuk sofa taman atau sebagai penanam praktikal dan cantik.

1

Buat sendiri taman hiasan - beberapa idea mengenai penanam konkrit

hiasan taman desa pedesaan-penanam-konkrit-succulents-do-yourself
Hiasan taman dan teres do-it-yourself - 25 idea asli tidak mahal | Reka bentuk luaran | 5/23

Pautan Sponsor

Berada pada subjek penanam konkrit, anda telah menyampaikan beberapa artikel mengenai orang-orang di blok berongga untuk tumbuhan berair atau beberapa buatan sendiri konkrit (untuk maklumat lanjut, sila rujuk artikel dengan mengikuti pautan). Tetapi ada banyak idea asli yang lain untuk hiasan taman dan pengukir konkrit.

Tumbuh-tumbuhan yang berair dalam bentuk berongga tangan

tumbuh-tumbuhan hiasan taman-buatan tangan-kebun-konkrit-bentuk-buruh berair
Hiasan taman dan teres do-it-yourself - 25 idea asli tidak mahal | Reka bentuk luaran | 6/23


Seperti periuk ini untuk tumbuh-tumbuhan berair dalam bentuk lekuk tangan yang hebat! Bagaimana untuk membuatnya? Menggunakan sarung tangan plastik, isi dengan konkrit simen dan ayakannya dalam mangkuk atau bekas lain yang sesuai bentuk dan kedalaman, keringkan sedemikian rupa sehingga acuan mempunyai bentuk berongga.

Idea hiasan taman untuk menjadikan diri anda dalam periuk teragotota - rumah api dan sarang lebah

hiasan taman, make-diri-liat periuk-lukisan-menghias
Hiasan taman dan teres do-it-yourself - 25 idea asli tidak mahal | Reka bentuk luaran | 7/23


Sudah tentu, jika anda mendapati bahawa konkrit adalah lebih kurang sukar untuk digunakan, anda masih boleh menggunakan periuk tembikar untuk membuat hiasan taman asli dan menyeronokkan. Anda boleh menguruskan mereka di atas yang lain, seperti yang ditunjukkan dalam gambar di atas, dan cat mereka putih, merah dan biru untuk meniru bentuk dan warna rumah api!

Beberapa objek, pada pandangan pertama yang biasa, boleh menjadi asas untuk hiasan taman bergaya

hiasan taman, make-diri-langkah-ranagements-penanam kayu peti
Hiasan taman dan teres do-it-yourself - 25 idea asli tidak mahal | Reka bentuk luaran | 8/23

Satu lagi idea comel lucu tentang hiasan taman dan teras yang kelihatannya objek yang halus adalah untuk membuat simpanan atau penanam di peti kayu. Anda perlu cat semburan (atau cat cecair dan kuas cat) dalam 2 atau 3 warna dan stensil yang berbeza yang boleh anda cetak secara percuma dalam talian.

Peti kayu dan penanam, dihiasi dengan mandala dan bunga yang indah

hiasan taman, make-diri-ranagements-penanam kayu peti
Hiasan taman dan teres do-it-yourself - 25 idea asli tidak mahal | Reka bentuk luaran | 9/23

Secara semulajadi, warna dan corak untuk dipilih adalah rasa peribadi, namun putih, biru laut dan karang, digabungkan dengan tumbuhan di atas, sangat eksotik dan sangat bergaya pada masa yang sama. Mandala dan bunga-bunga bergaya di dalam gambar hanya 2 dari banyak pilihan yang bergaya super untuk digunakan di hiasan taman dan patio.

Idea untuk menyelamatkan objek dengan potensi yang tidak dijangka untuk digunakan dalam hiasan taman yang murah

hiasan taman, make-diri-perabot membuat objek-pemulihan
Hiasan taman dan teres do-it-yourself - 25 idea asli tidak mahal | Reka bentuk luaran | 10/23

Objek kitar semula yang lain dengan pelbagai aplikasi di hiasan taman dan teres adalah tayar kereta. Kami membuat penanam berwarna-warni, pouf super comel, buaian untuk kanak-kanak dan sebagainya. Kami juga boleh membuat kotak pasir untuk anak-anak kecil menggunakan tayar traktor! Malah peti plastik hambar boleh menjadi kerusi rumput yang indah dengan menambah wafer yang empuk atau beberapa kusyen berlapis baru.

Idea untuk hiasan taman dan hiasan patio yang murah dan super dalam botol kitar semula

hiasan taman, make-diri-objek-Recycling-botol semula
Hiasan taman dan teres do-it-yourself - 25 idea asli tidak mahal | Reka bentuk luaran | 11/23

"Upcycling" adalah istilah bahasa Inggeris untuk overcycling produk yang telah menjadi tidak berguna dengan mengubahnya menjadi objek utiliti baru. Kami mengambil botol plastik atau kaca, tin, bahagian basikal, topi botol, peralatan dan sebagainya. dan mengitar semula mereka "dari atas", iaitu, membawa mereka kembali ke kehidupan dan menggunakannya sebagai objek praktikal dan estetik.

Mengambil pendekatan ekologi untuk hiasan taman dengan menggunakan semula objek yang telah menjadi sia-sia!

hiasan taman, make-diri-asal berusia basikal ditanam-terhadap-pokok
Hiasan taman dan teres do-it-yourself - 25 idea asli tidak mahal | Reka bentuk luaran | 12/23

Selain sebagai pendekatan asal, menghasilkan penciptaan objek unik, pemulihan bahan-bahan lama adalah pilihan yang mesra alam yang dapat mengurangkan pembaziran. Mengapa membuang basikal lama di sampah apabila anda boleh bersandar terhadap pokok di taman dan menggunakannya sebagai tanaman luar reka bentuk yang unik?

Tanda tumbuhan kerikil yang dicat atau peralatan lama

hiasan taman, make-diri-label jenama-tumbuhan taman-roller
Hiasan taman dan teres do-it-yourself - 25 idea asli tidak mahal | Reka bentuk luaran | 13/23

Bercakap tentang hiasan murah, beberapa item yang benar-benar percuma boleh digunakan untuk merangsangkan ruang luar anda. Cadangan kreatif untuk penggemar berkebun adalah menggunakan batu kecil yang dicat dalam pelbagai bentuk sebagai tumbuhan jenama asli. Ia sangat mudah bahawa mereka datang secara semula jadi dalam apa jua saiz dan bentuk - bulat, kacang, bujur panjang seperti cili atau wortel dll

Hiasan taman asal untuk sudut mimpi yang santai

hiasan taman, make-diri-asal-no-harga kalungan-rumah-tayar yang dilukis
Hiasan taman dan teres do-it-yourself - 25 idea asli tidak mahal | Reka bentuk luaran | 14/23

Dan tukang tangan yang berdedikasi yang ingin mengembangkan sudut relaksasi di udara terbuka? Lihat saja gambar di atas untuk mencari idea-idea kreatif dan buatlah syurga sendiri bersantai di taman. Pemegang periuk gantung, kerusi Adirondack yang dibuat sendiri atau rumah panggung di halaman belakang - tahap kesukaran projek anda bergantung kepada kemahiran tukang tangan anda, waktu dan anggaran yang ada dan anda cita-cita!

Hiasan pagar taman kayu - garland of lanterns in garlic glass Mason jar

taman hiasan-untuk-sendiri tutup guirlanfe-lentera rasuah-Mason-jar
Hiasan taman dan teres do-it-yourself - 25 idea asli tidak mahal | Reka bentuk luaran | 15/23

Pada masa kini terdapat banyak hiasan PVC hiasan atau logam berlubang berlainan yang menambah nilai estetik ke taman. Tetapi jika anda sudah mempunyai pagar kayu klasik dan ingin menghiasinya, idea di atas akan sangat berguna. Gunakan rentetan cahaya LED untuk kegunaan luar dan buat "lampshades" anda sendiri dalam balang vintaj seperti balang Mason. Kesan menarik perhatian hiasan taman berkilat ini dijamin!

Idea hiasan untuk teres tertutup, beranda atau beranda dalam skala lama dan lampu di dalam balang

lampu hiasan, taman-dilindungi-anjung-beranda-besaran
Hiasan taman dan teres do-it-yourself - 25 idea asli tidak mahal | Reka bentuk luaran | 16/23

Seperti yang dijanjikan, terdapat juga idea-idea untuk beranda, anjung dan anjung. Terima kasih kepada bumbung yang sedia ada di kawasan ini, idea-idea hiasan lebih banyak daripada mereka untuk hiasan taman. Selagi sesuatu masih asli, beberapa benda mengejutkan boleh digunakan dalam hiasan - seperti tangga lama ini, digantung dengan rantai dan dihiasi dengan lampu-lampu untuk diubah menjadi kandil luar desa!

Pasu pasli dalam pasu kaca silinder, dipenuhi dengan gabus

hiasan, membuat taman-sejambak-pasli-pasu-caps gabus
Hiasan taman dan teres do-it-yourself - 25 idea asli tidak mahal | Reka bentuk luaran | 17/23

Hiasan taman desa adalah pilihan yang logik, kerana ia menggabungkan bahan-bahan organik dan tekstur kasar yang kelihatan seperti sarung tangan ke lanskap di sekeliling. Dalam hal ini, kayu hanyut atau kayu fosil, gabus, karpet, rami, tergesa-gesa dan apa-apa objek yang ditenun dalam serat tumbuhan lebih sempurna untuk menghiasi bahagian luar anda.

Hiasan taman perayaan dalam reben berwarna dan pasu bunga yang tergantung dari dahan pokok

hiasan taman, make-diri-reben berwarna tanglung balang kaca
Hiasan taman dan teres do-it-yourself - 25 idea asli tidak mahal | Reka bentuk luaran | 18/23

Kami tiba di hiasan taman untuk pesta taman! Dengan cuaca yang baik dan hari yang lebih panjang, pihak luar semakin banyak. Selain daripada syarikat yang bagus, muzik, minuman yang menyegarkan dan makanan ringan, ia akan menghiasi di luar sedikit untuk mewujudkan suasana perayaan dan begitu banyak suasana hati yang baik.

Idea mengenai hiasan dan pencahayaan taman asli untuk pesta taman

hiasan-pihak taman-luar-pihak taman-idea-lampu
Hiasan taman dan teres do-it-yourself - 25 idea asli tidak mahal | Reka bentuk luaran | 19/23

Garlands, belon dan reben berwarna-warni, bunga kertas dan pompom, bunga wangi - semua butiran ini adalah idea yang baik untuk majlis itu. Sekiranya ia menjadi parti yang berlaku pada sebelah petang, kita juga perlu memikirkan pencahayaan yang disesuaikan. Lilin dan lentera adalah variasi yang baik untuk pesta tema eksotik atau malam romantik selama dua. Sila juga menyerlahkan bar atau / dan bufet dengan lampu meja LED atau, lebih baik, kalung cahaya tergantung di atas.

Hiasan taman, teres dan teres gaya bergaya chic-jardiniere dalam jag susu lama

hiasan, taman-make-diri-kebun desa-bergaya pot-susu berusia
Hiasan taman dan teres do-it-yourself - 25 idea asli tidak mahal | Reka bentuk luaran | 20/23

Sebagai kesimpulan, hiasan taman dan teres yang baik bukan hanya asli, tetapi juga murah dan selaras dengan landskap yang mengelilinginya. Sama ada anda membuat keputusan untuk menghiasi beranda jag susu lama yang digunakan sebagai penanam tinggi atau anda lebih suka mencari loteng datuk datuk nenek anda dan mengecat semula kerusi lama untuk menjadikannya sebagai pemegang tumbuhan, kami harap artikel itu membentangkan anda telah berkhidmat sebagai sumber inspirasi. Jangan lupa untuk bersenang-senang menghias dan sentiasa bercita-cita untuk muzik artistik baru!

Hiasan taman di objek salvage - kerusi lama, dicat semula dalam warna-warna segar dan tumbuh-tumbuhan

hiasan taman, make-diri-tidak-sayang-lama objek-kerusi-tumbuh-tumbuhan
Hiasan taman dan teres do-it-yourself - 25 idea asli tidak mahal | Reka bentuk luaran | 21/23

Baldi periuk atau logam untuk menghiasi dengan marmar hancur dan batu kecil yang kecil

hiasan taman, make-diri-teres-penanam-menghias-concssé-marmar batu-batu kecil
Hiasan taman dan teres do-it-yourself - 25 idea asli tidak mahal | Reka bentuk luaran | 22/23

Hiasan Taman Minda Seaside dalam tiang kayu dan tali kayu

hiasan taman, make-diri-minda-edge-laut-post-dok-kayu-tali
Hiasan taman dan teres do-it-yourself - 25 idea asli tidak mahal | Reka bentuk luaran | 23/23

rekod

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 18 = 26

Back to top