Buat barbeku asli dalam 23 idea kreatif

make-barbeku-konkrit-jadual-makan-besi
Buat barbeku asal dalam 23 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 1/25


Buat barbeku untuk menyediakan hidangan panggang pada bila-bila masa sepanjang hari, tidak kira cuaca luar biasa. Ia hebat, bukan? Sama ada batu, batu bata, keluli atau tempa besi, barbeku buatan tangan bukan sahaja membolehkan anda menikmati udara segar semasa anda mencipta resipi kegemaran anda, tetapi juga membantu anda menyesuaikan ruang luar anda. Barbeque moden datang dalam beberapa model: gas, arang batu, roda atau dengan rak lipat. Pendeknya, ia adalah kerumitan sebenar untuk memilih model. Buat barbeku sendiri! Untuk membantu anda mencari inspirasi, Deavita telah memilih, dalam 20 foto kreatif, model buatan tangan dan ultra-artistik yang mudah disesuaikan dengan jenis hiasan luaran: dari gaya minimalis hingga reka bentuk klasik. Terserah kepada anda untuk mengetahui model-model hebat ini untuk menawarkan barbeku yang unik!

Buat barbeku artistik untuk menyesuaikan ruang luar!

BBQ-make-moden-terkamir dicat hijau
Buat barbeku asal dalam 23 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 2/25

Kemungkinan membuat barbeku adalah sebanyak model sedia untuk digunakan di kedai khusus. Model mana yang hendak dipilih? Sekiranya kita memilih arang batu, gas atau elektrik? Jadi, ia bergantung kepada bagaimana anda ingin memakan daging.

Buat barbeku kompak, serba boleh adalah estetik - tips, cara dan foto!

make-barbeku konkrit bersalut salji putih
Buat barbeku asal dalam 23 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 3/25

Jika anda suka daging salai, anda harus memilih untuk membina barbeku konvensional: barbeku arang. Membuat barbeku gas tidak diragukan lagi adalah penyelesaian terbaik untuk semua orang yang ingin mendapatkan memasak yang cepat dan bervariasi: di dalam ketuhar, plancha, pierrade dan lain-lain. Selain itu, barbeku gas dengan mudah boleh diintegrasikan ke dalam dapur.

Bagaimana untuk membuat barbeku asli disesuaikan dengan gaya hiasan kita?

mengeluarkan barbeku logam batu-bata
Buat barbeku asal dalam 23 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 4/25


Akhirnya, jika anda tidak mempunyai ruang yang cukup di taman atau jika anda lebih suka memasang barbeku di dalam rumah, kami mengesyorkan anda bertaruh pada model elektrik. Kurang rumit daripada dua model yang lain dan ultra kompak, barbeku elektrik mudah dibawa dan boleh mencari tempatnya di meja makan, di tengah-tengah ruang tamu atau di sudut terpencil apabila anda tidak lagi memerlukannya !

Cadangan untuk membuat barbeku pelbagai fungsi

1

make-barbeku-grill-black-dicat-perabot penyimpanan
Buat barbeku asal dalam 23 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 5/25

Pautan Sponsor

Apabila anda mula membuat barbeku, anda perlu memberi perhatian kepada dua unsur penting untuk kejayaan projek anda: bahan dan reka bentuk. Sebaik sahaja anda memilih model yang sesuai dengan gaya menghias anda, anda boleh memikirkan pilihan bahan. Sudah tentu, barbeku anda adalah sebagai estetik sebagai pepejal.

Berikut adalah beberapa idea untuk membuat barbeku yang berpaut terus ke dinding

pembuatan barbeku idea-bina-metal penetapan-dinding
Buat barbeku asal dalam 23 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 6/25


Jika anda digunakan untuk menyimpan perkakas dan kutleri di dalam kabinet besar atau laci dalam, kami menjemput anda untuk melakukan perkara yang sama di dapur musim panas. Ditto untuk barbeku anda. Untuk pekerja yang berpengalaman, kami mengesyorkan agar anda menggunakan bahan kitar semula untuk membuat unit simpanan terbina dalam untuk barbeku anda. Sebagai alternatif, anda boleh membeli-belah untuk memilih model yang kompak dan berfungsi dan kemudian menambahkannya ke barbeku.

Membina barbeku menjimatkan ruang dengan cadangan bijak kami!

mengeluarkan tanah barbeku cakera kaki logam
Buat barbeku asal dalam 23 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 7/25


Praktikal, padat dan mudah dibawa, barbeku ini menggoda kita dengan reka bentuk moden serta ciri-ciri mewahnya. Bahagian atasnya semua dalam bulat mungkin akan menghiasi setiap sudut taman, teres atau balkoni anda!

Bagaimana untuk membuat barbeku dapat mempamerkan luar ruangan anda?

make-barbeku tingkat keluli sebab-layang-layang flora
Buat barbeku asal dalam 23 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 8/25

Bagaimana untuk membuat barbeku estetika dan teknologi pada satu masa? Oleh itu, jika anda kurang mendapat inspirasi, cuma lihat pada gambar di atas untuk mengetahui bentuk sfera yang indah ini. Dinamakan "Alam semesta yang mengelilingi kita", reka bentuk barbeku ini memperlihatkan landskap hutan melalui pokok-pokoknya dan rusa diukir logam.

Buat barbeku dari bekas lama

untuk membuat barbeku barel-dicat semula-hitam-gagak
Buat barbeku asal dalam 23 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 9/25

Buat barbeku dari bahan kitar semula? Terus terang, anda semestinya perlu memeriksa setiap sudut loteng anda untuk mencari alat lama yang akan membuat barbeku asli yang hebat! Hanya letakkannya di atas asas logam dan kemudian menghiasinya dengan gril yang akan mengalu-alukan daging anda.

Gunakan bahan kitar semula untuk membuat barbeku pelbagai fungsi

untuk membuat kayu bakar kayu hitam-mat-kaki-strucutre-kayu
Buat barbeku asal dalam 23 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 10/25

Buat barbeku dari bekas lama, itu benar-benar fastoche! Potong dengan separuh dan engsel cangkuk untuk menjadi barbeku yang layak untuk namanya! Untuk struktur, anda juga boleh menggunakan tiub logam lama dan papan kayu yang dipakai, sebagai contoh di atas.

Bagaimana dengan barbeku lama?

pembuatan barbeku logam kayu unit roginax
Buat barbeku asal dalam 23 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 11/25

Anda mencari idea asal yang akan membantu anda membuat barbeku sedikit lama lama? Apa yang lebih baik daripada mencipta model yang cantik, baik klasik dan moden, yang menggabungkan rupa antik, bahan prestasi tinggi dan corak besi? Bukti dalam foto!

Barbeku berbentuk bajak laut harta karun

membuat barbeku-corak-arabesque lama-hiasan-hiasan
Buat barbeku asal dalam 23 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 12/25

Untuk membuat barbeku besi, terus dari istana abad pertengahan? Jika anda tergoda oleh pembinaan barbeku besi tempa, anda pasti akan mendapati kebahagiaan anda dalam galeri imej di bawah. Pirate harta karun Pirate, kapal layar, galley, kapal terbang, kaki berpusing, motif oriental, arabesque, semua model ini akan membawa sentuhan eksotik ke hiasan luar anda!

Barangan buatan tangan dengan motif besi

mengeluarkan barbeku-tempa-besi-unit-barang besi
Buat barbeku asal dalam 23 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 13/25

Chic, padat dan pepejal, barbeku vintaj ini mudah mencari tempatnya di rumah anda untuk memakai ruang luar anda dengan rasa. Menampilkan struktur besi tempa dengan motif oriental, model buatan tangan ini sangat sesuai untuk semua barok dalaman.

Idea dan tip untuk membuat barbeku bentuk atipikal!

make-barbeku-besi-berhawa bekas-mudah alih-e
Buat barbeku asal dalam 23 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 14/25

Adakah anda bersiap untuk bekerja sebagai tukang masak yang hebat? Jadi, mengapa tidak berlatih di rumah dengan barbeku profesional? Sudah tentu, membuat pro barbeku adalah matlamat yang sukar, terutamanya jika anda seorang penggemar.

Hiaskan barbeku anda dengan bumbung yang indah yang diperbuat daripada kepingan keluli tahan karat!

pola make-barbeku-ger-tempa-seni-hitam
Buat barbeku asal dalam 23 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 15/25

Dalam kes ini, anda boleh membeli model mewah, diperbuat daripada bahan yang tahan lasak seperti lembaran keluli tahan karat, seramik, besi ... Fantasi dan asal, model arty ini boleh memainkan hiasan peranan yang sebenar, yang bahawa lokasinya dan walaupun fungsi utamanya.

Buat barbeku di kayu ringan dan keluli tahan karat untuk menghiasi pedalaman pedalaman!

mengeluarkan barbeku-dalam-meja kayu pepejal
Buat barbeku asal dalam 23 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 16/25

Mahu membuat barbeku yang selesa sama dengan yang di atas? Serbaguna dan berfungsi, barbeku reka bentuk ini menggabungkan kehangatan kayu berambut perang dengan keanggunan keluli gagak hitam untuk memberi tenaga kepada pedalaman pedalaman. Aset utamanya? Tidak dapat dinafikan bentuk heksagonal yang membolehkan pemasangan rak kayu kecil. Oleh itu, barbeku menjadi perabot pelbagai fungsi yang berfungsi sebagai meja makan dan dapur kayu.

Profesional barbeku dalam keluli tahan karat warna perak

make-barbeku profesional keluli berwarna perak
Buat barbeku asal dalam 23 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 17/25

Sudah tentu, barbeku profesional ini bermimpi. Adil panggangan yang baik atau tukang serba guna yang berpengalaman, tiada yang menghalang anda daripada memulakan projek yang bercita-cita tinggi! Tanya rakan anda atau pro untuk bantuan, dan anda sudah selesai. Bagaimanapun, kunci adalah untuk mendapatkan barangan yang diperlukan untuk membina barbeku yang kukuh. Hanya bersumpah dengan bahan berkualiti tinggi yang akan memastikan umur panjang barbeku artisanal anda. Batu semulajadi, bata merah, keluli, keluli tahan karat, besi .. senarai itu tidak lengkap.

Buat barbeku dalam bentuk dapur untuk meningkatkan hiasan!

mengeluarkan barbeku-asal-metal-bentuk-kapal layar
Buat barbeku asal dalam 23 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 18/25

Barbeku artistik bukanlah chimera, tetapi realiti. Apa yang perlu dilakukan untuk memperoleh model pada estetika pepejal yang sama? Sebuah barbeku yang menumpuk fungsi dan mempunyai deco nilai sebenar? Untuk mempercayai foto di atas, semuanya boleh dilakukan. Penciptaan barbeku asal adalah jelas. Diilhamkan oleh model mantap ini yang datang dalam bentuk dapur dengan pesona zaman dahulu.

Barbeku buatan tangan yang diperbuat daripada bahan kitar semula

membuat barbeku asal besi kaki merapikan Deco
Buat barbeku asal dalam 23 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 19/25

Diperbuat daripada bahan kitar semula, barbeku buatan tangan ini mencipta pemandangan yang sangat vintaj. Dengan kakinya dan rak logam, model DIY ini akan sangat hebat dalam suasana perindustrian.

Buat barbeku berbentuk rusa untuk menghidupkan kawasan luaran

make-barbeku-méatllique berbentuk layang-layang-deco-jenis
Buat barbeku asal dalam 23 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 20/25

Untuk membuat barbeku artistik, anda memerlukan banyak imaginasi dan banyak motivasi. Sudah tentu, menghasilkan semula model luar biasa ini tidak diberikan kepada semua orang. Walau bagaimanapun, ini dapat memberi anda beberapa idea untuk hiasan rumah anda yang seterusnya.

Model sudut ini mempunyai segalanya untuk menyenangkan peminat gaya futuristik

make-barbeku kayu idea
Buat barbeku asal dalam 23 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 21/25

Bentuk sudut dan bahan-bahan luar biasa: ini adalah kunci sulap untuk berjaya menghasilkan barbeku mewah. Model yang diilhamkan oleh trend semasa tetapi yang juga menggabungkan kualiti aluminium unggul dengan paparan hangat kayu pepejal. Diletakkan di tengah-tengah taman atau diturunkan ke kawasan rehat, ia hanya akan menyempurnakan reka bentuk luar anda.

Barbeku asal berubah menjadi kawasan rehat

mengeluarkan barbeku-api di luar
Buat barbeku asal dalam 23 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 22/25

Dikelilingi oleh pergola kayu yang besar, barbeku ini memang separuh antara lubang api luar klasik dan dapur terbuka. Apa yang mengagumkan dapat duduk di atas sofa yang lembut dan merenungkan nyala api itu. Untuk tetapan yang ideal untuk lebih sempurna, pertimbangkan untuk melindungi barbeku anda daripada keadaan cuaca dengan memilih tempat yang terlindung dan kering.

Membuat barbeku terlindung, bagaimana?

membuat taman barbeku perlindungan
Buat barbeku asal dalam 23 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 23/25

Dengan membina di gudang taman atau sambungan rumah jenis ini! Oleh itu, anda akan dilindungi dari segala macam cuaca buruk, yang akan membolehkan anda menghabiskan momen yang menyenangkan tanpa takut dengan keadaan cuaca.

Pilih model padat yang mudah untuk bergerak!

mengeluarkan barbeku-inox logam
Buat barbeku asal dalam 23 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 24/25

Moden, klasik, pedesaan atau minimalis, barbeku anda mesti dapat bergaul dengan persekitaran sekitar. Mudah untuk bergerak, model ini dinobatkan dengan hud keluli tahan karat keluli tahan karat dipasang dengan mudah berhampiran kawasan rehat di tengah-tengah taman hijau. Pandai dan moose.

Barbeku gabion sangat bergaya sekarang!

make-barbeku-gabionj
Buat barbeku asal dalam 23 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 25/25

Walaupun pepejal, barbeku konvensional tidak mempunyai estetika dan keasliannya. Di mana keperluan untuk membayangkan model tidak seperti yang lain. Mempunyai idea untuk mencipta barbeku dengan gabions sudah terlintas dalam fikiran anda? Sangat popular di taman moden, gabion melakukan beberapa fungsi sekaligus. Mereka mengambil bentuk pagar, partition atau penanam. Anda tidak akan terkejut apabila mengetahui bahawa anda boleh menggunakannya untuk membuat barbeku asli!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − = 30

Back to top