Beranda moden untuk memperbesar ruang hidup dalam 18 idea!

anjung-moden-design-minimalsite tanah kayu
Beranda moden untuk memperbesar ruang hidup dalam 18 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 1/18


Susun atur a beranda moden sudah pasti penyelesaian terbaik untuk membesarkan rumah dan dengan itu mengoptimumkan ruang hidup. Sebenarnya, apabila kita bercakap tentang membuat beranda, kita benar-benar bercakap tentang peningkatan yang besar dalam jumlah kawasan habitat. Praktikal, berfungsi dan estetik, beranda moden akan membolehkan anda membuat bilik tambahan, yang akan menempatkan kebun anda dan semua barangan peribadi anda. Di samping itu, beranda yang baik akan menawarkan peluang untuk merenung keindahan musim sejuk di musim sejuk pada bulan-bulan paling sejuk tahun ini. Sebaliknya, semasa musim panas, anda boleh menikmati tarian sinaran matahari dengan selesa duduk di sofa lembut. Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai cara merancang konservatori moden, kami menjemput anda untuk menyemak galeri foto kami di bawah.

Idea dan tip untuk menubuhkan beranda moden!

anjung-moden-alu-salji putih-kerusi-platstiques
Beranda moden untuk memperbesar ruang hidup dalam 18 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 2/18

Beranda moden adalah menarik kerana ia berfungsi. Ia memperluaskan saiz rumah sambil mewujudkan peralihan yang lancar antara ruang dalaman dan luaran. Di antara pelbagai model yang ditawarkan oleh pengeluar, terdapat dua model utama: beranda aluminium dan beranda kayu. Secara umum, jenis pertama agak dikhaskan untuk tempat tinggal minimalis, sementara yang kedua adalah sesuai untuk rumah-rumah klasik.

Petua dan kehalusan untuk memperbesar beranda moden!

kerusi untuk berjemur anjung-moden-perabot rotan
Beranda moden untuk memperbesar ruang hidup dalam 18 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 3/18

Beranda moden boleh menyesuaikan diri dengan mana-mana rupa bumi: kecil, besar, tidak simetri dan sebagainya. Bergantung pada ruang, anda juga boleh memasang kolam renang dalaman, lounge mini atau ruang makan. Sebelum anda mula bekerja, kami menasihati anda untuk menentukan susun atur dan bentuk yang anda ingin berikan. Kemudian anda perlu memilih model yang sesuai dengan gaya menghias anda.

Beranda moden diperbuat daripada kayu atau aluminium?

anjung-moden-reka bentuk anggun taman lounge
Beranda moden untuk memperbesar ruang hidup dalam 18 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 4/18


Sekiranya anda membuat keputusan untuk memasang beranda bersaiz rata moden, sedar bahawa anda harus menghormati ketinggian siling rumah anda, iaitu membina siling saiz siling dalaman. Untuk membiarkan penapis cahaya matahari keluar walaupun di musim sejuk, anda boleh memilih bumbung kaca yang, di samping menjadikan bilik lebih cerah, akan membantu untuk meningkatkan ruang tamu secara visual.

Bagaimana pula dengan beranda bioklimatik?

1

bilah-orentables anjung-moden pergola-bio
Beranda moden untuk memperbesar ruang hidup dalam 18 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 5/18

Pautan Sponsor

Beranda moden juga boleh dihiasi dengan tingkap panorama, pintu kaca gelongsor, tingkap dari lantai ke langit-langit, tingkap-tingkap Perancis. Untuk memberikan pemandangan bergaya, anda boleh memasang partition kaca untuk menggantikan pintu atau dinding.

Beranda moden dihiasi dengan tingkap besar!

rumah beranda moden kaca-alu-penuh-idea-idea
Beranda moden untuk memperbesar ruang hidup dalam 18 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 6/18


Konservatori moden reka bentuk minimalis dicirikan oleh kehadiran tingkap besar yang memberikan kecerahan yang lebih baik pada bila-bila masa sepanjang hari. Dengan bentuk yang anggun dan reka bentuk sedap, beranda minimalis mempunyai pelbagai fungsi untuk memastikan keselesaan optimum.

Perabot minimalis untuk membuat beranda moden

anjung-moden kaca aluminium-black-sofa teres
Beranda moden untuk memperbesar ruang hidup dalam 18 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 7/18


Bioklimatik, bermotor, cantik dan praktikal, beranda moden patut mendapat perhatian. Untuk membantu anda menubuhkan konservatori kontemporari, kami akan memberi anda beberapa tip berguna. Jika anda ingin mengekalkan privasi anda, anda boleh menghiasi beranda anda dengan tirai roller, langsir atau langsir tebal.

Bagaimana untuk mewujudkan suasana yang mesra dan hiasan yang selesa?

kaca konservatori moden-mengoptimumkan-ruang-berkembang-bernafas
Beranda moden untuk memperbesar ruang hidup dalam 18 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 8/18

Mengenai pemberian beranda anda, kami mengesyorkan agar anda merekabentuk kawasan kesihatan dengan memilih sofa kerusi besar atau, kerana kekurangan ruang, untuk beberapa kerusi lembut.

Terang gaya moden Scandinavia: meja makan kayu mentah dan kerusi Eames

anjung-moden-siling kayu meja-kerusi-Eames
Beranda moden untuk memperbesar ruang hidup dalam 18 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 9/18

Adakah anda merancang untuk membina beranda moden yang besar? Dalam kes ini, kami cadangkan anda memberi tumpuan kepada perabot yang lebih besar: kerusi berjemur, kerusi berjemur, buaian, buaian, kerusi gantung, ottomans, najis ..

Slaid kayu salji putih dengan lampu sorot LED, karpet coklat berkerudung dan pouf lembut yang sepadan

anjung-moden kaca aluminium siling-tempat yang dipimpin
Beranda moden untuk memperbesar ruang hidup dalam 18 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 10/18

Juga ingat untuk berpakaian beranda moden objek dan aksesori hiasan, yang akan menyerlahkan perabot indah anda. Sesetengah kusyen hiasan untuk sofa dan dua karpet separa akan melakukan silap mata!

Beranda moden di atas air: mimpi yang boleh menjadi kenyataan!

anjung-moden kaca aluvium-luar-kolam
Beranda moden untuk memperbesar ruang hidup dalam 18 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 11/18

Untuk mencipta hiasan alam 100%, jangan teragak-agak untuk taburkan tumbuhan hijau, bunga eksotik dan beberapa patung zen. Walau bagaimanapun, jika anda disambungkan dengan hiasan romantis, anda boleh memperkenalkan objek hiasan dalam nada lembut: kusyen dengan motif bunga, tanglung vintaj, lukisan hiasan dan sebagainya.

Apa yang diharapkan untuk reka bentuk beranda terapung?

kerusi kaca beranda kaca-air-keranjang-kerusi moden
Beranda moden untuk memperbesar ruang hidup dalam 18 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 12/18

Hiasan hiasan dan suasana semulajadi untuk menaikkan beranda moden anda? Tergoda? Jadi, campurkan perabot hitam dengan aksesori putih untuk mencipta kesan yang berbeza! Di sini, kami menghargai keanggunan minimalis kerusi ruang makan serta pemandangan kerusi menggantung.

Teras moden untuk menggantikan teras yang dilindungi?

musim sejuk anjung-moden-bilik selesa-selesa
Beranda moden untuk memperbesar ruang hidup dalam 18 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 13/18

Reka bentuk beranda moden dengan perabot kontemporari, yang secara automatik mengecualikan perhiasan-perhiasan dan kedalaman yang tidak diingini pada masa lalu. Kami mengutamakan perabot dengan garis-garis mudah untuk menyusun ruang dalaman minimalis sementara untuk bilik-bilik panas, kami memakai rotan perabot taman atau kain resin.

Idea beranda eklektik, adakah ia kelihatan menarik?

anjung-moden-sofa rotan kerusi merah
Beranda moden untuk memperbesar ruang hidup dalam 18 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 14/18

Bagaimana pula dengan beranda moden dengan aksen berwarna-warni? Ya, anda boleh mencipta ruang eklektik yang penuh dengan kehidupan dengan mencampurkan bahan kayu dan warna asid! Mengamalkan garis deco seperti ini untuk perabot anda seperti objek hiasan anda.

Beranda moden diatur dalam semangat pedesaan

anjung-moden-desa hiasan siling kayu perabot
Beranda moden untuk memperbesar ruang hidup dalam 18 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 15/18

Kami menyukai haba yang berasal dari setiap sudut beranda moden ini dengan pemandangan desa. Kayu untuk siling dan lantai untuk memanaskan atmosfera, dan batu semula jadi untuk memakai perapian: inilah resipi ajaib untuk mewujudkan suasana yang mesra dan mesra pada suatu masa.

Rasuk kayu terdedah untuk siling dan jubin abu-abu untuk lantai: kunci untuk berjaya membangunkan beranda moden aspek negara!

anjung-moden-kayu siling di bawah bumbung
Beranda moden untuk memperbesar ruang hidup dalam 18 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 16/18

Dihiasi dengan perabot rotan berwarna dan tiga penggantungan reka bentuk gaya negara, beranda moden ini dengan bangga mengungkapkan kawasan pedalamannya.

Dinding dinding dan suspensi lampu dinding dalam hitam berlapis untuk suasana yang tenang

anjung-moden-siling kayu perabot besar-suasana
Beranda moden untuk memperbesar ruang hidup dalam 18 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 17/18

Kayu berambut pirang yang memakai siling yang miring di sini adalah satu-satunya elemen yang memberikan suasana mesra dan hiasan yang dirasai. Granit yang berwarna abu-abu yang menghadap dapur yang diubahsuai bertindak balas dengan maruah ke lantai kelabu taipe kelabu. Petua deco: kerusi gelekan yang membawa semangat tulen dan suasana semula jadi.

Siling kayu, lantai yang sepadan, perabot elegan dan perapian batu berambut perang

anjung-moden-siling kayu batu-praemeent
Beranda moden untuk memperbesar ruang hidup dalam 18 idea kreatif | Reka bentuk luaran | 18/18

Dilengkapi dengan tingkap-tingkap besar, beranda modern yang indah ini dibalut dengan kepompong yang nyaman yang dibuat menggunakan bahan mulia, seperti kayu padat dan batu berambut pirang. Kayu di mana-mana: dari siling ke lantai, melalui dinding dan perabot.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − 51 =

Back to top