Slaid dalaman untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk mencari anak itu sendiri!

slaid dalaman kanak-kanak-dewasa-model-bahan
Slaid dalaman untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk mencari anak itu sendiri! | Reka Bentuk Dalaman | 1/10


yang slaid tertutup adalah cara yang menyeronokkan untuk pergi dengan tergesa-gesa, tetapi juga untuk menambahkan unsur unik ke habitat. Hari ini, kami berkongsi dengan anda 9 contoh slaid untuk kanak-kanak dan orang dewasa yang memberikan sentuhan yang suka bermain dan kreatif di dalam rumah kontemporari. Lurus atau lingkaran, kayu atau logam, ringkas atau rumit, slaid ini semuanya mempunyai persamaan - mereka akan membolehkan anda mencari anak batin anda dan melepaskannya!

tangga-lingkaran kayu luncur-anak-orang dewasa dalaman
Slaid dalaman untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk mencari anak itu sendiri! | Reka Bentuk Dalaman | 2/10

Tangga spiral kayu yang besar menawarkan keadaan yang sempurna untuk menghias slaid tertutup di sebelah. Rumah di atas, serta pemasangan yang bijak yang menggabungkannya, adalah karya Arkitek Arsitektur dan Studio Reka Bentuk Lestari, sementara Jon Bader dianugerahkan kredit foto.

bahagian dalam lingkaran-logam halus-semua-bahagian
Slaid dalaman untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk mencari anak itu sendiri! | Reka Bentuk Dalaman | 3/10

Slaid seterusnya nampaknya menjadi sebahagian dari angkasa futuristik kerana ia telah membentuk bentuk lingkaran logam berkilat. Corongnya berada di bawah atap, tubuhnya melewati bilik kanak-kanak sementara keluarnya mengingatkan lubang hitam di sebelah ruang tamu! Rumah New York direka oleh David Hotson, gambarnya adalah oleh Eric Laignel.

tangga-perpustakaan-slaid-dalaman-kanak-kanak-dewasa-3-dalam-1
Slaid dalaman untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk mencari anak itu sendiri! | Reka Bentuk Dalaman | 4/10


Slaid dalaman kayu ini sebenarnya adalah sistem keseluruhan yang sangat hebat dalam kesederhanaannya - tangga perpustakaan. Ia mempunyai 3 fungsi sekaligus - langkah, ramp dan penyimpanan untuk buku dan barang kecil yang lain. Rumah keluarga di Korea Selatan dibuat oleh Moon Hoon, foto-foto oleh Huh Juneul.

slaid-dalaman-kanak-kanak-dewasa-rumah-Jepun
Slaid dalaman untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk mencari anak itu sendiri! | Reka Bentuk Dalaman | 5/10

Pautan Sponsor

TAHAP Arkitek adalah rumah arsitek di belakang reka bentuk dan pembinaan rumah ini di Tokyo, Jepun. Slide dalamannya menghubungkan tiga lantai dan dilengkapi dengan seksyen perantaraan rata untuk masuk atau keluar dari tempat kedua. Photo Credit- Shinichi Tanaka.

1

Slaid dalaman yang suka mainan itu praktikal

slaid dalam-kanan kayu semula jadi kanak-kanak-dewasa
Slaid dalaman untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk mencari anak itu sendiri! | Reka Bentuk Dalaman | 6/10


Pangsapuri moden ini di Taiwan oleh HAO Design mempunyai kawasan permainan mezzanine di atas ruang makan. Oleh itu, arkiteknya memutuskan untuk melengkapkannya dengan slaid yang membuat turun untuk makan dengan cepat dan mudah seperti angin. Gambar oleh Hey! Keju.

slaid-dalaman-kanak-kanak-dewasa-rumah reka bentuk
Slaid dalaman untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk mencari anak itu sendiri! | Reka Bentuk Dalaman | 7/10


Slide dalaman logam di pangsapuri moden ini di Ukraine adalah penciptaan KI Design Studio. Trek membawa anda dari tingkat atas terus ke ruang tamu, melalui dapur. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang reka bentuk dan hiasan dalaman rumah ini, sila semak artikel yang ditujukan kepada mereka dengan mengikuti pautan tersebut.

slaid-dalaman-luaran konkrit-Wax-kanak-kanak-dewasa
Slaid dalaman untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk mencari anak itu sendiri! | Reka Bentuk Dalaman | 8/10

Bumbung konkrit yang digilap "trek bobsleigh" ini juga membungkus luaran rumah moden ini di Indonesia untuk menambah rupa yang unik ke fasadnya. Terowong untuk meluncur dari satu lantai ke tempat lain direka oleh Aboday Architects; gambarnya adalah oleh Happy Lim.

slaid dalam logam dupleks tahap-tinggi
Slaid dalaman untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk mencari anak itu sendiri! | Reka Bentuk Dalaman | 9/10

Slaid logam ini telah direka untuk menghubungkan dua pangsapuri penthouse moden yang telah digabungkan menjadi satu dupleks! Untuk maklumat, suite kelas atas dengan slaid tertutup oleh The Collaborative Turett terletak di New York.

slaid-dalam-kanan kayu-office-home-bilik mandi
Slaid dalaman untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk mencari anak itu sendiri! | Reka Bentuk Dalaman | 10/10

Akhirnya, slaid kayu dalaman yang dikelilingi oleh dinding putih menghubungkan pejabat ke rumah dan tandas. Reka bentuknya mudah tetapi sangat berkesan kerana ia membolehkan untuk mengoptimumkan kelajuan keturunan. Dan, mari kita hadapi, tidak ada yang lebih penting daripada kelajuan apabila anda sampai ke tandas! Kejatuhan megah milik sebuah rumah persendirian di Tokyo, Jepun, yang direka oleh LEVEL Architects.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − = 13

Back to top