Rumah kayu kecil di 18 idea-idea perabot yang berfungsi

kecil-rumah kayu-cahaya-besar tingkap bay
Rumah kayu kecil dalam 18 idea perhiasan berfungsi | Reka Bentuk Dalaman | 1/18


Mahu hidup dalam a rumah kayu kecil seperti yang terdapat dalam dongeng? Anda mempunyai plot kecil dan anda merancang untuk membina sebuah rumah kecil tetapi cantik? Oleh itu, menubuhkan rumah kecil adalah seni sebenar. Untuk membantu anda membuat sebahagian besar permukaan rumah anda, Deavita telah memilih dua puluh kabinet kayu pepejal yang, walaupun permukaannya kecil, mempunyai reka bentuk yang bersifat estetik dan berfungsi. Kecil, sempit dan romantis, rumah-rumah kecil ini kadang-kadang digunakan sebagai chalets taman mini. Pendek kata, penemuan luar biasa dalam 18 gambar inspirasi!

Rumah kayu putih salji kecil dengan langit-langit

kecil-rumah-lukisan kayu putih kayu-skala yang lumianires
Rumah kayu kecil dalam 18 idea perhiasan berfungsi | Reka Bentuk Dalaman | 2/18

Mereka adalah sempit, sempit dan sangat sukar untuk diberikan, namun mereka terus memukau kami dengan daya tarikan mereka yang membawa kita ke alam semesta ajaib! Ini adalah rumah-rumah kecil yang romantis yang diilhamkan oleh cerita-cerita indah yang membuat kita bermimpi!

Rumah kayu kecil dengan mezzanine dan lantai di parket pepejal

reka bentuk perabot rumah kayu-salji kecil kecil
Rumah kayu kecil dalam 18 idea perhiasan berfungsi | Reka Bentuk Dalaman | 3/18

Membangun rumah kayu padu kecil, baik moden dan selesa, mungkin mimpi bagi semua orang yang tidak mempunyai ruang yang cukup untuk membina bangunan besar. Walau bagaimanapun, rumah kayu kecil tidak semestinya dianggap sebagai kecacatan sebenar. Dengan secubit idea pintar dan sedikit kreativiti, anda akan dapat mengubah rumah kecil anda menjadi istana mini romantis. Buktinya dengan galeri foto di bawah.

Ruang tamu mini di bawah atap: sofa lurus di bawah cahaya kuning, permaidani berbilang warna dengan motif bunga dan penggantungan logam

kecil-rumah kayu siling putih-sofa sistem lampu logam
Rumah kayu kecil dalam 18 idea perhiasan berfungsi | Reka Bentuk Dalaman | 4/18


Untuk berjaya membina rumah kayu kecil, anda masih perlu menghormati beberapa peraturan asas mengenai bahan yang digunakan untuk pembinaan perabot, warna dinding dan objek hiasan.

Rumah kayu kecil: bangku elegan, meja segi empat tepat dan najis reka bentuk

1

kecil-rumah kayu parket lantai-besar bangku Patties kerusi kelabu
Rumah kayu kecil dalam 18 idea perhiasan berfungsi | Reka Bentuk Dalaman | 5/18

Pautan Sponsor

Di atas, sebuah rumah kayu kecil yang bercampur dengan gaya moden dan semangat tulen. Hangat, mesra dan luas, rumah kayu kecil ini mendedahkan kawasan kontemporarinya: bangku simpanan ke dinding untuk menjimatkan ruang, meja kayu kecil dan najis kecil.

Panel kayu pepejal, katil double dan siling dengan sinaran LED bersepadu

sofa kecil-rumah kayu betul-hitam-putih bantal
Rumah kayu kecil dalam 18 idea perhiasan berfungsi | Reka Bentuk Dalaman | 6/18


Adakah anda memimpikan rumah kayu kecil yang disediakan dengan cara yang luar biasa? Oleh itu, lihat gambar di atas untuk menemui ruang tamu mini yang selesa ini dengan tangga menuju bilik tidur. Riquiqui tetapi selesa, bilik tidur mempunyai katil double yang besar dan meja katil kecil yang dapat menampung lampu sisi katil yang indah.

Petua dan nasihat untuk kejayaan pembangunan kayu padu kecil!

kecil-rumah-gaya kayu vintaj-perarakan-windows-croisillet
Rumah kayu kecil dalam 18 idea perhiasan berfungsi | Reka Bentuk Dalaman | 7/18


Bagaimana untuk membawa gaya unik ke rumah kayu kecil kami? Jadi terdapat pelbagai cara untuk digunakan untuk menjadikan kabin kayu menjadi syurga mewah. Sebelum anda mengatasi kawasan pedalamannya, lebih baik memikirkan fasad luarannya.

Venir kayu pepejal, dapur kayu besi tuang dan penggantungan artistik

kecil-rumah kayu lantai dinding-perapian-penggantungan
Rumah kayu kecil dalam 18 idea perhiasan berfungsi | Reka Bentuk Dalaman | 8/18

Oleh kerana ini adalah rumah kayu kecil, kami menasihati anda untuk bergerak ke arah gaya yang agak klasik untuk mewujudkan suasana desa dan hiasan negara yang bergaya. Bagi fasad, anda mesti memilih tingkap yang akan berpakaian baik di luar dan di dalam rumah anda.

Rumah kayu kecil: rak kayu gelap, sofa lurus kulit coklat dan karpet bulat

kecil-rumah kayu lantai siling sofa permaidani pusingan
Rumah kayu kecil dalam 18 idea perhiasan berfungsi | Reka Bentuk Dalaman | 9/18

Untuk memperbesar ruang hidup dan membuat kesan optik, kami mencadangkan anda menghiasi rumah kecil anda dengan tingkap besar atau tingkap panorama. Walau bagaimanapun, untuk suasana yang lebih intim, anda boleh memilih tingkap dengan pendakap silang dalam beberapa warna.

Dapur kayu pepejal padat, najis keluli tahan karat dan katil sofa double

kecil-rumah kayu katil-studio yang dibina storan cuiisne
Rumah kayu kecil dalam 18 idea perhiasan berfungsi | Reka Bentuk Dalaman | 10/18

Apabila memilih pintu dalaman untuk rumah kayu kecil anda, anda mesti meneruskan dengan cara yang sama. Model nikmat yang akan digabungkan dengan hiasan anda sambil mencerminkan gaya yang anda ingin buat.

Perkembangan rumah kayu kecil dengan dapur berfungsi!

kecil-rumah kayu almari-kompak lampu ditayangkan
Rumah kayu kecil dalam 18 idea perhiasan berfungsi | Reka Bentuk Dalaman | 11/18

Sama ada pintu dan tingkap anda dihiasi dengan corak tangan atau tidak, ketahui bahawa mereka mesti sentiasa memelihara gaya dan semangat pedalaman anda tanpa mengabaikan sumbangan cahaya semulajadi, terutama sekali bercakap tentang rumah kayu kecil.

Rumah kayu kecil pada roda

kayu rumah pelapis kayu-luaran-kayu-putih
Rumah kayu kecil dalam 18 idea perhiasan berfungsi | Reka Bentuk Dalaman | 12/18

Apa yang anda perlukan untuk membuat rumah kayu kecil anda bermandikan cahaya? Satu set terdiri daripada kayu padu dan kaca cantik yang dihiasi dengan kayu kecil adalah unsur utama untuk mewujudkan suasana yang dikehendaki! Untuk terus memperibadikan rumah anda, jangan ragu untuk campuran spesies kayu: kayu ringan dengan kayu gelap untuk mencapai kontras dramatik. Untuk melembutkan garisan dan melembutkan bentuknya, lebih baik untuk bertaruh pada kayu yang dicat dalam salji putih.

Katil sofa dua-nada kayu dan ruang tamu moden dengan dapur bersepadu

kecil-rumah kayu katil loteng tangga penyimpanan
Rumah kayu kecil dalam 18 idea perhiasan berfungsi | Reka Bentuk Dalaman | 13/18

Menangis dengan pesona rumah kayu kecil ini yang mengungkapkan kami bahagian dalamannya yang dipersembahkan dalam coklat coklat dan salji putih. Rapi putih untuk menerangi dinding dan dengan itu mengembangkan ruang hidup, dan lantai besar untuk berpakaian lantai dan memanaskan suasana.

Rumah kayu kecil: dapur kompak dengan kawasan dobi

kecil-rumah kayu parket lantai-najis Donce
Rumah kayu kecil dalam 18 idea perhiasan berfungsi | Reka Bentuk Dalaman | 14/18

Untuk memberikan rasa selesa kepada rumah kayu kecil anda, tidak seperti lantai parket yang gelap! Bagi dinding, anda mempunyai kebebasan pilihan: panel kayu pepejal untuk melengkapkan lantai parket, dan perabot elegan di kayu berambut perang untuk mewujudkan suasana desa!

Pelapisan luar dalam kayu berambut perang dan pintu depan di bawah sinar matahari

kecil-rumah kayu cahaya merah bumbung menutup logam
Rumah kayu kecil dalam 18 idea perhiasan berfungsi | Reka Bentuk Dalaman | 15/18

Nikmati pemandangan romantis rumah kayu kecil ini yang mempunyai semua rumah negara yang sebenar! Terletak jauh dari paksi utama bandar, rumah moden yang indah ini mengagumkan kami dengan pelapisan luarnya dalam kayu dua nada. Pastel beige dan fasad merah jambu pucat, dipertingkatkan oleh bumbung berpakaian ubin merah: sarang romantis yang menjemput anda berehat dan berehat.

Dapur kayu pepejal berbentuk L, meja vintaj dan kulit merah meliputi kerusi retro

kecil-rumah kayu dapur-moden-kerusi-talbe
Rumah kayu kecil dalam 18 idea perhiasan berfungsi | Reka Bentuk Dalaman | 16/18

Dapur mahogany pepejal yang moden dan lantai mentah yang menyala dengan lampu sorot yang tersembunyi adalah kepingan bintang di rumah kayu dua tingkat kecil ini, yang menjadikan kami menyelam suasana yang sejuk. Caranya untuk menyalin? Lantai kayu yang menghadap dapur dan memisahkan dua peringkat untuk membentuk mezanin yang indah!

Rumah kayu kecil: dinding bata berwarna merah, cat putih, sofa lurus di meja hijau dan kopi berwarna hijau di dalam pepejal oak

kecil-rumah kayu meja segi empat tepat-hijau sofa
Rumah kayu kecil dalam 18 idea perhiasan berfungsi | Reka Bentuk Dalaman | 17/18

Di rumah kayu kecil ini sukar untuk diberikan, penghias telah menemui penyelesaian yang betul: dengan mendapatkan ruang di loteng, mereka dapat memberikan semangat ketinggian ke rumah yang luar biasa ini dengan pemandangan desa, dipertingkatkan oleh pelapis dinding bata merah dan lantai mezanin dalam kayu mentah.

Dapur kayu dan putih dihidupkan oleh katil loteng

kabinet kayu rumah kecil-dapur-kayu-pulau-modular
Rumah kayu kecil dalam 18 idea perhiasan berfungsi | Reka Bentuk Dalaman | 18/18

Kegemaran sebenar untuk dapur ini di dalam kayu dan putih dengan dua bangku tinggi yang dibalut dengan kulit hitam. Caranya untuk menghasilkan semula? Satu katil mezzanine dua tempat duduk untuk mengoptimumkan ruang kosong dan lantai parket gelap untuk mewujudkan suasana yang selesa!

jimat

jimat

jimat

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − 67 =

Back to top