Bagaimana membuat bingkai dishevel menjadi chic dalam semua keadaan

gaya-bun-kusut-berpintal-kasual
Cara membuat bingkai dishevel menjadi chic dalam semua keadaan | Rambut dan gaya rambut | 1/14


Permaidani perlu dilakukan untuk sebarang majlis, bulat yang tidak disukai adalah salah satu daripada trend utama dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Mudah untuk melaksanakan dan memperibadikan, bun messy sangat baik untuk kedua-dua kesempatan dan hari di pejabat. Pesona yang tidak dapat dinafikan terletak pada kenyataan bahawa ia lebih berjaya apabila ia tidak sempurna. Tidak perlu menjatuhkan kunci yang memberontak atau meluruskan rambut. Chic dan unik, bun berbulu membolehkan setiap wanita untuk melihat baik kemas dan liar hanya dalam beberapa minit.

Beralih ke mod "kemas" dengan bun berbulu yang bergaya!

bun-kusut-kemas-bun-bergaya-berambut perang rambut-platinum
Cara membuat bingkai dishevel menjadi chic dalam semua keadaan | Rambut dan gaya rambut | 2/14

Baju yang dishevel terletak di sana untuk membebaskan wanita dari idea bahawa kesempurnaan adalah kecantikan. Sebaliknya! Ingat kata-kata Marilyn Monroe "Kesempurnaan adalah keindahan ..." dan mungkin mereka akan menggalakkan anda melihat perkara dari sudut lain. Kedua-dua praktikal dan estetik, bun berbulu menyesuaikan diri dengan apa-apa jenis rambut, wajah apa-apa dan sebarang kesempatan. Ia membolehkan wanita menjadi elegan dan moden dalam semua keadaan. Bun messy bergaya datang dalam tak terhingga yang membuat ia agak serba boleh. Mudah untuk dilakukan pada rambut sederhana panjang atau panjang, kerinting atau licin, bun ini adalah revolusi rambut kecil!

bun-kusut-bergaya-bit-dibersihkan-pinggir panjang
Cara membuat bingkai dishevel menjadi chic dalam semua keadaan | Rambut dan gaya rambut | 3/14

Seperti yang telah disebutkan, ia adalah gaya rambut yang menawarkan variasi yang berbeza. Oleh itu, bun berbulu dapat menjadi gaya rambut formal kegemaran anda atau bahkan gaya rambut santai yang perlu dilakukan pada awal pagi. Ya, ternyata tidak ada yang lebih mudah daripada memakai bun berbulu untuk menjadi elegan di tempat kerja dan tanpa kehilangan kesedihan tiba terlambat. Jadi, dengan sedikit imaginasi, jari-jari anda dan beberapa pin, anda akan berjaya setiap kali, tanpa menghabiskan berjam-jam di depan cermin, untuk menjadikan anda gaya rambut hebat!

kumal bun-bun-sarapan-rendah tidak kemas
Cara membuat bingkai dishevel menjadi chic dalam semua keadaan | Rambut dan gaya rambut | 4/14


Hari ini, kami tidak mengatakan kepada bunian wanita dan kami dengan bangganya memakai bun berbulu. Tak terhingga, bun berantakan tidak berhenti memukau dan menawan wanita dari segala usia dengan watak bohemian romantisnya. Di bawah penipuannya yang salah, bun berbulu akan memberikan anda wajah yang fleksibel dan feminin.

bun-kusut-kejadian semula jadi
Cara membuat bingkai dishevel menjadi chic dalam semua keadaan | Rambut dan gaya rambut | 5/14

Pautan Sponsor

Sama ada rambut anda berada di bawah bahu atau pertengahan panjang, dari sekarang, anda tidak mempunyai alasan untuk gaya rambut yang "keletihan" yang anda gunakan sangat kerap. Panjang dan kreativiti yang baik - itulah formula pemenang untuk musim panas yang akan datang! Katakan selamat tinggal kepada bun formal dan sangat bekerja dan mengamalkan versi yang santai tetapi sentiasa elegan dan bergaya. Ia adalah bun yang dishevel yang kita bicarakan. Simplissime, moden dan asli, bun ini merangkumi penghalusan ketidaksempurnaan.

1

Bagaimana untuk membuat langkah bongkol dengan langkah demi langkah

bun-kusut-mudah kasual
Cara membuat bingkai dishevel menjadi chic dalam semua keadaan | Rambut dan gaya rambut | 6/14


Pertama sekali, adalah perlu untuk menyediakan rambut dengan mengetepikannya dengan bantuan sikat dengan gigi yang luas. Untuk menetapkan dan meningkatkan jumlah gaya rambut, anda boleh menggunakan styling mousse kecil yang menjaga tidak melebihkan produk rambut. Sejumlah kecil lumut yang digunakan setiap helai akan lebih mencukupi.

bagaimana-untuk-bun-kusut-kuda ekor
Cara membuat bingkai dishevel menjadi chic dalam semua keadaan | Rambut dan gaya rambut | 7/14


Bergantung kepada kesan yang diingini, anda boleh mengepakkan rambut anda dengan sumbu yang akan membolehkan anda meningkatkan jumlah rambut. Sekiranya anda mempunyai rambut yang sangat nipis, pertimbangkan untuk merayap rambut anda dengan menekankan kawasan yang kekurangan volume.

bagaimana-untuk-bun-kusut-mudah-tutorial langkah demi langkah
Cara membuat bingkai dishevel menjadi chic dalam semua keadaan | Rambut dan gaya rambut | 8/14

Langkah seterusnya ialah membawa rambut kembali menjadi ekor kuda. Bengkak yang muncul boleh disapu dengan sikat bergigi lebar atau dengan jari tangan bebas. Pegang rambut anda dengan satu tangan dan membentuk satu sama lain. Pertimbangkan meratakan roti untuk mengelakkan kesan terlalu ketat. Untuk mengamankan bun anda, gunakan jalur elastik atau pin.

bun-kusut-mudah langkah-tutorial
Cara membuat bingkai dishevel menjadi chic dalam semua keadaan | Rambut dan gaya rambut | 9/14

Jika anda mempunyai rambut yang sangat panjang, anda boleh menggunakan beberapa teknik untuk membuat roti berbulu yang indah. Rambut boleh digulung menjadi bun besar yang akan dilekatkan dengan elastik kedua atau dengan pin. Penekanan sampingan, adalah penting untuk memastikan bun kejatuhan semulajadi. Anda juga boleh membalut rambut anda dalam gelung dan kemudian balut panjang percuma sekitar.

kumal bun-bun-big-kasual lakuer penetapan
Cara membuat bingkai dishevel menjadi chic dalam semua keadaan | Rambut dan gaya rambut | 10/14

Yang perlu anda lakukan ialah menambah sentuhan terakhir. Di sini, pilihannya agak luas. Jadi, anda boleh melicinkan rambut di sekeliling bun dengan tangan atau melonggarkan gaya rambut dengan perlahan-lahan menarik kunci di sekelilingnya.

* Tuto messy bun oleh Just Add Glam

bun-kusut-bergaya bandana-hitam
Cara membuat bingkai dishevel menjadi chic dalam semua keadaan | Rambut dan gaya rambut | 11/14

Untuk menyesuaikan gaya rambut anda, anda boleh mengakseskan bun berbulu dalam pelbagai cara. Yang satu ini akan diserlahkan dengan pembalut dengan bunga atau ikat atau oleh bandana. Di samping itu, beberapa rambut longgar akan memberikan gaya rambut yang lebih romantis, sesuai untuk bersiar-siar dengan rakan-rakan. Walau apa pun, roti berbulu yang mudah boleh berubah menjadi gaya rambut yang elegan, berkat aksesori yang baik.

kumal bun-bun-mrssy-pinggir-dianyam
Cara membuat bingkai dishevel menjadi chic dalam semua keadaan | Rambut dan gaya rambut | 12/14

Untuk majlis rasmi, kami memihak kepada bar atau pin dengan kepala manik atau dihiasi dengan bunga atau tulle. Untuk perkahwinan, anda boleh bertaruh pada mahkota rhinestone yang bijak atau pada sikat rambut yang cantik.

kumal bun-bun-big-rambut-kasual kelabu trend
Cara membuat bingkai dishevel menjadi chic dalam semua keadaan | Rambut dan gaya rambut | 13/14

Apabila teknik asas dikuasai, ia boleh disesuaikan dengan citarasa dan keinginannya. Sebaik sahaja kuda ekor dilancarkan dalam kabur kecil, beberapa kunci yang longgar kemudian diikat di sekelilingnya untuk memberikan gaya rambut yang menggambarkan kemasukan yang sangat asli. Untuk memberikan bun berbulu dengan rupa palsu yang diabaikan, ia boleh dilonggarkan lebih jauh.

bun-kusut-bergaya-bit-dibersihkan
Cara membuat bingkai dishevel menjadi chic dalam semua keadaan | Rambut dan gaya rambut | 14/14

Satu lagi versi bun yang disheveled adalah untuk memikat ekor kuda secara fleksibel sebelum menggulungnya. Teknik ini memberikan rupa gaya rambut bohemian yang sangat romantis. Sesetengah kunci beralun di sekeliling muka adalah keanggunan yang tidak dapat disamakan dengan nilai!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =

Back to top