Čokoladni lizipop, da se potopi v skodelico vroče čokolade

čokoladni lizipop-heksagonalni paličasti les
Domači čokoladni lizipop, da se potopi v skodelico vroče čokolade Recepti | 1/19


V sezoni toplih napitkov občasno želimo pripraviti skodelico dišečega čaja, kakava ali vroče čokolade. Vse te pijače so tako okusne, da se nikoli ne moremo upreti skušnjavi, da naredimo vročo skodelico. In ker se vsi ne morejo upreti skodelici vroče čokolade, vam bomo z vami delili naše sladke ideje o vroči čokoladi z čokoladni lizipop doma. Spodaj je naš foto galerija bogata z recepti majhnih mlečnih čokoladnih zakladov, črno-belih, ki bodo zapeljale vaše čute.

Domače temno čokoladno lizipo kot malo božično gurmansko darilo

čokoladni lizipop-heksagonal-čokolada-črna-palica-sladkor
Domači čokoladni lizipop, da se potopi v skodelico vroče čokolade Recepti | 2/19

Uresničitev tega recepta čokoladnega lizipopa je zelo enostavna in rezultat je vedno spektakularen. Potrebujete približno 200 gramov čokolade po vaši izbiri (mlečna čokolada, črna, bela, pralina itd.), Kalup za led lesene palice in potresemo okrasje, kot so raznobarvni sladki biseri, čips iz sladkornega trsa itd. Začnite s taljenjem čokolade v bain-marie, dokler ne dobite gladko snov. Počakajte dve minuti in nalijte topljeno čokolado v kalupe. Pustite, da se ohladi 5 minut in odstranite školjke za potiskanje palic. Vse nazaj v zamrzovalnik 2-3 ure. Ne zamudite čokoladnih oblik in to je to - čokoladne lizike so pripravljene! Da jih hranite, jih pustite v hladilniku.

Mlečni čokoladni lizipop, da bi se sami presenetil svoje otroke in njegove sorodnike na počitnice

čokoladni lizipop-palice-oblike-zvezdice-palice-les
Domači čokoladni lizipop, da se potopi v skodelico vroče čokolade Recepti | 3/19

V tem primeru je kalup, sestavljen iz 10 majhnih zvezd, ki so napolnjene s topljeno temno čokolado. Po prvih 5 minutah v zamrzovalniku vzemite plesen, da potresete mini zvezde z raznobarvnimi sladki biseri in potisnite ledene palice. Ta recept za čokoladno lizipo je zelo preprost in ga je mogoče prilagoditi glede na vaše želje.

Domači čokoladni lizipop kot okusno božično darilo

čokoladni lizipop-oblike-zvezda-biseri-sladke
Domači čokoladni lizipop, da se potopi v skodelico vroče čokolade Recepti | 4/19


Zvezde so eden od simbolov božiča in zato so te figurice idealne za uresničitev tematskih čokoladnih lizipov za božič. Izbirajte med različnimi vrstami čokolade, kot so črna, bela ali mleko, da ustvarite osebno čokoladno lizipo za vsakega od vaših prijateljev. Dodajte nalepke, ki vsebujejo božične pozdrave in vam z velikim nasmehom ponujate svoje malce pohlepne darila.

Bela čokoladna lizipapa z belimi palicami, okrašena z rdečimi vozli z belimi pikami

1

čokoladni lizipop - kocke-rdeči vozli
Domači čokoladni lizipop, da se potopi v skodelico vroče čokolade Recepti | 5/19

Sponzorirane povezave

Če iščete popolno božično darilo, vam ponujamo izvirno idejo o domačem čokoladnem lizipu. Naredite lepljive čokoladne lizike, okrašene z vozli in jih združite s čudovitim rdečim vrčkom s snežinami. Izberite vozlišča, katerih barva se ujema s tistimi v skodelici, da ustvarite res lep in dobro premišljen učinek.

Belih čokoladnih lizipov, posutih z raznobojnimi sladki biseri

čokoladni lizipop - bele barve v obliki bele barve-palčke
Domači čokoladni lizipop, da se potopi v skodelico vroče čokolade Recepti | 6/19


Naredite okusno in posebno gurmansko darilo za vsakega od vaših najdražjih in jih presenetite za praznovanje ob koncu leta. Pripravite belih čokoladnih lizipov v obliki jelke s paličicami. Nekaj ​​klinc iz različnih barvnih sladkih biserov bo vsak čokoladni lizip še lepši in izviren. Čokoladni lizipop je dobra ideja za gurmansko darilo za mlade in stare.

Okusne čokoladne žlice kot božična darila

čokoladni lizipop-čajnik-čokolada-črni-cannes-sladkor-noel
Domači čokoladni lizipop, da se potopi v skodelico vroče čokolade Recepti | 7/19


Recept za te žlice za vročo čokolado je zelo enostaven. Ta vrsta čokoladnega lizipopa je okusno in izvirno darilo v zadnjem trenutku, ki bo navdušilo otroke in odrasle. Če želite narediti te žlice, potrebujete približno 10 gramov čokolade na žlico in vse vrste sladkornih okraskov, ki bodo dodali zadnje dotike. Čokolado prelijte v bain-marie in pomešajte zmes v žlico. Vsak čokoladni lizipop potresemo z zdrobljenim sladkornim trsjem ali kosmiči. Naj čokolada strdi in ko so žlice pripravljene, jih pakirajte v majhne prosojne vrečke.

Domači čokoladni lizipop in druga božična gurmanska darila

čokoladni lizipop-baraton-sladkor-marshmallows
Domači čokoladni lizipop, da se potopi v skodelico vroče čokolade Recepti | 8/19

Če bi radi letos dajali svoje ljubljene, si oglejte naše zamisli, predstavljene zgoraj. Čokoladni lizipop, ki ga spremlja prozorna božična kroglica, napolnjena s kakavovim praškom, sladki biseri in mini kosi marmelade, predstavlja popoln božični dar.

Čebelji čokoladni jelenjadi, srčice sladkornega trsa in čokoladni marshmallows

čokoladni lizipop -rennes-nos-rdeče-srce-marshmallow
Domači čokoladni lizipop, da se potopi v skodelico vroče čokolade Recepti | 9/19

Gurmanska darila so prijetno presenečenje za mlade in stare, ki jih lahko ponudi kot božično darilo. Kaj menite o teh čokoladnih lizipovih v obliki severnih jelenov z rdečimi nosmi, zapakirane v prosojne vrečke, zaprto s čiščenjem cevi kot rogovja severnih jelenov. Naredite tudi čokoladni trs v obliki čokolade in drugi čokoladni marshmallow.

Mlečne čokoladne lizike kot domače božično darilo

čokoladni lizipop-mila-marshmallows-žlica-lesa-vozli
Domači čokoladni lizipop, da se potopi v skodelico vroče čokolade Recepti | 10/19

Domači čokoladni lizip je eden od receptov, ki ga otroci radi, ker je lahko osebno prilagojen s kakšno dekoracijo sladkorja. Kakor je prikazano na zgornji sliki, se lahko katerikoli čokoladni lilipop posuti s koščki marmelade, naribane čokolade, kakava v prahu itd. Lesene žlice, ki so vgrajene v čokolado, so praktični dodatki.

Čokoladne žlice, da se potopite v skodelico vroče čokolade

čokoladni lizipop-peciva-deko-čokolada-beli-kokosovi-kokosovo-sladkarije-sladkarije
Domači čokoladni lizipop, da se potopi v skodelico vroče čokolade Recepti | 11/19

Te čokoladne žlice so pravi užitek za oči. Zelo enostavno narediti, te čokoladne lizike morajo biti potopljene v skodelico vroče čokolade, dokler se čokolada ne razveseljuje slastno. Zgornja žlica so okrašena z brizgami bele čokolade, naribanega kokosa, zdrobljenega sladkornega trsa in sladkih listov.

Črne in bele čokoladne žlice

čokoladni lizipop-čokoladni-čokoladni-črni-beli-biseri-sladki-deco
Domači čokoladni lizipop, da se potopi v skodelico vroče čokolade Recepti | 12/19

To je ideja o čokoladni žlički lilipop, idealna za božično gurmansko darilo in služi kot dodatek k skodelici vroče čokolade ali kakava. Okrasite žlico z raznobarvnimi cvetovi in ​​sladkornimi perlami, da boste še bolj okusili videz temne in bele čokolade.

Čokoladne žlice in lizike in božične kroglice kot gurmanska darila

čokoladni lizipop-čajnik-čokoladno-beli mleko
Domači čokoladni lizipop, da se potopi v skodelico vroče čokolade Recepti | 13/19

Pripravite gurmanska darila za svoje ljubljene in jih presenetite z žličkami in čokoladnimi lizipami, da se potopite v skodelico vroče čokolade. Polnjenje prosojne božične kroglice s kakavovim prahom, kosmičev in raznobarvnega sladkorja je idealen dodatek, ki bo vsak požir vroče čokolade še okusnejši.

Čokoladne lizike in marmelade

čokoladni lizipop-kocke-marshmallow-žlice-les
Domači čokoladni lizipop, da se potopi v skodelico vroče čokolade Recepti | 14/19

Mnogi ljudje raje vzamejo svoje skodelice vroče čokolade z dodajanjem nekaj sladkih dotikov. Zato lahko svojim prijateljem ponujate čokoladne lizike, ki so na vrhu kosmičev in škropljeni s kakavovim prahom. Tak čokoladni lizipop je pravi raj.

Senčniki in čokoladne lizike s sladki biseri

čokoladni lizipop-čokoladni-beli-mlečni-biseri-sugared-dekor
Domači čokoladni lizipop, da se potopi v skodelico vroče čokolade Recepti | 15/19

Najboljši prijatelji so božanec in vroča čokolada. In kaj je bolje kot ponuditi svoje ljubljene marshmallow in čokoladne lizike za potop v skodelico vroče čokolade? Potrebujete le palčke, ki se držijo v nekaj koščkih marshmoldov. Potopite jih v gladko mešanico raztopljene čokolade in jih potresemo z raznobarvnimi sladki biseri. To je to - lepo in okusno hkrati!

Čokoladni in lupinarji iz mete

čokoladni lizipop-črna bela meta
Domači čokoladni lizipop, da se potopi v skodelico vroče čokolade Recepti | 16/19

Kot že omenjeno, lahko katerokoli čokoladno lizipo prilagodite vašim željam. Ta, na primer, je sestavljena iz dveh slojev mlečne čokolade, mlečne plasti in nekaj kapljic minta sirupa. Čokoladni lizipop recept za tiste, ki radi mešajo okuse.

Gurmanski božični dar - marmelada in čokoladne lizike

čokoladni lilipop-marshmallows-čokoladne-črne palice-bele
Domači čokoladni lizipop, da se potopi v skodelico vroče čokolade Recepti | 17/19

Da bi naredili čokolado in baršunsko lizipo, potrebujete, seveda, koščke marmelade, melene čokolade, palic in sladkornih okrasov. Potisnite palice v kosmičevke in jih potapljajte v mešano mešanico čokolade. Potresemo s sladkimi zvezdami in pustimo, da se čokolada strdi. Pakiranje lizipov v prosojni vrečki, zaprto z rdečim trakom.

Okusne čokoladne lizike z rdečimi palicami

čokoladna čokoladna črno-bela čokolada v obliki čokolade
Domači čokoladni lizipop, da se potopi v skodelico vroče čokolade Recepti | 18/19

Da bi naredili čokoladni lizipop, kot je ta, lahko uporabite majhne kalupe. Nalijte v mešanici čokolade, pustite, da se vsak čokoladni lizipop strdi in zavije v prozorno vrečo.

Čokoladne žlice, da se potopite v skodelico vroče čokolade

čokoladni lizipop-čokoladni-leseni-marshmallows-deco-čokolada
Domači čokoladni lizipop, da se potopi v skodelico vroče čokolade Recepti | 19/19

Pripravite mešanice temne, mlečne in bele čokolade in jih razdelite v lesene žlice. Naj se mešanice utrjujejo in okrasijo vsak čokoladni lizipop z briškami bele čokolade, karamele, kosmičev in naribane čokolade.

* Oblikovana zvezdasta zvezdasta čokoladna lizalica - podrobna navodila najdete na: Evermine.com

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =

Back to top