Kako se obleči za poroko – nasvete, napake, ki se jim je treba izogniti, in ideje

kako s'habiller mariage-stylé-idées-photos
Kako se obleči za poroko - nasvete, napake, ki se jih je treba izogniti, in ideje na slikah Poroka ideje | 1/12


Mnogi ljudje si postavljajo vprašanje kako se obleči za poroko, da se počutiš dobro o sebi, ampak tudi za oddajanje veliko elegance in samozavesti. Ali obstajajo kakršna koli "zlata pravila", ki jih je treba spoštovati za vse stroške ali pa je odvisna od slovesnosti ob dogodku? Katere so napake, ki jih ne morete storiti in varne vrednote, ki jih lahko sprejmete tudi v zadnji minuti? Odgovore na ta vprašanja si lahko med drugim ogledate v galeriji fotografij in v naslednjih odlomkih!

kako s'habiller tons-pastel-mariage
Kako se obleči za poroko - nasvete, napake, ki se jih je treba izogniti, in ideje na slikah Poroka ideje | 2/12

Ko ste povabljeni na poroko, morate najprej prebrati objavo! Formalno pisno povabilo vam bo dalo potrebne osnovne informacije, ki vam bodo pomagale pri izbiri ustrezne obleke. Datum (sezona) in kraj (katedrala, plaža, restavracija) so bistveni za odgovor na vprašanje, kako se oblačiti. Poleg tega mora objava običajno navajati, ali obstaja oznaka obleke, ki jo je treba upoštevati, in določeno temo.

Kako se obleči za poroko, ki spoštuje temo

kako s'habiller style-pour-mariage-été
Kako se obleči za poroko - nasvete, napake, ki se jih je treba izogniti, in ideje na slikah Poroka ideje | 3/12

Seveda, tematske poroke zahtevajo poseben stil oblačil, posebno barvo ali obleke določene starosti. Zaradi dobrih okusov je treba spoštovati želje neveste in ženina ter ostati resnični z izbrano obliko oblačila. Ampak kako se obleči s slogom zaradi pomanjkanja fiksnih zahtev obleke in ko se soočate s sramotno izbiro, ki včasih vrti?

kako s'habiller être-stylée-mariage-été
Kako se obleči za poroko - nasvete, napake, ki se jih je treba izogniti, in ideje na slikah Poroka ideje | 4/12


Druga stvar, ki jo je treba upoštevati, je poskušati spoštovati družbene, verske, kulturne norme in tako naprej. Na primer, ko bo slovesnost tradicionalna in bo potekala v cerkvi, je zelo priporočljiva konzervativna obleka. Zato se izogibajte prekratkim oblekam, velikim potegalkam in načrtujte šal, da pokrijete ramena in gole roke, ko gre za poroko spomladi ali poletju.

kako se oblačiti-poroko-bil-obarvana koža
Kako se obleči za poroko - nasvete, napake, ki se jih je treba izogniti, in ideje na slikah Poroka ideje | 5/12

Sponzorirane povezave

Poleg tega, če gre za kulturni element, lahko nekaj nosite v spomin na zadevno kulturo, vendar ne premikajte se daleč. Na primer, na indijski poroki, gospe lahko izberejo ohlapno oblačilo maxi, ki spominja na tradicionalne saree. Na škotskih strankah moški nosijo kilte, vendar lahko preprosto izberete tartansko kravato, ki prikazuje vašo podporo.

1

Kako se obleči s slogom in se izogniti napakam

s tem, kako'habiller-chic-pour-mariage-été
Kako se obleči za poroko - nasvete, napake, ki se jih je treba izogniti, in ideje na slikah Poroka ideje | 6/12


Verjetno je nesmiselno reči, vendar je ena izmed najresnejših napak na poroki na belem. To še posebej velja v Ameriki, kjer mora biti nevesta edina oseba, oblečena v belo. Tudi če je vaša bela obleka vaša najljubša, jo pustite v garderobi za druge priložnosti. Torej, kako se obleči za poroko? No, ne bele, tudi če je sivo bela!

kako se oblačiti-stil-za-poroko-poletje
Kako se obleči za poroko - nasvete, napake, ki se jih je treba izogniti, in ideje na slikah Poroka ideje | 7/12


V isti vrsti tudi nosi samo črno ni dobra ideja. V večini zahodnih kultur, tako eleganten kot se zdi, je ta klasična ne-barva povezana s smrtjo, žalovanjem in pokopom. Ne pokrivajte se v črni barvi od glave do prsta, da bi se izognili takšnim neprijetnim analogijam. Če pa je vaša majhna črna obleka tvoje edinstveno zadnje sredstvo, jo opremite v svetle, sveže, čedalje bolj neokusne barve.

kako se oblačiti tudi do zakonske zveze, je bil
Kako se obleči za poroko - nasvete, napake, ki se jih je treba izogniti, in ideje na slikah Poroka ideje | 8/12

Trik, ki ga nikoli ne podcenjujemo, je, da nekoliko zniža ton, da ne zasenčijo sijaja neveste in ženina. To pomeni, da se oblačite z razredom, ne da bi poskušali preseči par na njihov poseben dan. Na primer, obleke s preveč čipkami, oblečenimi oblačili in visokimi bleščicami lahko imajo ta učinek, ker zaslepljajo opazovalca z njihovim privlačnim videzom. Zato je bolje, da pustite bling za dodatke in ohranite njen izgled trezen, eleganten in prefinjen.

Poiščite popolno ravnovesje med sofisticiranimi in priložnostnimi

kako se oblačiti-poroka-morfologija
Kako se obleči za poroko - nasvete, napake, ki se jih je treba izogniti, in ideje na slikah Poroka ideje | 9/12

Druga stran kovanca ni preveč priložnostna. Tudi neformalne poroke zahtevajo nekaj spoštovanja do dogodka in najboljši način, da dokažete, da je s časom, ko ste preživeli izbiro vaše obleke. Kako se dobro oblačiti za poroko na plaži? No, ne v kopalkah (razen če ni skrit pod vašimi boemskimi šikanskimi tuniki)!

s tem, kako'habiller-bien-mariage-printemps-été
Kako se obleči za poroko - nasvete, napake, ki se jih je treba izogniti, in ideje na slikah Poroka ideje | 10/12

Seveda je pomembno, da se udobno premikate po travniku ali peš po pesku brez veliko truda, vendar so flip flops neuporabni. Enako velja za športna oblačila, hlače in kratke hlače, kot so tovorne hlače itd. V tem kontekstu je udobje v smislu materialov izrednega pomena. Spomladi in poleti uporabite tkanine iz naravnih vlaken in svetle barve, da ostanejo hladni. Jeseni morate vedno nositi nekaj vrhnjih oblačil, če se bodo vremenske razmere nenadoma poslabšale. V zimskem času lahko mirno privoščite, da se oblečejo volnene, tkanine in žametno obleko. Nazadnje, eleganten plašč je brez besed.

Poznavanje načina obleke je neuporabna, ne da bi vedela, kako bi jo priborili

ideje-kako-obleka-z-style-poroko
Kako se obleči za poroko - nasvete, napake, ki se jih je treba izogniti, in ideje na slikah Poroka ideje | 11/12

Nazadnje moramo za vsako ceno omeniti dodatno opremo, ki je enako pomembna kot obleka, včasih več. Bodimo realni, vedo, kako oblačiti je neuporabna, saj ne vemo, kako dopolnjevati. Večernje sklopke in glamurozni minaudières so med najbolj priljubljenimi vrečkami elegantnih sodobnih dam. Izberete jih lahko v kontrastni barvi v primerjavi z vašo obleko, še posebej, če je združena, da poživite svoj videz in ustvarite estetski naglas, ki privlači oko.

s tem, kako'habiller-pour-mariage-astuces-idées-photos
Kako se obleči za poroko - nasvete, napake, ki se jih je treba izogniti, in ideje na slikah Poroka ideje | 12/12

Če govorimo o nakitu, bi lahko rekli, da je manj več. Še posebej, če želite zahtevati cvetno obleko ali drugo vrsto večbarvne opreme. Če pa je vaš ansambel edinstven in njegov slog je bolj trezen, lahko stavite na impresivno ogrlico s kapuco, par velikih uhanov, pasu iz kovinskega efekta ali ogromno zapestnico. Izberite edinstven dragulj, ki postane osrednja točka vašega pribora in ostalo ostane diskretno, da ne bi končali z videzom kiča. Če poznamo vse te pomembne točke, se vprašanje, kako se oblačiti za poroko, ni zapleteno, kajne?

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 30 = 37

Back to top