Meja kopi akrilik: 20 cadangan menarik untuk anda!

jadual-rendah akrilik plexiglass permaidani lembu sofa-deco-empuk lilin dalaman
Meja kopi akrilik: 20 cadangan menarik untuk anda! | Perabot | 1/13


Bawa keanggunan yang tiada tandingan ke ruang dalaman anda dengan bantuan a meja kopi akrilik! Pernahkah anda mempertimbangkan pilihan sedemikian? Ketahui kemegahan bahan ini melalui pemilihan gambar kami, dengan teliti dibuat untuk membantu anda membuat pilihan terbaik! Dan ia juga mesti dikatakan- seperti meja kopi tidak akan mengambil banyak ruang. Oleh itu, jika anda tinggal di sebuah pangsapuri kecil, itu adalah penyelesaian bukan sahaja estetik, tetapi juga sangat praktikal!

Meja kopi akrilik dengan sofa di atas kelabu

kopi jadual-akrilik permaidani-kelabu-kuning-jadual-lampu-tanah
Meja kopi akrilik: 20 cadangan menarik untuk anda! | Perabot | 2/13

Pada mulanya, tentukan bagaimana anda akan menggunakan meja kopi akrilik anda. Jika anda hanya ingin mengiringi sofa dengan selesa di ruang tamu dengan meja kopi, pilihan pada gambar di bawah boleh membantu anda, mungkin, untuk memberi inspirasi kepada anda. Barisan jadual ini tidak rapi dan dalam kes ini, anda akan mengambil kesempatan daripada aspek praktikalnya.

Meja kopi akrilik untuk menemani sofa yang betul dengan kelabu

sofa kopi jadual-akrilik kanan kelabu-hidup-moden lampu bawah tanah
Meja kopi akrilik: 20 cadangan menarik untuk anda! | Perabot | 3/13

Jika anda ingin membawa kelembutan yang tiada tandingan ke dalam ruang tamu moden anda, lakukannya melalui bentuk bulat! Hanya mengagumi cadangan pada gambar di atas! Meja kopi akrilik dengan sempurna mengiringi sofa yang betul dengan kelabu!

Meja kopi akrilik: dua pilihan untuk ruang tamu moden anda!

jadual-rendah akrilik permaidani merah sofa kanan
Meja kopi akrilik: 20 cadangan menarik untuk anda! | Perabot | 4/13


Bagi bentuk meja itu sendiri, segi empat tepat sangat sesuai untuk ruang tamu. Cubalah kolaj di atas tempat yang anda ada, pada gambar pertama, meja kopi oleh Peekaboo; contoh kedua direka oleh Inovasi Akrilik! Ya, kedua meja mempunyai satu perkara yang sama - mereka penuh gaya dan keanggunan! Mana antara yang paling menggoda anda?

1

Meja kopi akrilik oleh Westeria yang mengiringi sofa putih dan meja : idea dengan akuarium yang indah

kopi jadual-akrilik tema-kelasi-berjalur kusyen-biru
Meja kopi akrilik: 20 cadangan menarik untuk anda! | Perabot | 5/13

Pautan Sponsor

Jika musim panas ini, anda tidak mampu untuk bercuti di tepi laut, jangan sedih! Bawa semangat marin ke rumah anda dengan deco pada tema ini dan meja kopi akrilik! Lihatlah kolaj di atas! Pada gambar pertama, anda mempunyai meja berbentuk persegi yang tidak mengambil banyak ruang, disertai kusyen yang sangat sejuk dengan jalur biru dan putih; pilihan kedua benar-benar keluar daripada biasa! Ya, ya, itu akuarium, anda tidak salah! Adakah anda berani mempunyai pengalaman sedemikian di ruang tamu anda?

Meja kopi akrilik

jadual-rendah akrilik segi empat tepat perabot rumah
Meja kopi akrilik: 20 cadangan menarik untuk anda! | Perabot | 6/13


Lihatlah gambar di atas! Meja kopi adalah hasil karya Alexandra Von Fürstenberg. Bukankah ini permata sebenar yang boleh menjadi penangkap mata sebenar di ruang tamu anda? Adakah anda berani mengintegrasikan meja kopi akrilik serupa ke dalam ruang anda?

Meja kopi akrilik: dua lagi inspirasi untuk ruang tamu anda!

kopi jadual-akrilik sofa mertua remburee permaidani
Meja kopi akrilik: 20 cadangan menarik untuk anda! | Perabot | 7/13


Pada kolaj di atas, anda masih mempunyai dua contoh yang sangat inspiratif! Jadual pertama direka oleh Inovasi Akrilik! Anda mempunyai reka bentuk yang terintegrasi dengan sempurna ke dalam hiasan ruang tamu ini dengan sofa lurus dan kerusi oren dalam gaya vintaj. Jadual kedua juga sangat comel dan mengiringi sofa tanpa alas sofa yang tegak.

Meja kopi akrilik dengan kaki untuk menyimpan majalah kegemaran anda

jadual-rendah akrilik lantai terapung-bilik sofa kanan empuk
Meja kopi akrilik: 20 cadangan menarik untuk anda! | Perabot | 8/13

Mengenai cadangan di atas, anda mempunyai meja kopi akrilik Magino oleh Design Within Reach. Keaslian model ini adalah anda mempunyai ruang untuk menyimpan majalah kegemaran anda di dalam kaki. Bukankah ini idea yang tidak dipatahkan?

Meja kopi akrilik reka bentuk yang sangat asli

kopi jadual-akrilik bilik-moden Magino
Meja kopi akrilik: 20 cadangan menarik untuk anda! | Perabot | 9/13

Dan jika anda mahu versi kopi yang lebih kecil yang akan menjadi semangat yang sama seperti Magino, lihat gambar di atas! Anda bahkan boleh menggabungkan kedua-duanya jika anda mempunyai lebih banyak ruang di ruang tamu!

Meja kopi akrilik: pilihan fleksibel

pilihan kopi jadual-akrilik double
Meja kopi akrilik: 20 cadangan menarik untuk anda! | Perabot | 10/13

Bagi semua orang yang memilih untuk mempunyai pilihan yang fleksibel, mengagumi kolaj di atas! Anda mempunyai dua pilihan yang indah. Contoh pertama juga boleh digunakan sebagai meja tepi katil di mana anda boleh meletakkan buku kegemaran anda di dalam bilik tidur; contoh kedua berasal dari koleksi unik Alexandra Von Fürstenberg. Mana antara yang manakah yang anda suka?

kopi jadual-akrilik kanan-empuk sofa-kuning-permaidani-calar
Meja kopi akrilik: 20 cadangan menarik untuk anda! | Perabot | 11/13

Dan jika anda ingin mempunyai campuran bahan-bahan di atas meja kopi anda, anda hanya boleh berfikir mempunyai satu yang diperbuat daripada akrilik, tetapi dengan kaki logam. Mengagumi cadangan pada gambar di atas! Di sebelahnya, anda mempunyai contoh lain yang hebat - meja kopi Milano yang anda boleh menggabungkan ke dalam hiasan yang lebih gelap.

sofa jadual-rendah akrilik kanan-empuk
Meja kopi akrilik: 20 cadangan menarik untuk anda! | Perabot | 12/13

Apabila merancang dalaman anda, apa yang lebih baik daripada ruang tamu dengan perabot yang indah dan, pada masa yang sama, sangat praktikal? Mengagumi contoh pertama dalam foto di atas! Anda mempunyai meja kopi berbentuk dada yang membolehkan anda menyimpan barang-barang anda di dalam rumah dan memilikinya sentiasa di tangan; Contoh kedua juga sangat bergaya dan hasil karya pereka berbakat Alexandra Von Fürstenberg.

o meja rendah akrilik moden lounge
Meja kopi akrilik: 20 cadangan menarik untuk anda! | Perabot | 13/13

Ini adalah dua contoh terakhir yang kami dapati untuk anda! Yang pertama dapat dengan mudah berfungsi sebagai meja samping tempat tidur di bilik tidur, sementara yang kedua sempurna untuk ruang tamu moden! Mana yang paling kamu sukai?

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − = 41

Back to top