Jubin 3D modular untuk memberikan kelegaan kepada dinding!

Jubin 3d modular-concrete-paint-black-pquet
Jubin 3D Modular untuk memberikan bantuan kepada dinding dalaman | Pelapisan dinding | 1/8


Bagaimana untuk membawa gaya yang unik kepada hiasan dalaman kami? Lukisan hiasan, lampu pereka, perabot mewah, lukisan bergaya: ini adalah kunci kepada reka bentuk dalaman yang berjaya yang diperibadikan dan dialu-alukan pada masa yang sama. Tetapi, itu bukan semua! Terima kasih kepada jubin 3D modular yang direka oleh pereka Kaza Concrete, anda akan dapat mengubah dinding anda menjadi latar belakang, dapat mengekspresikan semua keinginan anda dari segi reka bentuk dan hiasan dalaman. Apakah ciri utama jubin 3D modular ini? Sebagai tindak balas, Deavita menjemput anda untuk melihat imej di bawah.

Jubin Modular 3D: jubin konkrit segi tiga oleh Kaza Concrete

Jubin 3d modul-menghias-pan-wall-suspension-ball
Jubin 3D Modular untuk memberikan bantuan kepada dinding dalaman | Pelapisan dinding | 2/8

Jubin 3D modular Kaza adalah konsep luar biasa yang menawarkan empat jenis jubin konkrit pelbagai bentuk. Dengan permukaan timbul, jubin modular juga mempunyai jubin beberapa ketebalan bergantung pada rasa pengguna. Sama ada untuk menghidupkan semula hiasan yang sedap atau membuat komposisi mural dalam pelepasan, jubin modular Kaza akan menjadi sekutu pilihan anda.

Jubin 3d reka bentuk-putih-salji-meja-kayu-kerusi
Jubin 3D Modular untuk memberikan bantuan kepada dinding dalaman | Pelapisan dinding | 3/8

Bentuk-bentuk geometri jubin serta permukaan 3D mereka akan membolehkan anda untuk membuat tembok yang melegakan, yang akan menawarkan anda pemandangan yang luar biasa dan permainan bayang-bayang dan menawan cahaya. Juga ambil perhatian bahawa jubin segitiga menawarkan anda kemungkinan membuat susunan simetris yang akan membentuk satu unit corak geometri.

Meja Skandinavia dalam kayu ringan, penggantungan reka bentuk dan jubin 3D modular

Jubin 3d reka bentuk-jadual-bar-kayu-logam-penggantungan
Jubin 3D Modular untuk memberikan bantuan kepada dinding dalaman | Pelapisan dinding | 4/8


Anda tidak tahu bagaimana untuk memperbaiki estetika dalaman anda? Jadi ubah rumah anda ke tempat yang penuh dengan kehidupan terima kasih kepada jubin 3D modular oleh Kaza. Bagi cat kelabu, apa yang perlu anda lakukan ialah memasang pada sekeping dinding komposisi jubin geometri yang bagus yang akan membantu anda merealisasikan corak menarik dan lukisan yang menarik.

Jubin 3D di hitam gagak, sofa reka bentuk dan lantai konkrit kelabu mutiara

1

Sofa jubin-modular 3d-hitam-sofa
Jubin 3D Modular untuk memberikan bantuan kepada dinding dalaman | Pelapisan dinding | 5/8

Pautan Sponsor

Ruang tamu di atas memainkan dengan berhati-hati dengan jubin 3D modular yang diputuskan dalam hitam gagak yang juga terdapat dalam garisan grafik yang berpakaian sofa. Sekiranya anda ingin menggabungkan angka-angka geometri, berhati-hati memilih warna dan tekstur yang akan membuat perlawanan visual antara jubin dinding, lantai dan perabot.

Lapisan luar yang diperbuat daripada jubin konkrit modular dan perabot taman pereka

jubin ide 3d-foto-asli
Jubin 3D Modular untuk memberikan bantuan kepada dinding dalaman | Pelapisan dinding | 6/8


1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =

Back to top