Dapur kanak-kanak untuk membuat dalam kotak kadbod – panduan mudah

idea untuk memasak untuk kanak-kanak untuk membuat-kotak-kadbod-panduan-praktikal-foto
Dapur kanak-kanak untuk membuat diri anda dalam kotak kadbod - panduan mudah | Guna semula | 1/9


Kanak-kanak suka bermain dengan meniru aktiviti harian rakan sebaya mereka. Hampir semua kanak-kanak perempuan dan beberapa kanak-kanak lelaki suka memasak seperti ibu dan bapa mereka. Walau bagaimanapun, kanak-kanak memerlukan hiasan yang sesuai dengan saiznya supaya permainan itu menyeronokkan. yang dapur kanak-kanak prefabricated menawarkan suasana yang menyenangkan tetapi mempunyai keperibadian yang kecil. Satu untuk membuat diri sendiri di sisi lain sangat asli dan membolehkan kanak-kanak menyelam ke dalam dunia fantasi mereka dan memberi rehat percuma kepada imaginasi mereka. Selepas mengetahui bahawa gadis kecilnya suka menghabiskan banyak masa di dapur, Rodessa Villanueva-Reyes telah membuat projek memasak yang menarik untuk kanak-kanak dalam kotak kadbod. Mari lihat gagasannya dan cuba meniru mereka!

Dapur kanak-kanak yang unik di dunia - mimpi untuk kanak-kanak

dapur kanak-kanak untuk mengeluarkan-sendiri-langkah-menggunakan-kadbod-kotak
Dapur kanak-kanak untuk membuat diri anda dalam kotak kadbod - panduan mudah | Guna semula | 2/9

Kelebihan utama projek ini ialah anda tidak perlu instrumen khas atau bahan mahal untuk menjadikan dapur kanak-kanak ini comel. Anda juga boleh menjemput anak perempuan atau anak lelaki anda untuk mengambil bahagian dalam proses itu, jika dia berumur lebih dari 3-4 tahun. Seperti yang anda boleh meneka, bahan bangunan utama akan menjadi kotak kadbod. Ia juga merupakan peluang terbaik untuk menggunakan penggunaan kotak kosong yang terbaik. Selain memberi kesenangan kepada anak anda dengan menawarkan cara yang baik untuk menghabiskan masa luangnya, ini adalah cara yang baik untuk mengajarnya pentingnya menggunakan objek dan kitar semula setiap hari yang tidak perlu.

Dapur masa depan untuk kanak-kanak - susunan perabot dan perkakas

dapur kanak-kanak untuk membuat-diri-kotak-karton-kosong-dikitar semula
Dapur kanak-kanak untuk membuat diri anda dalam kotak kadbod - panduan mudah | Guna semula | 3/9

Jumlah kotak yang diperlukan adalah sukar untuk ditentukan dari awal, kerana ia bergantung kepada ruang permainan anda yang ada dan kerumitan projek anda, antara lain. Jika anda hanya mempunyai beberapa kotak, anda boleh membuat dapur kecil atau menjangkau dan mengambil lebih banyak peralatan untuk dapur kanak-kanak yang lebih besar. Jangan bimbang jika kotak anda berada dalam saiz dan bentuk yang tidak sepadan, ia sesuai untuk projek kami. Anda boleh menggunakan kotak yang paling kecil untuk kabinet penyimpanan kecil dan ketuhar gelombang mikro, sebagai contoh, sementara peti sejuk dan almari akan memerlukan kotak utama. Sama seperti di dapur untuk orang dewasa, apa yang sangat penting ialah memilih ketinggian kanan atas kerja dapur, iaitu untuk mengatakan seseorang yang disesuaikan dengan ketinggian anak anda. Secara umum, ketinggian yang sama atau sedikit lebih besar daripada ketinggian ketinggian kanak-kanak adalah pilihan yang baik.

Ketinggian yang tepat di atas permukaan kerja adalah penting untuk kejayaan projek DIY anda

dapur DIY mudah untuk kanak-kanak untuk mengeluarkan-diri-kotak-kadbod
Dapur kanak-kanak untuk membuat diri anda dalam kotak kadbod - panduan mudah | Guna semula | 4/9


Sila gunakan sekeping kadbod utama untuk membentuk backsplash dapur dan sediakan peralatan dan perabot lain di hadapan kredit. Jejaki garis dengan penanda dan gunakan pemotong untuk memotong pintu almari, ketuhar, peti sejuk dll. Berhati-hati membungkus kadbod yang biasanya anda mempunyai engsel supaya anak anda boleh membuka dan menutup pintu tanpa memohon terlalu banyak usaha. Untuk membuat ketuhar super realistik, potong segi empat tepat di pintu dan tutupnya dengan lembaran PVC yang jelas untuk meniru pintu ketuhar elektrik sebenar. Periksa kotak-kotak, seperti membina batu bata yang boleh anda tumpukan satu di atas yang lain, simpan dan kumpulkan banyak kali untuk mendapatkan reka bentuk yang memuaskan. Setelah gembira dengan hasilnya, anda boleh bekerja dan lem bersama pelbagai segmen dapur kanak-kanak kadbod, seperti yang digambarkan dalam foto-foto yang dibentangkan.

Tenggelam dalam Logam Mangkuk dan Keran di Pam Sabun Cecair - Idea Memasak Dapur DIY Asli

1

do-it-yourself dapur-karton-sink-bowl-windows-napkins
Dapur kanak-kanak untuk membuat diri anda dalam kotak kadbod - panduan mudah | Guna semula | 5/9

Pautan Sponsor

Idea yang bagus, yang menjadikan dapur kanak-kanak kadbod sangat mirip dengan orang dewasa, adalah tambahan tenggelam terbina dalam. Untuk menjadikannya lebih realistik, sila gunakan angsa atau mangkuk logam besar. Ini akan memberikan kesan sinki keluli tahan karat hampir profesional! Ukur diameternya dan menggunakan kompas, lukis bulatan setengah sentimeter sempit di atas meja kerja. Potong dengan pemotong dan masukkan mangkuk. Untuk keran, sila gunakan pam tekan manual sebuah dispenser air yang tidak lagi digunakan atau pam dispenser sabun cecair untuk dapur terkecil.

Bagaimana untuk menghias dapur untuk kanak-kanak - gambar sebelum dan selepas hiasan

dapur kanak-kanak untuk mengeluarkan-karton-sebelum-selepas-hiasan
Dapur kanak-kanak untuk membuat diri anda dalam kotak kadbod - panduan mudah | Guna semula | 6/9


Oleh kerana kotak kadbod kelihatan tidak menarik, menghias dapur adalah langkah penting. Untuk menjadikannya lebih mesra, anda memerlukan lukisan berwarna-warni. Anda boleh menggunakan satu atau lebih cat semburan berwarna terang untuk warna asas dapur dan gunakan cat akrilik atau aerosol dan stensil untuk menghiasinya dengan corak ceria.

Hiasan dalam kabinet turquoise dan putih dan kadbod

dapur kanak-kanak untuk ditutup dengan kotak-kadbod-dicat-turquoise-putih
Dapur kanak-kanak untuk membuat diri anda dalam kotak kadbod - panduan mudah | Guna semula | 7/9


Petua untuk membuat kanak-kanak dapur secara visual lebih dekat dengan ibu adalah untuk memilih palet dua-nada, seperti yang berlaku dalam kebanyakan dapur kontemporari. Dalam contoh yang ditunjukkan di sini, ibu menggunakan turquoise untuk pintu kabinet dan perkakas dan putih untuk puncak kerja, tepi pintu dan aksen hiasan yang lain. Anda boleh menggunakan tanda tetap hitam untuk melukis butang pada peralatan, tali pinggang, dan sebagainya.

Dapur kanak-kanak dengan kepercayaan dalam serbet kertas berwarna-warni sama dengan ubin simen

dapur kanak-kanak di kotak-karton-ketuhar-peti sejuk-ketuhar-microwave-hidangan
Dapur kanak-kanak untuk membuat diri anda dalam kotak kadbod - panduan mudah | Guna semula | 8/9

Ini adalah idea yang sangat asli - menghiasi backsplash dapur dengan melekat tuala kertas berwarna-warni, meniru jubin simen! Juga perhatikan tingkap hiasan di belakang sink. Idea lain yang hebat adalah menghiasi mereka dengan doilies renda kertas meniru tirai dapur romantis! Tanpa gagal menyebutkan lambrequin di atas memanjakan dapur untuk kanak-kanak dan menjadikannya lebih comel dengan menambah rupa bergaya retro.

Aksesori dan mainan plastik untuk menyempurnakan reka bentuk unik anda di dunia!

dapur kanak-kanak di kotak-kadbod-credence-towels-simen-jubin
Dapur kanak-kanak untuk membuat diri anda dalam kotak kadbod - panduan mudah | Guna semula | 9/9

Untuk melengkapkan reka bentuk anda, tambahkan hidangan plastik dan perkakas dan beberapa aksesori mainan karton atau pvc ringan, kerana dapur kanak-kanak semua karton tidak dapat menyokong kelas berat. Khazanah kecil anda akan menghabiskan waktu yang indah bersenang-senang di dapur anak-anak yang baru bermain dan unik di dunia!

rekod

rekod

rekod

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4

Back to top