Påskeoppskrift – Engelsk cupcakes til brunsj

Påskeoppskrift engelsk cupcakes druer
Påskeoppskrift - Engelsk cupcakes for paschalbrunch | Påske | 1/4


Vi har valgt for deg a Påskeoppskrift deilig som kommer fra det engelske kjøkkenet. Disse er velsmakende cupcakes som er en tradisjonell engelsk spesialitet i påsken. Raisinboller, dekorert med hvitt kryss som vi vil presentere, er typiske for påskens brunsj i England.

Påskeoppskrift - ingrediensene:

Påskeoppskrift engelsk cupcakes frosting cross
Påskeoppskrift - Engelsk cupcakes for paschalbrunch | Påske | 2/4

625 gram mel
1 C til C salt
2 ss krydder (kanel, muskatnøtt, nellik, vanilje)
45 gram smør, usaltet, kutt i terninger
85 gram (¾ kopp) sukker
2 ss sitronskall
2 ss oransje
1 pak tørr gjær
1 egg
275 ml varm melk (1 kopp + 2 ss)
½ kopp rosiner (tørket frukt)

For topping:

2 ss mel
1 ss sukker sirup eller lette melasse

Påskeoppskrift - forberedelse:

påskeoppskrift lett engelsk cupcakesbrunch
Påskeoppskrift - Engelsk cupcakes for paschalbrunch | Påske | 3/4

For å lage denne super deilige påsken oppskrift, må du lage deigen først. Sile melet, salt og krydder og bland i en stor bolle, legg smøret med fingrene. Lag en brønn i midten av blandingen, tilsett deretter sukker, sitron og appelsinskall og gjær. Smør egget og legg dem til melet med varm melk. Bland sammen for å danne en myk, smidig deig. Spred deigen lett på en floured arbeidsflate. Legg druene forsiktig og bland godt. Det gjenstår å ære deigen litt i 5 minutter, eller til den er glatt og elastisk.

Hvordan tilberede påske cupcakes

påske oppskrift enkel engelsk cupcakes kongelig iskrem
Påskeoppskrift - Engelsk cupcakes for paschalbrunch | Påske | 4/4

1

Smør en stor bolle med litt smør, form deigen til en ball og legg den i bollen. Dekk med en klut og sett til side på et varmt sted i en time for å få det til å stige. Knead lett og la stå igjen i 30 minutter. Vri deigen på en lett floured arbeidsflate og del i 12 like deler. Rull hvert stykke inn i en ball, og flatt litt med håndflatene. Dekk rullene igjen med kluten og la den stå i 5 til 10 minutter.

Forvarm ovnen til 240 C. Smør en ovnfat og overfør cupcakes til den. Legg i en polyetylenpose og lukk godt. La varme i 30 minutter. I mellomtiden forberede fyllingen, bland melet med to spiseskjeer kaldt vann for å oppnå en jevn pasta. Når rullene har løftet, fjern polyposen. Hell melblandingen i en konditori og krysse hvert brød. (Alternativet er å forberede kongelig iskrem og dekorere kakene etter matlaging og kjøling). Sett i ovnen og kok i 8 til 12 minutter, eller til de blir blek gyldenbrun. Så snart du fjerner boller fra ovnen, dekk dem med varm sirup ved hjelp av en kjøkkenbørste og la avkjøles på et stativ. Her er en Påskeoppskrift enkelt og deilig! God appetitt!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − 57 =

Back to top