Otroška soba in dekoracija – ideje in koristni nasveti

Načrtovanje soba, otroška deco vijolična
Baby soba in okrasitev - ideje in uporabni nasveti | Otroška soba | 1/20


Ni pomembno, če pripravljate novo sobo ali prilagajate obstoječ prostor za novo sestro, ni nujno, da je dekoracija drago, težko izdelati in kot brezhibno, kot v reviji. Tudi če imate veliko odločitev, ki jih morate narediti, ne panirajte, ker je postavitev otroške sobe izjemno izpolnjena dejavnost! To je življenjska faza, ko boste v vaš dom dobrodošli novega družinskega člana. Preden se lotite postavitve otroške sobe, se zavedajte, da je to kreativen, zabaven proces. Ni vam treba naložiti težkih ciljev. Karkoli počnete, soba bo prosila otroka! Naše ideje in uporabni nasvetipostavitev otroške sobe vam bo pomagal doseči ta ambiciozen projekt!

Funkcionalna postavitev otroške sobe in originalni dekor - 20 navdihujočih idej

Načrtovanje soba baby-blue-sky-zelena
Baby soba in okrasitev - ideje in uporabni nasveti | Otroška soba | 2/20

Ko govorimo o postavitvi otroške sobe, vemo, da se morate osredotočiti na bistvene elemente! Dajte svobodo svoji domišljiji in si vzemite čas, da pravilno določite svoje posebne potrebe. Če je mogoče, poskusite načrtovati vse, preden se rodite. Za večino mame je moderna postavitev otroške sobe razkošje, če pa imate čas, začnite priprave v sladkosti. To vam bo olajšalo in vam v zadnjem trenutku ne bo treba skrbeti ničesar. Kljub širokemu raznolikosti in informacijam je pomembno vedeti, da obstaja le en pravilen način za namestitev otroške sobe - zagotoviti mora varno, zdravo in prijetno okolje. Koliko in kako bodo dekorativni elementi odvisni izključno od vas in vaših želja.

Postavitev otroške sobe - izziv in užitek za vso družino!

Načrtovanje soba baby-blue-sky-romantična
Baby soba in okrasitev - ideje in uporabni nasveti | Otroška soba | 3/20

Vendar je zabavno, da si predstavljamo čudovito postavitev otroške sobe, kot je tista, ki jo vidimo v revijah za domače dekorje, vendar je pomembno, da je realno. Čas, finančna sredstva in omejitve prostora, ki jih imate, se bodo izkazali kot odločilni za odločitve in končni rezultat. Uporabite revije in dekor, ki jih imate radi navdih, vendar ne poskušajte doseči povsem iste vizije. Pri načrtovanju otroške sobe izberite zelo prozaično in zelo udobno pohištvo. To je zelo pomemben element, ki ga ne smemo prezreti.

Mehke barve za postavitev otroške sobe v romantičnem duhu

Načrtovanje-sobno varuške stene taupe-luster
Baby soba in okrasitev - ideje in uporabni nasveti | Otroška soba | 4/20


Soba postavitev funkcionalna in originalna? To je odlična ideja, vendar najprej ne pozabite razmišljati o svojem proračunu! Najbolj naravnana stvar je, da si želite, da je vse, kar je najbolje za vašega otroka. Nekateri starši lahko ustvarijo nov, lep in moderen prostor za novorojenčka. Ampak, ne pozabite, da za otroka ni važno, če se preproga in zavese ustrezajo. Madeži so neizogibne, zato se osredotočite na nakup predmetov, ki so v prvi vrsti funkcionalni in potem lepi.

Zasnova otroške sobe. Vzemite meritve sobe, jih registrirajte, tako da so pri roki, ko jih potrebujete. To bo koristno, če kupite pohištvo, dekoracijo itd. Če vam je nekaj všeč, boste z vsemi potrebnimi informacijami pripravljeni.
Načrtujte ureditev. Postavite posteljo blizu vrat, tako da, ko boste morali iti čez noč, vam ni treba dotikati drugega pohištva. Izogibajte se namestitvi v bližino okna, lahko pride do prepiha. Nikoli ne postavljajte zavese, prti in drugih visečih predmetov poleg jaslice. Otrok jih lahko ujame in zaduši.

1

Moderna otroška soba dekor in deco sky modri poudarki

razporeditev otroške sobe ozadje-parket
Baby soba in okrasitev - ideje in uporabni nasveti | Otroška soba | 5/20

Sponzorirane povezave

Postavite spremno mizo blizu posteljice. Na ta način, ko morate spremeniti svojo majhno, ne smete prestopiti celotne sobe. Če imate čudovit pogled z okna, zraven gretega stolčka, tako da lahko pogledate zunaj. Da bi otroka zaščitili pred bleščečo svetlobo, zavijte v nasprotju z barvo sten. Če sonce sije neposredno v oknu, dodajte žaluzije, da otroku mirno spi čez dan. Ocenite prostor za shranjevanje, ki ga boste potrebovali za oblačila in dodatke najmanjšega člana družine in načrtujte dvakrat toliko. Ne polagajte police nad posteljico, ker lahko na otroka padajo predmeti in celo police.

Dodajanje dodatnih elementov. Odločite se za bolj umirjeno svetlobo. Po zadnjih raziskavah je najbolje, da luči popolnoma izklopite v spalnici, potem ko otroka spat. Če želite, lahko pritrdite stenske svetilke, bralne luči ali zatemnitve, da lahko enostavno nadzirate nivo svetlobe v prostoru. Pred zaključkom je pomembno, da ožičenje opravite.

Elegantno pohištvo v blodnem lesu

Razvoj-sobno otroška posteljica-les-miza za shranjevanje, spreminjanje
Baby soba in okrasitev - ideje in uporabni nasveti | Otroška soba | 6/20


Postavitev otroške sobe z dekorativnimi nalepkami

razvoj-spalnica-stenske-nalepke za dojenčke, previjalna miza smeti
Baby soba in okrasitev - ideje in uporabni nasveti | Otroška soba | 7/20


Dekoracija z zelenim janežem naglašuje trendovsko postavitev otroške sobe!

razporeditev-soba-baby-rocking stol-preproga-police postavitev otroška soba
Baby soba in okrasitev - ideje in uporabni nasveti | Otroška soba | 8/20

Postavitev otroške sobe na modrem nebu - okrogla in modra preproga ter beli stol

Načrtovanje-soba-dojenček omaro-polnjena stol Deco
Baby soba in okrasitev - ideje in uporabni nasveti | Otroška soba | 9/20

Udobni fotelji in stenske nalepke v otroški sobi

ureditev-spalnica-baby-žaluzije-preproge-večbarvno-pike ureditev otroška soba
Baby soba in okrasitev - ideje in uporabni nasveti | Otroška soba | 10/20

Postavitev otroške sobe - ciklomna barvna blazina in plišaste igrače

ureditev-spalnica-otroška-zavese-igrače-plišasti stoli ureditev otroška soba
Baby soba in okrasitev - ideje in uporabni nasveti | Otroška soba | 11/20

Izberite tla, ki ustreza slogu počitka v vašem domu. Pomislite, ali ste vi ali nekdo v vaši družini alergični! Če je tako, potem je lahko dojenček preveč občutljiv, zato upoštevajte to dejstvo pri izbiri. Tla popolnoma prekrijejo z mehko preprogo ali preprogo, lahko povzročijo alergije. Najboljša možnost je lesena tla z majhnimi preprogami (ki jih je mogoče enostavno očistiti).

Lepo dekoracijo stene in otroško posteljico v beli in svetlo sivi barvi

razporeditev soba-baby-naslanjač-Ottoman-stene nalepke ureditev otroška soba
Baby soba in okrasitev - ideje in uporabni nasveti | Otroška soba | 12/20

Dajte dovolj časa za barvno sestavo. Če ne poznate spola otroka, se odločite za nevtralne barve, kot so zelena, bela, rumena, bež in bledo zelena. Pomislite tudi, če želite dekoracijo dekoracije v vrtcu. Vse je dovoljeno - kavboji z rožami, pirati z metulji ali nekaj bolj sodobnega, kot so kocke ali pasovi. Glejte tudi, kako se bo prostor v prihodnosti uporabljal. Boste morali spremeniti temo, ko bo otrok postal višji?

Postavitev otroške sobe - košarice za pletenje pod spreminjalno mizo

aranžma-soba-baby-košare-slonov-vzorci ureditev otroška soba
Baby soba in okrasitev - ideje in uporabni nasveti | Otroška soba | 13/20

Izbira pohištva za vrtec. Izberite posteljo. On bo glavna osrednja točka drevesnice. Vzemite si čas in naredite razumno izbiro. Oblika, slog, končna obdelava in trajnost so nekateri dejavniki, ki jih morate upoštevati. Palice postelje morajo biti navpične, tako da otroka ne more priti ven in se poškodovati. Morajo biti med seboj dovolj blizu, da najmanjši član vaše družine ne more priti v glavo in jo zatakniti. Preprost način za nadzor pravilnega prostora je s standardno lahko - če je to preveč, so predaleč.

Baby soba v rumeni in kavč s praktičnim shranjevanjem

postavitev-spalnica-baby-zavese-kavč-rolete-kamnita stolica postavitev otroška soba
Baby soba in okrasitev - ideje in uporabni nasveti | Otroška soba | 14/20

Izberite dobro opremljeno pohištvo za otroško sobo. Glavni elementi so: miza za mizo, zelo udoben stol, nočna omarica, shramba obleke in ure, če ste se odločili za dojenje. Varnost je bistvenega pomena. Razen stolov, mora biti vsa pohištva proti steni. Vaš otrok bo rasel hitreje, kot si mislite, lahko odpre predale in vrata vrat, ko ga sploh ne prevzamete. Najbolje je, da vse zagotovite takoj, ko ga vstavite v sobo. To lahko storite s trdnim najlonskim trakom ali primerno podporo.

Postavitev otroške sobe - bela jaslice s posteljnino v beli in modri barvi

ureditev-spalnica-baby-smeti-postelje-postelja-bela postavitev otroška soba
Baby soba in okrasitev - ideje in uporabni nasveti | Otroška soba | 15/20

Če želite končati s postavitvijo otroške sobe, napadite dekoracijo sobe! To je trenutek, ko ste čakali, podarite svoje ustvarjalne ideje in si oglejte! Izberite freske, slike in posteljnino. Naj bo soba polna življenja.
Postavitev otroške sobe zahteva pozornost na glavno opremo prostora.
- Otroški telefon, da veš, kdaj te potrebuje vaš otrok.
- Plenice, krpice, krema za izpušne plenice, mehka vpojna brisača, rezervna odeja, nadomestna dodatna oprema, ena ali dve igrači v bližini spreminjalne mize.
- smeti ali posebna košara za plenice, ki omejuje neprijetne vonjave.

Baby soba v svetlo modri barvi z lepim oblačnim vencem

razporeditev-soba-baby-deco-garland-oblaki razporeditev otroška soba
Baby soba in okrasitev - ideje in uporabni nasveti | Otroška soba | 16/20

Dodatni namigi za doseganje izredne postavitve otroške sobe! Če imate na izbiro več sob v vašem domu za vrtec, izberite tistega, ki je najbližji vaši sobi, tako da vam sredi noči ni treba prečkati celotne hiše.

- Zaščitite vse vtičnice s plastičnimi varovali kot previdnostni ukrep.
- pazljivo preglejte otroško posteljo, če je "rabljena". Danes so varnostni standardi strožji kot pred nekaj leti. Uporaba rabljenega pohištva lahko ogrozi življenje vašega otroka, vendar je veliko možnih načinov nadzora nad možnimi tveganji.
- Vedite, da nekateri predmeti, ki jih vidite ob nakupu, ne bodo uporabljeni zelo dolgo. Na primer, otroško poslušanje je zelo koristno, vendar lahko zelo hitro postane nepomembno, zato ga lahko izognete.

Postavitev otroške sobe - sive stene in dekorativni metulji

ureditev-spalnica-baby-metulji-dekorativni-tabela postavitev otroška soba
Baby soba in okrasitev - ideje in uporabni nasveti | Otroška soba | 17/20

- Okrasite strop. Ne pozabite, da bo vaš otrok preživel veliko časa na hrbtu, strmel v tisti del sobe. Zelo je pomembno, da ne obesimo predmetov s stropa, ker lahko padejo in poškodujejo otrok - odločijo za nalepke in risbe.
Naredite načrt in okrasite sobo korak za korakom, da ne bi prišlo do napetosti. Proces bi moral biti srečen!
- Poskusite uporabiti barve s šibkimi hlapnimi organskimi spojinami. Kemikalije, ki izdajajo običajne barve, so lahko nevarne za vašega otroka.
Ne pozabite, da je najpomembnejše pri dekoriranju otroške sobe osredotočenje na varnost in praktičnost. Malo ne skrbi, če so barve popolnoma odlične ali če je v izbranih slogih določen kontrast.

Spreminjanje tabele poleg jaslice v svetlobnem lesa

ureditev-baby-room-miza-postelja-spreminjajoče-postelja-les-garland postavitev otroška soba
Baby soba in okrasitev - ideje in uporabni nasveti | Otroška soba | 18/20

Postavitev otroške sobe - košare za shranjevanje v otroški sobi

ureditev-soba-baby-košare-skladiščenje otroška soba
Baby soba in okrasitev - ideje in uporabni nasveti | Otroška soba | 19/20

Navdihnite spodnji razpored otroške sobe in ustvarite pomirjujoč dekor!

razporeditev-spalnica-baby-preproga-fotelj-garland postavitev baby soba
Baby soba in okrasitev - ideje in uporabni nasveti | Otroška soba | 20/20

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − = 47

Back to top