Darilo otroka-spominki za rojstni dan, ki ga lahko razpakirate z užitkom

rojstni dan-darilne vrečke-papirnate bonbone-kartice
Darilo rojstnega dneva - lepi spomin, ki se z veliko veselja odlepite Party dekor | 1/22


Da bi gostom omogočili, da si delijo veselje od razpakiranja daril, bi lahko pomagali svojemu malom tinkerju a darilo za goste osebno za vsakega od njegovih prijateljev. Majhen dar za goste, ki ga je dal otrok, ki praznuje svoj rojstni dan, je čudovit, skrbno zapakiran spominek, ki se dotika srca. To je vstavljen v žepu, skrbno zavito v darilni papir ali oblečene v lepi kartonasti škatli, majhen gost darilo je presenečenje, saj z velikim veseljem in ganljivo nasmehom. Predstavili bomo našo izbiro več kot 20 idej za majhne daritve, ki jih bodo otrokom ponudili za rojstne dneve.

Otrok rojstnega dneva - najboljši način, da se svojim prijateljem zahvalite za delitev svojih občutkov

darilo za goste - DIVI-bonboni-jar steklo
Darilo rojstnega dneva - lepi spomin, ki se z veliko veselja odlepite Party dekor | 2/22

Naš izbor idej je namenjen majhnim simboličnim darilom po nizki ceni, ki bo vaše goste potopil v praznično vzdušje. Otroku lahko pomagate pripraviti okusna gurmanska darila v steklenih kozarcih, skrbno okrašena z vozli, majhnimi čestitkami in tako naprej. dajte svobodo svoji domišljiji in eksperimentirajte z vsemi vrstami dekorativnih papirnatih predmetov, kot so viseče figurice, nalepke Washi traku itd. ali košare, napolnjene s sladkarijami ali praktičnimi predmeti. V naši galeriji fotografij najdete nekaj izvirnih in poceni idej, ki vas bodo zagotovo navdihnile.

Little Kid Birthday Gift - Stavite na temo darila

darilni rojstni dan-otroci-piškotki-darilni pohlepni
Darilo rojstnega dneva - lepi spomin, ki se z veliko veselja odlepite Party dekor | 3/22

Na zgornji fotografiji, na primer, predstavljamo štiri ideje majhnih daril, ustvarjenih za rojstnodnevno zabavo na temo umetnosti. Če so majhne gostje strastno o slikarstvu, vi in ​​vaš otrok morda navdušil z majhnimi prilagojene darila, kot so zamrznjeni piškoti, ki se obdelujejo v majhne barvne svinčnike, svinčnike lonci DIY v pločevinke, barve omare itd Dodajte kartico, ki vsebuje datum, imena otroka, ki praznuje svoj rojstni dan in njegov naslov. Več barv, tem bolje.

Katapult v lesenih palicah kot darilo za rojstni dan otroka

darilni palčki-les-pompons
Darilo rojstnega dneva - lepi spomin, ki se z veliko veselja odlepite Party dekor | 4/22


Presenečite goste ob otrokovem rojstnem dnevu z izvirnim katapultom iz barvitih lesenih palic in pomponov. Preprost za izvedbo, ta projekt obljublja, da je zelo zabavno in zanimivo. Predstavljajte si ducat raznobojnih pompov, ki plujejo po glavi vseh otrok - to zveni dobro, kajne?

Self-catapult do-it-yourself - potrebna oprema

1

Darilni gost-izstrelki-palice-pomponi
Darilo rojstnega dneva - lepi spomin, ki se z veliko veselja odlepite Party dekor | 5/22

Sponzorirane povezave

Da bi naredili mini-katapult, kot je zgoraj, potrebujete več lesenih palic v svetlih barvah. Morate jih popraviti skupaj z elastičnimi pasovi. Kupite tudi pokrove za steklenice in večbarvne pomike.

Mini samozaposleni darilo - navodila za spremljanje

Gost-rojstni dan-katapult-diy darilo
Darilo rojstnega dneva - lepi spomin, ki se z veliko veselja odlepite Party dekor | 6/22


Potrebujete 8 lesenih palic iste barve, katerih konci so pritrjeni s pomočjo dveh elastičnih trakov. To je osnova katapulta. Vzemite še dve palčki iste barve, pritrjeni skupaj na enem koncu z elastiko, kot je prikazano na zgornji sliki. Lepilo za steklenico, ki bo delovalo kot gravitacija.

Majhen rojstni dan darilo za otroka, da to storite sami - mali angel odrašča

darilni darilec-angeli
Darilo rojstnega dneva - lepi spomin, ki se z veliko veselja odlepite Party dekor | 7/22


Lizike kot darilo za rojstni dan otroka so izvirna in ustvarjalna ideja. Pripravite majhne papirne škatle s pastelno rožnato barvo in pišite na dotik, ki vsebujejo otrokov datum rojstva. Naredite majhen sijajni halo v zlatu in voilà!

Papirnate vrečke z majhnimi darili gostov

darilo za rojstni dan-praktično-srajce
Darilo rojstnega dneva - lepi spomin, ki se z veliko veselja odlepite Party dekor | 8/22

Če nimate časa za pripravo majhnih daril za goste na rojstnem dnevu vašega otroka, lahko kupite majhne dekorativne predmete ali nogavice in jih zavijete v darilni zavitek ali jih zložite v majhne žepe. papir. Pošljite pisno hvala na majhni kartici ali na pokrovu. Dodajte ime svojega otroka in datum rojstva.

Otroški dar za rojstni dan - praktična in okusna ideja

Gost darilo-čajnice-piškoti
Darilo rojstnega dneva - lepi spomin, ki se z veliko veselja odlepite Party dekor | 9/22

razmišljate praktično in v papirnati vrečki postavite par nogavic, ki jih bo vaš otrok dal svojim gostom. Dodajte več keksov ali drugih okusnih sladic. Nogavice so zelo praktične - lahko izberete vzorec, ki ustreza temi rojstnega dne.

Okusno darilo za rojstni dan na prostem

darilo za goste - torbice-plaže-bonboni-igrače
Darilo rojstnega dneva - lepi spomin, ki se z veliko veselja odlepite Party dekor | 10/22

Da bi potapljali goste v atmosferi na plaži, si lahko za njih pripravite vedra za plažo, napolnjena s sladkarijami in majhnimi darili. Vpišite imena gostov v 3D, v črke, izrezani iz papirja. Naj igre začnejo!

Tematski dar za goste

Gost-tematski darilni-bob-the-handyman-viskozni-orodja
Darilo rojstnega dneva - lepi spomin, ki se z veliko veselja odlepite Party dekor | 11/22

Da bi dosegli neokrnjeno in brezhibno dekoracijo rojstnega dne, je priporočljivo, da se ujemajo z vsemi podrobnostmi - od sladkarije do vabila. Zato je treba tudi ujemati darila majhnih gostov. Na vrhu, na primer, predstavljamo idejo rojstnega dneva na temo »Bob graditelj«. Tu so kovinske vedra, ki delujejo kot darilni ovitki. Slednji so ledeni piškoti v obliki tovornjakov in orodij. Okusna in izvirna ideja!

Tematske darilne torbe - Ninja želve

darilo za goste - torbe-ninja-papirnate vrečke
Darilo rojstnega dneva - lepi spomin, ki se z veliko veselja odlepite Party dekor | 12/22

Za izdelavo tematske in izvirne darilne embalaže lahko vzamete navdih iz naše ideje - torbe, prikrite kot "Ninja Turtles". dobite nekaj večbarvnih kraft papirja in nekaj ujemajočih lističev. Izrežite zelene obraze, barvite maske in lepilne dekorativne oči. To je to - preprosta in privlačno tematska ideja dekoriranja.

Papirnate vrečke, napolnjene z večbarvnimi bonboni, kot okusno darilo za goste

gostje darilo -pockets-tkanine-sladkarije-fižol
Darilo rojstnega dneva - lepi spomin, ki se z veliko veselja odlepite Party dekor | 13/22

To je bolj izvirna in okusna ideja otrokovega rojstnega darila - papirnate vrečke, napolnjene z bobbinji fižola. dobite papirnate vrečke ali si lahko zašijete veliko podobnih krpo. Zgornji konec lahko okrasimo s konturnim tesnilom. Dodajte oranžen trak in v akvarelu naredite več različnih barv.

Papirnate vrečke, polne razkošnih bonbonov iz fižola

darilo za goste - vreče-sladkarije-fižol -barvna
Darilo rojstnega dneva - lepi spomin, ki se z veliko veselja odlepite Party dekor | 14/22

Če niste doživeli v šivanju, lahko kupite papirnate vrečke ali jih zložite in prilepite. Pridobite ujemajoč papir DIY, tako kot večbarvni bonboni. Kot dodatno dekoracijo lahko nalepite nalepke s iskreno hvala. Vrečke napolnite s sladkarijami in majhnimi igračami, nalepkami, kartami itd. Druga izvirna ideja je zamenjati žepe s piškoti. Napišite imena vsakega gosta in izpolnite vse skodelice s sladkarijami in majhnimi darili.

Gurmansko darilo v plastični skodelici

darilni pokali - plastični bonboni
Darilo rojstnega dneva - lepi spomin, ki se z veliko veselja odlepite Party dekor | 15/22

Darilo za rojstnodnevno darilo za dekleta - sladki sladkarije, napolnjeni z majhnimi darili

Gost darilo-papillotes-bujoux-dekleta
Darilo rojstnega dneva - lepi spomin, ki se z veliko veselja odlepite Party dekor | 16/22

Papilloti so izvirna majhna darila, ki jih lahko napolnite s kakršnimi koli dekorativnimi ali praktičnimi stvarmi. Če nameravate rojstnodnevno zabavo dekleta, lahko napolnite kodre za mala dekleta. dekleta bodo navdušena.

Najstnik rojstni dan darilo za goste

Gost modeliranje darilo-sijoče
Darilo rojstnega dneva - lepi spomin, ki se z veliko veselja odlepite Party dekor | 17/22

Ko gre za najstniški rojstni dan, vam priporočamo, da pripravite drobna darila gostov v najkrajšem možnem času. Pomislite na plastične vrečke, napolnjene s sijočo modelirano glino. To je praktično darilo, ki ga bodo teens teens cenili!

Stekleni kozarci zloženi iz modelirne gline kot najstniški rojstni dar za goste

Gost darilo-pasta-jedilna-modra
Darilo rojstnega dneva - lepi spomin, ki se z veliko veselja odlepite Party dekor | 18/22

Za pripravo užitnega testa potrebujete 1 skodelico vode, skodelico moke, 1/2 skodelice soli in 1 žlico olja. Za barvanje lahko dodate barvilo v različnih barvah. Porazdelite barvno pasto v steklene kozarce in jih okrasite z ustreznimi vozli.

Kid Birthday Gift Gift na temo - "Naughty učitelj"

gost-tema-učitelj-poreden darilo
Darilo rojstnega dneva - lepi spomin, ki se z veliko veselja odlepite Party dekor | 19/22

Če organizirate tematsko rojstnodnevno zabavo, vam ponujamo čudovito in zabavno idejo - zabavo na temo »Poredni učitelj«. Pripravite izrezane žepe v obliki zelenega predpasnika in jih okrasite z belo vrečko za papir. Daj par očal. To presenečenje bo navdušilo vse otroke.

Ideja otroka za rojstni dan gostov, navdihnjena z igro Morpion

darilni vrečki-jopič-jutranje-igre-morpion
Darilo rojstnega dneva - lepi spomin, ki se z veliko veselja odlepite Party dekor | 20/22

Vašemu otroku lahko pomagate pri pripravi majhnih daril, ki jih navdihne kurba. Mala vrečka v burlapu, napolnjena s kamenčki, okrašena s črki X in O. Potrebujete štiri X in štiri O. Za dekoriranje kamenčkov lahko uporabite akrilno barvo.

Party Pajama - zobne ščetke kot darila za rojstni dan za otroke

darilo za goste - otroški rojstni dan
Darilo rojstnega dneva - lepi spomin, ki se z veliko veselja odlepite Party dekor | 21/22

DIY komplet za milo za milo kot darilo za rojstni dan za otroke

darilo za darilo -kit-mehurčki-milo-darilo
Darilo rojstnega dneva - lepi spomin, ki se z veliko veselja odlepite Party dekor | 22/22

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 5 =

Back to top