Moderna maroška dekoracija dnevne sobe – prinese orientalsko vzdušje v življenjski prostor

bivalni maroško-moderno-belo-miza-obrtno-Metla-belo-stena-izrez-bojno glavo
Moderna maroška dekoracija dnevne sobe - kako prinesti orientalsko vzdušje v življenjski prostor Salon | 1/17


Kdo pravi orientalsko dekoracijo, pravi obilo bogatih barv in odličnih vzorcev! Da, ponavadi orientalska notranjost izžareva določeno pristnost in njegova tradicionalna stran ima odločilen vpliv na trende, ki se odnašajo v notranje oblikovanje. Vendar pa je ta stil, za katerega je značilna eksotična razkošja, ki jo pomeša s pohištvom in dekoracijo, zelo dobro prilagaja nastajajočim trendom. Če ste ljubitelj eksotičnih deco, se ne boste mogli upreti izboru slik, ki vam jih predstavi Deavita. Ideje za notranje oblikovanje in dekoracijo moderna maroška dnevna soba, obljubite, da boste navdihnili svojo domišljijo in vas spodbudili, da v svojem prostoru sprejmete šarm Orienta.

bivalni maroško-moderno-les-kabinet-moucharabieg-strop les-delovni
Moderna maroška dekoracija dnevne sobe - kako prinesti orientalsko vzdušje v življenjski prostor Salon | 2/17

Orientalski slog ni rezerviran za maroške riade. Nasprotno! Resnična obljuba o eksotičnosti, zaradi katere se vaša glava zavrta in popolna sprememba pokrajine, maroška dekoracija še vedno narašča v notranjosti. Odziv na željo, da bi se izognili vsakodnevnemu in navadnemu sodobnemu maroškem dnevnemu odru, se posebej poudarja kot ključni trend. Najboljša prednost orientalske dekoracije je vsestranskost. Resnično je impresivno videti, da njegova pristna stran deluje čudovito v sodobni notranjosti katerega koli sloga! Sodobna maroška dekoracija dnevne sobe vzbuja potovanja na vzhodu in omogoča, da se njihovo spokojnost in pristnost ponovita v celoti.

bivalni maroško-moderno-kavč-angle sodobno-okraski-metal vzmetenje-maroški kovine
Moderna maroška dekoracija dnevne sobe - kako prinesti orientalsko vzdušje v življenjski prostor Salon | 3/17

Idealno za dihanje egzotičnosti in pristnosti, ki spominja na Orient, sodoben maroški dnevni prostor dekor se harmonično usklajuje z okoljem, ne da bi v celoti pregledal življenjski prostor. Prostorna soba par excellence, dnevna soba je okrašena z bogatimi barvami in verodostojno pohištvo, da ponudi vzdušje, vredno palač iz Arabskih noči. In z nekaterimi skrbno izbranimi dodatki ali deli pohištva lahko kdorkoli znova vzpostavi malo vzhoda doma.

bivalni maroško-moderno-raztegljiv kot indigo-miza-obrtnik izdelane iz kovine
Moderna maroška dekoracija dnevne sobe - kako prinesti orientalsko vzdušje v življenjski prostor Salon | 4/17


Preklopite na orientalsko dekoracijo, nič ni lažje ustvariti habitat, ki je potopljen v eksotiko in pristnost! Za okraševanje in dekoriranje sodobne maroške dnevne sobe nam omogoča, da ustvarimo občutek spremembe scene in naredimo majhen opomnik o drugi kulturi, ki združuje pristnost in trenutne trende. In, da bi uspeli sodobno maroško dekoracijo dnevne sobe, obstajajo nekatera zlata pravila in ključne točke, ki jih je treba upoštevati, da vabimo Maroko v dom. Preberite in odkrijte nekaj nasvetov, ki vas bodo vodili pri izbiri elementov za deko, ki morajo biti na voljo.

bivalni maroško-moderno-kamin-deco-moucharabieh preproga mozaik
Moderna maroška dekoracija dnevne sobe - kako prinesti orientalsko vzdušje v življenjski prostor Salon | 5/17

Sponzorirane povezave

Če vas duh tisočih in ene noči privlači, vam ni treba iti na potovanje, da bi vzdušje Vzhoda prineslo v notranji prostor. In če iščete navdihujoče ideje, da ustvarite resnično eksotično in verodostojno dušo v sodobni maroški dnevni sobi, tu je nekaj stvari, ki jih lahko poskusite. Najprej moramo odločiti, katere barve so najbolj primerne za orientalski slog. Skupna prepletenost toplih tonov je očitna v vseh Marrakchijevem razvoju.

1

Maroškem sodoben salon obravnavi območje Niche-deco-bojno glavo
Moderna maroška dekoracija dnevne sobe - kako prinesti orientalsko vzdušje v življenjski prostor Salon | 6/17


Zato se lahko zanašamo na paleto, vključno z vijolično, oranžno in rdečo barvo, ki jo ne mešamo. In, da bi dihali malo več plemstva za celoto, si drznemo se dotakniti smaragdne, škrlatne, jajčevca, indigo itd. Te odtenke poskrbijo za tkanine, pohištvo in okrasne predmete in omogočajo ustvarjanje oaze v dnevni sobi, ki vas vabi, da sanjate.

bivalni maroško-moderne-blazinice-rese, vezene motive
Moderna maroška dekoracija dnevne sobe - kako prinesti orientalsko vzdušje v življenjski prostor Salon | 7/17


Deco element bistvena maroška blazine prihaja veliko, da diho verodostojni maroški čar dekor. Resnična mora biti v sodobni maroški dnevni sobi, zbrani so z drznostjo in velikodušnostjo na tleh, kavču in foteljih. Majhna ali velika, kvadratna ali okrogla, okrašena s čudovitim vezenjem in pompom - maroška dekoracija ne more narediti brez blazinic. Nahajajo se okoli kamina ali okrog kave mize, ki ponujajo dodatno sedežev, medtem ko igrajo verodostojno dekorativno vlogo.

bivalni maroško-sodobna deco-blazine obrtno-miza-ogledalo-maroško-suspenzija-metal-zvijača
Moderna maroška dekoracija dnevne sobe - kako prinesti orientalsko vzdušje v življenjski prostor Salon | 8/17

Moderna maroška dekoracija dnevne sobe postaja vedno bolj izvirna in ima odločilen vpliv na oblikovanje pohištva. Medtem ko je udobno, pohištvo maroškega duha krasijo barve in vzorci, ki evocirajo orientalsko avtentičnost. Kot že omenjeno, tipične barve maroškega dekorja in ikonične blazinice dajejo celoten dobro zaključen videz.

bivalni maroško-sodobna deco-blazinice-usnje otomanski-ogledalo-les
Moderna maroška dekoracija dnevne sobe - kako prinesti orientalsko vzdušje v življenjski prostor Salon | 9/17

Kar se tiče orientalskega pohištva, oblazinjenih zof, meridianov iz kovanega železa in okroglih puhov, so to med najbolj značilnimi deli pohištva v maroškem slogu. Dograjene lesene mize za kavo z izklesanimi kovinskimi vrhovi ali eksotičnimi lesenimi šesterokotnimi mizami za mize - še dve je treba upoštevati.

bivalni maroško-moderno-klopi-krog-ogledalo-maroško-suspenzija-metal-zvijača
Moderna maroška dekoracija dnevne sobe - kako prinesti orientalsko vzdušje v življenjski prostor Salon | 10/17

Kar zadeva moderno maroško dnevno sobo, so majhne podrobnosti, katerih vpliv je preveč občutek v dekorju. Orientalski slog, ki ga zaznamujejo nekateri dekorativni predmeti, ne more storiti brez grafičnih in barvitih odej, ki združujejo tradicijo in modernost. Poljubijo tla ali oblečeta stene, medtem ko napolnijo čarobni občutek, ki izžareva riadove Maroka. Velika prednost orientalske preproge je njena sposobnost mešanja z vsemi slogi, vključno z najsodobnejšimi. Zato je taka oprema preprosto idealna za sodobno maroško dekoracijo dnevne sobe. Raznolikost barv in slogov ponuja številne rešitve za vse tiste, ki sanjajo o ustvarjanju orientalskega vogala, prežeta z avtentičnostjo in eksoticizmom.

bivalni maroško-moderno-boemski duh-deco-blazinice-Berberska preproga
Moderna maroška dekoracija dnevne sobe - kako prinesti orientalsko vzdušje v življenjski prostor Salon | 11/17

Sodobna maroška dnevna soba dekoracijo sprejme kovine in lesa. Nogavice, pladnji ali drugi kosi kovine kovane, obdelane, srebro, baker itd, se popolnoma prilagajajo v duhovnem okolju Marrakchi.

bivalni maroško-moderno-kavč-modro-indigo-otomanski-usnje-maroški luči
Moderna maroška dekoracija dnevne sobe - kako prinesti orientalsko vzdušje v življenjski prostor Salon | 12/17

Prednostne so tudi maroške luči in sveče v cinku, kot tudi verodostojne maroške stenske svetilke in svetilke. Kar se tiče lesa, da bi prinesli dotik plemstva v orientalski dekor, smo dali eksotične vrste lesa. Majhna vrezana in intarzirana lesena pohištva sublimirajo maroško dnevno sobo in ustvarijo resnično oazo eksoticnosti in prefinjenosti.

bivalni maroško-sodobne-stoli-design-moucharabief deco kamin vrat Medina
Moderna maroška dekoracija dnevne sobe - kako prinesti orientalsko vzdušje v življenjski prostor Salon | 13/17

Kaj bi bila sodobna maroška dnevna soba brez najbolj simboličnega dekorativnega predmeta - moucharabieh? Temeljni element tradicionalne arhitekture Maroka, moucharabieh se vabi v sodobno maroško dekoracijo dnevne sobe kot praktični in estetski zaslon, ki omogoča ustvarjanje intimnega ozračja. Danes so notranja stenska obloga prisotna v različnih različicah, prilagojenih vsem notranjim stilom in okusom.

bivalni maroško-moderno-otomanski-usnje-magenta-screen-moucharabieh
Moderna maroška dekoracija dnevne sobe - kako prinesti orientalsko vzdušje v življenjski prostor Salon | 14/17

Mouharabieh v obliki klavstra se vse bolj sprejemajo v orientalski dekoraciji, ki poleg sublimacije sodobne notranjosti omogoča, da se ji dotakne tudi eksotične odličnosti. Združevanje orientalske kulture, tradicije in sodobnosti, moucharabieh lahko vstavite tudi v notranje ali zunanje predelne stene, vrata, okna in tako naprej.

bivalni maroškem sodobni salo-sivo-suspenzija-maroški kovinsko oblikovana
Moderna maroška dekoracija dnevne sobe - kako prinesti orientalsko vzdušje v življenjski prostor Salon | 15/17

Uspeh orientalske dekoracije, ki se ponovno spreminja z okusom dneva, se zdi preprosta naloga. Nekateri eksotični dotiki bodo zadostovali, da bi dosegli želeni maroški vzdušje in nas odpeljali v daleč in čudovite vogale.

bivalni maroško-moderno-raztegljivi blazine sive deco mize nizko-srebrne barve
Moderna maroška dekoracija dnevne sobe - kako prinesti orientalsko vzdušje v življenjski prostor Salon | 16/17

Verodostojnost Orienta harmonično usklajuje s katerim koli okoljem, ki vsem omogoča, da si predstavljajo in ustvarijo izvirni in osebni kotiček. Sodobna maroška dekoracija dnevne sobe omogoča prilagoditev glede na osebni okus in na primer lahko nadomeščate bogastvo kompleksnih maroških razlogov, bolj trezne barve in čiste oblike.

bivalni maroško-moderno-miza-obrtno-maroško-suspenzija-metal-zvijača
Moderna maroška dekoracija dnevne sobe - kako prinesti orientalsko vzdušje v življenjski prostor Salon | 17/17

Da bi uživali v orientalskem vzdušju, ki je vredno imena, obstajajo še dodatni podatki, ki nam bodo pomagali, da jih sprejmemo v sodobni maroški dnevni sobi. Za dokončanje umirjenega ozračja lahko okrasimo stene tančic z plemenitimi barvami, ki povabijo čute, da potujejo na vzhodu. Ko se sonce nastavi, lahko uživate v čarobnem dotiku, ki jo nekaj dišečih sveč prinese v dnevno sobo. Zahvaljujoč tem podrobnostim bomo uspeli dokončati vzhodno klimo.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − 42 =

Back to top