Ideja moderne dnevne sobe – barva, pohištvo in pribor prilagojena

Ideja deco lounge-style-moderno-območje, odprta terasa
Moderna dnevna soba deco ideja - primerno pohištvo, barva in razsvetljava | Salon | 1/14


Iščete novega moderna dnevna soba deko ideja posodobiti prostor in ostati v vetru? No, naletel si na izvor originalnih idej, ki so bile v obliki zelo koristnega informativnega članka. Oglejmo si, kaj stenske barve, pohištvo in napeljave so najbolj primerne za sodobne dnevne sobe! Ne oklevajte in si sposodite modele, ki vas najbolj navdušujejo in ki ustrezajo vašim posebnim arhitekturnim pogojem!

Moderna dnevna soba deco ideja - katero ozadje lahko izberete?

ideja dnevna soba sodobna barva-siva-tla
Moderna dnevna soba deco ideja - primerno pohištvo, barva in razsvetljava | Salon | 2/14

Prva stvar, ki jo je treba upoštevati, je ozadje, ki ga želite doseči v sobi. To je, pomislite na tla, stene in strop, ki so glavne površine in tako tvorijo ozadje. Kot boste opazili sami - skoraj vsak deco sodobna dnevna soba ideja, predlagana v tem članku opira za nevtralne. Seveda to ni slučajen pojav, vendar se bomo v nadaljevanju vrnili k temu.

Ideja deco-moderne-soba-stene-belo-sivo pohištvo
Moderna dnevna soba deco ideja - primerno pohištvo, barva in razsvetljava | Salon | 3/14

V praksi je barvni strop precej disonsanten z idejo sodobnega življenja, medtem ko je tla precej drag in dolgočasen predmet, ki ga je treba zamenjati: verjetno se je enkrat ali dvakrat spremenilo v svojem življenju in to ni nujno v kontekstu istega stanovanja. Zato moramo biti pozorni na stene, saj nova stena ni tako zahtevna.

Deco ideja-prostor-moderno-belo-grafit barva
Moderna dnevna soba deco ideja - primerno pohištvo, barva in razsvetljava | Salon | 4/14


Ampak pojdimo nazaj na naše ovce! Dobra ideja deco moderne dnevne sobe se stavi na popolnoma deviško steno. Brezmadežne stene lahko prinesejo več vašega oblikovalskega pohištva ali vašega ekskluzivnega okrasja. Če pa na drugi strani, povsod po belo, vam daje vtis, da ste v bolnišnici, dodajte poudarjeno steno v grafitno sivi barvi, antracit, biser ali taupe in takoj boste zlomili sterilni okvir.

Moderna dnevna soba deco ideja - pravo opremljanje

Idea dnevna soba sodobna odprta soba-jedilnica-kuhinja
Moderna dnevna soba deco ideja - primerno pohištvo, barva in razsvetljava | Salon | 5/14

Sponzorirane povezave

Logično, če govorimo o pohištvu, sodobna zasnova deco idealne dnevne sobe ni mogoče uporabiti v nobenem prostoru. Očitno je, da riquiqui in veliki prostori preprosto ne bi mogli uživati ​​v istem pohištvu. Kljub temu, da imajo vsi sodobni bivali skupni, je njihov minimalističen pristop pri izbiri. Takoj bomo razložili ...

1

Deco ideja-prostor-moderno-kavč-kotiček knjižnica
Moderna dnevna soba deco ideja - primerno pohištvo, barva in razsvetljava | Salon | 6/14


Vedno pogosteje opazimo, da sta tako majhna dnevna soba kot velika dnevna soba, odprta v jedilnici in kuhinji, zadovoljna samo s kavčem in mizico. To je vse in se izkaže, da je dovolj! Seveda se velikosti in oblike zadevnega pohištva razlikujejo glede na kontekst obstoječih pogojev.

Deco ideja-prostor-modern-minimalist-rdeče-poudarki
Moderna dnevna soba deco ideja - primerno pohištvo, barva in razsvetljava | Salon | 7/14


TV, če sploh obstaja, se pogosto namesti neposredno na steno pred kavčem. To vam prihrani nakup vsakega televizijskega stojala in daje priložnost, da investirate v večji kotni kavč ali v izvrstno mizo s strani znanih oblikovalcev. Dobra ideja dnevna soba deko moderno zato odpravi vse odvečno pohištvo in privilegij enega ali dveh edinstvenih modulov.

Moderna dnevna soba deco ideja - ognjišče in razsvetljava

ideja dnevna soba moderna dnevna soba zofe-design-kamin-centralni
Moderna dnevna soba deco ideja - primerno pohištvo, barva in razsvetljava | Salon | 8/14

Še en element vračanja, ki ga vedno pogosteje uporabljajo sodobni lastniki, je dimnik. Poleg tega, da gre za grelno napravo, je njegova funkcija tudi umetniška. Kamin, peleta ali les, osrednji ali klasični kamin je postal resnično srečanje za funkcionalnost in slog, ki ga ne smete skočiti v sodobno dnevno sobo.

Deco ideja-prostor-moderno-razsvetljavo-oprema-art-del
Moderna dnevna soba deco ideja - primerno pohištvo, barva in razsvetljava | Salon | 14/09

Ideja moderne dnevne sobe: usmerite vse pohištvo, da sedite na ogenj, tako da jih ureite na precej simetričen način. V svoji sobi boste ustvarili udobno jedro par excellence, ne da bi se ukvarjali z drugimi okrasnimi napori. Ne pozabite, da so razsvetljava in njihova ureditev enako pomembna kot pohištvo in kamin.

deco ideja dnevna soba moderna ureditev-pohištvo-naglasi
Moderna dnevna soba deco ideja - primerno pohištvo, barva in razsvetljava | Salon | 10/14

Tudi če je vaše bivanje le nekaj kvadratnih metrov, izberite več kot eno napravo. V najboljšem primeru boste imeli glavni vir svetlobe in enega ali dva komplementarna mesta na strateških mestih. Na primer, lestenec v središču stropa in svetilka v bližini bralnega stola delata popolnoma.

Nekatere ideje vplivajo na različne sloge dekoracije

Deco ideja-prostor-moderno-eklektično-industrijsko-klasična
Moderna dnevna soba deco ideja - primerno pohištvo, barva in razsvetljava | Salon | 11/14

Moderna dnevna soba deco ideja ne pomeni, da morate pozabiti na kakršen koli vpliv preteklih časov. Dremežno zmešajte sloge, celo obdobja, da dosežete bolj umetniški okvir, daleč od banalnosti. Klasični beli stolpi, industrijski beton in vintage stoli v isti sobi? Zakaj ne?!

Celo baročni slog je mogoče posodobiti, ko uporabite najboljšo svojo domišljijo!

Ideja deco-moderni lounge-style poudarki, baročni
Moderna dnevna soba deco ideja - primerno pohištvo, barva in razsvetljava | Salon | 12/14

Iz vseh nastopov se lahko celo baročni slog seznani s tem, ko se z najboljšo domišljijo uporablja, in ko se hkrati naslanja na dekodirno dnevno sobo moderno in klasično hkrati! Končni rezultat, s katerim prevladujejo bogato zlato in globoki plemeniti odtenki, je čudovit, ali ne?

Poroka poroke lesa in kovine v različnih razsežnostih za vintage, industrijske ali rustikalna dekor

Deco ideja-prostor-moderno-style-rustikalna-les-kovina
Moderna dnevna soba deco ideja - primerno pohištvo, barva in razsvetljava | Salon | 13/14

Druga okrasitev moderne dnevne sobe ideja genij je drzne poroko surovega lesa in preperele kovine v različnih razmerjih, da enostavno udejanjiti vintage, industrijski ali rustikalna dekor. Dodaj veliko bele, če želite, da bi kočo dnevna soba elegantna ali okrasite skandinavske.

Modernost in eksotični duh se med seboj ne prekličejo, ko ostajamo zmerni in izvirni

Deco ideja-prostor-sodobne-eksotičnih-ključi
Moderna dnevna soba deco ideja - primerno pohištvo, barva in razsvetljava | Salon | 14/14

Nazadnje, sodobno zasnovo deco idealne dnevne sobe lahko razlagamo tudi na eksotičen način, če je navdihnjen s to vrsto okraskov. Par maroških poufs, turkizno mozaik zidana ali Makrame zaveso namesto tipičnega particije ne bo na pravem mestu, ko smo jih izbrali z občutkom zmernosti in dobrega okusa.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − 52 =

Back to top