Dekoracija dnevne sobe – 41 Ideje o pohištvu in premazih

dekoracija dnevne sobe -canapé-siva-moderna-preproga-okrogla bela
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 1/41


Danes je dnevna soba postala središče sprostitve in komunikacije. Vsi družinski člani bi se morali počutiti udobno za klepet, uživati ​​v skupnem, sprostiti gledanje televizije ali pa preprosto prebrati novo priljubljeno knjigo. Številne funkcije, ki jih izvaja današnji salon, jih lahko spremenijo v kraj, ki ga je malo težko razviti. Ponujamo vam nekaj praktičnih nasvetov in več kot 41 navdihujočih fotografij, ki vam bodo pomagale pri tej zapleteni nalogi. Odkrijte svet dizajnerskega pohištva, stenske obloge, dobro osvetlitev, oblazinjeno pohištvo, cvetlice in podobno. dekoracija dnevne sobe uspešna.

Okrasna dnevna soba za stene - sodobna lesena dela, ozadje ali plošče?

dekoracija dnevne sobe-les-deco-stena-kavč-siva
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 2/41

Eden od osnovnih elementov dekor in pohištva dnevne sobe je izbira talnih oblog, stropnih in stenskih oblog. Kamniti ali opečni tir, lesena obloga in sodobna lesarska dela postajajo vse bolj priljubljena. So estetski, ustvarijo sodobno vzdušje in povečajo vrednost premoženja. Ko to vrsto prevleke naredi strokovnjak s kakovostnimi materiali, lahko traja celo življenje! Njegova edina pomanjkljivost - ko ste naveličani, premikanje ni enostavno, saj ne morete postaviti svežega premaza barve ali ozadij na stene. (Postavite kazalko miške nad fotografije za informacije o izdelovalcih ali oblikovalcih izdelkov).

Dekorativne stenske plošče v dnevni sobi

dnevna soba dekoracija-plošča-stena-3d-siva
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 3/41

Druga možnost je, da se odločite za stenske plošče kot super trendovsko dekoracijo dnevne sobe. Na voljo so v številnih barvah, reliefih in celo v 3D učinku! Poleg tega, da so super lepi, imajo neizravnane akustične izolacijske sposobnosti in so zato absolutno obveznost za ljubitelje glasbe, ki so namenjeni glasbi!

Okrasna dnevna soba dekoracija - cvetni motivi ostajajo modni

dekoracija dnevne sobe-ozadje-poslikani-temno-cvetlični-vzorci-pohištvo-lila
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 4/41


Ozadja so praktična in priljubljena alternativa tistim, ki želijo popolnoma spremeniti notranjost. Motivki, ki jih navdihujejo narava, so zdaj zelo modi - ptice, cvetovi in ​​listi ustvarjajo prijeten ambient in razvajajo sodobno zasnovo dnevne sobe v nevtralnih barvah in preprostih oblikah.

1

Dekoracija oken in dnevna soba - kateri tla?

dekoracija dnevne sobe-parquet-solid-wood-paint-cement-sofa-chesterfield
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 5/41

Sponzorirane povezave

Tla iz masivnega lesa in tla zagotavljajo toplino in udobje, so relativno odporni proti prahu in vsakemu notranjosti dodajajo naravni občutek. To so najboljši premazi za družine z majhnimi otroki. Laminatne talne obloge je dobra dostopna alternativa, ki ponuja širok izbor barv in modelov.

Okrasitev pohištva in dnevne sobe - kavč je osrednja točka

Neutralna - nizka tabela-dekoracija dnevne sobe Minotti
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 6/41


Kavč je bistveno pohištvo za postavitev vsake dnevne sobe. Sodobni modeli so sestavljeni iz več modularnih elementov, ki jih je mogoče spremeniti v skladu z razpoložljivim prostorom in po vaših željah. Če želite oblikovati udobno dnevno sobo, najpogosteje postavite kavč pred televizijo. Moderna mizica za mizo dopolnjuje oblikovanje in zagotavlja prostor za shranjevanje knjige, skodelice kave, kozarec vina ali skodelice kokice. Za dodatno udobje in dodatne sedeže dodajte sodoben dizajn naslonjala in stransko mizo. Trend material v letu 2015 je vsekakor usnje, barve so večinoma nevtralne. Tako se pohištvo harmonično prilega v sodobno notranjost. Da bi izboljšali oblikovanje in uspeli okrasiti dnevno sobo, dodajte blazine v barvah ali vzorcih; ustvarjajo dotik dražil na ozadju zemeljskih tonov.

Dekoracija dnevne sobe in namestitev pohištva v majhnih prostorih

Načrtovanje zajtrkovalnica-okrasitev-dnevna-BB-Italia
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 7/41


Usnjeni kavč z BB Italia

Omenili smo že trio pohištvo za tele-kavne mize. Njihova ravna linija je klasična in praktična za vsako vrsto dnevne sobe. Vendar pa je postavitev pohištva odvisna od razpoložljivega prostora in včasih, zlasti v majhni dnevni sobi, je težko izvesti takšen razvoj. Ker naj bo najmanjša razdalja med postajo TV in kavčo približno 1,5-2 metra, lahko naredite brez mize za kavo in se odločite za stransko mizo. Le za bistvene predmete, kot je daljinski upravljalnik, lahko za ostalo namestimo več stenskih polic, ki nudijo veliko prostora za shranjevanje. V zaprtih prostorih se odločite za svetle barve, sijajne površine, ogledala in vitrine.

Lepo modularno kavč in dekoracijo dnevne sobe v nevtralnih tonih

BONALDO modularni kavč-dekoracija-soba-light-nevtralne tone
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 8/41

Italijansko oblikovan kavč z Bonaldo

Kako preprečiti izbiro pri nakupu kavča?

dekorativni soba-pohištvo-light-Vetreria Vistosi
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 9/41

Ko kupujete kavč, morate upoštevati ne le materiale izdelave in prostornine, temveč tudi dimenzije "sedeža". Dobra sedež in globina sedeža sta bistvenega pomena za udobje. Večina pohištva ima globino sedeža okoli 50-60 cm in višino sedeža, ki se giblje med 45 in 60 cm. Običajno lahko proizvajalci preskusijo izbrano omarico v trgovini. Ali je to usnjena kavč ali tkanina, gre za vprašanje okusa, pa tudi življenjskega sloga. Za družine z majhnimi otroki ali hišnimi ljubljenčki usnjena kavč ni ravno prava izbira. Prosimo, izberite kavč za tkanino in dodajte kavčasto pokrivalo za še enostavnejše vzdrževanje.

Kiparska mizica v sodobni dnevni sobi

prostor za načrtovanje-miza-low-kiparsko-Porada
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 10/41

Kava miza v sodobni dnevni sobi je več kot funkcionalen kos pohištva. Pogosto ima fascinanten kiparski videz, ki krepi notranjost na splošno. Na mizi za kavo je običajno zgornja polica za postavitev skodelice kave ali vaze cvetja, na primer, in nižji prostor za shranjevanje za revije, daljinski upravljalnik itd. Trendi so usmerjeni v ultra nizko mizo, ki meri samo 30-40 cm v višino - je super estetika in najpogosteje ima minimalistični minimalistični dizajn.

Super trendovska mizica, ki spominja na igro Tetris

table-nizko-moduli-style-vintage-design-Porada
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 11/41

Ne zamudite nasprotnega trenda - vintage style mizo, ki je nazaj! Pohištvo, ki ga je navdihnilo sedemdesetih let, je osvojil pohištvo v Milanu leta 2015. Vintažna mizica v kubičnih modulih na zgornji sliki je preprosto čudovita! Vendar bodite previdni - to precej razsuto pohištvo je primerno samo za velike dnevne sobe, po možnosti odprto v drugi sobi v hiši. Skandinavski slog kavna miza je zelo privlačna alternativa, ki se harmonično združuje v vsak stil dnevne sobe, zahvaljujoč svojemu vizualno udobnemu naravnemu gradbenem materialu. Da, naravni les je vedno moden!

Kava miza v lesu in kovinski super izjemno zasnovo

Načrtovanje sobni miza-bas-les-kovina-načrtovanja Illooch
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 12/41

Knjižnica, TV omarica in stenske police

TV-pohištvo-design-življenjske Turki-Doimo Mesto Line
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 13/41

Sodobna dnevna soba pohištva je večinoma modularna in združuje nizko televizijsko stojalo in knjižnico ali police za stensko skladiščenje. Televizijska omara zelo pogosto vključuje predale ali omare z vertikalno odpiranjem vrat. Običajno je iz dveh tonov MDF ali lesa in jih lahko prilagodite po vaših željah. Danes lahko vsi postane oblikovalec pohištva in oblikujejo svoje lastne modele, da bolje načrtujejo postavitev pohištva in uspešno dekoracijo dnevne sobe!

Pohištvo za dnevno sobo v beli, bež in sivi barvi s poudarkom na piščancih

Pohištvo-TV soba-belo-sivo-bež-poo-gos-Doimo mesta
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 14/41

Če izberete nevtralne barve, kavč in ostalo oblazinjeno pohištvo v treznih barvah, kot so bež, pesek in sivo bela, se odločite za močan odtenek za dekoracijo dnevne sobe. Turbuzno modra, trava zelena, kanarsko rumena, vermilion rdeča in oranžna so super kul barve, ki bodo v dnevni prostor dodali novo vitalno silo. Zaradi močnega poudarka na nevtralnem ozadju v svetlih barvah je prostor videti svetlejši in udobnejši. To je dobra naprava za razsvetlitev bolj ali manj nejasne dnevne sobe, ki gleda proti severu.

Bela knjižica z veliko skladiščno-estetskega in praktičnega salonskega pohištva

bivalni prostor moderno pohištvo-TV-knjižnica-belo-shranjevanje
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 15/41

Knjižnica, naslanjači in kavne mize vintage in dnevna soba dekoracijo na temo potovanja

stol-knjižnica-miza-low-vintage-Doimo Mesto Line
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 16/41

Kamin dodaja toplo dotik dekorja v dnevni sobi

Načrtovanje soba-kamin-vgradna-britansko-Fire
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 17/41

Kamin dodaja veliko udobja in ponuja sproščeno in prijeten ambient. Preglejte podroben pregled dnevne sobe s kaminom, ki ga sledite povezavi.

Fascinanten kamin prekrit s keramičnimi ploščicami, ki so v obliki kovin

kamin sobni ploščic keramični-kovinsko-učinka Margres
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 18/41

Ognjišče iz Margresa

Stanovanjska in dekorativna dnevna soba - drugo pohištvo v sodobni dnevni sobi

Načrtovanje sedežne postelje dan usnje-miza-nizko Minotti
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 19/41

Če imate v dnevni sobi dovolj prostega prostora, lahko dodate dnevno posteljo ali sodoben dizajn. Idealna lokacija za njegovo lokacijo je v bližini kamina ali pred oknom. Če se odločite za prvo različico, dodajte notranjo talno svetilko za oblikovanje in oblikujte lep lenobni kotiček za branje. Zaslužite se sprostiti po dolgem delu dela, ki uživa v vaši najljubši knjigi! Sodobni dnevni vložki imajo super udobne ergonomske hrbtne naslone in so primerni za počitek in celo dremanje.

Ležišče z ležalniki z oblazinjenim naslonjalom in dekoracijo dnevne sobe v sivih odtenkih

Načrtovanje sobni meridian-Erba-sivo-Italija
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 20/41

Bifeji in skrinje sodobnega oblikovanja

Načrtovanje soba-pohištvo-moderno bife-SMA-Mobili
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 21/41

Dressers lahko ustvarite gladek prehod iz dnevne sobe v jedilnico ali predsobo. Ponujajo veliko dodatnega prostora za shranjevanje in tudi v "plavajočih" variantah stenskega nosilca - obešalne enote so super trendovske, praktične in estetske hkrati!

Dekoracija dnevne sobe: lahka lesena obloga in ustrezna vintažna osnovna omara

dekorativni soba-pohištvo-letnik-lesena masivna Treku
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 22/41

Za uspešen kotiček za branje združite udoben stol z notranjo talno svetilko

dekorativno-sobno sooča opeke-stol-les Domus-Arte
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 23/41

Ergonomski dizajn črnega usnja

dekorativni soba-pohištvo-stol-usnje-črno-Poliform
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 24/41

Dekoracija dnevne sobe - prava osvetlitev je vse!

dekoracija dnevna soba uporablja lamp-poser-Vetreria-Vistosi
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 25/41

Uspešna razsvetljava v sodobni dnevni sobi daje sublimen dotik harmoničnemu dizajnu in omogoča, da vaš oblikovalec pohištvo in dekoracija vaše dnevne sobe razkrijejo svojo lepoto. Tip in število pritrdilnih elementov v dnevni sobi je običajno odvisna od velikosti prostora - smiselno je, da bo večji prostor potreboval več napeljav.

Okrasna dnevna soba v temnih barvah in trio ovidne stropne svetilke futuristično oblikovan

dekoracija dnevne sobe temne barve-LED-Vetreria-Vistosi
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 26/41

Obešalo, stropna svetilka ali nastavljivi reflektorji na tirnici nad predelom za sedenje, svetilka ob bralnem stolu in namizna svetilka na konzoli ali stranski mizi so ponavadi več kot dovolj za ustvarjanje mehko in prijetno vzdušje v dnevni sobi. Za manj prostorne salone sta dve luči v redu; V vsakem primeru se odločite za več kot en umetni vir svetlobe, ne glede na velikost vaše dnevne sobe. Lahko naredimo preprost poskus, da ocenimo, ali je osvetlitev dobra - ko smo na pragu dnevne sobe in prižigamo vse luči, moramo brez težav razlikovati vse podrobnosti v prostoru in nas ne sme zasenčiti svetloba! Obstajajo tudi subjektivni pogoji glede števila in vrste osvetlitve, kot so barva stene, orientacija dnevne sobe, prisotnost oken ter njihova številka in velikost itd.

LED razsvetljava integrirana v strop in steno

Celostna zasnova soba-osvetlitev LED-Menotti-Specchia
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 27/41

Duo super avantgardnih dizajnerskih suspenzij

Dekoracija-bivalni prostor duo-suspenzija-moderno-Vetreria-Vistosi
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 28/41

Ročno tkane skandinavske preproge dnevna soba dekoracijo, ujemanje Pouf in vintage nizko pohištvo

pohištvo-nizko-vintage-opremljena soba-preproga-otomanski-Casalis
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 29/41

Zavese in zavese kot elementi dekoracije dnevne sobe

dekoracija dnevna soba zavese smaragdno-zavese-Via-Roma-60
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 30/41

Zavese za zasteklitev varujejo dnevno sobo pred radovednimi očmi in preveč svetlobe zgodaj zjutraj ali pozno popoldne, vendar so dejansko veliko več od tega. Postali so nepogrešljivi elementi dekoracije sodobne dnevne sobe. Ne pozabite, da vam jih ni treba uskladiti z oblazinjenjem in preprogami, bolj kot konzervativno obrabo. Odločite se za lep kontrast!

Sodobna modularna siva usnjena kavč

dekoracija-ideje-zajtrk lounge stoli so na voljo-BB-Italia
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 31/41

Izvirna ozadja s cvetnimi motivi

okrasni soba-ozadje-vinil-cvetje-Glamora
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 32/41

Panelne plošče iz svetlega lesa v dnevni sobi

stenska obloga, moderno pohištvo-visi-Domus-Arte
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 33/41

Akustična stenska plošča v rjavi barvi

okrasni soba-stenske-plošče-akustično-Offecct
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 34/41

Original parket v dnevni sobi opremljen z ultra moderno belo kavčo

dnevna soba dekoracija modularna tla-Slide-trapezes-Lago
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 35/41

Modularni drsni trapezni tlak z Lago

Dekoracija dnevne sobe na steni, ki ustreza desnemu kavču

stenski okras ujemanjem-kavč Adonis Pauli doma-Jewels
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 36/41

Dekorativna dekoracija cvetličnih loncev z minimalističnim dizajnom

dekoracija dnevna soba lonci cvetovi-akril-dizajn-Vondom
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 37/41

dekoracija dnevna soba lonci cvetje-bela-plastika-Vondom
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 38/41

dekoracija dnevna soba zatemne zavese zavese-Via-Roma-60
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 39/41

dekoracija dnevna soba žaluzije rože zavese-blackout-Via-Roma-60
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 40/41

dnevna soba dekoracija naravni ton kamin-British-Fire
Dekoracija dnevne sobe - 41 Ideje o pohištvu, premazi in še več | Salon | 41/41

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 3 =

Back to top