Prilagođena vrata ormara za ukrašavanje interijera

klizna vrata ormara-ogledalo-zrcalo-spavaća soba-teen
Vrata prilagođenih ormara za uštedu prostora i ukrašavanje interijera Namještaj | 1/8


Svi se pitamo isto pitanje: kako urediti i uštedjeti prostor dok dajemo dekorativan dodir našem interijeru. U tom pogledu ormari su prečesto zaboravljeni. Korisni u pohrani, mogu također sudjelovati u ukrašavanju uz pomoć vrata ormara prilagođene estetske i funkcionalne. Koje su prednosti kliznih vrata ormara i postoje li modeli dostupni u sljedećim odlomcima!

Vrata ormara vrlo su "deco" u skladu s vašim interijerom

klizna vrata ormarića po mjeri-suvremena blagovaonica
Vrata prilagođenih ormara za uštedu prostora i ukrašavanje interijera Namještaj | 2/8

S novim vrhunskim paletama završnih ploča, suvremeni proizvođači nadilaze maštu u prilagodbi vašeg namještaja za namjensko skladištenje, posebice dajući im superestetski vrata ormara. Ploče u melaminima ili luksuznom lakiranom staklu nude desetke različitih završetaka tako da odgovaraju svim ukusima i odgovaraju bilo kojem stilu ukrašavanja.

Klizna vrata za ormarić čelika plave i paprike

klizna vrata izrađena od kuhinje - plava čelična paprika-sjaja
Vrata prilagođenih ormara za uštedu prostora i ukrašavanje interijera Namještaj | 3/8

Mat, satinski ili sjajni oblici i veliki obožavatelj trendovitih boja čine ormaru za ormar, ormarima ili garderobnim ormarićima estetski element dekor, a ne samo praktičan dodatak. Klasični crno-bijeli duo, super trendovski nijanse kao što su antracit, taupe ili grafitna siva, kao i podebljane zasićene boje samo su neke od mnogih lijepih dekorativnih opcija.

Vrata "Materijala" su druga super estetska opcija

klizna vrata ormara-siva-grafita-bijela-mat
Vrata prilagođenih ormara za uštedu prostora i ukrašavanje interijera Namještaj | 4/8


Za one koji vole "materijalni" efekt, tu su i "siva vunena" završna vrata ormarića, "gruba kamena" tekstura, efekt "baršunasti papar" i proširena paleta drvenih tonova, prirodna akacija s dimljenim hrastom. Ali kako odabrati svoja vrata, prema vlastitom konkretnom dekoru? Srećom, danas možete čak naručiti uzorke na mreži kako biste saznali kod kuće hoće li željeni efekt otići s vašim interijerom.

Custom walk-in ormar s kliznim vratima - jeftini i super zgodan izbor odjednom

1

vrata na ormaru - klizno-ogledalo - tamno drvo
Vrata prilagođenih ormara za uštedu prostora i ukrašavanje interijera Namještaj | 5/8

Sponzorirane veze

Na tu temu, online narudžba, pruža neporecivu prednost od cijene koja je 40% niža od cijena koje se nude u trgovinama brico-deco i dva ili tri puta jeftinija od cijene montera ili obrtnika , Kao što je slučaj francuskog proizvođača centimetre.com, specijaliziran za realizaciju ormara za odlaganje, prilagođene garderobne ormare i klizna vrata ormara - na njihovim stranicama, postoje postignuća s odgovarajućim tarifama. Navesti neke primjere o cijeni: odjevni ormar za manje od 900 €, garderobni ormarić s vratima manjim od 1200 € i garderobu za manje od 2000 €. Konačno, prilagođena skladištenje nije skupo!

Alat za online konfiguraciju za jednostavno izvršavanje vašeg projekta

Vrata klizna ormar-podrum stropa tupe-bijelo-lakiranog-sjajni
Vrata prilagođenih ormara za uštedu prostora i ukrašavanje interijera Namještaj | 6/8


Druga prednost koju tvrtka nudi jest njihov online alat za konfiguraciju, nudeći mogućnost jednostavnog dovršavanja prilagođenog projekta pohrane s vratima ormara vaših snova. Unosite izravno mjerenja i pustite se da odaberete unutarnje uređaje (ormari, ladice, police), vrstu i broj vrata (ili ne), njihove boje i ukrasi itd.

Zgodna i lijepa vrata ormara, prema vlastitim potrebama prostora

Vrata klizna ormara-ugovoriti-bijelo-lakiranog krtica
Vrata prilagođenih ormara za uštedu prostora i ukrašavanje interijera Namještaj | 7/8


Video tutoriali pomoći će vam da poduzmete mjerenja ili vodite kroz korake koji trebate poduzeti prilikom montaže vaših kliznih vrata ormara. Stručnjaci Vam stoje na raspolaganju kako bismo odgovorili na sva pitanja telefonom, chatom ili e-poštom. Vaš jedinstveni projekt pojavljuje se u samo nekoliko klikova bez iznenađenja u cijeni ili završnom rezultatu i dobivate prilagođeni ormar, ormar ili garderobu koja savršeno odgovara vašem stilu, raspoloživom prostoru i proračunu.

Klizna vermilijska i alpska bijela klizna vrata ormara

Vrata klizna ormar-TRIO-2-vrata-cinober-sjajan-bijelo-Alpine
Vrata prilagođenih ormara za uštedu prostora i ukrašavanje interijera Namještaj | 8/8

Jamstvo kvalitete, klizna vrata ormarića su zajamčena 10 godina, oni su označeni Origine France Garantie i opremljeni su prigušivačima da budu tihi i robusni.

Foto bodovi: centimetre.com

rekord

rekord

rekord

rekord

rekord

rekord

rekord

rekord

rekord

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − 24 =

Back to top