Swag outfit – forklaring, variasjoner og originale ideer som ikke må gå glipp av

holder swag jente-forklaring-varianter-ideer-bilder
Attire swag-forklaring, variasjoner og originale ideer ikke gå glipp av! | Mote | 1/10


Hva er egentlig en swag outfit ? Hvordan kle seg for å ha swag? Dette hyper-populære ordet blant tenåringer fra hele verden kan bety ... vel, alt! Opprinnelig var det skotske ordet "swagger" en beskrivelse av hvordan noen skott går (svinger litt). Deretter ble han feiltolket av engelsk som "måten noen oppfører seg, hans utseende, stilen eller måten han eller hun oppdager." For eksempel, hvis noen ser kul ut, full av selvtillit, karisma etc. Ordet kom raskt til USA, hvor det ble formelen av tenåringer overalt.

Oversikt over de beste elementene i den vellykkede swag outfit

swag kvinne-skjorte-med-hette-kort-jeans
Attire swag-forklaring, variasjoner og originale ideer ikke gå glipp av! | Mote | 2/10

Heldigvis, akkurat som selve ordet, betyr ikke swag outfit om en enkelt "canonical" stil. Faktisk kan alle tolke det slik de passer, forutsatt at de føler seg bra om seg selv, selvsikker. Enda bedre kan vi bare adoptere noen typiske swag-elementer og underkaste dem til sin egen unike stil. Bli en trend-setter som lanserer en ny mote trend og setter tonen har aldri vært enklere!

swag skjorte-flanell-tartan-jeans outfit
Attire swag-forklaring, variasjoner og originale ideer ikke gå glipp av! | Mote | 3/10

Så la oss se på noen av disse ikoniske elementene, deres varianter og hvordan de får dem til å fungere for oss! Hvem er interessert i mote har sannsynligvis allerede gjettet at den første "ingrediens" swag-essensen er tartanflannelskjorten. De røde fliser som bæres av "loggers" og hispters er igjen i rampelyset. Denne gangen - som et absolutt must som er en del av den vellykkede swag-outfiten, spesielt, men ikke bare unge damer!

holding-swag-crop-top shirt Tile jeans herjede
Attire swag-forklaring, variasjoner og originale ideer ikke gå glipp av! | Mote | 4/10


Faktisk kan det trygt si at "tømmerhalsen" -plaggene i spørsmålet aldri har forlatt scenen siden den grandiøse avkastningen litt over et år siden. Det som er mer hensiktsmessig er at, takket være lange ermer, kan swag plaidskjorten bli slitt bundet rundt midjen når den er for varm. Og det er ikke bare en bekvemmelighet, det er en stilerklæring! Kombiner den med et par rippede jeans på våren og en avling, detaljer som swag som flanellen selv!

Den overdimensjonerte toppen, leggings og andre musts av den vellykkede swag outfit

hold-Swag-girl-ideer-varianter-opprinnelige
Attire swag-forklaring, variasjoner og originale ideer ikke gå glipp av! | Mote | 5/10

Sponsede koblinger

Etter å ha nevnt de korte T-skjortene, bør det bemerkes at alle overdimensjonerte topper, overdimensjonerte tanker og asymmetriske høye topper også er nødvendig for en vellykket swag outfit. Og når toppen er bred nok, er det mest logiske valget å forsøke å balansere silhouetten. Det er bedre å kombinere oversize-toppen med skinny jeans, tynne bukser eller til og med trykte leggings.

1

holdt swag-isnpirée-90-år-cap-joggesko
Attire swag-forklaring, variasjoner og originale ideer ikke gå glipp av! | Mote | 6/10


For øvrig er leggings og legwarmers en "arv" på 80-tallet og 90-tallet som er akkurat nå i vinden, enten du satser på en swag outfit eller en annen tiltalende stil. Det samme gjelder for iøynefallende joggesko, Timberland ånd støvler, boho chic fryns støvler og Converse joggesko. Alle disse skoene har rikelig med swag, som perfekt utfyller klærne dine og gir deg full komfort og enkel mobilitet.

holdt swag-boy hatter, skjorter, sko
Attire swag-forklaring, variasjoner og originale ideer ikke gå glipp av! | Mote | 7/10


Teen boys med sikte på en swag outfit kan velge harem bukser eller en annen bredt nedslått skrot modell. Jogging bukser, street stil skjorter, trykte T-skjorter og Vans ånd skate sko er også kult. Til slutt, den såkalte isingen på kaken, er hiphophettene slitt tilbake eller sidelengs! Ikke glem glassene enten som et førsteklasses tilbehør og fremfor alt - som øyevern mot solen.

Caps, caps og annet swag tilbehør

SWAG holdte koreansk ideer bukse-topper hatter
Attire swag-forklaring, variasjoner og originale ideer ikke gå glipp av! | Mote | 8/10

Teenage girls kan også dra nytte av de fleste av de "mannlige" forslagene som er oppført ovenfor. De kan for eksempel finne inspirasjon ved å undersøke stilen til K-pop superstjerner som for tiden er hypertrendy. I denne tråden tør du eksperimentere ved å låne moteideer fra favorittbandene dine, uavhengig av sjanger. Endre den mest ekstravagante eller den mest edrue i henhold til dine egne personlige preferanser og din unike stil.

holdt swag-cap-skater-girl-street-stil ideer
Attire swag-forklaring, variasjoner og originale ideer ikke gå glipp av! | Mote | 9/10

Bortsett fra kappene, er de hattene som er slitt på toppen og litt bak, som illustrert på kollagen av bildene ovenfor, de andre frisyrene som ikke må gå glipp av hvis du vil krone din swag-outfit med mye originalitetstil. Logisk er ullmodellene, med eller uten pompøs super søt, forbeholdt vinter og andre kalde perioder. På den annen side er fine hatter ganske foretrukket av stilistiske årsaker, og det er derfor vi ser dem slitt selv om våren, eller til og med om sommeren.

holdt swag-hijab-cap-bukser-off
Attire swag-forklaring, variasjoner og originale ideer ikke gå glipp av! | Mote | 10/10

Dette er en swag outfit av geni for muslimske kvinner hvis religion krever iført en hijab på hodet og som ikke vil kompromittere deres utseende. Selvfølgelig, av åpenbare grunner, fungerer det bare i mer liberale land. Som nevnt i begynnelsen, har swag avtaler med selvtillit og karismatisk tilstedeværelse og dette toalettet har akkurat denne fantastiske effekten! Hva som teller er i utgangspunktet den riktige holdningen og positiv indre energi, ikke sant?

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1

Back to top