Skandinavisk sofa -23 trendideer for et nordisk interiør

skandinavisk sofa -IKEA-svart-struktur-pietement-metall-puter-capitons-grå-deksel
Skandinavisk sofa - 23 trendy ideer for innredning av nordisk interiør | Møbler | 1/23


Dette er Skandinavisk sofa som vi vanligvis plasserer først, for å kunne utvikle vår salons nordiske ånd. Det er sofaen som setter tonen, og det er derfor valget av design og dets farger spiller en viktig rolle. Hvis du er fan av skandinavisk møbler og dermed den nordiske atmosfæren, hjelper vi deg med å lykkes i skandinavisk design. Vi anbefaler at du først velger den skandinaviske sofaen som best passer dine preferanser og ditt interiør. Det som er typisk for en skandinavisk sofa er dens strukturert design og trebase. I vårt fotogalleri finner du 23 kule, nordisk inspirerte ideer som vil inspirere deg til å finne den perfekte skandinaviske sofaen.

Skandinavisk sofa komfortabel og moderne for å kunne utvikle stuen

skandinavisk sofa -gray-mat-pietement-wood-table-cube-light-wood-muuto
Skandinavisk sofa - 23 trendy ideer for innredning av nordisk interiør | Møbler | 2/23

Er du en fan av skandinaviske møbler? Så vi anbefaler sterkt at du lager stuen din med en skandinavisk grå grafitt sofa som den som er vist på bildet ovenfor. Grå kombinerer perfekt med den hvite som, som du allerede vet, er typisk for skandinavisk stil. Ikke glem å legge til noen møbler eller tilbehør i lett tre som gjør interiøret enda mer behagelig og nordisk.

Skandinavisk grønn skinnsofa med varme i stuen

Skandinavisk sofa - gulv-grønn-polstret-teppe-hvit-rundt-bord-tre
Skandinavisk sofa - 23 trendy ideer for innredning av nordisk interiør | Møbler | 3/23

I dette skandinaviske stuen finner du typiske elementer for den nordiske stilen - hvit veggmaleri, treelementer, farger og naturligvis den skandinaviske sofaen, som i dette tilfellet er grønt lærbetrukket og utstyrt med en tydelig trebunn. Stemningen er hyggelig og innbydende, oppdatert med grønne og rosa notater.

Antrasittgrå skandinavisk sofa i et åpent konseptloft

skandinavisk sofa -gray-grafitt-føtter-tre-synlige-puter-parkett-chevron-suspensjon-ampuller
Skandinavisk sofa - 23 trendy ideer for innredning av nordisk interiør | Møbler | 4/23


Den antrasittgrå skandinaviske sofaen, vist på bildet ovenfor, har en klar treramme - en elegant, elegant og komfortabel design, typisk for skandinavisk stil. Industriell metallgulvlampe og hvite lyspærer legger til en moderat industriell berøring og gjør åpent konseptstudio mer innbydende.

Skandinavisk sofa i lysegrønn som bringer friskhet i stuen

1

Skandinavisk sofa-lys-grønn-base-tre-brun-teppe-mønster-chevron-bord-bass-messing-glass
Skandinavisk sofa - 23 trendy ideer for innredning av nordisk interiør | Møbler | 5/23

Sponsede koblinger

Pastellnotater er også typiske for nordisk innredning. Den lysegrønne skandinaviske sofaen er en smart måte for deg å bringe friskhet og naturlig sjarm til din skandinaviske stue. Den myke skyggen av grønn harmoniserer med lyse tregulv, det lyse beige teppet og messingbenene på salongbordet. Maleriene i gull og sorte rammer gir en elegant veggdekorasjon.

Skandinavisk taupe sofa og skandinavisk triangeltøy i den nordiske sjarmenesalongen

Skandinavisk sofa - takk-føtter-synlig-tre-puter-mønster-bord-lavt tre
Skandinavisk sofa - 23 trendy ideer for innredning av nordisk interiør | Møbler | 6/23


Typisk for nordisk innredning, nøytrale og pastellfarger skaper en hyggelig og varm atmosfære i moderne interiør. Denne skandinaviske taupe-sofaen, vist på bildet ovenfor, gir komfort og nordisk eleganse til den hvite stuen. Den skandinaviske hjørnesofaen polstret, passer harmonisk inn i den hvite stuen, fremhevet av de fargerike puter, den gule stolen og trebordet.

Skandinavisk sofa lys grå dekorert med puter i sort, hvit, grå og askegrå

Skandinavisk sofa -gravvinkelsputer-teppe-grå-frynser
Skandinavisk sofa - 23 trendy ideer for innredning av nordisk interiør | Møbler | 7/23


Her er en typisk skandinavisk sofa - polstret og veldig behagelig, denne grå sofaen og dekorert med puter i sort, hvit, grå og askegrå som fremhever det elegante og elegante design. Det firkantede hvite salongbordet, akkurat som det frynsede gråteppet, bringer skandinavisk sjarm til denne hvite og innbydende stuen. Et metallkonsollbord og et svart veggspegel legger til de siste detaljene.

Slik lager du den nordiske salongen - skandinavisk grå sofa, brune lærestoler og geometriske mønstertepper

skandinavisk sofa-svart-føtter-tilsynelatende-metall-stoler-lær-brun-tepper-geometrisk mønster
Skandinavisk sofa - 23 trendy ideer for innredning av nordisk interiør | Møbler | 8/23

For å invitere komfort i den nordiske salongen, anbefaler vi at du ordner det med skandinaviske møbler. Slike møbler er den skandinaviske sofaen der den elegante designen blander seg harmonisk inn i interiøret. Den skandinaviske grå sofaen, for eksempel, kan tilpasses med noen puter med geometriske mønstre i pastell- eller neonfarger. I dette tilfellet er det messing suspensjonene, den fluorescerende rosa bordlampen, den blå koboltblomsterkrukken og de brune skinnstolene som gir de nødvendige fargetrykkene.

Skandinavisk grå og rett sofa, dekorert med hvite puter med ulike mønstre

skandinavisk sofa-pute-puter-mønstre-brett-notater-pastell
Skandinavisk sofa - 23 trendy ideer for innredning av nordisk interiør | Møbler | 9/23

Denne stilen i nordisk stil er innredet med en skandinavisk grå sofa. Tre hvite puter med forskjellige mønstre oppdaterer gråtonen, akkurat som de originale maleriene oppdaterer de hvite veggene. Svart og hvitt diamantmønsterteppe er et typisk element for nordisk innredning. De to bordlampene i rød og hvit er det friske luften som gir liv til stuen.

Skandinavisk grå sofa i den hvite stuen

Skandinavisk sofa -grå-polstret-komfortabel-lenestol-hvit
Skandinavisk sofa - 23 trendy ideer for innredning av nordisk interiør | Møbler | 10/23

Denne hvite skandinaviske stuen er lagt ut med en grå skandinavisk sofa - den eneste aksent som bryter den sterile atmosfæren. Polstret og behagelig, den grå skandinaviske sofaen skaper en vakker kontrast med andre hvite møbler og tilbehør. Vinduet med utsikt over hagen gir en vakker "grønn" utsikt over trærne.

Hvit skandinavisk stue møblert med grå sofa, svart salongbord og svart og hvit lenestol

skandinavisk sofa -grå-striper-bord-lav-metall-svart-shaggy-grå-teppe
Skandinavisk sofa - 23 trendy ideer for innredning av nordisk interiør | Møbler | 11/23

Skandinavisk møbler i grå, svart og hvit endrer helt stemningen i den hvite stuen. Den lysegrå skandinaviske sofaen har en utsatt metallbase som gir den et mer elegant og moderne utseende. Skandinavisk stil, eleganse og komfort går hånd i hånd. Derfor vil denne stilen ikke gå ut av mote.

Skandinavisk grå sofa, rak og slank design med treramme og hvit

scandinavian sofa-trip-feet-tilsynelatende-tre-puter-tepper-hvit-turkis
Skandinavisk sofa - 23 trendy ideer for innredning av nordisk interiør | Møbler | 12/23

Som vi allerede har nevnt, er den skandinaviske sofaen preget av en elegant og elegant design og en synlig base, ofte i lett tre. Den skandinaviske sofaen, vist på bildet ovenfor, er dekorert med to puter i grått og gult. De to kaffebordene i matt svart / lett tre og svart og den lave bordet i lys tre gir elegansen til den nordiske stilen, skjult i detaljer, farger og rene linjer. Teppet i turkis og hvitt er det fengende i dette skandinaviske loftet.

Elegant skandinavisk sofa dekorert med puter i grått og gult

Skandinavisk sofa -grå-polstret-puter-dekk-hår-rundbord-hvitt
Skandinavisk sofa - 23 trendy ideer for innredning av nordisk interiør | Møbler | 13/23

Denne salongen utstråler skandinavisk sjarm, fullstendig komfort og varme. Denne effekten skyldes den skandinaviske grå sofaen, som er ganske dedikert til avslapning. Pute i neutrale og pastellfarger og det hvite langhårede dekselet gir et sterkt ønske om å hvile. Den hvite peisen, som ligger ved siden av sofaen, gjør interiøret mer varmt og innbydende.

Skandinavisk stue møblert med skandinavisk sofa lys grå

skandinavisk sofa-lys-føtter-tre-teppe-rød-avføring-solid-tre-suspensjon-oransje
Skandinavisk sofa - 23 trendy ideer for innredning av nordisk interiør | Møbler | 14/23

Den røde løperen gir en fargefarge til den skandinaviske stuen. Møblert med en skandinavisk sofa i lysegrå og to massive tømmerstoler, får den hvite stuen en elegant og innbydende nordisk sjarm. Den typiske skandinaviske trioen er genialt integrert med skandinavisk møbel og veggmaleri. Den oransje anhenget er den unike aksent som puster eksotisme.

Rett skandinavisk sofa i lysegrå, med synlig lys treverk

skandinavisk sofa-lys-klare føtter-lys-tre-møbler-design-struktur-tre-hvitt
Skandinavisk sofa - 23 trendy ideer for innredning av nordisk interiør | Møbler | 15/23

På bildet ovenfor ser du den typiske skandinaviske stuen. Alle detaljer, møbler og farger minner om nordisk sjarm. Den skandinaviske lysgrå sofaen og de geometriske designmøblerne er ikke bare moderne og elegante, men de forvandler den banale salongen til resten av sansene. Den nøytrale fargepaletten beroliger øynene, mens de grønne og gule aksentene gir et frisk pust.

Skandinavisk sofa lys grå dekorert med puter

skandinavisk sofa -gråputer-hvit-rød-gul-stol-skinn-svart
Skandinavisk sofa - 23 trendy ideer for innredning av nordisk interiør | Møbler | 16/23

Dette åpne konseptet loft er innredet med møbler i grått, svart og hvitt. Den skandinaviske trioen gir harmoni og sjarm ved å holde den moderne designen av møbler og tilbehør. Den imitasjon grå tregulv og den lyse grå sofaen er i harmoni. De fengende notatene her er de røde og gule puter og de grønne kremplanter.

Skandinavisk hvit sofa dekorert med chevron mønstrede puter

Skandinavisk sofa-hvitt-design-ren-pute-chevron
Skandinavisk sofa - 23 trendy ideer for innredning av nordisk interiør | Møbler | 17/23

Moderne interiør gir oss friheten til å eksperimentere med fargerike aksenter. I den skandinaviske stuen over, dominerer hvite. Ikke rart, fordi hvit er fargen til valg i det skandinaviske interiøret. For å oppdatere den sterile atmosfæren kan du legge til noen små, svarte og grå aksenter. Resultatet er øyeblikkelig - noen fargeskjegg endrer helt den stygge, upersonlige og sterile "karakteren" av stuen.

Skandinavisk grå grafitt sofa dekorert med hvite puter

scandinavian sofa-gris-round-table-light-wood-studio
Skandinavisk sofa - 23 trendy ideer for innredning av nordisk interiør | Møbler | 18/23

Grå og alle nyanser er ofte en del av den skandinaviske innredningen. Derfor er det ingen overraskelse at alle er ivrige etter å sette opp sitt hjem med en grå skandinavisk sofa. Denne fargen er alt annet enn kjedelig. Grå gir deg friheten til å tilpasse sofaen med flerfarget puter, et matchende teppe eller et salongbord med farget glass.

Skandinavisk overdimensjonert sofa i grått

Skandinavisk sofa - grå-polstret-overdimensjonert-tepper-hvit-svart
Skandinavisk sofa - 23 trendy ideer for innredning av nordisk interiør | Møbler | 19/23

Dette moderne interiøret mangler ikke skandinavisk sjarm. Den overdimensjonerte grå sofaen og det hvite og sorte flettet teppet utstråler nordisk stil. Metallbordet har en hvit bakke som gir et ekstra ekstra hvitt. Grå gardiner og indirekte belysning gjør atmosfæren mer romantisk.

Skandinavisk hvit sofa - den rene elegansen par excellence i den hvite stuen

Skandinavisk sofa-hvitt-design-elegant-fetter-striper-tepper-striper-svart-hvitt
Skandinavisk sofa - 23 trendy ideer for innredning av nordisk interiør | Møbler | 20/23

Denne skandinaviske stuen er innredet i svart og hvitt - den tidløse klassiske duoen som passer inn i enhver innredning. Skandinaviske svart-hvite møbler, samt brune aksenter, skaper harmoni og balanse. Hvite lenestoler og svart-hvite nestebord utstråler komfort og estetikk som er typisk for den nordiske stilen.

Skandinavisk stue møblert med skandinavisk hvit sofa, hvit konsollbord og massevis av potteplanter

Skandinavisk sofa-hvite puter-hvit-blå-kobolt-teppe-shaggy-grå-grønne planter
Skandinavisk sofa - 23 trendy ideer for innredning av nordisk interiør | Møbler | 21/23

Denne hvite skandinaviske stuen er innredet med hvite møbler med nordisk sjarm. Noen puter i blått og hvitt og noen kremplanter gir de fargerike aksentene som bryter den sterile atmosfæren. Den grå shaggy teppet og den grå basen av det hvite kaffebordet, gir en av de typiske skandinaviske farger.

Skandinaviske hvite møbler og aksenter i svart og beige

Skandinavisk sofa-hvit-komfortabel-pute-teppe-strikket-vendt-gulv-tre-hvit
Skandinavisk sofa - 23 trendy ideer for innredning av nordisk interiør | Møbler | 22/23

Denne nordiske salongen utstråler komfort. Hvite møbler og svarte aksenter er i full harmoni. Den hvite raske sofaen, den hvite lenestolen og fotstøtten gir den praktiske og estetiske komforten som preger den nordiske stilen.

Skandinavisk stue møblert med grønne aksenter og tre

skandinavisk sofa-bas-hvit-bord-ultra-lavt lys-tre
Skandinavisk sofa - 23 trendy ideer for innredning av nordisk interiør | Møbler | 23/23

Denne reviderte skandinaviske stuen er innredet med to små hvite sofaer, som omgir de to ultralette bordene i lys tre. Det spektakulære karnappvinduet gir en vakker utsikt over nabobyggene. Et skandinavisk interiør hvor estetikk og funksjonalitet går hånd i hånd.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 83 =

Back to top