Møbler for estetisk og funksjonell vaskemaskin i 18 ideer

møbler-for-en-maskinvask-closet-lagring-tømmer
Møbler for vaskemaskinen estetisk og funksjonell i 18 ideer sparer plass | Møbler | 1/18


Vasken, enten et eget rom eller et hjørne hvor som helst i huset, krever en viss plass. Og det viser seg, veldig ofte, en ekte hodepine. Liten eller stor, den må være behagelig og funksjonell for å gjøre livet lettere for sine eiere. Men, som for små leiligheter hvor det er umulig å tilegne noen få kvadratmeter verdifulle for utviklingen av et vaskeri! Derfor må du spille kort av kreativitet! Du må tenke på hvor du skal installere apparater, møbler, vaskevann osv. Når det gjelder utformingen av vaskerommet av drømmene dine, vil vi gjerne hjelpe deg ved å presentere vårt galleri med 18 ideer dedikert til møbler for vaskemaskin, hvis design kombinerer estetikk og funksjonalitet!

Vaskemaskinskap for et moderne og funksjonelt vaskerom

møbler-for-en-maskin-vask skap-hvit-vask-flis-retro-vaskemaskin-rød
Møbler for vaskemaskinen estetisk og funksjonell i 18 ideer sparer plass | Møbler | 2/18

Visste du at over 90% av franske husholdninger har en vaskemaskin? Materiell bevis på at omsorg for sengetøy fortjener sin dedikerte plass hvor som helst i huset. Og det må gjenkjennes - design av møbler for moderne vaskemaskin, blir mer og mer elegant og interessant. Med flere lagringsplasser kommer den i et bredt spekter av modeller, perfekt tilpasset spesifikasjonene til ethvert miljø.

Vaskemaskinskap - Vis stolt enheten eller skjult den?

møbler-for-en-maskin-vask skap-hvitt-teppe-hvit-gul
Møbler for vaskemaskinen estetisk og funksjonell i 18 ideer sparer plass | Møbler | 3/18

Vis vaskemaskinen eller skjul den? Det er spørsmålet vi stiller oss selv! Markedet tilbyr allerede et bredt spekter av løsninger som gjør at husmødre kan skape et vaskerom som er både estetisk og funksjonelt. Når det gjelder møbler for vaskemaskin, kan den tilpasses, slik at den passer inn i kjøkkenet, på badet og til og med inngangen.

Utformingen av vaskemaskinen i henhold til ledig plass

møbler-for-en-maskin-vask skap-hvitt-benken-tre hyller
Møbler for vaskemaskinen estetisk og funksjonell i 18 ideer sparer plass | Møbler | 4/18


Hvis du vil skjule vaskemaskin og tørketrommel, kan vi telle funksjonelle møbler, utstyrt med skap, dypt nok til å huske begge maskiner. Skap kan også huske ulike rengjøringsmidler samt rent vaskeri. Det er derfor en løsning både estetisk og praktisk, noe som gjør at du får plass og avrunder rommet.

Vaskemaskinskap, utstyrt med praktiske dører

1

møbler-for-en-maskin-vask skap dører-spisestue-sofa-parkett-wood
Møbler for vaskemaskinen estetisk og funksjonell i 18 ideer sparer plass | Møbler | 5/18

Sponsede koblinger

Hvis du vil gjemme maskinene i vaskerommet, er dette en god ide å prøve! Dørene gir klare og diskrete løsninger for skjult husholdningsapparater, rengjøringsmidler og sengetøy. Implementeringen er enkel. Favor folddører som har et lite fotavtrykk.

Vaskemaskin og servantskap 2 i 1

møbler-for-en-maskin-vask forfengelighet skuffer på rommet-hvitt-bad
Møbler for vaskemaskinen estetisk og funksjonell i 18 ideer sparer plass | Møbler | 6/18


En ideell løsning for små mellomrom, møbler i vaskemaskinen kan også legge opp servant. Den kan utstyres med dype skuffer, skap eller åpne hyller avhengig av personlige preferanser. Her igjen, et bredt utvalg av tilbudsmodeller til deg. Møbler for vaskemaskin kan ha nytte av en dør som vil skjule vaskemaskinen.

Møbler for moderne vaskemaskin

møbler-for-en-maskin-vask blå pastell-moderne-skap-skuffer-flis-svart-hvitt
Møbler for vaskemaskinen estetisk og funksjonell i 18 ideer sparer plass | Møbler | 7/18


I dag legger vi så mye på kvaliteten på apparatene som på designen. Og det moderne vaskemaskinskapet tilbyr både upåklagelig estetikk og uovertruffen kvalitet. Det kan helt gjemme maskinen, avhengig av personlig preferanse, men det kan også forlate bare fronten, vaskemaskinen er innebygd i skapet.

Litt vaskerom i tre og hvitt

kabinett-til-maskin har vaskemaskin tømmer-lagrings trevirke
Møbler for vaskemaskinen estetisk og funksjonell i 18 ideer sparer plass | Møbler | 8/18

Møbler for vaskemaskin representerer faktisk en teller som hviler på to sidestøtter. Størrelsen på den passer perfekt til vaskemaskinens størrelse, mens den passer inn i sin elegante omfavnelse. Den kan utstyres med flere praktiske lagre, reservert for sengetøy og rengjøringsprodukter. Dens utforming avhenger av ledig plass og hvor den skal installeres.

Forbedret vasketøy i et tilpasset skap i inngangen

møbler-for-en-maskin-vaske skapet-tre inngangsdøren-speil
Møbler for vaskemaskinen estetisk og funksjonell i 18 ideer sparer plass | Møbler | 9/18

De små leilighetene, de kan også dra nytte av et vaskerom, selv improvisert. Som du kan se på bildet ovenfor, er en liten vaskemaskin integrert i det tilpassede treskapet, installert i inngangen. En stor speilholder brukes til å gjemme hjørnet og isolere det tilstøtende badet.

Lite funksjonelt vaskerom

møbler-for-en-maskin-vask skap-hvitt-tre-counter
Møbler for vaskemaskinen estetisk og funksjonell i 18 ideer sparer plass | Møbler | 10/18

Møbler for vaskemaskin må fremfor alt være funksjonelle. Ovenfor presenterer vi en stablet vaskemaskin og tørketrommel, begge integrert i et hvitt skap, inkludert flere skap og vask. I umiddelbar nærhet har en praktisk teller blitt installert for å lette klesvasken.

Moderne og funksjonelt vaskerom

møbler-for-en-maskin-vask skap-grønn-mint
Møbler for vaskemaskinen estetisk og funksjonell i 18 ideer sparer plass | Møbler | 11/18

Ta vare på apparatene dine ved å installere dem i et estetisk og praktisk skap som den ovenfor! Dette lille, lyse vaskerommet har blitt innredet med vakre møbler for vaskemaskin og tørketrommel 2 i 1, avslått i mintgrønn. Skapet var utstyrt med et par skap og to skuffer like over maskinene som pleide å huse rent sengetøy. I vaskerommet trenger du også en vask, akkurat som en praktisk teller.

Super stilig og funksjonell vaskemaskin og tørketrommel

møbler-for-en-maskin vaskemidler moderne-hvitt-skap-skuffer
Møbler for vaskemaskinen estetisk og funksjonell i 18 ideer sparer plass | Møbler | 12/18

Dette er et utmerket eksempel på et vaskeskap som er både moderne og funksjonelt. Finnes i hvitt og med grå benkeplater, er skapet utstyrt med noen skap og skuffer og en innebygd vask. Vinduene gir en god mengde lys, noe som gjør rommet lyst og veldig behagelig.

Vaskemaskinskap og 2 i 1 kommode for å skjule vaskemaskinen på kjøkkenet

møbler-for-en-maskin-vask Kina-hvitt-dører-maskinvask-rød
Møbler for vaskemaskinen estetisk og funksjonell i 18 ideer sparer plass | Møbler | 13/18

Kommode på kjøkkenet eller i spisestuen kan huse vaskemaskinen og tørketrommelen mens de skjuler dem bak en liten dør. En utmerket plassbesparende løsning, denne 2-i-1 vaskemaskinen og serviseenheten er et ideelt alternativ for små mellomrom.

Litt vaskerom utstyrt med kvalitetsapparater og praktisk lagring

møbler-for-en-maskin-vaske white-mot-tre-panel veggen grå
Møbler for vaskemaskinen estetisk og funksjonell i 18 ideer sparer plass | Møbler | 14/18

Selv om det er et lite vaskerom, er det funksjonaliteten som er nøkkelen til det vellykkede oppsettet. Vaskerommet ovenfor har blitt utstyrt med et vaskeskap som også inneholder tørketrommel. En telteller gjør det enkelt å brette klesvasken, og noen få veggmonterte skap tjener som lager for rengjøring av væsker, rengjøringsmidler og så videre.

Farge vaskemaskin og tørketrommel, integrert i et skap

møbler-for-en-maskin-vask vaskerom skap-hvitt-romslig
Møbler for vaskemaskinen estetisk og funksjonell i 18 ideer sparer plass | Møbler | 15/18

Dette romslige vaskerom er innredet med rikelig med lagringsplass, samt et møbel for en vaskemaskin som passer perfekt inn i innredningen. Pastellblå apparater kontrast på en romantisk måte med den overveldende hvite og gjør vaskerommet mer koselig.

Hvordan bygge et funksjonelt og elegant vaskerom

møbler-for-en-maskin-vask hvite-skap-skap-hyller
Møbler for vaskemaskinen estetisk og funksjonell i 18 ideer sparer plass | Møbler | 16/18

Vaskerommet som er vist ovenfor er utstyrt med et stort vaskeromskap som, bortsett fra å ha et elegant utseende, har en enestående funksjonalitet. Den har flere oppbevaringsrom, en nyttig benkeplate og noen hyller som utnytter veggenes høyde.

Installer vaskemaskinen på badet

møbler-for-en-maskin-vask hvitt-garderobe-hytte-dusj-rom-bad
Møbler for vaskemaskinen estetisk og funksjonell i 18 ideer sparer plass | Møbler | 17/18

Små eller store, møbler for vaskemaskin er en nødvendighet i forgrunnen. Den ene over, som er relativt liten, klatrer seg til veggen over vaskemaskinen, for å rense gulvet i det lille badet.

Hvordan skjule vaskemaskinen på toalettet

kabinett-til-en-maskin-vaskemontert holder skliing
Møbler for vaskemaskinen estetisk og funksjonell i 18 ideer sparer plass | Møbler | 18/18

Vaskemaskinene som vi presenterer for deg ovenfor, beskytter apparatet med stil ved å gjemme det takket være disse to skyvedørene. Sluttresultatet - et lite, ryddig toalettrom.

Lagre

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − 39 =

Back to top