2-seter loft seng – 9 ideer plassbesparende voksen soverom

2 seter loft seng voksen soverom - ideer-gain-space-studioer-små-leiligheter
2-seter loft seng - 9 ideer spare plass for det voksne soverommet | Møbler | 1/10


Studioet og den lille leiligheten er en stor utfordring når det gjelder plassoptimalisering, allerede ganske begrenset. Det er umulig å leve komfortabelt og lagre alt uten smarte løsninger og skreddersydde møbler. Derfor valgte Deavita å presentere en av de best mulige løsningene når man snakket om utformingen av riquiqui voksenrom, spesielt de 2 seter loft seng. Nedenfor finner du 9 designerstudioer, utstyrt med en voksen køyeseng som gjør det mulig for eiere ikke bare å spare plass, men også å lagre sine eiendeler godt. Si farvel til permanente ofre og rydder ditt moderne boareal med den moderne 2-seteres hems!

Mezzanine seng 2 plasser i et miniatyr loft på 8,6 kvadratmeter!

loft seng 2 seter voksne rom loft-chic-industrielle-8.5-kvadratmeter
2-seter loft seng - 9 ideer spare plass for det voksne soverommet | Møbler | 2/10

Til å begynne med, har vi gleden av å presentere deg en mini loft innrammet og realisert av den talentfulle designeren Christi Azevedo (lenke nederst på siden). Det er et miniatyrstudio bestående av et enkeltrom med dobbel høyde under tak, hvis overflate i første etasje er bare 8,6 kvadratmeter! Det er imidlertid alt som er viktig for å leve komfortabelt - et fullt utstyrt kjøkkenkrok, et kompakt sittegruppe og, selvfølgelig, et voksen soverom overfylt med seng 2 seter mezzanin. Den eksponerte murveggbekledning og metalltrappen legger til industriell ånd, mens veggmaleri og hvite møbler legger til den elegante atmosfæren.

2-i-1 trapp bokhylle og 2-seter loft seng oppe over badet!

2 seter loft seng voksen rom perched bad-bibliotek-trapper-2-i-1
2-seter loft seng - 9 ideer spare plass for det voksne soverommet | Møbler | 3/10

Naturligvis, for en 2-seter loft seng å være veldig behagelig for voksne å sove i, en tilstrekkelig takhøyde er nødvendig. Gamle bygninger, varehus og fabrikker forvandlet til boligområder (lofts) er perfekte for dette formålet. Craft Design-teamet har forvandlet toppetasjen til en kontorsbygning til et moderne og komfortabelt boareal. Den 2-seter loft sengen var plassert over en sentral bygning som lå på badet og skille kjøkken og spisestue fra stuen. En annen veldig imponerende detalj er bokhylle fra gulv til tak, en del av hyllene som brukes som trinn for å nå 2-seters mezzanin seng. Takket være den dominerende hvite synes den lille leiligheten innbydende, moderne og til og med romslig.

Voksen loft seng i en 13 kvadratmeter studio

2 seter loft seng voksne soverom kjøkken-vasker-stige-på-jernbane
2-seter loft seng - 9 ideer spare plass for det voksne soverommet | Møbler | 4/10


Dette er et godt eksempel, som illustrerer at selv en 13 kvadratmeter plass kan være praktisk utformet for å ha alt du trenger for hånden. nyttig. Designer Szymon Hanczar valgte et innebygd kjøkken, et mini hjemmekontor og et oppbevaringsskap som selv inneholdt et vaskerom. Det som er ganske smart her er skinnestigen for enkel tilgang til 2-seteres hems.

Smart idé - køyeseng, sammenleggbar seng, oppbevarings- og brettbord i en enhet

1

mesanin seng 2 plasserer den-dobbelt-fold-bord-folding-lagring
2-seter loft seng - 9 ideer spare plass for det voksne soverommet | Møbler | 5/10

Sponsede koblinger

Icosas unge designere har sammen utformet en funksjonell møbeldel for student eller ungt parhus. Bortsett fra 2-seter mezzanine seng, er det en annen sammenleggbar seng, alltid dobbel, og et funksjonelt sammenleggbar bord. Multifunksjonsskapet har også god praktisk lagringsplass.

2-seter loft seng, respekt for personvern, til tross for begrenset plass

2 seter loft seng voksne rom privatliv-personvern-louvers-tre
2-seter loft seng - 9 ideer spare plass for det voksne soverommet | Møbler | 6/10


Et stort problem, knyttet til utformingen av små leiligheter, er mangelen på personvern. Så her er en mezzanine seng 2 sted for å løse dette problemet, takket være sine laminerte partisjoner som forhindrer utsikten til rommet, mens du slipper inn nok lys. Tre skodder er et super praktisk og estetisk tillegg om gangen!

Dobbel køyeseng i barnehagen

mesanin seng 2 seters kryssfiner-soverom-baby-soverom-voksen
2-seter loft seng - 9 ideer spare plass for det voksne soverommet | Møbler | 7/10


Denne leiligheten på 65 kvadratmeter er opprettet av L. McCombers arkitekter for å tilpasse seg alle behovene til en ung familie med baby. Funksjonell for foreldre og barn om gangen, er tillegget av en 2-seter plywood mezzanine seng i buet organisk form, ikke bare praktisk, men også super estetisk.

Trapper med skuffer for å få tilgang til 2-seter loft sengen

voksen 2-seter loft seng plass-lagring-trinn-skuff-trapp
2-seter loft seng - 9 ideer spare plass for det voksne soverommet | Møbler | 8/10

Denne ettromsleiligheten på 50 kvadratmeter, oppgradert av Jordan Parnass Architecture, er en referanse for vellykket oppdeling av rom uten partisjonering. Den 2-seter mezzanine sengen, som er ganske imponerende, er spesielt smart, det er mulighet for skjult lagring takket være trappene til dobbelt-trappene som skuffer.

Vellykket utvikling av rommet under taket

Mezzanine seng 2 plasser arrangement-soverom-voksne-under-taket
2-seter loft seng - 9 ideer spare plass for det voksne soverommet | Møbler | 9/10

Gjennom dette eksempelet viser designerne til Insitu oss en ide om vellykket utvikling av rommet under taket gjennom en hevet plattform som tjener som et voksen soverom.

2-seter loft seng med dressing området under

loft seng 2 seter voksen rom space-dressing-gardin-under
2-seter loft seng - 9 ideer spare plass for det voksne soverommet | Møbler | 10/10

Det er en god idé - en 2-seter loft seng med et dressingområde under! Ved å bruke et gardin som gjemmer skapet uten å lukke det, garanterer man seg en enkel tilgang, samtidig som man unngår et kaotisk og uordnet inntrykk.

Designere nevnt i artikkelen:

Christi Azevedo

Håndverk Design

Szymon Hanczar

Icosa

L. McComber

Jordan Parnass Arkitektur

insitu

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7

Back to top