Kaunter dapur dapur dan kaunter bilik mandi – idea dan tip

kaunter-dapur-pulau-kuarza-beige
Dapur kuarza dan kaunter bilik mandi - idea dan tips | Dapur | 1/16


Diambil dalam kadar kehidupan harian kita, kita sering tidak memberi perhatian kepada trend terkini, namun mereka berada di sekeliling kita. Untuk melihat rumah yang moden dan elegan, kita boleh memilih permukaan kuarza, mengikuti trend yang trendi dan, pada masa yang sama, menyatakan keperibadian kita. Satu lagi aspek yang kami ingin menarik perhatian anda ialah pelaburan di masa depan - pilihan bahan, yang dicirikan oleh kehidupan yang panjang dan tidak berubah dari semasa ke semasa. Itulah sebabnya kami ingin memaklumkan kepada anda tentang kuarza, batu yang dibentuk semula, granit semulajadi dan kaca hiasan dalam warna, yang boleh digunakan di mana-mana bilik rumah. yang kaunter dapur, contohnya, dalam kuarza, adalah pilihan yang sempurna untuk dapur anda.

Kaunter dapur dan bilik mandi kuarza - idea moden dan elegan

kaunter kitchen counter counter-kuarza-dapur-putih-elegan
Dapur kuarza dan kaunter bilik mandi - idea dan tips | Dapur | 2/16

Mari lihat di dapur
Kerja-kerja permukaan kuarza di dapur adalah produk paling cemerlang yang menawarkan daya tahan dan estetika terbaik. Dalam penampilan dan rasa, mereka menyerupai batu semula jadi, tetapi mempunyai penambahbaikan yang tidak dapat diberikan oleh alam semulajadi, iaitu ketahanan dan kebersihan, berkat permukaan non-poros bahan.

Kaunter dapur kuarza yang enchants mata

kaunter kitchen counter-quartz-brown-dark-cabinets dapur putih
Dapur kuarza dan kaunter bilik mandi - idea dan tips | Dapur | 3/16

Bahan kuarza dibuat menggunakan teknologi Breton - pemadatan vakum vibro bahan semula jadi - lebih daripada 90% kuarza dan granit dihancurkan, terikat oleh resin berkualiti tinggi. Kuarza dalam komposisi bahan, fakta yang sangat tahan dan berterusan, ia tidak menyerap air, gris, noda wain, asid, dan sebagainya. Ciri-ciri ini menjadikannya sangat mudah untuk dijaga. Bahan ini mempunyai kehidupan yang sangat panjang, di samping itu. Kekayaan warna dan penampilan mewah, mencerahkan ruang dan memberikan pembesaran optik. Permukaan kuarza terdapat dalam pelbagai rawatan permukaan - gloss, semi-gloss, matte, berus. Technistone A.S. membentangkan bahan-bahan pasaran dengan jenis rawatan baru - Slate.

Kabinet putih dan biru pucat di dapur jelas dan elegan

kawasan kaunter-dapur-kuarza putih-makan
Dapur kuarza dan kaunter bilik mandi - idea dan tips | Dapur | 4/16


Slate adalah permukaan kasar, berombak, sangat menyenangkan untuk disentuh dan sangat cantik untuk dilihat. Bahan-bahan, yang dihasilkan dengan teknologi ini boleh didapati dalam plat salutan untuk worktops di dapur dan countertops di bilik mandi. Permukaan kuarza mempunyai tingkah laku penyerapan yang sangat rendah dan oleh itu boleh digunakan untuk countertops, walaupun dengan rawatan permukaan baru ini. Dengan pemprosesan Slate, pengeluar menawarkan enam warna: Diamond Crystal (putih), krim Elegance (putih), Crystal Colorado (beige), Gobi Gray (kelabu), Gobi Mahagony (mahogani), hitam Gobi (hitam).
Sekiranya anda ingin mengikut trend moden dan jika anda suka dalaman yang lebih menarik di rumah anda, fikirkan Slate.

Dapur moden dengan pulau berfungsi bentuk bujur

1

kaunter-dapur-black-batu semula
Dapur kuarza dan kaunter bilik mandi - idea dan tips | Dapur | 5/16

Pautan Sponsor

Satu lagi bahan, sangat bergaya, adalah batu SOLIDSTONE yang dibentuk semula dengan permukaan yang lembut. Tidak syak lagi, kelebihan terbesar adalah kemungkinan memasangnya tanpa sendi dan pengelasan unsur-unsur yang berbeza dalam cara yang homogen. Bahagian kerja pemasangan, tenggelam, semua unsur menegak dan mendatar kelihatan seperti dibentuk bersama. Ia adalah satu-satunya bahan yang boleh pulih sepenuhnya, walaupun selepas bertahun-tahun, dan ia akan kelihatan baru. Satu lagi kelebihan adalah kemungkinan thermoforming, yang membolehkan ia diselaraskan dalam pelbagai bentuk. Dan di samping itu, bahan itu adalah antibakteria, tahan terhadap cendawan dan mikroorganisma kerana ia tidak mempunyai liang, warnanya stabil, dan sebagainya.

Dapur putih dan elegan

countertop-dapur-kuarza-putih-putih kabinet dapur countertop
Dapur kuarza dan kaunter bilik mandi - idea dan tips | Dapur | 6/16


Batu yang diubahsuai adalah bahan padat dan homogen, ia terdiri daripada 70% pengisi mineral (aluminium hidroksida), serbuk putih halus, unsur asas tanah liat, yang menghasilkan porselin berkualiti tinggi. Baki 30% komposisi adalah pigmen yang menyumbang kepada pelbagai warna dan resin akrilik yang, sebagai tambahan sebagai bertindak sebagai unsur bergabung, menyumbang kepada rintangan hentaman permukaan permukaan halus yang sempurna.

Kabinet kayu ringan dan hitam di dapur yang elegan

countertop-kitchen-quartz-black-cabinets-light-wood kitchen countertop
Dapur kuarza dan kaunter bilik mandi - idea dan tips | Dapur | 7/16


Mari lihat di bilik mandi

Bilik mandi biasanya merupakan tempat pertama kami pergi pada waktu pagi selepas meninggalkan katil. Jadi pilih warna dan pencahayaan yang akan mencerahkan dan nada anda. Adalah diketahui bahawa warna mempengaruhi keadaan fizikal, mental dan emosi orang. Bergantung pada kombinasi mereka, kesan yang berbeza diperolehi. Pelbagai warna, ketebalan dan tepi yang segar akan pasti menggalakkan anda. Berani dan bereksperimen, ikuti wawasan warna anda sendiri.

Sanitari digantung dan putih di bilik mandi

Balas pihak-bilik-bilik mandi tandas-digantung
Dapur kuarza dan kaunter bilik mandi - idea dan tips | Dapur | 8/16

Fikirkan juga tingkap.

Tepi diperlukan kerana mereka melindungi plaster dan cat dari dinding. Di dalam - tingkap kabus atau balang melimpah. Di luar - hujan. Untuk menukarkan tingkap tetingkap menjadi tambahan bagus ke pedalaman anda, pilihan yang tepat adalah permukaan kuarza. Ia boleh didapati dalam pelbagai jenis warna dan boleh digabung dengan unsur-unsur lain di pedalaman - lantai, perabot, dinding lukisan. Tepi-tepi boleh dikepung dengan cara yang berbeza - segi atau bulat lagi bergantung pada keutamaan anda. Ketebalan juga boleh berbeza-beza - 1.2 cm, 2 cm, 3 cm. Satu lagi kelebihan permukaan kuarza adalah, juga, panjangnya. Jika ia tidak melebihi 3 meter, ia boleh dibuat dalam satu bahagian. Hari ini, ketika kita sedang mencari lebih banyak cahaya di rumah kita, tingkap tetingkap merupakan bahagian penting dari pedalaman kita.

Permukaan kuarza dihasilkan oleh syarikat Czech TechniStone®, yang merupakan salah satu pemimpin dunia, yang terkenal dengan kualiti pengeluarannya. Lihatlah galeri foto kami yang indah dan terinspirasi oleh idea pakar SKV.

Wallcovering kuarza di bilik mandi

dapur countertop bilik mandi kuartza-sinki
Dapur kuarza dan kaunter bilik mandi - idea dan tips | Dapur | 9/16

Pulau dapur berfungsi dan penggantungan yang elegan

countertop-kitchen-quartz-island-functional-closet-white countertop kitchen
Dapur kuarza dan kaunter bilik mandi - idea dan tips | Dapur | 10/16

Dapur komposit dan moden di dapur terbuka

counter dapur dapur-kuarza-kaunter dapur berfungsi
Dapur kuarza dan kaunter bilik mandi - idea dan tips | Dapur | 11/16

Dapur kecil putih dan elegan dengan meja makan putih

meja kaunter dapur dapur kuarza-makan-sudut-almari-dapur putih
Dapur kuarza dan kaunter bilik mandi - idea dan tips | Dapur | 12/16

Backsplash dapur kuarza biru

counter dapur dapur kuarza-blue-backsplash
Dapur kuarza dan kaunter bilik mandi - idea dan tips | Dapur | 13/16

Pulau berfungsi besar di dapur yang luas

counter dapur dapur kuarza-putih-berfungsi-kaunter dapur
Dapur kuarza dan kaunter bilik mandi - idea dan tips | Dapur | 14/16

Reka bentuk tulen terbina dalam

dapur countertop-kitchen-quartz-white-cabinets-countertop dapur kayu
Dapur kuarza dan kaunter bilik mandi - idea dan tips | Dapur | 15/16

Kabinet kayu dan hud pengeksport logam di dapur

countertop-dapur-putih-kabinet-pulau-kayu dapur countertop
Dapur kuarza dan kaunter bilik mandi - idea dan tips | Dapur | 16/16

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 14 = 24

Back to top