Inspirasi dapur moden untuk semua gaya dalam 15 gambar

inspirasi ruang tamu-skandinavia-kayu-putih
Inspirasi dapur moden untuk semua gaya dalam 15 idea kreatif | Dapur | 1/15


Keluar daripada perintahinspirasi memasak moden? Jika anda ingin mencipta dapur yang bergaya dan berfungsi, anda telah datang ke tempat yang betul. Hari ini, Deavita akan menunjukkan kepada anda 15 cara asal untuk mencipta masakan kontemporari. Minimalist, sedap, halus, berwarna-warni, berkilauan dan hangat, masakan moden selalu dicipta semula untuk memenuhi tuntutan masyarakat umum. Ringkasnya, kami telah menyediakan 15 reka bentuk dapur yang luar biasa dalam 15 gambar inspirasi. Teruskan, dapatkan inspirasi dapur anda melalui galeri foto kami di bawah!

Masakan kontemporari inspirasi - menemui cadangan asal kami!

inspirasi dapur scandinavia-pulau-tengah-kayu-putih
Inspirasi dapur moden untuk semua gaya dalam 15 idea kreatif | Dapur | 2/15

Terokai inspirasi dapur pertama kami: dapur yang indah yang menghadap lounge yang hangat dan ramah pada satu masa. Dapur kayu dan putih mempunyai pulau tengah dengan dua mangkuk gantung. Kabinet penyimpan memutuskan dengan warna matte putih dengan kreden dapur berpakaian dalam warna biru muda yang halusnya halus dicerminkan dalam permaidani kerusi-kerusi moden yang duduk di ruang tamu.

Inspirasi dapur kayu pepejal untuk semua citarasa!

blonc inspirasi-dapur-kayu-cahaya-green-najis bersepadu
Inspirasi dapur moden untuk semua gaya dalam 15 idea kreatif | Dapur | 3/15

Inspirasi dapur kedua kami ingin mencadangkan akan membantu anda membuat ruang dalaman yang luas. Jatuh cinta dengan kabinet penyimpanan yang datang dalam bentuk blok bersepadu yang diputuskan dalam kayu ringan dan mustard kuning. Sekeping bintang di dapur cerah ini pasti pulau tengah dikelilingi oleh tiga najis reka bentuk: dua najis bulat dalam warna hijau dan model keluli bukaan asli.

Perabot dapur kayu gelap dan kuning oleh Ikea

backsplash inspirasi-idea-dapur-kayu-gelap-kelabu
Inspirasi dapur moden untuk semua gaya dalam 15 idea kreatif | Dapur | 4/15


Di atas dapur inspirasi ketiga kami ingin memperkenalkan anda: dapur cantik ditandatangani Ikea. Di sini, kami menghargai campuran warna gelap dengan aksen kuning kuning. Perabot kayu gelap dan kuning berlapis membuat anggukan ke meja segi empat tepat dan kerusi ditutup dengan kulit kuning. Kami sangat menyukai kecekapan kredensial kelabu anthracite yang memberikan estetisme dan moden yang selesa ini.

Minimalis inspirasi dapur untuk mewujudkan dalaman yang halus dan canggih pada satu masa!

1

inspirasi moden-dapur-kuning-canary-deco-kasut
Inspirasi dapur moden untuk semua gaya dalam 15 idea kreatif | Dapur | 5/15

Pautan Sponsor

Inspirasi dapur keempat adalah di atas: campuran dramatik kuning kenari, hitam berlapis, kelabu berkilat dan putih satin. Untuk menghidupkan atmosfera, para pereka telah membuat keputusan untuk memperkenalkan beberapa aksen berbilang warna yang membuat hiasan itu jauh kurang monoton.

Inspirasi dapur terbuka di ruang tamu moden

inspirasi-dapur-dibina bilik-moden-kayu parket
Inspirasi dapur moden untuk semua gaya dalam 15 idea kreatif | Dapur | 6/15


Dapur inspirasi kelima mungkin iri: dapur bersepadu Scandinavian gaya, dengan banyak kabinet penyimpanan berfungsi. Aset deco: dua penggantungan hitam dan lukisan abstrak yang besar memainkan permainan warna gelap yang diselingi oleh aksen kelabu perak.

Kabinet dapur dalam rupa konkrit kelabu, arca reka bentuk dan papan hiasan

inspirasi-dapur moden kayu-jadual-kelabu backsplash
Inspirasi dapur moden untuk semua gaya dalam 15 idea kreatif | Dapur | 7/15


Di atas inspirasi dapur lain yang bergaya: kabinet penyimpanan kelabu konkrit dengan backsplash bersalut kelabu dan peralatan mewah. The trick deco: arca reka bentuk dan lukisan klasik kuno memanaskan interior dalaman yang sedap ini.

Inspirasi Dapur Perindustrian dan Dinding Tembaga Merah

inspirasi-dapur-Mexico styleèindustriel Caribbean
Inspirasi dapur moden untuk semua gaya dalam 15 idea kreatif | Dapur | 8/15

Daripada inspirasi dapur perindustrian? Oleh itu, lihat gambar di bawah untuk menemui daya tarikan bilik yang elegan ini yang dilengkapi dengan semangat tinggi. Idea untuk merapatkan: ruang bawah tanah wain bersepadu dan meja makan reka bentuk mengingatkan gegelung besar kabel elektrik.

Dapur pereka dalam lacquered merah dan salji putih

inspirasi-dapur-moden-merah lacquered-hud-acuer
Inspirasi dapur moden untuk semua gaya dalam 15 idea kreatif | Dapur | 9/15

Dalam kekurangan inspirasi dapur merah? Bergaya, bergaya dan glamor, dapur di dalam merah berlapis adalah salah satu yang mesti dimiliki ketika datang ke reka bentuk dalaman. Untuk membuat dapur mewah, tidak ada yang lebih baik daripada memilih kabinet dalam warna putih berkilat dan berkilat!

Warna kilat hendaklah digunakan dengan kesederhanaan!

inspirasi dapur gelap merah-tanah-parket-talbe-bulat
Inspirasi dapur moden untuk semua gaya dalam 15 idea kreatif | Dapur | 10/15

Walau bagaimanapun, anda perlu menggunakan warna-warna yang berkilauan dengan hati-hati, terutamanya jika anda tidak mempunyai banyak m²! Untuk memberikan kedalaman ruang, lebih baik untuk menggabungkan nada yang sengit dengan salju putih, cahaya berwarna kuning atau warna dinding pastel yang lain pilihan anda.

Inspirasi memasak berkilauan dalam warna merah jambu dan murni cerah

inspirasi-dapur-moden-pink-lacquered putih SATIEN
Inspirasi dapur moden untuk semua gaya dalam 15 idea kreatif | Dapur | 11/15

Bagaimana dengan inspirasi dapur romantis? Jadi, untuk membuat dapur terus dari kisah dongeng, kami menasihati anda untuk memilih perabot dalam warna merah jambu yang terang, permen merah jambu dan satin putih! Terserah kepada anda untuk menggabungkan nuansa yang akan mengubah ruang menjadi kepompong bucolic!

Inspirasi dapur vintaj dan romantis pada satu masa!

inspirasi-dapur-retro-gula-gula-merah jambu lantai parket
Inspirasi dapur moden untuk semua gaya dalam 15 idea kreatif | Dapur | 12/15

Cari inspirasi inspirasi masakan kami dari 60-an! Ia adalah dapur berbentuk L dengan kabinet merah muda berkahwin dengan hebat dengan backsplash kelabu logam, yang sepadan dengan peti sejuk keluli tahan karat. Ia comel, bukan? Barisan bersih unit simpanan dipertingkatkan dengan pemandangan hangat lantai parket pepejal. Gerberas menghiasi meja makan melengkapkan hiasan romantis ini untuk menambah rasa tenang.

Dapur minimalis di satin putih dan biru elektrik

inspirasi-dapur-moden-putih-biru-kobalt-idea
Inspirasi dapur moden untuk semua gaya dalam 15 idea kreatif | Dapur | 13/15

Jika terdapat warna abadi dan tidak dapat dinafikan, warna biru. Bebek, langit, turquoise, navy, kobalt atau keluli, dalam rupa atau di sempadan perabot, biru menyesuaikan diri dengan semua citarasa, bahkan di dapur. Meniup jantung untuk dapur minimalis ini yang meletakkan untuk menghormati warna abadi yang indah ini!

Inspirasi Dapur Cobalt Blue: Minimalis Pulau Keluli Minimalis dan Lantai Kayu Kelabu Mutiara

miniamliste inspirasi moden-dapur-biru-elektrik
Inspirasi dapur moden untuk semua gaya dalam 15 idea kreatif | Dapur | 14/15

Dengan biru elektrik ini, perabot dapur datang untuk membangkitkan kelembutan elegan lantai jubin dalam kelabu mutiara. Dihubungkan dengan warna halus perak kelabu dan hitam gagak, ia adalah suasana yang canggih yang dibuat di dapur. Dan apabila kabinet biru kobalt dikaitkan dengan sebuah pulau dengan garis-garis lembut, kesan warna lembut ini menjadi ajaib.

Dapur mewah di lacquered black and glossy beige

inspirasi-dapur-moden-hitam Lakuer penggantungan-bola
Inspirasi dapur moden untuk semua gaya dalam 15 idea kreatif | Dapur | 15/15

Teruskan, di atas inspirasi masakan terbaru kami untuk hari ini. Chic, elegan dan abadi, hitam jelas warna kecanggihan, yang tidak boleh mengubah ruang menjadi tempat yang sejuk dan steril. Untuk melembutkan sampingan yang tidak menonjol, ideal adalah mengaitkannya dengan aksesori dalam warna pastel atau objek hiasan warna. Anda juga boleh melukis sekeping dinding dalam tonik, seperti hijau epal atau kuning bunga matahari.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 + = 73

Back to top