Dykstra luksus seilbåt med revidert design – et flott prosjekt!

luksus seilbåt dyxtra-design-revisited-adaù-voorhees
Dykstra Luxury Seilbåt med revidert design - et flytende hus utenom det vanlige Livsstil | 1/6


Helligdager nærmer seg, og du planlegger å gå på det store hav for å utforske den marine faunaen? Hva er bedre enn å seile ombord på en fantastisk luksus seilbåt signerte Dykstra Naval Architects! Nyt komforten i denne eksklusive seilbåt, designet av designer Adam Voorhees, for å tilbringe en ekstraordinær sommer. Å velge et flytende hus er ikke lett, spesielt hvis du er vant til verden av luksusbåter. Hvis du vil vite mer om disse fantastiske flytende skapningene, er dette en mulighet til å presentere denne klassiske seilbåten med en ny design. Oppdag denne seilbåt for en unik opplevelse: samspillet mellom menneske og natur. Beviset i bilder!

Luksus seilbåt Dyxtra - en eksklusiv båt for ekstraordinære elvferier!

luksus seilbåt ketch-70 meter båtdesign
Dykstra Luxury Seilbåt med revidert design - et flytende hus utenom det vanlige Livsstil | 2/6

Takket være hans enorme talent har den nederlandske designeren Adam Voorhees klart å skape en stor 70 meter lang luksus seilbåt. Samtidig estetisk og effektiv, blander denne moderne seilbåt tradisjonell stil og moderne design for å møte kravene til en klientell med en svært variert smak. Målet er å designe en båt av klassisk design, men litt modernisert, Adam Voorhees har satt alle sine krefter i dette ambisiøse prosjektet for å skape en ekstremt rask luksusbåt. Til slutt har all sin innsats vært vellykket!

Luksus seilbåt Dyxtra - en racerbil som blander tradisjon og modernitet!

luksus seilskip design-moderne-dyxtra-selskap
Dykstra Luxury Seilbåt med revidert design - et flytende hus utenom det vanlige Livsstil | 3/6

Denne ypperlige luksusbåten gir uttrykk for sin skapers vilje for å fortsette mine tradisjoner uten å forsømme teknologiske innovasjoner. Faktisk er lystbåt Dyxtra et av de mange eksemplene som vitner om Adam Voorhees store ønske: å utforske nye områder ved å forestille fantastiske flytende skapninger med futuristisk luft. I dette tilfellet er operasjonsområdet denne luksusbåten som forbløffer oss ikke bare av det elegante utseendet, men også av det koselige interiøret.

Denne luksuriøse seilbåt tilbyr tjenester av høy kvalitet!

luksus seilskip dyxtra-sol-solid-tre-mobilie-design
Dykstra Luxury Seilbåt med revidert design - et flytende hus utenom det vanlige Livsstil | 4/6


Den nederlandske designeren ønsket fremfor alt å skape en luksuriøs seilbåt som blander autentisk ånd og elegant nøkternhet. Glass tak og solid teak gulv er de magiske ordene som karakteriserer denne luksuriøse seilbåt med en revidert design. Ditto for boarealet som avslører sin unike sjarm: en klassisk deco til stede i enhver luksusbåt, som er verdt navnet.

1

Den luksuriøse yacht Dyxtra har en vakker, moderne stue!

luksus seilskip dyxtra-sol-solid-tre-møbler-hvit-snø
Dykstra Luxury Seilbåt med revidert design - et flytende hus utenom det vanlige Livsstil | 5/6

Sponsede koblinger

Vi noterer også tilstedeværelsen av en vakker sofa XXL bestemte seg snøhvit og ledsaget av en vakker salongbordsmessig fargevalg. For å fullføre settet som det skulle, valgte designeren å kle gulvet med et nyktert teppe i uberørt hvitt. Det eneste elementet som brukes til å varme atmosfæren er det mørke parkettgulvet: et veldig godt valg! For å oppsummere har båten en moderne stue, en privat cockpit, et hjemmekontor, en egen suite og en strandklubb (svømmeplan).

Designer møbler i snøhvit, dekorative puter i grått taupe og myk belysning for en koselig atmosfære!

luksus seilbåt design-miderne-bord-lav-sofaer
Dykstra Luxury Seilbåt med revidert design - et flytende hus utenom det vanlige Livsstil | 6/6


Frontdekket, som huser et 8,5 m privat anbud og en 6,5 m anbud, gir deg også muligheten til å snu dette rommet til et gigantisk basseng.

Design av Dykstra Naval Architects

Adam Voorhees

Sponsede koblinger
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to toolbar