Trend i izvorni talijanski tuš, što je točno?

tuš na'italienne ambiance-zen-carrelage-facon-pierre-naturelle
Talijanski tuš za trendi kupaonicu, što je točno? | Kupaonica 1/25


tušem postaje jedan od velikih trendova kupaonske osnove. Moderan, praktičan i ultra estetski, ima sve što je potrebno. Ali koje su prednosti i nedostaci ovog otvorenog tuša koji sve više i više privlači? Je li zaista za vas? Kako bismo vam dali detaljan odgovor, Deavita je odabrala oko dvadeset predložaka za dizajn kako biste lakše pronašli svoj put. Bilo instaliran u minimalističkoj, zen ili rustikalnoj kupaonici, s podovima popločanim ili mozaicima, ovaj tuš s tušem će stvoriti osjećaj veličine tipične za antičke rimske kupke.

Možemo li svi tvrditi da se tuširaju?

Talijanski-popločan tuš-imitacija drva-Antonio Lupi
Talijanski tuš za trendi kupaonicu, što je točno? | Kupaonica 2/25

Šetnja tušom je potpuno otvoren tuš bez vrata, iako postoje mnogi moderni tuševi koji imaju stakleni zid ili vrata zbog estetike ili prostora. Dizajniran za pločice ili mozaik, također ima prijemnik smješten u ravnini s podom, potpuno integriran u pod i gotovo nevidljiv, osiguravajući tako dojam vizualnog kontinuiteta tako ugodnom za razmišljanje.

Koje su prednosti tuširanja?

Talijanski-popločan tuš-put-beton-Duka-Acqua-hogart
Talijanski tuš za trendi kupaonicu, što je točno? | Kupaonica 3/25

Ali, možemo li svi zahtijevati tuš sa tušem? Ne. Ako želite trgovati kabinom za potpuno otvoreni tuš, budite svjesni da vaša kupaonica mora omogućiti nagib od 3 cm po metru za promicanje protoka vode, budući da se evakuacija vrši samo kroz utore ladicu.

Koji su materijali za izradu luksuzne kabine?

tuš talijanski okrenuto-beton-djevica-po-Zazzeri
Talijanski tuš za trendi kupaonicu, što je točno? | Kupaonica 4/25


Međutim, postoje zanimljive alternative koje će omogućiti onima koji ga ne prepoznaju da imaju tuš na talijanskom, zahvaljujući dodatnoj ravnoj ladici ili instalaciji podignutog spremnika. Ako želite očuvati svoju privatnost, možete opremiti svoj tuš s staklenim zidom kako biste ograničili prostor ili čak podigli kabinu.

Talijanski tuš Teuco, Italija

1

Talijanski-ghteuco tuš-kabina-staklo-dizajn moderan
Talijanski tuš za trendi kupaonicu, što je točno? | Kupaonica 5/25

Sponzorirane veze

Bočni materijali, talijanski tuš čini prilično velikodušni: ona može oblačiti u poliranog betona, mramora, Corian, crijep, tikovine, mozaik, kaldrma i sl .. To prilagođava lako svim stilovima, ukrasa, raspoloženja, oblika, veličina .. Tako da može biti kvadratna, pravokutna, okrugla, velika ili mala!

Volimo ovu kupaonicu s toplim bojama

Talijanski-popločan tuš-keramika-stolice-drva masivne
Talijanski tuš za trendi kupaonicu, što je točno? | Kupaonica 6/25


Štokovići se uklopljuju u dekor kupaonice kako bi se stvorilo prirodno proširenje zidnih obloga i podova. Nudi širok raspon mogućnosti i novo područje estetskog stvaranja. Možete popraviti sporedni kolosijek na podu i zidu kako biste istaknuli različite dijelove svoje kupaonice.

Hammam i šetalište Dornbracht

Talijanski-popločan tuš-prirodni kamen-dorb-bracht
Talijanski tuš za trendi kupaonicu, što je točno? | Kupaonica 7/25


Možete priuštiti neke dodira svijetle boje kako bi poboljšao uniformni dekor. S druge strane, ako želite pojačati ovaj aspekt jednolikosti povećavajući iluziju prostora, savjetujemo vam da se kladite na jednu osnovnu sjenu primijenjenu na zidovima, podu, čak i na stropu.

Luksuzna kupaonica s oxhinskim umivaonikom

Talijanski-popločan tuš-smeđe oniks sudoper
Talijanski tuš za trendi kupaonicu, što je točno? | Kupaonica 8/25

Uhodani tuš omogućava i dodatnu prilagodbu kupaonice. Stoga odabiremo dizajn pribor koji bi se lako prilagodio boji zidova i podova. Što se tiče tuš kabine i tuš glave, pokušajte poštivati ​​ta načela tako da se kupaonica pretvori u pravi dragulj dizajna interijera!

Talijanski tuš s staklenim zidovima

tuš talijanskom prilaženje-drvo-kupka-pravokutni
Talijanski tuš za trendi kupaonicu, što je točno? | Kupaonica 9/25

Ova kabina diskretno se rastopila u ovoj poniženoj atmosferi koju je pojačavao umjetničko deco ogledalo, a sobarac je pažljivo postavljen ispred velikog apstraktnog platna. Idealno za velike kupaonice, kao i za malu sobu vode.

Kupaonica odjevena sedrenim kamenim pločicama

tuš Talijanski-da-Picasso-kuglice-i-travertin-Bagni-travertini-dapicassomarmi
Talijanski tuš za trendi kupaonicu, što je točno? | Kupaonica 10/25

To je model koji se savršeno uklapa u kupaonice koje nemaju dovoljno prostora za stvaranje velikog tuširanja. Postavljen kao produžetak jedinice za ispraznost, ovaj dizajn tuš je jednako funkcionalan kao i estetski.

Tuš i sauna: 2 u 1!

Talijanski tuš-para-sauna-jacuzzi-Penza-kupibas
Talijanski tuš za trendi kupaonicu, što je točno? | Kupaonica 11/25

U ovoj minimalističkoj kupaonici, neki rustični elementi uništavaju monotoniju betonskog sporednog kolosijeka. Tu se tuš za tuširanje ukrašava mnogim svjetlosnim drvenim napravama koje se lako pretvaraju u saunu! Crna gavran pločica u suprotnosti je sa svijetlim nijansama plavog drveta radi zajamčenog grafičkog efekta!

Talijanski tuš Ravak

Talijanski-RAVAK tuš-crijep-crno-namještaj-u-bijelom-sudoper
Talijanski tuš za trendi kupaonicu, što je točno? | Kupaonica 12/25

Ovaj tuš s tušem savršeno se uklapa u sve stilove kupaonice. Ne zaboravite dodati neke drvene naglaskom da zagrije atmosferu, ili stavite lijepu zelenu biljku usred sobe kako biste dobili zen i umirujuću atmosferu.

Minimalistička atmosfera i dekor u etnickom tepihu za originalnu kupaonicu!

tuš talijanskom minimalistički okrenuta zid šumu
Talijanski tuš za trendi kupaonicu, što je točno? | Kupaonica 13/25

Slaba oltarskih tuševa u svom sjaju! Instaliraju se jednostavni stakleni zidovi kako bi elegantno odvojili otvoreni tuš od ostatka ribnjaka. Kombinirajući udobnost i veličanstvenost, postavljen je šiblja s minimalističkim izgledom.

Talijanski tuš grupe Treesse

tuš talijanske crne boje-stolica akril-Gruppo-pletenica-Italia-stan
Talijanski tuš za trendi kupaonicu, što je točno? | Kupaonica 14/25

Šetnja-u tuševima zaštićene tri zida u prozirnom staklu slažu minimalistički stil: kombinacija oštre boja, oštar kontrast i linearne sklad isprekidanih zraka namještaj i objekata ugodan dekor.

Velika kupaonica s talijanskim tušem Samo, Italija

tuš talijanski-Samo-slikarstvo-crno-žuto-sunce
Talijanski tuš za trendi kupaonicu, što je točno? | Kupaonica 15/25

Da biste istaknuli staklenu stijenku koja dijeli tuš za tuširanje od ostalih područja opuštanja, možete pregledati boju zidova i podova. Ako ne možete priuštiti da instalirate novi premaz, nemojte se ustručavati promijeniti boju zidova! Zatim razmotrite uvođenje dodirne boje kako biste dodatno pojačali izgled vašeg ribnjaka!

Evo modela sive i crvene za trendi kupaonicu!

tuš talijanskom HAFRO tepih-crijep-crveno-bijeli snijeg
Talijanski tuš za trendi kupaonicu, što je točno? | Kupaonica 16/25

To je talijanski tuš koji oduševljava svojom vrhunskom opremom kao i njegove skladne boje, a siva crvena dvojac bezvremenski je moderni interijer. Dovršiti s crvenim ili antracit sivim štapom.

Ljubičasta i siva kupaonica s fosiliziranim drvenim bazenom: dizajn Samo, Italija

tuš talijanski-Samo-Italija-boja-ljubičasta-sivo-crijep
Talijanski tuš za trendi kupaonicu, što je točno? | Kupaonica 17/25

Simbol opuštanja i spokoja, moderna kupaonica ponekad je inspirirana ženskim bojama da postanu ugodni gnijezdo, tople i umirujuće. Ovdje je dobra ideja za instalaciju originalne kupaonice: jednostavan talijanski tuš, ljubičasta slika i ukrasna slika s cvjetnim motivima, a da ne spominjemo sjajni sivi pokrov koji poboljšava cjelinu.

Tuš sa staklenim zidom i girly atmosfera za ovu kupaonicu sve u ružičastoj!

Talijanski-popločan tuš-roza-mozaik stakla Zalijepi
Talijanski tuš za trendi kupaonicu, što je točno? | Kupaonica 18/25

Ono što također volimo u talijanskim tuševima jest da se zavlače svim našim ukrasnim željama! Takav je slučaj ove vrhunske kupaonice opremljene duhovitim duhom koji ističe svoj moderni tuš i zidni mozaik koji dolazi u nijansi bijele i ružičaste boje.

Kupaonica u mekanim tonovima s dodirima svjetlo plave boje

Talijanski-parket-tuš-masivna accetns-sivo-glazirano prozori
Talijanski tuš za trendi kupaonicu, što je točno? | Kupaonica 19/25

Ovaj talijanski tuš u bež / bijelim tonovima ističe se svojim gumbom od nehrđajućeg čelika koji odražava slavinu i minimalistički bijele suspenzije snijega. Omiljena za plavi tepih i ispraznost s muškim linijama.

Vintage kupaonica s plavim pločicama i staklenom kabinom

tuš na'italienne ambiace-vintage-mosaique-cadres-deco
Talijanski tuš za trendi kupaonicu, što je točno? | Kupaonica 20/25

Evo savršenog rasporeda velike kupaonice koju želimo podijeliti na dvije kako bismo bolje odvojili prostor za tuširanje i kupaonu. Staklene stijenke štite berbe od kapljica vode, dok je mjedena suspenzija smještena neposredno iznad tuš glave kako bi se osiguralo dobro osvjetljenje dok tuširate.

Šetnja tušem s podzemnim pločicama i orijentalnim cementnim pločicama

tuš talijanskom carrealge-metro-cementnoj-Istočna atmosferu
Talijanski tuš za trendi kupaonicu, što je točno? | Kupaonica 21/25

Zaljubljena u orijentalne motive i vintage stil, ova kupaonica je napravljena za vas. Sa svojim cementnim pločicama i podzemnim pločicama, ona ima svu sredinu uskladiti s retro kupaonicom. Da biste stvorili 100-postotnu berbu atmosfere, razmislite o instalaciji samostojeće kade i zlatnog mjedenog pribora!

Kupaonica s ljubičastom bojom i zidom prekrivena cementnim pločicama: Casa Talía, Modica, Italija

tuš talijanski-hotel-casa-Talia-scicylle-modika-italija
Talijanski tuš za trendi kupaonicu, što je točno? | Kupaonica 22/25

Želite li kupaonicu i berbu i orijentalnu, poput onih pronađenih u vili Provansa? Odlučite se za kupaonicu s tušem s mješavinom toplih boja. Repaint susjedni zid u zasićenoj boji i voila!

Talijanski tuš s mramornim pločicama i drvenim podovima

tuš talijanski premaz-zeleno-popločan podrumu bež diaryofane
Talijanski tuš za trendi kupaonicu, što je točno? | Kupaonica 23/25

Jedna od prednosti otvorenih tuševa jest osjećaj raskošnosti dana suvremenoj kupaonici zahvaljujući svom spektakularnom izgledu. Tu, tuš za tuširanje miješa toplinu drva s glamuroznim šarmom bijelog mramora prekrivenog sivim žilama. A kako bi se povećala cjelina, bijeli i zeleni kôd boja kupaju prostor svjetla i blagostanja.

Intenzivne boje i zidni mozaik za egzotičan ambijent

Talijanski-popločan tuš-zeleno-smeđe-ugodna atmosfera
Talijanski tuš za trendi kupaonicu, što je točno? | Kupaonica 24/25

Talijanski tuš soba kupatilo-carrealge-put-djelo-ružmarina
Talijanski tuš za trendi kupaonicu, što je točno? | Kupaonica 25/25

Želite li rustikalni ili provokatski stil? Moguće je također i oblačenje tuš-zavjese s sedrenim kamenim premazom ili odabirom tradicionalnog izgleda s bojama Provence. Slijedeća poda, odlučite za oblaganje imitacija kamena plavuša sporedni put opus incertum.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − 40 =

Back to top