Sprem za pohranu u kupaonici – 15 modernih ideja, retro ili country chic

skladištenje kupaonice - ideje - fotografije - stilovi - raznoliki
Skladištenje u kupaonici - 15 modernih, retro ili country style ideja Kupaonica 1/13


Čini se da se naši apartmani uvijek stišću i odjednom su dijelovi koji ih stvaraju sve više klaustrofobični. Nažalost, ovo prilično tužno promatranje vrijedi za sve sobe, uključujući i one namijenjene svakodnevnoj osobnoj higijeni. Dakle, budimo realni i priznajmo da a trik za pohranu kupaonica je uvijek korisno, bez obzira na vašu dostupnu površinu. U trenutnom članku, mi ćemo istražiti ne jednu, već skupinu lukavih ideja koje će dobiti prostor. Bilo da je vaš interijer moderan dizajn, retro šik ili ukrašen u zemlji, naći ćete, bez sumnje, dobre stvari među prijedlozima slijediti i oni će ići kao rukavica!

Skladištenje kupaonice - moderne ideje dizajna

skladištenje tipa kupaonica modernog namještaja-suspendirana
Skladištenje u kupaonici - 15 modernih, retro ili country style ideja Kupaonica 2/13

Započnimo s jednostavnim, ali učinkovitim skladištem za kupaonicu koju ljubitelji modernog dizajna vole! Tko je zainteresiran za dizajn interijera i ukrašavanje vjerojatno je već nagađao da je to suspendirana ispraznost jedinica. U stvari, svi zidni namještaj su vrlo dobar izbor za optimiziranje prostora u malim kupaonicama, jer ne zauzimaju bilo kakav prostor, ali još uvijek nude dovoljno prostora za pohranu. Na primjer, gore prikazani model ima zavidnu dužinu i 2 umivaonika kako bi se povećala udobnost korisnika. Međutim, vlasnici skromnih kupaonica mogu tiho odabrati kompaktnu kocku, kompatibilnu s vlastitim arhitektonskim uvjetima.

kupaonicu za pohranu tipa koji je moderno izrađen po mjeri
Skladištenje u kupaonici - 15 modernih, retro ili country style ideja Kupaonica 3/13

U tom smislu, prilagođeni namještaj koji je izrađen prema vašim specifičnim zahtjevima je još jedna neizbježna opcija. Sjedili su savršeno u bilo kojem kutu prostorije i nude dovoljno prostora za pohranu dok ostaju super diskretni. Savjeti za skladištenje kupaonice: da biste dobili "nevidljivi" efekt, naručite komad namještaja sličnog izgleda ili usklađivanja ukrasnih obloga. Konačno, vrata ormara i ladice bez ručica su ostala apsolutna mora u optici nejasanog dizajna.

Cijeli svijet je u 3D, pa zašto razmišljati u 2 dimenzije?

skladištenje tipa kupaonica za mljevenje - prilagođeno višefunkcijsko
Skladištenje u kupaonici - 15 modernih, retro ili country style ideja Kupaonica 4/13


Zatim, neizostavni trik za skladištenje kupaonice je prestati razmišljati u 2 dimenzije u 3D svijetu. Naime, ne samo se oslanjati na površinu poda i početi uživati ​​u prostoru okomito. Osim toga, možete prilagoditi neki postojeći namještaj tako što ćete dodati "neinteligentne" mehanizme, dodatne police i zagrade, kuke za objesiti mali svakodnevni objekt i tako dalje.

trik-skladištenje-soba-kupatilo-ručnika
Skladištenje u kupaonici - 15 modernih, retro ili country style ideja Kupaonica 5/13

Sponzorirane veze

Dobra je ideja iskoristiti prednost unutrašnjosti vrata namještaja koja dokazuje terra incognita s neočekivanim potencijalom. Dodajte metalne ili lagano drvo i plitke podloge koje ne sprečavaju dobro zatvaranje vrata uzimajući u obzir njihov raspored u odnosu na police već prisutne unutar namještaja. Širine ručnika ugrađene unutar vrata sobe su još jedan skladište kupaonice ne treba podcijeniti.

1

trik-skladištenje-sobni kupka-šminka-ljepota-proizvodi
Skladištenje u kupaonici - 15 modernih, retro ili country style ideja Kupaonica 6/13


Dame koje vole šminku imat će velike šanse na gore navedenom skladištu za kupaonicu. Nekoliko malih složenih zidnih polica i višesmjerno okretno zrcalo predstavljaju sastojke za uistinu zadivljujuće okomite šminke. Tako ćete imati svoje oaze i kozmetičke proizvode pri ruci bez žrtvovanja dragocjenog kvadratnog centimetra.

Savjeti za pohranu u kupaonici i berba ideje za ukrašavanje

trik-skladištenje-soba-kupaonica-3-upakiran Metal
Skladištenje u kupaonici - 15 modernih, retro ili country style ideja Kupaonica 7/13


Kao što je obećano u početku, nastavimo s nekim priborom za pohranu u kupaonici za ljubitelje vintage i retro stilova! Što mislite o trojci preklapajućih metalnih košara koje će visjeti ili objesiti prema vašim željama i specifičnoj prostornoj situaciji? To je besprijekorno rješenje, pogotovo ako već imate retrovizijski sudoper, slavine od mjedi, šarmantni i sofisticirani polu-visinski zidni pokrovi itd.

trik-skladištenje-soba-kupaonica-servis-IKEA-retro-šik
Skladištenje u kupaonici - 15 modernih, retro ili country style ideja Kupaonica 8/13

Teoretski, berba predmeta datiraju iz prve polovice prošlog stoljeća i moraju biti više ili manje dati trenutni zeitgeist. Međutim, vrlo često mogu potpuno "promijeniti svoj fokus" i usvojiti upute koje su potpuno različite od njihove izvorne svrhe. Na primjer, posluživanje prethodno korišteno za posluživanje i posluživanje stola blagovaonice lako postaje zgodan, mobilan i prostor za pohranu za pribor u retro-šik kupaonice.

trik-skladištenje-sobni kupka-police-uzgajivačnica zavjese
Skladištenje u kupaonici - 15 modernih, retro ili country style ideja Kupaonica 9/13

Oni koji cijeniti romantičnu stranu prošlih doba, odobriti će pribor za skladištenje kupaonice na gore prikazanoj slici. Niše, alcove i "negativni" prostori smatraju se neprikladnim, čak i apsolutno neadekvatni od strane većine vlasnika. S druge strane, možete preuzeti inspiraciju iz naše Provence ideje i iskoristiti ih opremom ih s poda do stropa police skrivene iza par romantičnih zavjesa posuđenih od vaše bake prošlosti.

Koji prostor za pohranu odabrati za kupaonicu šik zemlje?

trik-skladištenje-soba kupatilo-nad-kupka
Skladištenje u kupaonici - 15 modernih, retro ili country style ideja Kupaonica 10/13

Konačno, ispitat ćemo neke ideje savršeno prilagođene kupaonici ukrašenoj u elegantnom stilu zemlje, koja je trenutno vrlo popularna. Vidjet ćete za sebe da se oslanjaju na iste osnovne principe kao i već spomenute stvari. Posebno je stilski kontekst koji mijenja i preciznije - boje i teksture koji se koriste u ukrašavanju. Stoga nije nužno razmotriti svaku ideju kao zasebni pribor za skladištenje kupaonice, ali je bolje ukratko ih sažeti.

trik-skladištenje-sobni-kupatilo-dekor-ideje-šik
Skladištenje u kupaonici - 15 modernih, retro ili country style ideja Kupaonica 11/13

S druge strane, mi imamo skladištenje napravljeno od strane vertikale koja ovaj put usvaja oblik pletenih košara. Suspendirane police na stropu, ilustrirane na donjoj slici, predstavljaju drugu lukav izraz ove ideje koja se ne smije propustiti. Također, imajte na umu da se svi dekorativni elementi savršeno usklađuju s pohranom u smislu specifičnih materijala i nijansi.

trik-skladištenje-sobni kupka-police-vješanje
Skladištenje u kupaonici - 15 modernih, retro ili country style ideja Kupaonica 12/13

Na kraju, čak i najbolji savjeti za skladištenje kupaonice beskorisni su zbog nedostatka odgovarajućeg kreativnog ukrasa. Potonji daje dušu vašem dizajnu, razlikuje ga od svih ostalih, čini ga jedinstvenim u svijetu. Kao i obično, ključ uspjeha je pronalaženje ravnoteže između funkcionalnosti i estetike, a nadamo se da će se s idejama u trenutnom članku naći lakše!

trik-skladištenje-sobni kupka prepuna valjak-papir
Skladištenje u kupaonici - 15 modernih, retro ili country style ideja Kupaonica 13/13

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − 21 =

Back to top