Vertikalni roštilj – princip rada i usporedba modela

pileće pečeno bilje-aromatski vertikalni roštilj
Vertikalni roštilj - princip rada i usporedba različitih modela Kuhinja 1/8


Tko voli roštilj vjerojatno je čuo za vertikalni roštilj i to upravo ono što mu ime sugerira. Ploča za pečenje u pitanju je uređaj za kuhanje, uglavnom električan, koji omogućuje kuhanje "u visini". Hrana, a osobito meso, trebala bi biti pripremljena bolje i brže nego kod konvencionalnog kuhanja. Ove prednosti su objašnjene konvekcijom vrućeg zraka, što je očito bolje nego u konvencionalnim roštiljem. Osim toga, budući da uređaj koristi prostor od vertikale, obično ne zauzima puno prostora. Konačno, s obzirom da masti teče i da nema toksičnih para, dobivamo zdrava jela. Ova posljednja točka je posebno važna "za" koju suvremeni ljudi uvijek uzimaju u obzir.

vertikalni roštilj -barbecue-zdrava-ukusna
Vertikalni roštilj - princip rada i usporedba različitih modela Kuhinja 2/8

U redu, ima puno dobrih stvari o ovoj roštilji, ali kakvu vrstu "stojećeg" roštilja izabrati i za koje razloge? Koji su najpopularniji modeli, njihove cijene i funkcionalne koristi koje idu ruku pod ruku? Ima li nedostataka koji prate ovaj ili onaj vertikalni roštilj i kako izbjeći čudno pri odabiru? Dobrodošli ste na postojeći usporedni list kako biste odgovorili na sva ta pitanja, među ostalima.

Princip rada okomitog roštilja

vertikalni roštilj Rosenstein-Söhne-Döner-chachlik
Vertikalni roštilj - princip rada i usporedba različitih modela Kuhinja 3/8

Prije nego što počnemo popisati različite modele, valja napomenuti da se oni međusobno ne razlikuju previše u smislu načela djelovanja. Kao i kod profesionalnih roštilja s nekoliko "kata", postoji velika metalna šipka za iskrivljavanje mesa, no logično je, u slučaju vertikalnog roštilja, podignuta. Najčešće imamo i komplementarnu podršku ukoliko želimo objesiti nekoliko manjih skewera umjesto velikog. Vertikalni roštilj također je opremljen mehanizmom za rotaciju šlagova, brošila i naravno - izvor topline koji je obično sustav grijaćih otpornika. To su također ključne točke koje dijele svi dolje navedeni proizvodi.

Domoclip vertikalni roštilj

vertikalni roštilj Domoclip-323DOM
Vertikalni roštilj - princip rada i usporedba različitih modela Kuhinja 4/8


Domoclip 323DOM je 360 ​​° rotirajući vertikalni roštilj koji je trenutno dostupan na Amazon.com za samo ispod 80 eura (originalna cijena 129 eura). Opremljen je središnjim zatikom i 10 metalnim kosom od 23 cm, što ga čini savršenim za pripremu peradi i drugih mesa, ražnjića, kebaba ili žira do 2,5 kg. Odvojivi dijelovi od nehrđajućeg čelika mogu se prati u stroju za pranje suđa, uključujući i zamku za podmazivanje. Njegova snaga je 1500 W, težina 6 kg i dolazi s 12-mjesečnim jamstvom.

Vertikalni Grill OneConcept Kebab Master Pro

vertikalni roštilj jedan koncept-kebab-master-pro
Vertikalni roštilj - princip rada i usporedba različitih modela Kuhinja 5/8

Sponzorirane veze

Vertikalni roštilj OneConcept Kebab Master Pro prodaje se na Amazon.com-u za 90 eura, uključujući PDV. Piletina, kebab ili povrće chachlik - nema tajne za kuhanje za ovaj aparat zahvaljujući 360 ° pljuvanju i njenom gumbu za podešavanje vremena kuhanja prema proizvodima. Ipak, njezina zamrzniva mast i drugi čelični dijelovi mogu se prati u perilici, tako da je čišćenje jednostavno. Osim toga, staklena vrata ovog okomitog roštilja imaju ručku "cool touch". To znači da ne zagrijava, što omogućuje sigurno otvaranje i zatvaranje. Konačno, unutrašnjost je osvijetljena LED zasunima radi optimalne vidljivosti mesa koja se kuha.

1

Kebab i kebab roasters od strane Syntrox Njemačke

grill-vertikalno-Syntrox Njemačka Rotisserie Barbeque
Vertikalni roštilj - princip rada i usporedba različitih modela Kuhinja 6/8


Kebab i kebab roasters Syntrox Germany, poznati kao "dönergrills" ili "gyrosgrills", dolaze u mnogim varijacijama veličine, kapaciteta, moći, itd. Logično, cijene različitih modela variraju jednako od 55 do 225 eura. U svakom slučaju, ove su njemačke pećnice idealne za grilu peradi, mesa, ribe i kruha. Proizvođači naglašavaju dijetetski aspekt svojih proizvoda i objašnjavaju da vertikalni roštilj omogućuje zdravo kuhanje i bez prekomjernog masti. Mora za svakoga tko je na dijeti.

Vertikalni roštilj za kebabe i ražnjeve Rosensteina Söhne

okomito roštilj-Roscnstcin-Sohne-Doner
Vertikalni roštilj - princip rada i usporedba različitih modela Kuhinja 7/8


Moć tog modela Rosenstein Söhne je 1500 W po cijeni od 99,9 eura. Prema njegovim proizvođačima i dobavljačima, proizvod je idealan za jedinstvenu, ukusnu i zdravu pripremu kokošjih kokoši, kebabova, kebabova i gyros različitih vrsta mesa, kao i ribe. Vertikalni roštilj je opremljen glaziranim zaštitnim vratima, timerom i uključuje komplet komplementarnih dodataka vrlo korisnim.

Vertikalni višenamjenski roštilj od strane Semaritalia

roštilj-vertikalni multi-semaritalia
Vertikalni roštilj - princip rada i usporedba različitih modela Kuhinja 8/8

Multifunkcionalni vertikalni roštilj Semaritalia može se opisati kao neophodan komad pripreme döner kebaba, pilića, ribe i povrća. Međutim, cijena od 121 eura je među najvišima u našem trenutnom poretku. Njegovi električni parametri su AC 220, V 50Hz i 1500 W. To znači da je jednako snažno kao i ostali modeli predstavljeni u ovom članku. Znači, to je vjerojatno etiketa "dizajnirana i izrađena u Italiji" koja se broji prilikom oblikovanja konačne cijene? Ali postoji još jedan aspekt koji treba razmotriti. Zahvaljujući svojoj visini od 48,7 centimetara, širine 34 cm i težini od 2,5 kg. to je također jedan od najsloženijih uređaja. Dakle, možda je omjer zagušenja i snage koji je odlučujući. Tko zna?

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 53 = 55

Back to top